|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
26.11.2007 8:44:08   
lencyyy
Dobro jutro!
No jest že pijemuser posted image ,Taja se pa pod centrom igra,čist ga bo stumbalauser posted image tko tolče po njemuuser posted image .
No midve imava pa dons dohtarja in upam ,da bo že padla prva pikica,smo čakali norice in jih hvala bogu ni bilo,pa če bo kri tud uredu seveda.user posted image
Prosim če mi lahko kera pove,ve k mate že mal večje malčke,katero zelenjavo lahko še probam dati,zej sva probale že korenje,cvetačo,bučko pa riž in krompir.A je še kaj takega da bi ji že zdej lahko dala?

No zdej pa šibam Taja že alarmira pa vas pol še kaj preberem.

Čavči



_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: gorenjske mamice
27.11.2007 13:19:00   
Urša08
Ojla!

Se moram pohvalit, da sem bla dons že pridna. Sva šli s Pikapolono že zjutraj na pilates in mi je prav dol priteklo tko sm bla pridna user posted image user posted image user posted image . Tašča je Nejca čuvala in je bil priden, potem je šla pa še z njim na sprehod da sem šla jaz še pod tuš.

Lencyyy jaz sem Nejcu eno izmed prvih zelenjavic ponudla špinačko + pire krompir al pa blitvo. kaj pa brokoli mislim da mu daš lahko za probat, pa kolerabo. A vedeve mata to že kot obrok - kosilo al se navajata na nove okuse? Kaj pa sadje? Sem vidla da je stara dobrih 5 mesecev, iz tega sklepam da sta na začetku uvajanja. Jaz sem na začetku mal kombinirala, kakšen dan sadje, potem zelenjavo, ful je mel rad jabolko + korenček.  Ravnaj se po Taji, ti bo že ona povedala kaj ji odgovarja. Nisem se pa držala tega da je treba eno živilo uvajati nekaj dni, pri nama je blo tko, da mi je dva dni še isto jedel potem se je pa naveličal, tko da sem mu po dva dni dajala vsako novo živilo. Upam, da sem ti kej pomagala.

Sedaj pa šibam kuhat kosilo, pa se popoldan še mal oglasim.

papauser posted image

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: gorenjske mamice
27.11.2007 16:12:09   
Sandra*
Pozdravljene!

No, da ne boste pol spet rekle da se nič ne javim.

Danes sem dobila pošto od komisije da me vabijo da se jim pridem pokazat kok me boli križ in da se bomo skupaj lepo odločil kolk bolniške mi pripada. Groza prov zoprno mi je it in vidm da majo filing da nakladam, čeprav me res boli, upam da bom dobr opravla.

A ste se danes kaj šetkale, al ste šle v Merkur poizkusit srečo če bo kaj popusta.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: gorenjske mamice
27.11.2007 18:30:38   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*
A ste se danes kaj šetkale, al ste šle v Merkur poizkusit srečo če bo kaj popusta.
user posted image  JAP!
Men je pa računalnik zmrznu, sm ga glih tolk pržgala, da pridem mal do interneta - dokler še dela.

Sandra - palčko s sabo vzem user posted image  - poj ti bojo zih verjel user posted image .
Ma dej no, a so normalni, a nimajo druzga dela?

Urša pa Pikapolona, pridne da že zjutrj tako migata.

Se kej slišmo!

Aja glede hrane - no mi smo uvajal glih tak čas, da smo vse direkt iz vrta probaval, sm pa veliko zelenjave kar v mleku skuhala in spasirala in je mali rad jedu.
Drugače pa ponavad 2-3 dni eno stvar, počasi sva prišla na zelenjavo dopoldan in sadje popoldan, sploh pa smo imel težave, ko ni hotel več mleka - potem sm mleko zamešala - glih kamor je blo, da bi ga vsaj mal dobu...

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   RE: gorenjske mamice
27.11.2007 20:03:05   
lencyyy
ojla!
Urša08 ja midve mava en dan sadje drug dan zelenjavo,ja zdej ji dam že tko da zamenjava en obrok za gh.,drgač pa jest tud nisem nč uvajala sem kr tko začela koj na začetku pa mi je vse jedla.Res pa je da ne vem kaj še od zelenjave tko da hvala za nasvet bom kr probala pol bomo pa vidluser posted image
Peli tud teb hvala za nasvet ,sej Taja tudd obožuje jabuk,korene samo sem mal pogruntala da ima mogoče po korenu mal rdečo rito,tko da ga bom kr mal pustila.

Nč mamice uživajte pa se še kaj beremo,vas bom prebrala kar bom mogla, ker grem jutri že mal delatuser posted image ne sprašujte me

Nočko






_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   RE: gorenjske mamice
28.11.2007 12:19:53   
Urša08
Ojla!

Nejček spančka, jaz sem si pa še eno user posted image skuhala in mal na rr obesla.user posted image Sem bla pa dons že pridna in sem se vrgla na stanovanje, je že posesano, pa eno žehto sem že oprala, kosilo se kuha, kuhinja pospravljena,... še pomijem po tleh pa sem zmagala.user posted image

Včeraj sem slikala Nejčka za božične voščilnice, sedaj pa študiram kako bi blo najlepš pa čim manj dela. Sem kr mislila na sliko napisat Vesel Božič , pač neki v tem stilu, pa naši podpisi, okrog slike pa bel rob. Mah če se grem še s papirjem igrat, pa delat voščilnice, pa slike vstavljat bo ful zamudno glede na to, da bo voščilnic kar nekaj.

Sandra kdaj maš pa zagovor pred komisijo? Sej ne morem verjet, da je to možnouser posted image

Peli  kaj ste pa delal, da je računalnik fuč? Dej čimprej ga poštimejte. A je blo kej sreče v Merkurju?

Lencyyy a ti je že tok dolgčas, da je treba mal delat it. user posted image Mal heca. A to boš kr delat začela, al dons izredno?

No Gorenjke toliko časa se menmo za kavico pa ni nč od tega. Sedaj mamo še mal šanse potem bodo pa prazniki. Bi blo pa fajn it nekam, kjer bi bil Nejc lahko na vseh štirih, da mam potem jaz mir.

Šibam naprej delat dokler se me še volja drži.

papauser posted image

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   RE: gorenjske mamice
28.11.2007 15:44:56   
Peli
no, moj računalnik še ni čist fuč, internet še clo dela user posted image .
A kaj smo delal? - Nimam pojma, nekej je že en cajt zmrzval, zdej pa delajo samo tisti programi k so na Windovsih, no še tisti vsi ne...user posted image
midva sva bla pa dons mal pred vrtcem, potem sm mela še 1001 opravek doma, ja pa pomivalca so mi prpelaluser posted image ... Aljaž je pravi user posted image , danes ga bom za spremembo pustila, da se zdele naspi, pa bomo vidl če bo kej bolš, drgač se mi bo zmešal...
 Urša, Sandra - google talk mi ne dela, to ne pomeni da me ni doma, za vn zjutrej pokličta user posted image .

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   RE: gorenjske mamice
29.11.2007 8:46:49   
lencyyy
jutro!
Naša prinčipesa je pa dons spala od desetih pa do pol osmih zjutrajuser posted image user posted image user posted image ,sej ponavad tko celo noč spi ampak mal prej zmeraj ustaneva.
Ja res Urša08 sem mal začela delat ampak ne zato da mi bi bilo dolgčas ampak zaradi same službe.user posted image drgač sem zaposlena v kafiču k je odprt do 3,4ih zjutraj in se pol tud tja ne mislim nazaj vrnt,je to kr mal zoprno pa še moj po cele dneve dela pol bi blo pa direkt za znoret,ker je Taja taka zaspanka ga včasih kr prespi tko da da izkoristim lukne da sta pol saj mal v stiku,daa jo skopa on,pa v piđamo naprav pa zjutrej pred šihtam da se zrihtata tko no edino nedele smo skup ponavad sam še to je zdej dve delovuser posted image .Uglavnem vsi so mi govoril naj začnem pisat prošne pa sem ane in sem tud dobila za razgovor, pač sem povedala kako je ane pa da sem na porodniški pa to pa da bi kdaj kakšen dan za enkrat lahko pršla ane,in kva hujšega ona men če bi lahko kr začela ker ji ena manka in ji voda u gru teče ,sem pa rekla ja ane,ker če bi rekla ne bi me takoj skenslala.Joj kva hujšega.user posted image tko da sem rekla da do praznikov ni problema da eno najde pol pa sam k bo nuja al pa kakšno soboto.Sam šiht mi je ful bil všeč majhna trgovina na vasi 10 min. od doma delavni čas pa po 6ur in pol,drgač bomba,sam mi je hudo zaradi Taje,čeprav jo ima od mojga atija punca ji 1000% zaupam edino njej sam vseglih,včeraj k sta me pelale sem rekla sam pejta hit k mi je šlo kr na jok ampak sej bo ane,bom pa pač pr drugmu bol uživala.Će sre pa z varstvam nebi obneslo,da bi bla sitna bom pa definitivno ostala doma.Tko no dons sem spet popoldne,pol vas bom pa zjutraj kej prebrala pa sporočila kako smo se pošlihtali.

Urša08,Sandra,Peli pol greste ve vsak dan vn na sprehod al to zjutrej al popoldne?A greste to pol po Tržiču al kje?Če hočete se pa lahko kdaj zmenimo skupej za kakšen sprehod jest sem koj za pa na kakšno kavico da vas mal spoznam če ste tko blizu doma.
Tko zej sem pa cel roman napisala pol življenepisa ,zej pa grem pa vas pol zvečer preberem.
l.p Alenka inuser posted image


_____________________________

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   RE: gorenjske mamice
29.11.2007 13:30:05   
Sandra*
Ojla gorenjkice!

No, jaz sem že od komisije in imam dobro novico. Mi bodo podaljšali za en mesec. Klicala me je pa zato ker iz mojega zdravstvenega kartona ni bilo razvidno kaj je s tem mojim padcem in bolečo trtico, je dohtarca ful zmešano napisala in niso vedl za kaj se gre.

lp


(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   RE: gorenjske mamice
29.11.2007 15:17:20   
Urša08
Ojla!

Se še jaz pokorno javljam user posted image user posted image user posted image

Nejc še spi, men se pa nč ne da, tko da visim za škatlo, mal za tole pa mal pred tv-jem. Zraven pijem eno dobro user posted image . Dons smo ble na sprehodu in je prav pasalo, vsaj meni.

Moj user posted image si želi enga daljinca ki stane 70-80e. Ampak men se zdi trapast kupit tega daljinca za božička, ma nasplošno se mi zdi brezveze tok dnarja dat za daljinca, da bo potem en dalinc za vse. A sem res tok smotana, ker se mi zdi to neumnost user posted image In sedaj sem v dilemi ali naj mu to kupim za božička in mu ugodim al naj mu kupim kaj tacga za kar jaz mislim da je pametno? Za vikend mislim it še ostala darila nakupit, da bo potem mir. Pa tud v Mullerja moram , mi že pol stvari zmanjkuje, pa v trgovino,.. očitno bom vso soboto nakupovala. V nedeljo bi šla pa kam vn, v naravo al pa mal čofat.

Lencyyy
lahko se enkrat zmenimo, da se spoznamo, a ne punce?

Pikapolona zanemarjaš nas user posted image , sedaj ko je Sandra ratala pridna nas pa ti ignoriraš.
Bravo Sandra za podaljšanje user posted image user posted image user posted image končno za en mesec.

papauser posted image


(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   RE: gorenjske mamice
29.11.2007 22:57:03   
Sandra*
Oj!

Ja peli kje pa si? A ti je dokončno crknil računalnik? Boš mogla božičku za novga pisatuser posted image user posted image user posted image .Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   RE: gorenjske mamice
30.11.2007 12:26:15   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Jaz sem super.
Sva imela dons z Nejcem že obisk in je šel dopoldan tik tak okrog. Sedaj mi pa Nejc spančka, men je pa uspelo že posesati in pomiti po tleh. user posted image user posted image Sedaj se mi pa nč več ne da. Še kosilo morm neki spacat skup, popoldne pa v Kranj in če bo vse po sreči bo dnevna dons naročena user posted image

Peli kva je zdej s tvojmu računalnikom, je čist kaput. Bo treba miklavžu pisat user posted image

Sedaj si grem pa še eno veliko dozo user posted image skuhat, pa mal po netu srfat.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   RE: gorenjske mamice
1.12.2007 9:22:40   
pikapolona2
ne zanemarjam vas zanalašč....sam mi res ne znese...služba pa vožnja pa Brina pa dragi pa tud skuhat pa pospravit je treba vmes.........ahhhhh....zdejle pa moj in Brina sesata jst pa moram en članek napisat in sem vas samo na hitro prišla pozdravit.

Mislim na vas ...in sm vam fouš k lahko tko fajn vozičkate....ahhhhhh...grem delat..

papa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   RE: gorenjske mamice
2.12.2007 14:49:08   
pikapolona2
no...zdej k mam pa jst cajt ste pa ve poniknileuser posted image user posted image user posted image .

Bejbe jst sm pa ebay pogruntala in sedaj na veliko bidam...he he....evo za brino sm dobila en plašček za 5 EUR pa poštnina 5 EUR pa bomo lepi.......zdej se še za ene nove skibucke za tamalo dilam....mislim včeraj sm iskala čevlje za njo...pa to je noro...sej so čevlji za njo več k pa zame....tisto kar je pa čist poceni je pa sama plastika...sploh ni neke srednje variante....no na koncu sm v massu našla ene usnjene za 35 EUR.....malo višje čevlje.....za prvo silo so...tele ta vroče skibuce oz. goratexove sm pa tud po 80 EUR vidla.....noro.....zato pa zdej že dilam preko neta.....nekdo jih je kupil lani za letošnjo zimo....pa so sedaj otroku premajhni......bomo vidli...a bomo zmagali.....so pa luštni takšni rozasti.

Moj otrok je na sprehodu z mojimi starši ki so na obisku....jst mamuser posted image user posted image  pa me boli spodaj k strela...moj pa sesa avtomobile.

Lepo nedeljo vsem skupaj

papa
P

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   RE: gorenjske mamice
2.12.2007 22:12:00   
Peli
Ojla, men pa računalnik dela user posted image .
user posted image

Ta vikend je bil pa kar naporen, sm mal pekla, mal kuhala, pa obiskov celo reč...ma sm vsega skupej že sita, pa še križ me začenja bolet...oh, baba starauser posted image . Ja morm rečt da sm tale vikend sigurn kakšno kilo spet prdelala, joj jest nam več pekla user posted image , no sej nav treba, bo Miklavž kej prnesu, potem pa prazniki...user posted image

No jutr bo dež, tako da ne bo nič s sprehodom, jest mam pa za pospravljat...
Mogoče v torek...

Sandra greste v nedeljo na Miklavža?
Jest sm že čist navdušena user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: gorenjske mamice
3.12.2007 11:35:32   
Urša08
Ojla!

Se še jaz po vikendu pokorno javljam.user posted image user posted image user posted image V petek smo šli naročiti dnevno sobo in, če bo vse po sreči jo še letos dobiva. Sedaj sem pa jaz pozabla kakšne barve sedežno sem si izbrala in jo bo treba počakat predno se bova lotila beljenja.  Se bom končno znebila belih sten, k jih ne maram.
V soboto smo mal zabušaval, pa na sprehod do krive jelke smo šli. Včeraj smo šli pa k mojim na obisk. Smo se tko luštn mel, da smo šele zvečer domov prišli, Nejca sem pa že pri mojih zrihtala in sem ga sam prestavila v postelco in je spal naprej.
Ta teden je pa miklavž, jaz že komi čakam, to bo prvi Nejčkov Miklavž in sem čist v temu vzdušju.user posted image  

Peli bravo za računalnik user posted image user posted image user posted image

PIkapolona  kako si se potem zdilala za čevelčke, je ratalo?

Pri Nejcu je pa novo to, da ga nič več ne uspavam pred spanjem.  Sedaj sem nek red uvedla user posted image in sicer more bit v postelci do 20 in lepo zaspi. user posted image No tud čez dan ga kr nesem in lepo zaspi. Pa še ena novička je, prejšnji teden je začel kak korakec samostojno narest brez opore, tam naredi enga do tri.

Takole tako je pri nam!

papauser posted image


(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   RE: gorenjske mamice
4.12.2007 21:39:33   
Peli
Gledam vsak dan - če je kj novga - pa nč user posted image Z Uršo itak nonstop debatirava...

Aljaž mi je danes spet bolj malo spal opoldan, pa je bil potem cel hudiček, sm ga do teme zunej imela kljub vetru, je lažje zdržat. Zvečer pa spet ni hotu zaspat, je vsesorte poganjal v posteljici in med tem ko sm bla jest v kopalnici ga je šel možek spet iskat. Ker ga revež ne more poslušat..no je reku da je Aljaž reku da je lačen in bo jedu čokolino, pa mu ga je naredu in je pojedel cel krožnikuser posted image Jest sm pa misnla da je sit, k mi ni hotel večerjat.

Nejc je pa že prav fletn fant, nonstop v pogonu user posted image , pa tak cuker je. Aljaž je vsem kazal kako ga je dons Nejc božal user posted image .

Sandra naš otrok zdej nosi sliko po stanovanju in vpije "Maka"user posted image .

No, jutr me čaka pregled, se potem kaj javim, Sandra ti tud poročaj!

Lahko noč!



(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   RE: gorenjske mamice
5.12.2007 11:50:50   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Jaz sem kr mal jezna sama nase k si znam del narest za brezveze.user posted image V glavnem sem se neki spravila na albume in mi ni blo všeč kako so razporejene slike in sem se lotla prelaganja slik, ... in sedaj mam cel kup na mizi in se vn ne vidimuser posted image .
Nejca sem odnesla spat in sedaj študiram al naj slike do konca uredim, al naj grem kuhat al rajš pospravtstanovanje, mam pa že mizo za peglat postavljeno, pa zraven kup cunj, ki vabijo user posted image .  Se mi že kar user posted image .

No pa da še kej lepga napišem. Dons bo pa miklavž, a že kej komi čakateuser posted image . Jaz sem k mejhn otrok, že komi čakam da Nejc dobi prvega miklavža.user posted image user posted image user posted image Sem še user posted image naročila da more bolj zgodi iz službe pridt, da bomo skupej.

No sedaj grem pa kr peglat, bo še najboljš glede nato, da Nejc spi in, da user posted image jamra, da nima nč gor za dat.

papauser posted image



(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   RE: gorenjske mamice
5.12.2007 14:02:08   
Peli
Evo, mal na hitr, sm čist v pričakovanju Miklavža - namest Aljaža k itak še ne dojema čist user posted image .

Bla sm na pregledu, je vse v redu, zaenkrat lepo raste. Šla sm spet mal zapravlat, sm še dojenčku za Miklavža kupla user posted image . Nč, morm it še kaj narest!

Lepo se mejte, pa kej Miklavžu nastavte!
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
   RE: gorenjske mamice
6.12.2007 7:56:42   
Urša08
Peli vse najboljše za tvoj rojstni dan, pa veliko ljubezni, zdravja ter družinske sreče s tvojimi sončki.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   RE: gorenjske mamice
6.12.2007 8:53:29   
ajdaN
O PELI a maš rojstni dan?!

VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEE!

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   RE: gorenjske mamice
6.12.2007 9:07:13   
pikapolona2
ijeeeee...kak je to lepo ...peli ima za miklavža RD!!

Vse najboljše najlepše in da bi pikica v tebi lepo rastla in da bi te Aljaž ubogal...možek pa razvajal. Lepo praznuj! Koš poljubčkov z Bregauser posted image user posted image user posted image .


Punce naslednji petek imam pa najverjetneje Brino doma...varuška mora nekam it....pa če bo lepo vreme gremo en giro ...kolk jst pogrešam sprehode.

Javite se da vidim ktera je bla poredna pa jo je parkelj odnesuuser posted image user posted image user posted image . Brina je že včeraj popoldne dobila miklavža...nism jst zdržala........je dobila en smetarski avto iz lego kock....kolk ga je pa vozla po dnevniuser posted image user posted image user posted image .

Danes delam doma...ampak vsaj pozdravim vas lahko ..... papa

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   RE: gorenjske mamice
6.12.2007 10:04:49   
Sandra*
Peli!!!

Vse najboljše za rojstni dan! Enega zdravega otročka, da bo Aljaž priden in da te bo možiček vednobolj razvajal in da ne bo prevečkrat zaspal na kavču!

Vse naj!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   RE: gorenjske mamice
6.12.2007 12:10:40   
Urša08
no tkole zdej pa lahko mal več napišem

Včer je Nejček dobu miklavža že pred 18 in sva ga z user posted image mal posnela in Nejc namesto, da bi šel pogledat kaj je miklavž zanj pustil je letu h kameri user posted image user posted image user posted image no potem sva mu pa pomagala odpreti, pa baterije sva vstavila in mu pokazala kako mora žogice not spuščat, da se glasba oglasi in ko je to zakapirov je blo eno uro čisti mir user posted image   prav veselje ga je blo pogledat kako uživa ob novi igrači. user posted image
Sva bla pa midva z user posted image tud pridna in nam je vsem dol pr njegovih starših miklavž prnesu. Za vikend gremo pa še k mojim po miklavža.
No takole smo miklavževali pr nas.

Komi čakam božično - novoletne praznike, moj bo doma kar do 6.1. user posted image user posted image Sploh nisem mogla verjet, da bomo kar 16 dni skup. Sedaj pa študirava, da bi šla za par dni v toplice se mal namočit.

Lepo se imejte pa mal poročajte kako so vaši user posted image reagirali na miklavža.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   RE: gorenjske mamice
6.12.2007 22:57:16   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

... te bo možiček vednobolj razvajal in da ne bo prevečkrat zaspal na kavču!

user posted image  user posted image  user posted image  - tako ja! user posted image


Punce hvala za čestitke, poročam pa drugič, danes nimam več volje!

LP


(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?