Tejcha
|
Ojla! Joj, ste pridne! Kar tako naprej! Čestitke za vse lepe rezultate in tako za kot seveda za ! Js upam, da bo tudi naša mala biba naslednji teden pokazala, kaj ima med nogicami. Meni se ful zdi, da bomo imeli še enega ravbarja. Čeprav se mi lušta kiklc, pa mašnic, po pravici povedano, sploh ne vem, kako bi bilo imeti punčko. Ampak je bomo ravno tako veseli kot pobčka! Biba je iz dneva v dan bolj živahna, sedaj se tudi že na bušu od zunaj kar dobro vidi, ko izvaja akrobacije. IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Mene daje taka utrujenost, da imam občutek, da bom vsak čas crknila... Zjutraj sicer običajno ni problem vstat (če vstanem ob sedmih), hudo je popoldan in zvečer, ko sem takšna, da še si zob ne bi oprala, če me en ne bi bolel... Pa itak da zaspim prej kot pa mali Kekec. On kar naprej nekaj žlobudra, jaz pa ob devetih spim kot hrček. Je rekel moj , da je šele ob desetih nehal govorit in zaspal... Kje je zdaj tisto obdobje, ko si poln energije, kaj? Kekec in mojca, pod tole se pa tud js podpišem. Včeraj sem imela namen pogledat Housa, pa... sm spala kot klada še preden se je sploh začel. In v planu so bili ravno tako še piškoti, ki jih bom letos spekla še sama, saj je Tilen še premajhen. No, sej pomagal bo pacat, to ja! Ga bom nalašč zato malo kasneje peljala v varstvo, ker se imam potem tud js precej za učit. Boste naslednji teden tud tako pridno držale pestke? Nile, je pomagalo? Katka28, a imajo slonovske številke farmerk tudi? Mene je hlače že brez, da sem noseča groza nabavljat, sedaj pa imam še za ponucat tiste, ki se m jih nosila pri Tilnu, bi pa kakšen nov kos garderobe kar prav prišel. Sasy20, čestitke še z naše strani! Velik ljubezni in razumevanja! Na priimek se boš pa že navadila, Bela vrtnica, kako pa izgleda tale zastoj ledvice? A te kje boli? Kakšni posebni znaki? Novo leto: mi bomo za silvestrovo doma, verjetno sami, ker imam pripravljanja žurk že polno kišto, se mi pa lušta, da bi se naslednji dan spravila na novoletni ples. Bomo vidli, če se bova lahko zmenila za varstvo. Na božični večer pa bo cela familija pri nas - še zbiram ideje na kakšen način pripraviti jedačo. Po moje ne bom nič posebej komplicirala in enostavno naročila narezke in fertik... Mi bomo šli Miklavža in parkeljce iskat danes zvečer, potem pa k našim, da tam pričakamo šibe. Ne vem, če je bil kdo (razen Tilna) dovolj priden za kaj drugega... Aja, tamala biba tudi dobi svojo vrečko. Tako čist mičkeno. Sem v Pikapolonici staknila res mini ropotuljico, ki se pritrdi na rokico in nisem mogla mimo... Zdej pa greva s taveliko bibo pečt. Uživajte in božajte bušije (še malo, pa jih ne bo več... )! Papa