tasyo
|
Dobro jutro! Danes ste pa vse bolj zgodne... Najprej čestitke - Tosja! A imaš tudi ime že izbrano? Joj, tole je tko luštno brat, ko pridete iz morfologije vse naspidirane in zadovoljne... Še 12 dni, pa bom tudi jaz na vrsti. Sasy - ker bom danes leteča in jutri prav tako, ti že zdaj želim nepozaben dan, ki naj bo tak, kot si ga splanirala. Uživaj in prepusti se toku!!! Tako hitro namreč mine... Potem pa se priporočamo za kakšno poročno fotko, kajne, punce? Kekec in mojca - ne bit žalostna, ker bo Kekec brez tebe! Saj se bosta juti pocrkljala še za nazaj!!!! In veliko sreče na nastopu, naj vrhunsko uspe! Seznamčke za novorojenčka pa kar pridno izbrskajte na plano, je ful fajn, da bomo me, ki bomo prvič mamice, vsaj okvirno vedele, kaj kupiti. Lepa posadka - je luštno čist na svojem in čist po svojih željah, kajne? Jaz sem sicer iz Brežic, vendar po srcu (in mamini strani) dolenjka, zato delam v NM in hiško gradiva tam. Ravno zdaj preučujem centralne in vodovod in vem že več o gretju kot kakšen mojster... Kakšno pohištvo bo šlo noter in kje bo kaj stalo, kakšne bodo zavese - to pa vem že kar nekaj časa ! Moj dobiva sive lase, ker sem se projekta po njegovo spet lotila od repa. Pa če je tako luštno! Pa še glede teh mesecev - jaz enostvno naredim tako, da vzamem 1 mesec je 4,5 tedna, oz. 2 sta devet tednov. In ne kompliciram. Mislim pa da nas je večina v 5. mesecu, se pa nekatere iz začetka že zelo približujejo začetku 6. Tako - midva sva bila včeraj popoldan na glasbenem festivalu, ki ga prireja tukajšnja OŠ - pel in igral je namreč od najinih dobrih prijateljev sin, hči pa plesala. So blili otroci tako luštni! Pa nekateri so pozabili besedilo, ker jih je izdala trema (predvsem tisti iz nižje stopnje). Najbolj pa sem se nasmejala, ko so nastopili otroci iz vrtca, najmanjša skupina - do 3 leta. Zapeli oz. skričali so pesmico Jaz sem muzikant, imam ta lepi gvant... Cela dvorana se je valjala od smeha. Eni so tako navihani! So pa znali vsi oponašati inštrumente, tudi tisti, ki niso niti enkrat odprli ust. En fantek je imel ves čas prst v ustih, ena punčka je pa skor jokala, ko je morala stat na odru! Carteki mali! Sva oba res uživala. Naš pikolino pa je spal in sploh ni trznil niti enkrat samkrat. Šele ko je v revijalnem delu nastopil fant s trobento, je pokazal, da je z nami. Tako da sva se z bodočim očkom odločila, da ga bova večkrat peljala na kak koncert, ker je tako priden. Hmmm, še za doma si bo treba nekaj zmislit, pa smo na konju! Sicer pa se moram počasi poslovit, ker šibam k frizerju, potem se mmoram še prijavit k novem zobarju (moja je šla v penzijo), potem skočim še do mojih in nato se že dobim z našim električarjem, jutri pa delo!!! Verjetno se bom oglasila šele v ponedeljek. Lepo preživite vikend, božajte trebuščke in uživajte v akrobacijah naših malih!!!!
|