|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.11.2007 20:08:49   
lepa posadka
Tile meseci delajo veliko težav kaj? Tudi sama sem v prvih dveh nosečnostih se z vsemi prepirala kkao se to računa. Sedaj pa si rečem takole: če imam rok 1.4., je do konca še 4 mesece. Torej sem 9-4=5 mesecev že noseča. Kakorkoli se že vse skupaj računa v tednih, je to na koncu 10 mesecev,... Torej, poenostavite si račun in pri mesecih ne štejte tednov ampak datum.

Tosja in njen dragi sta se ga pa verjetno šla zapit...kaj pa veš...morda pa ni samo en srček, hehe.

Lahko noč in dobro spite. Moji pikci že vsi dremajo - danes smo imeli tak miren popoldan, nismo nikamor šli in je prav pasalo. Smo skupaj brali pravljice, smo skupaj risali, smo skupaj gledali večerno risanko... Mir. Še ati priroma domov pa bo vse v najlepšem redu.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
29.11.2007 20:45:27   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

...končno smo doma! user posted image

Naše dete ima lep, zdrav srček, pa nogici, pa hrbtenjača zaprta, pa vse prstke, pa plodovnice je dovolj, pa posteljica je lepa, pa....

...čist po mami user posted image user posted image user posted image

Smo srečni, smo veseli, smo zadovoljni...
Ampak nagajiv pa je...je takoj pokazal pištolco user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tud mi dobimo aprila user posted image user posted image
Ati nas je peljal na lignje.......njamiiiiiiiiiiiiii, pol pa sva rekla, da morava še babico (taščo) razveselit in presenetit...
Sva kupila dudico z modrim srčkom, pa modre zoknčke...
Pol je pa odpirala darilce in ni vedela kaj je...Res sva jo presenetila! user posted image

Zdaj pa se grem cartkat in stiskat z user posted image , pa najinega pobiča bova še tretjič danes pogledala user posted image user posted image
user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
29.11.2007 21:18:46   
NiLe
Bravo, Tosja user posted image user posted image user posted image Pa je še en aprilček user posted image več. Sej ne morem verjeti, da je do sedaj taka prednost fantičev. Dejmo, punce, a bomo našle kakšno aprilčico za tele fantiče user posted image user posted image user posted image (btw, lep trebušček imaš).

Vidim, da ste že pri seznamih, jaz bom tudi malo pobrskala, ker imam enega zelo temeljitega za odhod v porodnišnico (tako za mamico kot bejbija).

Sedaj pa se mi počasi zapirajo učke, me je današnje učenje in ukvarjanje z otroci čist izčrpalo user posted image .

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
29.11.2007 21:54:32   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image user posted image

28.11. Tanja555 user posted image , sky77 user posted image

29.11. tosjauser posted image  user posted image , Majček28 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica, darja33, u04111976

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. sasy20, Ketrin, resbično srečna

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha,
u04111976

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
29.11.2007 21:57:34   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04. - GP 17.12.
MF user posted image   NM

user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image

user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image

user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 20.12. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image

user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. - GP 08.01.
NS user posted image
MF user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12.
NS user posted image MF 29.11.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
NS user posted image MF 07.12.   LJ

user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 20.12.
NS user posted image MF user posted image user posted image 18.12. Feldbach, MB 

user posted image   sončnica14: PDP 10.04.

user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4.
 NS user posted image  
MF user posted image LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04.

NS user posted image
MF 3.12.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image

user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. NS user posted image MF 11.12.

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. MF 12.12. SG

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. NS user posted image   MF 28.11. LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image MF  06.12LJ 

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 6.12.
MF 03.12.  13.12.
NS user posted image CE

user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. MF 17.12.

user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.12.
MF 06.12.  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
 NS user posted image MF 7.12. LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04.
NS user posted image
MF 6.12.  LJ

user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04.  NS user posted image MF user posted image

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF 03.12. CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. MF user posted image

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.

user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   MF 13.12. LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF 12.12. Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image

user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MF 18.11. MB

user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04.
 NS  user posted image  
MF 12.12. KR

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. 
UZ 19.12.
NS user posted image PO

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO

user posted image  aprill: PDP 25.4. 

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. NS user posted image MF 11.12. LJ

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image

user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image  

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
82 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
user posted image 14.04. 6 user posted image
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 2
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
30.11.2007 6:30:00   
kekec in mojca
Dobro jutro,
se javljam navsezgodaj. Danes bo za naju s pikico velik dan, v službi imamo namreč proslavo, na kateri bova(mo) skupaj z mojim user posted image plesala folkloro, pa pela bom pred polno dvorano ljudi, zvečer pa bo ta večji otrok po dolgem času spet spal pri babici in bova z user posted image sama...

Imam krivo vest, ker se veselim, ko pa mojega Kekca danes več kot pa za 20 minut ne bom videla... user posted image Pa še takrat ga bom v vrtec spravljala, tako da bo jokal...

Moram pa reči, da ko pojem in plešem, moja pikica ful brca... včeraj me je na generalki brcnila v mehur, jaz pa imam takšne težave z uhajanjem urina, da to ni nič več res... Čeprav izvajam keglove vaje, kadarkoli se spomnim, ni nič bolje. Ne vem več, kaj naj naredim...

Lepo se imejte, aprilčice moje, grem zbudit Kekca, ga polupčkat in pocartat, potem pa oblečt...

Aja, pa včeraj sem bila pri frizerju in sem danes vsa lepa in popedenana... user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
30.11.2007 6:30:45   
sasy20
Dobro jutro!

Meni se vidi, da imam jutri svoj prvi dan D ker se poročiva in nekako ne morem spati. Malo me živčki dajejo user posted image . Pa še včeraj mi je plomba vn padla tako da sedaj takoj zjutraj letim k zobraju, da mi to popravi.
user posted image  tosja za morfologijo, pa bo  še en user posted image  v aprilu. Kot kaže bodo user posted image  prevladovali v aprilu user posted image .
Sedaj pa mi je malo bolj jasno s temi meseci kako pa kaj. Violica se pravi da sem jaz v 5 m in 1d? ( 20 t ).

Ja nič sedaj pa si grem pripraviti eno dobro user posted image  in jo pošiljam tudi vam. Naj vam tekne.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
30.11.2007 6:36:17   
scorpiogirl
Dobro jutro, aprilčice user posted image

še danes delamo, potem pa vikend samo za naju z user posted image user posted image

Tosja, bravo za user posted image pa za to, da je vse super user posted image user posted image user posted image pa fulllll lep buši user posted image

zdej pa počasi na šiht ... lep dan vsem pa veliiiiik sončka user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
30.11.2007 6:41:35   
tosja
Dobro jutro!
Danes sem še jaz zgodnja...sam zaradi moje pozabljivosti user posted image
Včeraj sem pozabla it po bolniški list za ta mesec. Pa moram danes.Pa hvala za pohvale. user posted image
Pa prvič grem v službo pogledat user posted image
Sem čistnatempirana, kr imam še varstvo napovedano...
Pridne bodite...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
30.11.2007 7:41:57   
simvir
Jutro!

Peeeeteeeek je user posted image user posted image user posted image No vsaj jaz se ful veselim, ker sem pač v službi.

Tosja super za pregled in čestitke za user posted image . Pa v službi mal pokaži trebuščekuser posted image .

Seznam za novorojenčka sem samo preletela in zdajle ne uspem komentirati, pa saj še ne bomo sedaj nabavljale stvari. Bom še kdaj kasneje kaj rekla na to temo. V glavnem ne preveč komplicirat.

Posteljica - mi smo jo kupili v Sadeku v Rimskih Toplicah, so imeli ravno neko razprodajo. Je še kot čisto nova, na dveh stranicah pa ima tako plastiko? (na njej piše non toxic), da otroci ne morejo gristi stranic. Se mi zdi to super.

Glede tega koliko sem noseča v mesecih se sploh ne obremenjujem, jaz vedno govorim v tednih, potem pa če že kdo želi približno izračunam mesece. Zdaj pač rečem da sem mal čez polovico user posted image .

Lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
30.11.2007 7:55:05   
tasyo
Dobro jutro! Danes ste pa vse bolj zgodne...

Najprej čestitke - Tosja!user posted image  A imaš tudi ime že izbrano? Joj, tole je tko luštno brat, ko pridete iz morfologije vse naspidirane in zadovoljne... Še 12 dni, pa bom tudi jaz na vrsti.

Sasy - ker bom danes leteča in jutri prav tako, ti že zdaj želim nepozaben dan, ki naj bo tak, kot si ga splanirala. Uživaj in prepusti  se toku!!! Tako hitro namreč mine... Potem pa se priporočamo za kakšno poročno fotko, kajne, punce?

Kekec in mojca - ne bit žalostna, ker bo Kekec brez tebe! Saj se bosta juti pocrkljala še za nazaj!!!! In veliko sreče na nastopu, naj vrhunsko uspe!

Seznamčke za novorojenčka pa kar pridno izbrskajte na plano, je ful fajn, da bomo me, ki bomo prvič mamice, vsaj okvirno vedele, kaj kupiti.

Lepa posadka - je luštno čist na svojem in čist po svojih željah, kajne? Jaz sem sicer iz Brežic, vendar po srcu (in mamini strani) dolenjka, zato delam v NM in hiško gradiva tam. Ravno zdaj preučujem centralne in vodovod in vem že več o gretju kot kakšen mojster... Kakšno pohištvo bo šlo noter in kje bo kaj stalo, kakšne bodo zavese - to pa vem že kar nekaj časa user posted image ! Moj dobiva sive lase, ker sem se projekta po njegovo spet lotila od repa. Pa če je tako luštno!

Pa še glede teh mesecev - jaz enostvno naredim tako, da vzamem 1 mesec je 4,5 tedna, oz. 2 sta devet tednov. In ne kompliciram. Mislim pa da nas je večina v 5. mesecu, se pa nekatere iz začetka že zelo približujejo začetku 6.

Tako - midva sva bila včeraj popoldan na glasbenem festivalu, ki ga prireja tukajšnja OŠ - pel in igral je namreč od najinih dobrih prijateljev sin, hči pa plesala. So blili otroci tako luštni! Pa nekateri so pozabili besedilo, ker jih je izdala trema (predvsem tisti iz nižje stopnje). Najbolj pa sem se nasmejala, ko so nastopili otroci iz vrtca, najmanjša skupina - do 3 leta. Zapeli oz. skričali so pesmico Jaz sem muzikant, imam ta lepi gvant... Cela dvorana se je valjala od smeha. Eni so tako navihani! So pa znali vsi oponašati inštrumente, tudi tisti, ki niso niti enkrat odprli ust. En fantek je imel ves čas prst v ustih, ena punčka je pa skor jokala, ko je morala stat na odru! Carteki mali! Sva oba res uživala. Naš pikolino pa je spal in sploh ni trznil niti enkrat samkrat. Šele ko je v revijalnem delu nastopil fant s trobento, je pokazal, da je z nami. Tako da sva se z bodočim očkom odločila, da ga bova večkrat peljala na kak koncert, ker je tako priden. Hmmm, še za doma si bo treba nekaj zmislit, pa smo na konju! user posted image

Sicer pa se moram počasi poslovit, ker šibam k frizerju, potem se mmoram še prijavit k novem zobarju (moja je šla v penzijo), potem skočim še do mojih in nato se že dobim z našim električarjem, jutri pa delo!!! Verjetno se bom oglasila šele v ponedeljek. Lepo preživite vikend, božajte trebuščke in uživajte v akrobacijah naših malih!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
30.11.2007 7:56:24   
Barb77
Dobro jutro!
Sasy20.... Naj bo jutrišnji dan za vaju edinstven in ne preobremenjuj se z okolico in kaj si oni mislijo. Vidva bodita v središču pozornosti saj to je vajin dan! Obema želim veliko sreče in razumevanja v zakonu, predvsem pa se spoštujta, se mi zdi da je spoštovanje partnerja temelj dobre in zdrave zveze pa tudi toplega doma ki ga načrtujeja s svojim malčkom.

Pa še nekaj  od seznama: predvsem se mi zdi dovolj pomembno (no vsaj pri nas je bilo tako) ne pozabite za doma kupiti kakšen paket vložkov (toplo, toplo priporočam navadne Vir80), ker jih bodo naši možički bolj težko iskali po trgovini. Marsikateremu je malce nerodno ali pa se enostavno ne znajdejo na tem oddelkuuser posted image .

Drugače pa sem tudi jaz komaj čakala PETEK!!!! Nekaj me zanima, ali ima katera mogoče doma ionizator zraka. Nekaj se odločam o nabavi, pa je možna varianta nakupa ionizatorja z vlažilcem zraka ali ionizator s čistilcem zaraka... kaj je po vaših izkušnjah bolje (seveda za tiste ki imate zadevico doma).

Lepo se imejte, pa se mogoče še kaj tipkamo danes popodan.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
30.11.2007 8:21:30   
barby78
Morgen aprilčice!

Tosja čestitke za uspešno M in user posted image  za vajinega user posted image  bučkota.Zgleda,da bo april res v znamenju fantičev.
Mene prav zanima,če mi je na NS prav napovedala user posted image .

Sasy20,jaz ti bom že kar danes čestitala user posted image  in zaželela srečo,veselja in zdravja na vajini skupni poti.Aprila bo pa vse to dopolnil še vajin user posted image .Čestitke user posted image user posted image user posted image !

Kekec in mojca,očitno imava enake probleme z uhajanjem urina,če sem prav razumela.Jaz tud ne vem več kaj naj.Sploh zdaj,ko spet tak kašljam,moram nosit TENA vložek,ker mi takoj mal uide,če zakašljam.Pa še user posted image  mi na mehur pritiska.To je res ena nadležna stvar.

Lepo se imejte in se čujemo.
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
30.11.2007 8:27:56   
Katja 271
Kako kaj moje aprilčice?

Najprej Tosji čestitke za zdravega poba!

Sasy20, tebi pa želim nepozabno fantastičen poročni dan - 1. december... Jst sem si tud želela poročit na jutrišnji dan, ker sta se tudi moja starša pred 28 leti poročila na ta dan. Ah, bomo pa še nekaj časa koruzniki (moj pravi, da od koruze ni še noben prašič crkniluser posted image ).

Tasyo, a ti si pa tudi Dolenjka? Kje pa gradita hiško, če ni skrivnost? A je še katera aprilčica iz Cvičkove dežele?

No, seznam potrebnih stvari bomo do aprila ravno dodelale. Sem pa tudi mnenja, da za začetek ne pretiravamo, saj se da vsako stvar tudi potem še dokupit, če se izkaže potreba po njej.

Me pa še nekaj zanima. Naši bebiji menda zdaj že zaznavajo zvoke iz zunanjosti. Pa sem prebrala, da jim je fajn dajat kakšnega Mozarta poslušat, ali pa jim recitirat kakšno pesmico (vedno eno in isto), da jih potem kot novorojenčke te melodije in zvoki pomirjajo. A katera že kaj prakticira to?

Danes pa nobene MF? Ja, v ponedeljek se začne pa zares. Upam, da naredimo kakšno otvoritev tudi z deklicami, za vse te fantiče.

Ja, je pa končno petek tukaj. Jst sem ga tudi fino fajn vesela. Karkoli boste že počele čez vikend, naj ta traja čim dlje!

(odgovor članu Barb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
30.11.2007 8:47:20   
Ketrin
Dobro jutro deklice zale!

Kako gre? Glede na morje postov, dobro! user posted image

Tosja, bravo za fantiča....user posted image  Kako lepo!!!!  Morda pa bo proti koncu aprila več punčk... user posted image

Sasy, kot so že punce povedale. Uživaj, uživaj, uživaj. Ne obremenjuj se z nepotrebnimi stvarmi. Jutri ko boš pri frizerju prinesi s seboj en šampanjček in malo nazdravite.... Jaz sem se na poročni dan tudi takole razvajala. Tistega dne itak nimaš kaj več za postorit in uredit...kar je je! Zato se sprosti in samo uživaj!!! To je samo vajin dan in bodita zvezde predstave!!!! Želim ti, da boš prava princeska in tvoj bodoči možek samo tvoj princ!!! Tisti DA pa ni tako težko izdahniti.... user posted image user posted image user posted image  Srečno!

Za včeraj pa sploh ne vem kaj naj komentiram, sem že pozabila kaj vse ste napisale!!! user posted image

Simvir, se ti pridružujem!!! Peeeeetek jeeeee! user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
30.11.2007 8:59:47   
Ketrin
Kekec in mojca! Naj nastop uspe! Pri kateri folklori pa plešeš, če ni skrivnost....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
30.11.2007 9:48:52   
modrookica
čaw punce!
Kako ste kaj? Kar nekaj časa se nisem oglasila, ker sem mela ene nastope za strokovni izpit - ko bi mi vsaj uspelo še to narest predno gremo rodit :). Jst sm super, moj malček je pravi žurer, kak dan mi tako razgraja po trebuhu, da je kar hecno :).
Vidim, da vas muči izračunavanje mesecev. S tem je tako,da danes vsi govorijo samo v tednih, tisti, ki pa sprašujejo nas pa hočejo vedeti mesece in potem smo v zagati. Jst imam eno precej novo knjigo o nosečnosti, porodu in vsem kar pride prej in pol, in tam so trimesečja razdeljena takole:
                              1. - 13. tedna = 1. trimesečje
                              14. - 27. tedna = 2. trimesečje
                              28. - 40. tedna = 3. trimesečje
Kako si meseci vmes pa je po moje čisto vaša stvar kako boste rekle - kakemu mesecu daš 4 tedne, kakemu moraš dati 5 tednov in se izide. Jst sem v 23. tednu in računam tako, da bom z naslednjim mesecem šla v 6. mesec. Torej z novim letom potem vstopam v zadnjo tretjino.
Tako nekako, upam, da si boste s tem kaj lahko pomagale, nemogoče pa je računati kot da ima vsak mesec 4 tedne, ker potem bomo noseče 10 mesecev.

Lepo se imejte in naj vas greje misel in brcike vaših malčkov.
lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
30.11.2007 9:55:19   
simvir
Sasy prej sem ti pozabila zaželeti nepozaben poročni dan. Poskrbi (verjetno si že) da vsi vedo kaj je njihova zadolžitev, ti pa jutri le uživaj v vsakem trenutku posebej. Seveda ti želim tudi, da bo vajin zakon srečen in edinstven. Že aprila pa dopolnjen z user posted image .
Za nas pa potem prilimaj kakšno slikico, saj veš za obujanje spominov in te zadeveuser posted image

Aja Tosja jaz bi tudi pogledala tvoj trebušček. Hvala.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
30.11.2007 10:12:09   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!

Zunaj je prav lep sonček, ampak je pa zunaj -6°C.
Aja, včeraj sem spet zapravljala zase seveda, za user posted image  bomo pol proti koncu veselega decembra. Malo sem si nakupla debelih žab, da me ne bo zeblo, sp. hlačke, k so mi moje že vse premajhne, nogavočke na prstke, pajkice in pa škornje. Škornji so bili tko pocen da sem si jih kar privoščla. Seveda so se začele razprodaje in so bile pičlih 17E.

~ Vidim da imate še vedno debato o tednih? Ker sem iz zdravstvenih voda vam povem tako kakor so nam v šol povedal. Ženska je noseča 9 koledarskih mesecev; 10 lunarnih mesecev; 40 tednov; 281 dni.
Tedni se računajo 1 mesec ima 4 tedne. Pride nakoncu tako da smo noseče 10 mesecev ampak je to lunarnih. Drgač pa računajte tako recimo jaz imam rok 4.4.2008 se pravi bom 4.12.2007 jaz 5 mesecev. Tako vam bo najlažje. Drgač pa jest vsem povem tedne pol k me pa praša kok je to mesecev pa rečem naj deli s 4 in bo dobu kako je to mesecev.

~ Sasy želim ti nepozaben poročni dan. Velik sreče, ljubezni, predvsem pa veliko otrok. To je tvoj dan in ne pusti se da bi te kar koli spravilo iz tira. Uživaj 100 na uro. Pol pa upam da naštimaš kakšno slikico da bomo videle mladoporočenca.

Punce a vam kj pokajo bradavice? Meni je zadno počla in sem misla da mi bo cela bradavica odpadala. Tko me je zabolel je je blo kar noro.

Aja, zadno je ena rekla da dela doma preko računalnika pa me zanima kakšno delo je to?
Kako lahko jaz tudi začnem tako delati?

LEP DAN ŠE NAPREJ!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
30.11.2007 10:56:03   
katka28
Oh punce kako ste vse naspidirane in vesele. Jaz pa vedno bolj ne vem kaj naj s sabo. Vse govorite kako vase pikice razgrajajo in brcajo pri nas pa se nic. Vsake toliko se mi kak metulcek pretaka ampak brcanja pa ni. Ce mi nebi rastel trebuh sploh nebi vedela ali sem noseca. Me je kr strah it na MF kaj mi bodo povedali.

Mal sem se mogla potozit.

Sasy20 srece srece in se enkrat srece....odmisli vse skrbi in naj bo vajin dan samo vajin. Joj kako bi se se enkrat porocil :).
Tosja cestitke za user posted image . Zgleda, da so nasi mozicki bili pridni pri produkciji fantkov. Me zanima kaj se bo zgodilo v decembru.
Kar se pa dnevov tice je pa pri nas vsak dan enak ( bolniska ) tako, da bi vcasih prav rada sla nekam delat, da se zamotim..user posted image

Kar se pa tednov tice mi je pa hecno, ko sem se vpisala v nosecniski koledar mi kaze, da sem v 20 tednu, v lilypie pa kaze, da sem v 19t in 3 dneh. Jaz ponavadi recem, da sem v cetrtem mesecu pa je.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
30.11.2007 11:01:28   
NaTaŠa*
katka28, saj si v 20t
ker si noseča 19t 3d pomeni da si že stopila v 20t.
jaz sem danes napolnila 22t kar pomeni da jutri stopim v 23t.

Ne obremenjujte se s temi tedni in meseci uglavnm da so naši user posted image  OK. Ko bo pa cajt bojo že potrkali pa prišli vn.

LP!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
30.11.2007 12:19:36   
zokica
oj.jaz sem ravno od zdravnika, sem šla po bolniški list za ta mesec. nekaj sem brala glede teh mesecev, potemtakem sem jaz v 5. mesecu ( 19. tednov ).mojega trebuha pa še ni nikjer nič, no saj malo se vidi, samo ne veliko. ko smo bili letos na morju, je moja sestra bila v 5. mesecu in je imela nekajkrat večji trebuh od mojega. zdaj pa sem že res v skrbeh, ko vse pišete, kako se vam že vidi. komaj čakam 12., takrat imam UZ, da mi G pove, da je vse v redu. no, ker če je zdaj user posted image  velik okrog 20 cm, jaz pa še imam nekaj zaloge od prej, kje se potem  user posted image  skriva? upam lahko samo, da je vse v redu in da se vredu razvija, ker bo to najin prvi user posted image  in nočem, da je kaj narobe, no vsaj rekli mi so, da je vse ok, ker sem še mlada in se nimam kaj bati.user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
30.11.2007 12:24:38   
perp
Uradna razlaga tednov in mesecev po knjigi Mati in otrok:

1-4 teden - 1. mesec
5-8 teden - 2. mesec
9-12 teden - 3. mesec
13-17 teden - 4.mesec
18-22 teden - 5 mesec
23-27 teden - 6. mesec
28-32 teden - 7. mesec
33-36 teden - 8. mesec
37-40 teden - 9. mesec

Eni meseci imajo 4 tedne, eni pa 5.

To je to.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
30.11.2007 12:25:07   
kekec in mojca
Samo tako na hitro, Ketrin, da ti odgovorim, nisem pri nobeni folklorni skupini, v službi se nas je zbralo nekaj sodelavcev in smo mesec dni pripravljali točko za nastop.

Barby a so ti vložki Tena kaj drugačni od navadnih? Ne vem, kaj naj še naredim s tem? A Keglove vaje izvajaš?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
30.11.2007 12:49:37   
u04111976
Sasy20 želim vama veliko potrpljenja, medsebojnega spoštovanja in seveda ljubezni, da bosta dobro vozila skupaj.

Tosja-cestitke za user posted image , so res sami fantki? (moram čekirat seznam). Torej je user posted image  samo od resnično srečne. No bomo videli mi še drugo mnenje v ponedeljek pri svoji G-me prav zanima!!! dr.Strahova je na NS z 80% napovedala punčko, pa nismo naši G nič povedali, pa da vidimo zdaj. Seveda 13.12. v Lj tudi obvezno vprašam za spol. Če pa bodo trije gledali, pa ni hudič da ne trofijo.

Katja - hvala za seznam, jaz bom tele ostale malenkosti kar mal počasi že kaj kupila. Za cotke bom pa videla kaj dobim, pa bom pol dokupila.  

Tolk ste mi lušte naredile prejšnje dni z repo in zeljem, tak da danes jemo repo in pečenice, fižol in krompir. Kislo zelje pa sem tudi žekupila, da čez vikend skuham segidinar za ponedeljek. Jutri bo domača gobova juha in palačinke, v soboto se bomo pa k mami priklopili, pa bo. Se že veselim vaših jedilnikov, ker mi vedno manjka idej, pa še kombinirati moramo, ker je moj vegetarijanec in kombiniram tako kuho, da lahko vsi jemo (npr.segidinar z krompirjem-brez mesa, ričet-posebaj skuham klobaso in na koncu dodam samo k polovici...), pa če verjamete ali ne, se vedno da, se lepo skombinira. Jaz si kdaj privoščim na kakšno jed še ocvirke-jih obožujem-edina.

Pridne bodite in uživajte prost vikend, potem se začne veseli december, ali pa bolje nori december.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......