|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
6.12.2007 10:23:05   
klepetka
mml,mogoče pa tvoje darilo res še pride.Ne bodi nestrpnauser posted image .Za coca colo pa bom probala ne pretiravat,samo kaj ko sem jo pa dobila za darilo in baje je cel ožegnana,ko je od svetega Miklavža.To se pa ne sme kar tako pustit,da se pokvari,a nedeuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 10:32:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
6.12.2007 10:40:43   
sani1
Dobro jutro oz. dober dan še z moje strani...
Sem danes potegnila z spanjem in sem prav vesela, da lahko spim...

raja- pošlji malo sonca še k nam. Tukaj je še vedno megla in po moje se bo vzdignila šele ob treh.user posted image

koala- sem ti rekla, da bo vse ok. Samo pozitivno moramo misliti na naše user posted image pa bo... Hvala za lepe želje, sicer si dobra dva meseca prehitra... user posted image

Lunca1- ja takšno torto lahko jem in je tako dobra. Hvala ti! Lepo praznuj in ne naprezaj se preveč...

Sunny Morning- ja imaš prav glede naše klepetke. Njo so res prestrašili kot po mojem vse nas...Sem pa jaz tudi včeraj pospravljala, ko sem prišla iz mesta. Očitno je bil takšen dan.

baby 08- dobrodošla med nami user posted image   in vse dobro...
klepetka- tudi pri meni je letos stric Miklavž vedel kaj mora prinesti. Ni prinesel nobene čokolade je pustil sporočilo, da bo drugo leto... Jaz ti povem, da boš ti še kje čez rok rodila...
mml- ti si pa res pridna. Koliko voščilnic pa moraš naredit? Midva jih bova v soboto delala, ko bo baje slabo vreme...
katee- nič hudega če nisi videla svojega korenjaka. tolaži se s tem, da ga boš kmalu v živo spoznala...

Ne boste verjele ampak jaz grem zdej piškote pečt, ker je moj dragi zaradi mene v vsem prikrajšan... Jih bom vseeno nekaj spekla.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.12.2007 10:43:40   
sani1
klepetka- če je coca cola žegnana te sigurno nebo pekla zgaga... Tako, da nazdravje!
Sem prej raje vse potrdila, me računalnik neki zeza. Grem zdej malo delat pa se kaj javim kasneje...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.12.2007 11:09:54   
ljubljana
Sploh vas ne dohajam. Mi je uspelo tam nekje od 24 strani prebrat. No glavne stvari sem ujela.
Zelo mi je hudo za sovico, pa sem hotla njeno zgodbo prebrat, pa je NA SREČO nisem nikjer našla.
Potem želim vse najboljše Lunci za rojstni dan.
In vsem ki greste rodit čim lepši porod.

Bom pa še jaz malo napisala, kajšno user posted image doogdivščino sem emla na CSD. Sej sem vedela da bo štala ampak vseeno.
Rok imam  1.1. se pravi, da bi mogla začet s porodniško 4.12. No in jaz se na vratih pojavim 3.12. In mi najprej totalno zateži, da kje sem hodila toliko časa in da moram dat vse papirje.
Pa ji povem, da potrdila za plače še nimam, ker mi lahko papirje z novembersko plačo poštempljajo šele 5.12. Potem mi je pa čisto zatežila, da naj pa dam z oktobrsko. Pa sem ji rekla, da bom mela potem upoštevanih 8 pripravniških in 4 navadne, in da je bruto razlika tam nekje 500 EUR in da se mi bo to res poznalo pri izračunu... No pa je rekla da papirjev ne mora vzet dokler ne bo imela tudi potrdila o plačah. Sem bila jezna ko hudič. In rekla, da v zakonu lepo piše da se za izračun upošteva zadnja plača pred mesecem odhoda na porodniško. In da je zadnja plača novemberska in ne oktobrska.
Pa mi je vseeno vrnila papirje in rekla naj se oglasim ko bom imela vse papirje. Sem šla potem 5.12. v službo in jim vse dostavial (1 dan razlike). No in zdej molim in upam, da mi ne bodo napisali začetek porodniške 5.12. Ker to pomeni, da sem en dan plavga udarla.user posted image
No toliko o dogodivščinah na CSD. Mi je pa ena prijazna referentka svetovala, naj se potrudim in rodim že decembra, ker mi potem pripada še decemberski otroški dodatek in dodatek za veliko družino za leto 2007. Grem kar na Šmarno goro laufat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se morem pa pohvalit, da sem celo 7 plenic zlikala v zame zelo kratkem času 1 uri. user posted image
Sej drugače pri nas nič ne likamo, je za nas to totalna zguba časa.

Pa še križ me je zagrabil in sem potem ležala ene dve uri.

Morem še piškote spečt.
Pa da se malo pohvalim, da sem tok ponosna da sem že v 38 tednu. Še malo pa bo.
Po eni strani bi bila kar še doma, nič delala in uživala, po drugi bi pa kra že rodila. in to sam zarad tega CSD-jauser posted image .
Ma sej ni važen bo že ven prilezel, ko se mu po dalo.

Je danes tako mrzlo, da je boljše da je še notri nekaj časa.

Sem se pa tako razpisala, dase bo kateri še zataknil ob tem obupno dolgem branju, ampak kaj čem me dolgo ni bilo gor pa moram kej napisatuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.12.2007 11:11:13   
ursulina
barby pozdravljena! da nam pa ti ne boš ušla med februarčice.. ker tam pa ne vem, kdaj boš vse za nazaj prebrala user posted image  user posted image  user posted image

samo malo dobronamernega opozorila... mogoče kakšen dan le ne jejte toliko mandarin... prevelike doze oreščkov, citrusov in takšnih zadev (ki vemo, da so blazno naravne...) lahko namreč povzroči alergijo pri malčkih, ko se rodijo... imamo en primer v družini in naj bi bil to vzrok... nočem pa nič strašit, ne me narobe razumet... user posted image

ne vem pa, koliko to velja za čokolado user posted image  ker se ravno bašem z velikim čoko miklavžem user posted image

minka, držimo pesti! user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.12.2007 11:16:00   
ljubljana
Jaz sem včeraj nekaj miklavža zobala, pa tiste Bali čokolade, danes bom pa napadla tisto čokolado iz kinder adventnega koledarja.

25 kinder jajčkov x 2 se pravi 50 kinder jajčkov user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.12.2007 11:18:22   
urssyy
Dan še od mene.

Baby dobrodošla med nami. Napiši kaj več o sebi, od kod si, kje boš rodila..da te bo Mala  pikica  dodala na seznam nosečk Januar 08.

Jaz bi pa rada vprašala kako aktiviram link. Mislim da ste o tem že pisale. Sicer pa Nalin ti si aktivirala link do tvoje lepe pesmice. Kako to narediš?Bi vam rada pokazala kaj si želim kupit za mojo user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
6.12.2007 11:20:04   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: limma

lusa - ne boš verjela, ampak meni se je tudi včeraj zvečer oz. ponoči zdelo, da se je obrnila, tako da čisto možno, da sta zamenjali položaje user posted image  tvoja Daša ti samo malo nagaja, naslednjič bo že tako kot mora biti.

Fejst mi nagaja frčafela malauser posted image  ,ampak ji je oproščeno.Sekiram se sploh ne kar bo pa bo ,pa če bo moral bit CR bo pač Cr ,čeprav si najmanj to želim.Sicer pa itak ,da se bo do poroda obrnila-jaz optimist.

minka-še malo pa se boste cartali.Drž se!!!

klepetka-meni pa ni nič prineseluser posted image  ,sem očitno tako porednauser posted image Bom pa lušine sladkarije zmazalauser posted image glede odlašanja papirjev ,tudi midva z user posted image sva v tem.Čakava in čakava ,pol pa tekam zadnji dan ,ko sploh niso uradne ure.Mi je že nerodno ,ker vsako leto se nama dogaja istouser posted image S citiranjem pa ne pretiravaj si že prava profi z mano vreduser posted image Samo veš ,še vedno pa ne vem scitirat par stvari naenkrat.Do konc življenja se učimo , ane?

raja-tudi jaz sem iz sušilca samo lepo zložila še tople in so iste kot ,da bi jih likala.Tudi pleničk ne likam ,samo bodije in tisto ,kar je res namečkano.

mala pikica-upam ,da se še pišemo kaj in ,da te ne pošlje v bolnico.

baby-vedno znova se razveselim nove čvekiceuser posted image

nalin-poslušam pesmico in poleg pišem.Mi je všeč ja ta pesem.

ljubljana-s temi cSD-ji so res sami problemi.

ursulina-tudi moja Luša ima alergijo na mandarine ,ampak samo na določene.V ponedeljek je prišla iz vrtca in sem takoj vedela ,da je jedla mandarine ,ker je imela okoli ust veliko pikic.Že od malega se ji to pojavlja.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.12.2007 11:22:29   
nana35
Baby 08,lepo pozdravljena pri nas!!user posted image
aurora-citiranje:greš na citiraj,izberi sestavek in piši za oklepajem svoj tekst.Upam,da sem bila dovolj jasna,če ne pa upam,da je tudi katera druga že odgovorila,nisem še prebrala vsega.
ljubljana,ti pa si se čisto izgubila zadnje čase,no,lepo da si se oglasila spet.
Mogoče pa boš res še decembra rodila in bo vse odlično izpadlo!Si pa srečnica v 38.tednu,jaz sem v 35.Pa se mi tako vlečejo ti dnevi,rada bi že,da sem brez skrbi,kaj se dogaja v mojem trebuhu...

Upam samo,da mi bo gin.v torek že povedal kako in kaj.Potem pa bom že na koledarju križala dneve,da bodo prej minili,že zjutraj ga bom prečrtala!!

ursulina,upam,da ne bo alergije na mandarine,je pa fajn če je na čokolado,bodo zobki lepši!!user posted image

:))

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.12.2007 11:22:33   
puri
Oj!user posted image

Jaz sem kar dobro, samo dela imam zadnje čase res čez glavo, tako da se vsedem lahko šele zvečer. Včeraj sem bila tako zmatrana, da me je vse bolelo.
Danes imam pa G, samo mislim, da UZ ne bo delala,.... no,ampak jaz kar malo upam, ker bo mojo G nadomeščala ena druga. G so si pa itak tako različni med sabo.

Minka,.....verjetno si res v P,.......čim lažji porod in zdravo štručko ti želimuser posted image

se še kaj oglasim,...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 11:24:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
6.12.2007 11:25:16   
ljubljana
Sem se z babico zmenila, da bo pri porodu, al pa da bo eno dobro zamenjavo zrihtala. Pa smo tri nosečnice z njo v nedeljo zvečer ob 19.30 zmenjene, pa mi bo CTG naredila in pote mam še en CTR naslednji teden pri svoji ginekologinji v petek.
Mi pa trebuh skoz otrdeva in mam občutek, k da mi mali tlači prste v maternični vrat.user posted image user posted image
Me skoz nekaj špika dol in zbada.
Se mi je to non stop dogajalo tudi pred drugim porodom, pa sem šla noter na pregled dobabice, pa je rekla da nja naslednji dan pridem rodit, ker se ji tisti dan ne da , je glih s porodniške prišla.user posted image user posted image
No pa sem potem še cel dan ljudi spravljala v smeh, kos em jim razlagala, da grem naslednji dan ob 8:00 rodit.
In sem pol res prišla v porodnišnico ob 8:00 so me zrihtal do 9:00 ob 10:00 so se začel moji popadki (brez dodatkov) na 1 minuto, 40 s dolgi in je bil mali ob 11:42 že zunaj. Nič raztrgana, nič šivana, teža po porodu 1 kg večja kot preden sem zanosila, ma vam povem super, bi tud zdej tako ponovila, če bi se dalo.

MAli je imel sicer zaradi velikosti eno običajno pordno poškodbo (zlomljeno klučnjico, baje nič resnega se hitro zaceli, brez posledic) in je bil čisto zabuhel, ker je šlo tako hitro ampak se je kmalu razbarval in poštimal. Sva bia čez 4 dni doma. Res izkušnja, ki jo priporočam vsaki nosečnici.
Tako, da vas ne bojo samo z groznimi zgodbami strašil. Pri meni je šlo vse super in verjamem da bo tudi tokrat kako.

Neposredna povezava do sporočila: 663
6.12.2007 11:34:01   
mml
No tako, mojega umetniškega ustvarjanja je konec, sem kar zadovoljna, dokončno se bo videlo pa jutri, ko dodam še "final touch" user posted image

klepetka ta žegnana CC ti pa res ne bi smel povzročati zgage...če ne se pa kar Šefu pritoži user posted image

sani jaz naredim tam nekje 35 voščilnic, pa kakšno za rezervo, ker po tem, ko že vse napišem in oddam, piše kdo, ki se ni ogalsil že 100 let user posted image

puri dobra si, da zmoreš vse obveznsti z vsemi 3 fantiči, jaz sem že ob eni nagajivki utrujena user posted image

ljubljana "najhujše" kar se ti lahko zgodi je, da za 4. 12 ne dobiš plačane porodniške in to je to, porodniška ti pa definitvno začne teči 28 dni pred PDP, tako da nikar ne skrbi user posted image

Grem si naredit en pomarančni sok, po tem se moram pa počasi spakirat, ker me avtobus ne bo čakal user posted image , pa še parikrat moram nekje...skratka spet bom pozna...

...imate mir pred mano do jutri zjutraj, ker nisem prepričana, da se mi bo ob polnoči dalo še ne RR...se pa nikoli ne ve user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 11:36:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 665
6.12.2007 11:45:55   
ljubljana
mml, hvala za tale odgovor, se mi je kar kamen odvalil od srca.user posted image

Zdej pa čakam na svojga user posted image da pride in da preko gume direkt ene gume kupiva mava tako dimenzijo, da pod 90 EUR sploh ni normalne pnevmatike.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.12.2007 11:49:23   
mala pikica
Punce, jaz sem danes že od frizerja user posted image Zdaj sem pa lepa user posted image Pa nekaj časa imam mir pred frizerjem, naslednje tri mesece ne vem, če bi našla ravno tri ure, da bi tam mirno sedela user posted image

Zdaj sem dala hitro kuhat, potem pa šibam h ginekologu. Upam, da bo vse v redu in da bom popoldan že pekla pecivo. Moj user posted image ima jutri rojstni dan, tako da moram počasi začeti peči...

Baby dobrodošla in prijetno čvekanje z nami user posted image

Minka lepo, mirno dihaj in nam čimprej sporoči lepe novice user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.12.2007 11:50:12   
mml
Hmmmm...nalin sej res da sem malo blond, ampak po tvojem nasvetu mi niti slučajno ni jasno kako aktivirati link (pa ga sicer znam)...jaz enostavno skopiram URL naslov, ga prilepim na sporočilo, po tem še enkrat označim in čez napišem željeni tekst in to je večinoma to...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 668
6.12.2007 11:52:36   
Sunny Morning
baby_08 dobrodošla. Če nas spremljaš potem itak vse veš, zdaj zadnji mesec se samo bolj aktivno vključi v debato.

ljubljana si me čisto zmešala s svojo porodno zgodbo. Saj si še vedno user posted image ?

mandarine so nekaj najboljšega na svetu in jaz jih tudi lahko ful pojem. A vas potem nič ne peče zgaga? Jaz se samo še o zgagi pogovarjam.user posted image user posted image  Hvala bogu, da nimam drugih težav.

Glede likanja, jaz sem vse oprala in posušila, potem pa samo zložila. Pa me je moja mami nekaj hecala, da mora biti vse zlikano in sem vse vzela iz omare in zlikala.user posted image  Tudi zdaj grem likat tetra plenice in še ostale cotike. Se mi pa zdi, da se bo ta manija z likanjem kmalu po porodu končala, ker nam bo primanjkovalo časa.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 11:52:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
6.12.2007 11:54:29   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08, user posted image , user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image Baby_08 dobrodošla še enkrat in čestitke!!! user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 84!
Imamo pa tudi že dve mamici user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 25 user posted image  in 24 user posted image   Pri 3 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.12.2007 11:56:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Punce, jaz sem danes že od frizerja user posted image Zdaj sem pa lepa user posted image Pa nekaj časa imam mir pred frizerjem, naslednje tri mesece ne vem, če bi našla ravno tri ure, da bi tam mirno sedela user posted image

Jaz tudi moram še k frizerju, predno rodim. Sem bila nazadnje marca.user posted image  Še dobro, da imam tako frizuro, da ni potrebno ne vem koliko vzdrževanja. Se moram pa zdaj zmislit kakšno zelo praktično frizuro, da bom lase samo oprala in bo frizura gotova.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 672
6.12.2007 11:59:26   
baby_08
Hvala vam za tako lep sprejem, obljubim da bom pridno čvekala, da nadoknadim vse za nazajuser posted image . Sem iz Maribora, tukaj bom tudi rodila. Stara oz. mladauser posted image sem pa 26 let.
Zdaj pa šibam na kosilo. Se tipkamo pozneje.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.12.2007 12:04:25   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

ljubljana si me čisto zmešala s svojo porodno zgodbo. Saj si še vedno user posted image ?
mandarine so nekaj najboljšega na svetu in jaz jih tudi lahko ful pojem. A vas potem nič ne peče zgaga? Jaz se samo še o zgagi pogovarjam.user posted image user posted image  Hvala bogu, da nimam drugih težav.
Glede likanja, jaz sem vse oprala in posušila, potem pa samo zložila. Pa me je moja mami nekaj hecala, da mora biti vse zlikano in sem vse vzela iz omare in zlikala.user posted image  Tudi zdaj grem likat tetra plenice in še ostale cotike. Se mi pa zdi, da se bo ta manija z likanjem kmalu po porodu končala, ker nam bo primanjkovalo časa.user posted image

Ja sem še vedno noseča ampak grem zdej že 3 rodit. In obakrat je bilo čisto v redu.
Sploh pa ne poznam osebno nobene, ki bi imela kakšne težave pri porodu. Verejtno jih ogromno rodi brez težav pa potem tega ne napišejo in slišimo samo tiste neprijetne in žalostne zgodbice, ki nas potem napsihirajo in zasekirajo.

Vsem skupaj: glavo pokonci, verjemite v to in bo sigurno pomagalo, da bo šlo maksimalno dobro.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.12.2007 12:07:23   
ljubljana
Joj kako sem se nasmejala pri tem filmčku, od wilkinsona, vam svetujem, da si ga za sprostitev malo pogledate.

http://www.ffk-wilkinson.com/

Pa še očki naj jo pogledajo, da bodo vedeli v kaj se spuščajo ko bo user posted image prišel v družino.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?