|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
5.12.2007 21:14:57   
vaney
Midva sva se ravno "rešila" obiskov, dragi je šel v službo, jaz pa grem pred tv. Sem pred obiski posesala in me še zdaj križ boli za znoret.
Sem bila danes pridna in sem naredila kar nekaj voščilnic s filcom. Jih je še dragi pohvalil, se mi je kar fajn zdelo.
Jutri pa pride omara za user posted image  in potem lahko končno vse pripravim in pospravim za user posted image , da bo malo več reda, ker do zdaj sem samo odlagala stvari v otroško sobo in je kot bomba.

Zdaj grem pa tv gledat (CSI:NY), pol pa še malo na RR in spat.
Pridne bodite, božajte bušije in čimmanj obiskov wc ponoči vam želim.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.12.2007 21:22:20   
limma
Mene mandarine že gledajo zapeljivo!!
user posted image  user posted image  nana 35, jaz tudi zmažem 2 kg mandarin na dan in zjutraj popijem 6 dcl sveže stisnjenega pomarančnega soka... pa bi ga lahko še, ampak se mi ne ljubi še enkrat pomivat ožemalca user posted image  

koala - SUPER, da je vse ok user posted image  user posted image  user posted image  tudi meni se je odvalil kamen od srca.. danes se ti je sigurno kolcalo, vsaj petkrat, tako kot moji user posted image , ker smo toliko mislile nate user posted image  

katee - super, da si boljša user posted image  
minka - tudi zate sem user posted image , da je vse ok user posted image  lepo počivaj, pa bo vse dobro.

urssyy - lepo, da si tako pozitivna kljub smoli in bolečinam. user posted image user posted image user posted image  samo zate.

klepetka in ursulina - smo že tri, ki vse odlagamo na zadnji dan. a ne bi bil dolgčas, če bi bile vse tako pridne kot naše sočveke user posted image

lusa - ne boš verjela, ampak meni se je tudi včeraj zvečer oz. ponoči zdelo, da se je obrnila, tako da čisto možno, da sta zamenjali položaje user posted image  tvoja Daša ti samo malo nagaja, naslednjič bo že tako kot mora biti.

lahko noč, grem v posteljo, še malo brat in upam, da čim prej pridem v mižale user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.12.2007 21:27:33   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
katrin,denar za paket dobiš še pred rojstvom,če je le vloga pravočasno oddana.Meni je  na CSD rekla ,da bom dobila nakazano 15.12..Kako je pa za  sam paket ,pa ne vem.

Krasno user posted image  Če sem torej danes dobila odločbo, da mi denarno nadomestilo pripada, podem bo 15-ega prišlo (fino bi bilo, ja). Nimam izkušenj s tem, ker sem prvič vzela paket. user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.12.2007 21:34:08   
nana35
Še nisem šla,pa sem rekla da bom.
Sunny in Suzana bomo videli,ko pokličem.Bom poskusila kar jutri poklicati na CSD,da preverim.

mml,pridna, pridna...jaz pa tako poredna...nič pametnega ne naredim več.
limma,pa ti nič še ne gledaš oranžno??user posted image Je pa fajn...

No,zdaj pa res grem še malo pred TV in potem user posted image !!

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.12.2007 22:16:27   
Katrin
Zaželim vam le še lahko noč, pa čim manj vstajanja ponoči user posted image

Jutri grem v Ljubljano, imam G pregled... se slišimo kasneje user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.12.2007 22:58:30   
Sunny Morning
Souser posted image  počasi se poslavljam za danes in vsem želim čim lepšo noč.

Moja bo bolj divja, že čutim, da bo spet problem z zgago.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.12.2007 23:12:57   
mala pikica
Jaz grem tudi počasi v pančkovo deželo.

Jutir nas je kar nekaj, ki imamo pregled. Meni bodo tudi delali ctg, pa videla bom, kaj bo G rekel glede zatekanja. Danes je spet grozljivo pogledat te moje noge user posted image

Nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 632
5.12.2007 23:20:14   
mml
No tako moje steklenice na 3/4 narejene...jutri sledi samo še finalno barvanje...upam, da bodo OK

Bašem se še z mandarinami oziroma klementinami, ker je mandarin zmanjkalo user posted image

Nocoj imam celo stanovanje samo zase, se sploh ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje tako...po svoje je kar prijetno...

Aja kar se tiče CSD...jaz še po obrazce nisem šla, tako da ne bi o tem, kdo je pozen user posted image ...bom šla v petek po pregledu, če bom dosti zgodnja, po tem pa nesem v petek na kadrovsko in v računovodstvo, da mi vse potrdijo in po tem sredi tedna nazaj na CSD...no vsaj upam, da bo tako...

Dobro spite, kaj lepega nasanjajte in jutri dobro opravite na pregledih user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 0:42:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
6.12.2007 3:00:13   
minka28
Lepo zgodnje jutro vsem!
No evo pa se je začelo.Pred pol ure sem ugotovila da se mi je odlušču
krvav čepepek in zdaj tud zbadanje čutim.Delam se da je vse normalno in nič panike.
Zdaj bom poklicala in če se vam ne oglasim kasneje sem nek na poti.Zdaj pa si samo še govorim
dihaj,dihaj minka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.12.2007 5:45:24   
TRIŠ
user posted image user posted image minka nekdo prihaja.Želim ti srečo in pošiljam ti angele naj čuvajo tebe in tvojega dojenčka.Kmalu bo pri tebi.user posted image user posted image user posted image
DRŽIM PESTI

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 636
6.12.2007 6:12:24   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Zdaj en dan moram pa z user posted image  na občino,da uredim očetovstvo predčasno,da ne bom kasneje z user posted image  letala okoli,ko mi bo že voda v grlo tekla.

nana35, če nista poročena morata za očetovstvo predčasno urejat na CSD. Da ne bosta zastojn hodila na občino, ker tam ne bosta nič uredila. Če bi šla urejat po porodu bi urejala na občini. Totalna zmeda glede tega očetovstva. Ko sva midva urejala se je na CSD jezila, da je čisto brez veze, da moramo to pri njih urejat, ker itak na koncu vsi podatki romajo na upravno enoto in ti tam tudi izdajo rojstni list. To je pa naša država.user posted image

Sunny midva sva pri Pini morala to urejat še na UE, ker takrat tega še ni prevzel CSD. Tako da bi se vseeno verjetno dal tudi tam uredit.

No kar se prostora tiče imava pa na srečo veliko stanovanje 100 m2, s tem da so 4 stopnice med dnevno in kuhinjo, take bolj široke, tako da sem tiste mislila.user posted image  Jih ne bom strpala kar na stopnišče. Gužva bo pa definitivno.user posted image

He he Koala ni panike, ti je že tako ali tako pol oproščenega zaradi stresne situacije.user posted image

Ja jaz sem tudi že inventar na RR, ja stara RR je bila meni tudi boljša. user posted image Pa takrat se še niso prestavile iz MONa tiste, ki skoz najedajo.user posted image  Sem bila pa en čas tudi bolj malo na RR, ker enostavno potem ni več toliko časa. No Splišni pa tukaj sploh ne more prehitet. Pa če se še tako matraš.user posted image  V bistvu še najbolj pogrešam gumb naše debate, kjer si enostavno in hitro prišel do tem kjer si kaj pisal, zdaj moraš pa že prav raziskovat.

mml ti pa sploh ne znaš bit pri miru. user posted image  Gremo sedet pred TV.user posted image

O minka. Pridno dihaj, mogoče pa zdaj user posted image  že stiskaš k sebi. Želim vam veliko sreče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
6.12.2007 7:54:16   
klepetka
jutrouser posted image

da se najprej pohvalim ,da je tudi mene danes ponoči obiskal Miklavž.Prinesel mi je eno coca colo,taveliko riževo milko in kapučino(milkin ,ki je res dober)user posted image user posted image user posted image .Očitno včeraj le nisem bila tak ozelo tečnauser posted image user posted image .Zdaj pa vseskozi razmišljam ,le kako je vedel da imam te tri stvari trenutno najrajeuser posted image user posted image .

Drugače noč prebil ikot običajno ,z enim obiskom wc-ja.

mml,user posted image za mizarja ,če se bo le  držal roka.Nebi te rada "strašila",ampak pri nas   se je tud nekako tako začelo,da je sam poklical in določil datum ,pol ga pa tud ni blo  blizu.Upam da tvoj in moj mizar nista kaj v žlahtiuser posted image user posted image .
Amapk si pa pridna,ko takole lepo izdeluješ domača novoletna darilauser posted image user posted image
Glede občasne samote doma pa res paše včasih,ja,se strinjam s tabo,ker men itud včasih.

minka,mogoče pa le ni čep ,tud pri meni je bilo 3 tedne nazaj isto ,celo sprejemni zdravnik je rekle da je .Pa se je izkazalo,da ni bil.Drugače pa tud če danes rodiš ,si iz tahujšega ven.Vso srečo pa javi ko bo kaj novegauser posted image user posted image

malapikica,katrin in vse ostale ,ki imate danes pregled ,dobro opravite user posted image user posted image

sunymorning,upam da zgaga le ni bila prehuda danes.Drugače prid pa na coca colo ,da jo poskušaš pogasituser posted image user posted image

limma,pol le nisem  čisto edina,ki vse odlaša na zadnji možni dan.Sem kar boljše volje.user posted image Mož skoz tečnari ,da v tem mi pa ni para.

vaney,kako si pa naredila čestitke s filcom?To mora bit tud zanimivo.Jaz sem jih tud včeraj nekaj naredila ,amapk sem samo take  fletkane smrekce izrezala.

pa še glede mandarin;pa ve boste počile od zdravja in vitaminovuser posted image .

Nič ,grem testirat  miklavžev kapučino

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.12.2007 8:50:42   
barbas
minka user posted image user posted image user posted image user posted image   pridno dihaj

Končno se vam spet javimuser posted image
sem se kar malo ustrašla, ko sem videla januarčice 2.del. ste pa pridne
ker nevem točno kaj se dogaja, čestitke in objemčke vsem ,ki ste že mamice, vsaj verjetno da je katera žeuser posted image user posted image user posted image       brez zamere, ker nevem od kje naj začnem brat
moj maliuser posted image je še priden v trebuščku, čeprav včeraj nisem več vedela, ali so še lažni popadki, ali so že pravi. hvala bogu niso bili pravi in so minil nekje do polnoči.
mislim da mi je boleč modrostni zob čisto dovoljuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.12.2007 9:11:25   
Sunny Morning
minka28 samo brez panike. Drži se.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
sunymorning,upam da zgaga le ni bila prehuda danes.Drugače prid pa na coca colo ,da jo poskušaš pogasituser posted image user posted image

Nekako sem preživela, čeprav sem včeraj požrla enih Rupurutov. Mi zdaj nosečnost že preseda zaradi zgage. Po eni strani že komaj čakam, da rodim, pa ne zaradi tega, da bo user posted image čimprej z mano, ampak da se rešim pekoče zgage.user posted image  Mi bo kar odleglo. Hvala za povabilo na Coca-colo, moja je še v hladilniku.user posted image

Lunca1 saj pravim, da je naša država čisto zmedena glede tega priznavanja očetovstva. Naj bi pred prihodom user posted image lahko to uredil na CSD in na UE, potem se mi zdi, da je pa čisto odvisno od občine do občine kako so se kje zmenili.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 9:16:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbas)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
6.12.2007 9:32:36   
raja
Jutro,

danes je spet eno tako lepo jutro, s sončkom in obsijanimi, zasneženimi hribi, da kar strmim skozi okno. Joj kako je fino, da sem že doma in imam po dolgem času spet čas za malo lenarjenja in uživanja.

Vidim, da ste bile nekatere kar pozno v noč zelo pridne, mene je včeraj zmanjkalo že malo čez 9, tako, da sem danes kar spočita, pa samo 1x sem morala obiskati WC user posted image .

Minka držim pesti, da je z vama vse uredu. Pa če se je res začelo čim lažji porod user posted image .

Mml pa ti si res pridna!
Klepetka tale tvoj Miklavž je pa super, da točno ve kaj ti paše user posted image . Moj ponavadi malo pomeša stvari in prinese kaj drugega kot tisto kar si najbolj želim user posted image .  

Nalin ti pa malo počivaj, pošiljam ti enega user posted image , da ti da malo energije.

Naj se še pohvalim, da sem včeraj oprala in zložila dva stroja cunjic za našega user posted image . Danes nadaljujem, tako, da bo še to čim prej zamano. Saj ne vem, mogoče ste že govorile o likanju, a ste ve zlikale vse cunjice za vaše user posted image . Jaz sem pliškote, jopčke, hlačke, bodye ipd. kar zložila, nič likala ( so iz sušilca tako lepe). Zlikala bom samo tetra plenice, mako majčke pa posteljnino ipd . Upam, da je to uredu user posted image .

Tiste, ki imate danes pregled dobro opraviteuser posted image .

Uživajte in pazite na svoje bušije! 

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.12.2007 9:42:12   
nana35
Dobro jutro user posted image !

Raport:Sunny m.,kako je pri nas v našem ljubem Mariboru glede papirjev za očetovstvo!Ravnokar sem poklicala na CSD in mi je prijazna gospa rekla,da je vseeno,da lahko na obeh koncih predčasno urejaš,gre samo zaradi tega,ker je pač časovna razlika,saj oni iz naše CSD pač vse skupaj pošljejo na UE in pač traja malo dlje.Vendar pa tega ne urejamo tam,kjer se ureja za paket ali porodniško,temveč na drugem naslovu,tam kjer je tudi CSD (Dvorakova,II.nadstr.),če bo katera iz MB hotela vedet.

Tako se ni motila nobena od naju,je pa res da vidimo,da ni povsod po celi SLO enako.
mala pikica,veliko uspeha na Ctg in lepo poslušanje tvojega user posted image .
minka,dihaj,dihaj...vso srečo!!
pina,res so nekaj zdaj s tem RR zakomplicirali,da moraš it po labirintu,da prideš do svojega forumauser posted image .Nič ni fajn.
klepetka,zdaj pa si že res velika punca in bi lahko vedela,da Miklavž vse vidi in vse ve,da si bila pridna in da imaš te stvari najraje,pa ti jih je prinesel!!user posted image
barbas,ne veš od kod naprej brati??Od začetka,ne?user posted image user posted image

Punce,se javim,ko bo kaj novega !!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 643
6.12.2007 9:44:55   
baby_08
Dobro jutro user posted image

dalj časa vas berem, zdaj bi se pa tudi pridružila pri čveku (če me sprejmeteuser posted image )
Sem prvič noseča, pričakujem punčko, pdp pa je 31.1. Do sedaj je nosečnost potekala bp, upam da bo še naprej tako. Tudi jaz imam vse tipične težave nosečnic (zgaga, bolečine v križu,...) ampak bomo zdržale, a ne? Vse za naše user posted image .
Želim vam lep dan!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.12.2007 9:58:48   
raja
Baby 08 dobrodošla, lepo, da si se nam pridružila. Bolje pozno kot nikoli user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.12.2007 10:07:49   
aurora6

mislim da mi je boleč modrostni zob čisto dovoljuser posted image

Ja to z modrostnim mi je pa zelo znano sam zaenkrat še ne vem s kolkimi se borim, ker me boli cela čeljustuser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.12.2007 10:08:50   
aurora6
Pa kaj je z mano enkrat sem znala citirat določen komntar zdej mi pa kar ne rata...a mi prosim kera pove kako se že to delauser posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.12.2007 10:09:31   
mml
Dan,

jaz sem se pa pošteno naspala, sicer sem na koncu sanjala nekaj o miših in gobah...bljak, kar je bil očitno kazalec, da je zadnji čas, da se spravim pokonci user posted image . Sicer pa vse OK, en obisk stranišča, malo premetavanja v mojem trebuhu in to je to user posted image

raja prosim, če hitro pošlješ malo sonca sem v LJ, ker tukaj je še vedno megla. Kar se likanja tiče...v principu sem totalni fanatik za likanje user posted image  in likam vse kar se lika...samo zadnje čase tudi jaz malo pogoljufam in včasih stvari iz sušilca, ki niso zmečkane, kar zložim, tako da bom videla, kako bodo stvari zgledale, ko bodo oprane in posušene user posted image

minka sporoči kaj se dogaja, če si še doma...sicer pa počasi in globoko dihaj user posted image

klepetka mene je Miklavž spustil user posted image , no mogoče je kam drugam nastavil kakšen priboljšek zame, pa to šele pride user posted image . Ti pa nikar ne pretiravaj s Coca Colo user posted image

sunny še dobro, da ti Rupurut vsaj za silo pomaga

baby_08 dobrodošla user posted image , boljše pozno kot nikoli

barbas ti se kar svežih čvek drži, boš že počasi pogruntala kako in kaj user posted image , se dnevno preveč "dogaja", da bi bilo smiselno brati 50 strani za nazaj user posted image

nalin  lepo počivaj in pazi nase user posted image . Meni se je zdela Manca še premajhna za takšen mikvlažev sprevod, zato sploh nisem planirala izleta v center LJ, se morava pa kakšen večer spravit gledat lučke in malo po stojnicah...saj razen kuhanega vina tam tako ni nič za kupit, ampak za vzdušje pa je user posted image

vse, ki imate danes preglede upam, da ne boste predolgo čakale in da boste izvedele same lepe stvari user posted image

Grem barvat stekelnice, po tem pa na izlet na Kras

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.12.2007 10:14:42   
raja
Mml user posted image  za Kras, meni je tako lepo tam pa tako dobro jejo mmmmmmmm........ Jaz bi šla kar s tabouser posted image .

Uživaj!!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.12.2007 10:18:48   
klepetka
aurora,mene si  za citiranje ne želi za učiteljico,ker 1x mi uspe ,pol pa 5x ne

nana35,a dej ,da miklavž vse ve in vidi ?!to pa res nisem vedla.Zato je pa potem zadel darilo u nulo,anede

raja,tud pri nas Miklavž rad pomeša darila,samo letos je bila moja želja očitno premočna ,pa se me je usmilil.tak oda upaj tud ti na boljše čase in si v takem času bolj moćno kaj zaželi

minka je pa verjetno ka rv P ostala,ke rče bi prišla domov ,bi se nam si gurno že javila.Minka,srečno
baby08
,dobrodošla.Pa kot pravi raja;boljše pozno kot nikoli

nalin ,tamali je mogoče letos res še mal omajhen ,ke rse spomnim ,da je naš šele lani pri 3 letih začel bolj dojemati čare miklavža.Letos pa je začel  zares dojemati čare parkljev.Strah in trepet

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?