klepetka
|
jutro da se najprej pohvalim ,da je tudi mene danes ponoči obiskal Miklavž.Prinesel mi je eno coca colo,taveliko riževo milko in kapučino(milkin ,ki je res dober) .Očitno včeraj le nisem bila tak ozelo tečna .Zdaj pa vseskozi razmišljam ,le kako je vedel da imam te tri stvari trenutno najraje . Drugače noč prebil ikot običajno ,z enim obiskom wc-ja. mml, za mizarja ,če se bo le držal roka.Nebi te rada "strašila",ampak pri nas se je tud nekako tako začelo,da je sam poklical in določil datum ,pol ga pa tud ni blo blizu.Upam da tvoj in moj mizar nista kaj v žlahti . Amapk si pa pridna,ko takole lepo izdeluješ domača novoletna darila Glede občasne samote doma pa res paše včasih,ja,se strinjam s tabo,ker men itud včasih. minka,mogoče pa le ni čep ,tud pri meni je bilo 3 tedne nazaj isto ,celo sprejemni zdravnik je rekle da je .Pa se je izkazalo,da ni bil.Drugače pa tud če danes rodiš ,si iz tahujšega ven.Vso srečo pa javi ko bo kaj novega malapikica,katrin in vse ostale ,ki imate danes pregled ,dobro opravite sunymorning,upam da zgaga le ni bila prehuda danes.Drugače prid pa na coca colo ,da jo poskušaš pogasit limma,pol le nisem čisto edina,ki vse odlaša na zadnji možni dan.Sem kar boljše volje. Mož skoz tečnari ,da v tem mi pa ni para. vaney,kako si pa naredila čestitke s filcom?To mora bit tud zanimivo.Jaz sem jih tud včeraj nekaj naredila ,amapk sem samo take fletkane smrekce izrezala. pa še glede mandarin;pa ve boste počile od zdravja in vitaminov . Nič ,grem testirat miklavžev kapučino