|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 12:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Januarčice 08-2.del
6.12.2007 12:18:11   
muzika
Saj zopet ne morem verjet, koliko ste napisale. Pa kdo lahko to vse za nazaj prebere? Običajno sem se na rr spravila zvečer, sedaj pa ob večerih pridno delam čistitke. Moram rečt, da sem kar not padla. Pa če pomislim, koliko drugega dela še imam.!Še dobro, da sem že doma. Sicer pa, več časa imaš, manj narediš. Tako se mi zdi.
Upam, da s svojim zaostankom nisem izpustila česa drastično pomembnega, ker vsega za nazaj nimam časa čitat. Se bom od danes naprej bolj redno udeleževala debat. Upam, da mi bo uspelo, ker so voščilnice že skoraj pri koncu. Saj res, kaj boste pa ve napisale v voščilnice, meni se zdi, da se že ponavljam?

Lep dan

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.12.2007 12:19:50   
ljubljana
Ja mene je po navadi najbolj začudilo tisto vprašanje:
"Ja gospa vi mate pa že popadke, a jih nič ne čutite?"

In odgovor je bil seveda "user posted image NE" Tako se počutim že cel mesec.
user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 12:20:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 679
6.12.2007 12:21:59   
ljubljana
Mi bomo v voščilnice napisali kar:

Želimo vam lepe in blagoslovljene božične in novoletne praznike in vas ob tem tudi z veseljem obveščamo, da se nam je pridružil Jakob, prilepili bomo slikico...

Neposredna povezava do sporočila: 680
6.12.2007 12:23:54   
ljubljana
Ja obakrat je bilo tako, da sem bila odprta že 3-4 cm pa mi je vedno rekla, da je to čisto običajno in da če želim, lahko še kakšen teden počakamuser posted image Pa se mi nikoli ni dalo čakat pa sem rekla, da bi šla kar rodit. V bistvu sploh ne vem, kaj pomeni, da ti voda odteče, ali pa da se ti odlušči čep. Se mi to še ni zgodilo.

Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 12:27:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 682
6.12.2007 12:35:26   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

hm, kdaj pa misliš rodit?

To se tud jaz sprašujem.

Neposredna povezava do sporočila: 683
6.12.2007 12:53:50   
ljubljana
Tam nekje okoli 20. Če me mali ne prehiti. Glede na to kok me zbada in tišči mam  že ves čas občutek da me bo tokrat prehitel.user posted image
Sedaj pa odhajam ker je moj user posted image prišel.

Lepo se mejte in uspešno če se do nadaljnega nič ne beremo.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.12.2007 12:56:03   
piškamiška
Pozdravček iz Gorenjske!

Upam, da ste bile letos pridne in da vas je obiskal Miklavž z veliko user posted image , parklji so ostali pa pred vrati.
Midva z user posted image sva se letos odločila, da se ne bova obdarovala, ker bo itak dobil vsak svoj " glasen paket". user posted image user posted image user posted image   Ah mogoče ga bom vseeno presenetila z enim majhnim user posted image .
Sta pa fanta dobila prva darila za Miklavža od svoje prababice. Vsak po eno belo pleteno dekico, eno kapico in vsak po tri pare štrikanih copatk. Sem mogla vse poslikat, da bosta vedela, kaj sta dobila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam eno vprašanje za vas....a vas tudi kaj kolki bolijo oz. tele medenične kosti. Sej vem da naj bi bilo to normalno, da s esklepi mehčajo itd., samo mene to ful boli. Še posebej ponoči. Podnevi se nekako vse bolj "razujčka", samo ponoči je pa obračanje iz enega boka na drugega pravi projekt. user posted image user posted image

Ah malo mormo jambrati, ane!

Drugače pa vidim, da ste pridne z voščilnicami itd. Jaz sem moje že naredila, sedaj čakam samo še slikico fantov in to je to.

Uh ene pa že pošteno ščipa. Če po pravici povem, če se meni odlepi čep, sploh ne bom vedela, ker pojma nimam kako to izgleda. Itak imam izcedka za izvoz, krvavim pa tudi sem pa tja še. Sej pravijo......bom že vedela, ko bo, ane. user posted image   Drugače je pa mene strah, če mi voda začne odtekat....po kapljicah. Koliko je sedaj to "po kapljicah". Itak, da imam skos tamali vložek in je vse mokro zaradi izcedka...  user posted image user posted image user posted image

Mml
, ti vidim, da obvladaš porodno in porodnišnično sceno.... ali mi znaš povedati, če se je potrebno v LJ P prej zmeniti z anestezistom glede sapinalnega bloka? Ker nekaj sem brala, da gredo pince prej na neki posvet (sploh za EA), ali je podoben postopek za spinalni blok in če da, kje dobim te ljudi. A kar pokličem v Lj P in rečem, da želim anestazista in te vežejo, ali kako to gre. Sicer sem zadnjič spraševala mojo G pa je rekla, da se to zmeniš vse na licu mesta, ko bom pred tem da rodim. Me vseeno zanima ali je potrebno iti na kakšen posvet. In če da, poznaš ti koga tam v P.? Hvala za odgovor.

Sedaj grem pa na kosilo...golaž in polenta!

lp
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
6.12.2007 13:00:56   
TONČI.
Ljubljana ravno zadnjič sem mali pikici razlagala, koko lep dogodek je porod, da ni tak bavbav, samo tiste ki so imele smolo se bolj izpostavlja in potem so večinoma prestrašene.

To je pa čist res. Jaz sem tud takega mnenja. Po prvem porodu me je bolj strah zobarja kot pa poroda. Porod moraš jemati kot nekaj dragocenega. Saj ti tud da dragocenost.

Neposredna povezava do sporočila: 686
6.12.2007 13:29:14   
klaja
Hej!

Ne boste verjele, ampak jaz še zmeraj nisem prišla do svoje čokolade in cockte! Pravkar pa sem zmazala enega velikeeeeega čokoladnega miklavža.

Pri nas pa je prava katastrofa, midva imama avto v popravilu, tako da je ata zjutraj najprej peljal mamo v službo v Maribor, prišel domov nabasal mojega in potem peljal njega v službo v Sladki Vrh, potem se je še sam peljal v službo (še dobro da ima samo 3km), nafehtal enega sodelavca, da je šel z njim nazaj domov, da mi je pripeljal avto domov, ker ga popoldan jaz rabim. Moj pa dela cel dan in ko bom jaz konec s pregledom grem po njega, potem pa v Maribor po avto. Še dobro da gre mama potem na avtobus, ata pa se bo že nekako znašel. Upam samo da dobima danes avto. Je moj rekel, da je bil še najboljši Yugec, saj si ga lahko sam popravil, zdaj pa crkne računalnik, pa si v riti.

Drugače pa vam kar zavidam, predvsem tistim, ki še imate ogromno energije, jaz se že zbudim crknjena. V križu me vsake toliko tako špika, da je kar groza. Zelo podobno popadkom, vendar ni v enakih časovnih intervalih. Pa zatekat sem začela, kriza. Če mi kdo reče, da lahko grem rodit, sem takoj za, ker enostavno ne zdržim več!

Glede čepa pa bi rekla, da ga ni tako težko prepoznat, saj je to taka čudna gmota krvi in sluzi, pa še nagravžno zgleda. Mogoče bo katera to lepše obrazložla.

Porod se tudi meni ni zdel nevem kak bav-bav. Popadki so bolj kritični, ko se začnejo stopnjevat. Na koncu sploh nisem nič čutla, ko sem pritisnila in je bila glavica kar naenkrat zunaj, me ni nič bolelo. Sem si pa bila sama kriva, da sem se raztrgala, ker sem parkrat pritisnila, ko ni bilo popadka, če pa jih na koncu nisem več čutla. Jaz sem imela potem krizo glede čišče, ker sem navajena na tampone in me je bila groza, ko sem čutla kako teče kri. Uh, sovražim ta občutek.

Aja še to, če vam povem da se je moj konkretno smejal zraven, potem lahko veste, da ni bilo tako hudo. Vsaj za njega ne!user posted image

Dost mam zaenkrat pisanja. Se javim zvečer, ko zrihtama vse!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.12.2007 13:31:25   
katee
dober dan user posted image !

Mene je pa včeraj že malo panika ujela, sem se hotela kar v P odpeljati. Ko sem prišla domov (in iz avta izvlekla ene 3 polne vreče hrane), me je v trebuhu na desni strani malo višje od slepiča začelo boleti. Sem mislila, da bo hitro minilo. Pa ni, me je čedalje bolj bolelo. Občutek je bil pa tak, kot da bi me čez celo trebušno mišico prijel krč. Pa sploh ni hotelo popustiti. Šele čez dobre pol ure je prenehalo boleti. No, ampak danes je vse OK, nobenih bolečin. Mi pa še sedaj ni jasno, kaj bi lahko bilo to.
Sem bila pa danes že pridna: sem šla končno šipo na avtu zamenjat, pa na sprehodu s user posted image  sem že bila (no, pa na pasji drek sem tud stopila user posted image ), pa perilo oprala, obesla in zlikala.  Zdaj grem pa počivat.

ljubljana: sem se nasmejala temu filmčku user posted image

mml: preveč si pridna z voščilnicami!!!

sunny morning: jaz sem se pa coca coli kar odpovedala, pa moram reči, da je bistveno bolje z zgago!!! K frizerju bom šla pa tudi jaz drug teden. kok bomo vse lepe!

piškamiška: kolki so mene pred kratkim začeli bolet, medenica oz. križ me pa že ene 2 meseca. Vezi se začenjajo rahljati zaradi hormona relaksina in zato tudi bolijo. Tko da ti nič drugega ne preostane kakor da potrpiš. Meni malo pomaga medenični pas in pa vaje za globoko trebušno mišico.

sani: kako si?

mala pikica: user posted image  za lepo frizuro. Jaz si moram tud pramena dati delat.

raja: hvala ker si nam malo sončka poslala v Lj!!!

Lep dan želim vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 688
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 13:33:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
6.12.2007 15:02:40   
urssyy
Želela sem vam pokazati kakšno prenosno posteljico sem najdla na spletu. A vam je všeč, mislite da je dovolj stabilna? Glede na to, da je cena za komplet z posteljnino se mi zdi dokj ugodna.Link spodaj:

http://www.jako-o.de/produkt/de/produkt_detail.mb1?mb_f020_id=RcC2eCMK_goQsHsWzjW8&fag=d&lang=de&set=2&subset=&suchtext=&detail=on&g_id=5000346&s_id=5000249&p_id=33820&mb_v301_s=1&mb_v301_g=12&back_sid=5000249&back_gid=5000346&k_id=37774&mode=&origin=&mb_v301

Upam, da mi je uspelo aktivirati link.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
6.12.2007 15:16:59   
urssyy
Jupi uspel mi je aktivirat linkuser posted image . Hvala Nalin in Mml.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.12.2007 15:19:05   
katee
urssyy: ful je luškana košarica. Stabilna je pa tudi po moje dovolj, sej mali otroček ne miga toliko, da bi jo lahko prevrnil. Saj po 5.mesecu jo bo pa po moje itak prerastel. Cenovno se tudi meni zdi ugodna.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.12.2007 15:21:44   
dašabina
Živjo, punce, mene danes vse nekaj dol tišči, pa še vse te sanje proti koncu, tako da imam počasi dost... Sem kar pripravila torbo, pa zadnje stvari perem (mimogrede, sestra mi je dala tri škatle stvari od beri velikih škatel za TV), torej veste da ima dete dovolj stvari do 1. leta starosti. Kupila sem le spodnjo majčko in hlačke, pa kompletek za bolnico bo mož s puncami sam kupil. Veliko govorite o barvastih tetra plenicah, kje ste jih pa najdle, jaz tega pri nas v NM ne vidim.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.12.2007 15:56:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Veliko govorite o barvastih tetra plenicah, kje ste jih pa najdle, jaz tega pri nas v NM ne vidim.

Barvastih ali pa potiskanih plenic v Nm ne boš najdla veliko. No, jaz sem jih zadnjič videla v Pikapolonici, vendar so imeli samo 3 ali 4 kose. Priznam, da pa nisem ne vem kako gledala, če imajo slučajno še kakšno. Jaz sem svoje potiskane kupila v Kiki v Zg. Cele barvaste sem pa videla v Grazu ampak mi niso bile všeč.

urssyy res lušna košarica, vendar kolikor razumem je to košara 60€ in stojalo 80€. Premisli koliko časa jo boš lahko rabila dokler je user posted image ne bo prerasel.

Jaz sem otroške cotike zlikala, tudi tetra plenice in zdaj moram samo še pripravit torbice in to je to. Sem že kar zmatrana od tega pripravljanja. Res dobro, da gremo prej na porodniško.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.12.2007 16:07:35   
Tinča1
katee, kar se G tiče, ga bom tudi jaz zamenjala po porodu, ker imam naslednji pregled 15.1.2008, če pa bom že rodila, pa naj pridem dol povedat.user posted image  Razlog, zdaj so prazniki, pol pa je na dopustu.- frajerka. Če pa bo kaj narobe, se naj pridem pokazat, saj je skoz nekdo tam.user posted image

Ko sem ji omenila, da imam popoldne občutek, da bo user posted image  ven padel, tako nizko ga čutim, me je preslišala. Mislim, pa, da so to znaki odpiranja. Bom vidla kako bo v torek, ko grem na kolposkopijo.

Mandarine.  Jaz sem že cela oranžna, ne da samo oranžno gledam. Najslajše so zvečer v postelji ob TV. Je pa res pol prisoten oranžen flek na moji fidžami od lupanjauser posted image . Pa trebu tud po mandarinah diši.

Kar se papirjev tiče, sem jih jaz odnesla včeraj na CSD, ker lovim novembersko plačo. Mi je pa rekla, da če do 31.3.2008 dostavim papirje za otroški dodatek, lahko uveljavljam plačo za leto 2006. Kar se meni vsekakor splača, saj sem v tem letu končala pripravništvo, pol sem bila cca 4 mesece brezposelna, potem pa sem dobila zaposlitev. Tako, da bo otr. dodatek višji.

Kako vam pa kaj tečejo tedni? Meni se zdi, da mnogo prehitro. Saj kar ne morem verjet, da bo počasi januar že tu. Mene pa tako strah poroda.

Lp

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.12.2007 16:09:38   
nana35
Sunny m.,mene peče malo zgaga ja,po mandarinah,samo se jim ne morem upreti,pa malo potrpim,ker ni tako hudo.Preživim brez Rupuruta,sicer sem ga enkrat pred leti poskusila,pa je tako suha tableta,tako da user posted image ...imam raje da me malo zgaga peče,kot da vzamem Rupurut.Moj foter pa vzame Rutacid in pravi da je boljši,ker je malo po mentolu.

Jaz sem vse zlikala,le nekaj plišekov nisem,ker so potem tako čudni.Če pa bom vedno tako pridna in vestna,pa ne vem.

mala pikica,jaz tudi moram še preden grem v Rim na barvanje izrastka,da ne bom tam kot neki user posted image ,itak ravno čudovito ne zgledaš,pol pa še taka frizura,zauser posted image .Bom pa opravila to kar doma (mama) ali pa pri kateri prijateljici.

muzika,sem te že pogrešala tukaj,malo sem že mislila,da si že šla kje...sploh si ne upam napisat kam,ker je še prekmalu.

piškamiška,saj tudi jaz nimam pojma,kako je če se ti odlušči čep.user posted image  Verjetno bi se prestrašila,kaj pa vem.

klaja,ne počutiš se samo ti takouser posted image ,jaz tudi in komaj že čakam da zginem nekam,pa da se bom boljše počutila končno.
Sicer res tako hude krize ni,nekako še prenašam,krčev nimam,imam pa marsikaj druga...

Ah,bo že,grem.

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.12.2007 16:47:35   
SuzanaKK
Zdravo punce! Za mano je kar razburljiv dan. Zjutraj sem šla na ctg in je mali tako telovadil, da se je sestra mučila 10 min., da je končno ujela tako pozicijo, da je naprava začela zaznavati srček. Potem sem 25 min. poslušala to čudovito melodijouser posted image . Pridem k G., me pregleda in reče: "Suzana, vidva sta pa pripravljena!", jaz ono, kaj???? Pa pravi, da se mi je MV še bolj zmehčal in skrajšal, ctg je zaznal tudi 2 popadka!!! Tako, da ne smem jesti več spasmexa (pojedla sem ravno 2 tableti), dobila sem napotnico za porodnišnico in rešilec, poslovili sva se z besedami, da se mogoče vidiva naslednji teden ali pa tudi ne. Pa dej no, jaz še nimam pa ene tetra pleničke, nič otroške kozmetike, Grega še ni posteljice sestavil, stanovanje še ni zrihtano itd. Sicer sem jaz optimist in upam, da bova vseeno vzdržala do januarja. Popoldne sem šla še na predavanje za EA in je bilo super, mislim, da se bom kar odločila zanjo. Na hitro sem še šla obiskat prijateljico, ki je včeraj s CR rodila drugo hčerkico Hano (52 cm, 3710 g) in je tak cuker, sem se kar topila. To bo Aljaževa ljubica, se hecamouser posted image . Nato je prišla sestra in me prijazno nagnala iz bolnišnice, ker imajo pravcato epidemijo rota virusa in baje RES ni dobro, da se nosečnica okuži, ker lahko pride celo tako daleč, da pristanes na infuziji.
No, mislim, da sem povedala vse, ostale, ki ste imele danes preglede, pa le poročajte.
Lp, Suzana

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.12.2007 17:03:28   
urssyy
Suzana KK kam pa se ti odpravljaš, v katero porodnišnico??

Suny Mornning sem prezrla, da moram stojalo posebej doplačati za košaro, bom še enkart preverila, ker potem pa že ni več tako poceni, a ne ?user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.12.2007 17:11:45   
martinca
pozdravljene!
nana35,čuj veš s kako veliko ritjo bom jaz zdaj okrog hodla če me boš tak hvalila s temi linškimi okicami user posted image user posted image user posted image veš sem že bla tak žejna.... ma ne me resno jemat, če te hecam. user posted image saj tak bolj malo pijem ker moram pa pol preveč na wc laufat. tak ni blo panike, ker si mi pozabla za pit dat. če bi bla žejan bi ti  že sama rekla da mi daj.  tolk pa sem zgovorna. user posted image user posted image

ljubljana, to pa sem se nasmejala zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.12.2007 17:24:42   
SuzanaKK
Urssyy, jaz sem se odločila za Slovenj Gradec. Pravkar sem si sprintala seznam, kaj potrebujem za novorojenčka in se mi zdi, da ženske, ki so to pisale mal pretiravajo, po tri strani!!!! Bom zdajle vzela pod drobnogled, podčrtala in potem videla, kaj bom šla takoj naslednji teden kupit. Pa k frizerju grem tudi že kar v ponedeljek, sicer sem mislila s svojim narastkom še malo počakati, ampak očitno je bolje, da te stvari opravim prej. Tetra majčke, a to so mišljene te, ko jim mi v naših koncih pravimo "plajški"? Meni se zdijo bodiji ful bolj praktični.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?