Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 10:20:15
|
|
|
|
citrončica
|
...danes se začne teden D!!!! sem 7.dan po ET, še en teden.....
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 10:43:51
|
|
|
|
pika74
|
Citrončica držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 10:49:24
|
|
|
|
SAFIRA
|
dAN! Kako kaj? Meni je pa tak slabo od nervoze, ker grem jutri kri dati. Sicer zaenkrat slabo kaže, ker sem včeraj naredila test in nisem nič kaj pametnega razbrala. Uporabila sem romed kaseto in se pokaže druga črtica ki pa ni rdeča ampak bela . V ozadju se po celem ful razlije rdeče roza barva, tako da izstopa druga bela črtica . Čudno videno, čudno napisano. Šraufa me že 5 dni, zato hodim vsake pol ure na wc gate slačit . Do zdaj še ni nič pricurjalo, ostalih znakov pa nobenih nimam. BOmo jutri videli, kako sta se odrezala pingvina. Po tihem še vedno upam, da sem nosečka, kljub včerajšnjemu negativnemu testu. Sicer pa sem se odločila, da bom že danes po 16 uri napravila Clear BLue in vam sporočim rezultat. Joj, to čakanje . Je katera po IVF bila nosečka, čeprav ji je test kazal negativno pred vzemom krvi? Vem, da ke pri vsaki drugač, pa vseeno me zanima. Kako pa kaj drugače? Jaz sem zelo malo na RR, ker želim zadevo odklopit, pa čeprav gre težko. Se beremo kasneje! SAFIRa
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 10:54:56
|
|
|
|
tosja
|
pika - verjamem, da je najtežje dočakat prvi pregled... Sam boš videla, kako potem čas beži...se mi zdi, da sem komaj zagledala , pa sem že čez polovico ...pa še danes se včasih sprašujem, če je res Na začetku sem tud bila panična, predvsem zaradi branja RR, kjer se velik piše, če ti ni slabo, pa če joški ne kipnejo...pol je to slab znak... Sem se kr sekirala... Pa lahk danes rečem, da sem srečna, ker nisem imela nobenih težav...in je vse tako kot mora bit. Pač težko je doumet, da je vsaka zgodba zase in jo kot tako tudi različno doživljamo! Bodi še naprej in pridno božaj bušija...
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 11:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Citrončica in Safira, držim pestke za ! Pika74, vse bo tipi topi na pregledu, boš vidla.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 11:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa MM, vidim, da imaš pozitivne izkušnje z amazonom. A mogoče veš, kdaj so ti pa kartico obremenili. Ker jaz čekiram na spletni bank in je še kar stanje 0. Po moje preden pošljejo bremenijo kartico . Pravzaprav ne bi vedla glede obremenitve kartice, ker uporabljam mamino. Če so ti poslali potrditev na mail, potem bo moralo bit vse ok.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 12:51:09
|
|
|
|
lana38
|
citrončica, SAFIRA in Sulfinija! Držimo vam pestke. V albumu 36T imam slikico trebuščka od danes. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 17:25:16
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Pika naša zlata verjamem in vem kako se vleče čas do prvega pregleda. Skušaj ostati čim bolj mirna in sproščena (čeprav je hudičevo težko) in držimo pestke, da je vse tako kot mora biti. Lana lep buši , že komaj čakam, da bo tudi moj tak Citrončica, SAFIRA in Sulfinija
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 17:29:14
|
|
|
|
SAFIRA
|
Sporočam vam, da sta se pingvina dobro borila - Clear blue je ravno kar pokazal +. Srečna sem!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 17:46:57
|
|
|
|
emaa
|
safira čestitke
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 17:49:39
|
|
|
|
tinkamiška
|
Safira, veselim se s tabo in tokrat srečno do konca! Citrončica, zate pa pestke Pia, naj ta teden rodi vzpodbudne novičke zate...drži se Lep pozdrav vsem! Tinka Tinka
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 18:12:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Safira, ful ful sem vesela za vaju . Zdaj pa 8 mesecev stiskam .
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 19:01:18
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala vsem za lepe želje, pestke... , bo treba počakat, ker pri meni ni nobenih znakov , Lana, kak lušten buši že!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 20:43:41
|
|
|
|
lana38
|
SAFIRA , lepo in zdravo do konca! Anitka, boš videla, kako hitro ti bo pravzaprav minila. Meni se zdaj zdi, da je vseeno šlo hitro, čeprav se mi je vleklo, ker je skoz nekaj bilo in sem že 7 mesecev doma. Zdaj pa že odštevam dneve, 29.12. je blizu. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 20:51:40
|
|
|
|
koala
|
Safira čestitke, sem fuuuuuul vesela. Zdaj pa užitvancija v rastočem trebuščku do konca. Citrončica in Sulfinija moje pestke so stisnjene. Pika vem kako se vleče, želim ti da bi čas šiiiiic zdrvel mimo tebe da ne bo prehudo to čakanje. Anitka boš videla 1,2, 3 pa bo tvoj buši tudi velik. lana krasen buši. Piamislim nate
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 20:57:44
|
|
|
|
GoYa
|
SAFIRA, Čestitke. Jutri bo pa test krvi pokazal, ali sta se vgnezdila en ali dva. Jaz ti vseeno zaželim enega. Pa upam, da me ne bo katera narobe razumela ali grdo gledala, ker sem to napisala. Pika74, ja dnevi do UZ se znajo vlečti . Ampak, da mi ne razmišljaš o tem, da je šlo kaj v maloro. Te bom po riti. Vse je ok. A si sploh predstavljaš, kaj je že dal tvoj skozi? Pot po Afriki in domov in to z motorjem. Zdej mu je šele lepo, ko si se mal umirila . Mene pa kr neki trebuh boli, mal spodaj, mal desno...kr neki. V prvi nosečnosti ni bilo tega. Komaj čakam 12. 12. na pregled. Evo, pika, jst moram še en dan več čakat kot ti .
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 21:15:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce hvala za petsi,vendar meni se je moja m že končla in nma tudi v tretjem IVF ni ratalo.Minus in je prišla 10.dan po ET. Je pa tudi v tem nekaj dobrega,.Mojega dragega sem presenetila in rezevirala za tri dni silevstrovanja na Jezerskem juhu. LP
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 21:36:31
|
|
|
|
pika74
|
SAFIRA bravo za plusek in še večji bravo za eskimčka . Pa naj bo dete (al pa oba) pri tebi do konca!!! Goyči a ti maš pa še kasnej... uh... bova ena za drugo zvedle . Sam čak... ti si najbrž že en al pa 2 pregleda imela ane... čak čak - tititi . Sulfinija - žal mi je, da ni uspelo... ... in upam, da bo naslednji postopek uspešen. citrončica - ti se nič ne obremenjuj z znaki (kdo to komu ane... )... sam res... men so se prvi znaki začel šele pol, ko je že par dni zamujala... držimo pesti!!! pia73... ta teden bomo še posebej mislile nate... in upale, da se izide tako, kot je zate najbolje tinkamiška - kako je blo zadnjič na razgovoru za službo ... če nism preveč firbc Anitka - kako kaj? Pa ne preveč peglat (sm zadnjič mal nazaj brala, pa si parkrat pisala, da peglaš... ) - da ne boš zamerla, k te tkole napadam . tosja - uhh gre hitro čas... (razen pri meni ta teden ) - ti si že čez polovičko MucaMaca - kdaj greste spet kej na Nizozemsk? neni - enkrat se bom oglasla... da vidim Lukca pa mamico sevede tud . vsem ostalim en lep pozdravček!!! koala - tebe bi tud rada vidla z bušijem... nazadnje smo se vidle pri Vnukecu ane . Se beremo... jst grem pa pančkat (ta znak me pa spremlja 100/h ) Lp
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 21:57:10
|
|
|
|
emaa
|
Goya te čisto razumem in tudi jaz Safiri želim, da je pri njej eden močen pingvinček, ki bo ostal do konca.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 3.12.2007 21:59:56
|
|
|
|
Pia73
|
Čestitke SAFIRA! Tako se dela!!! Sočustvujem z vama Sulfinija,... Jaz pa še kar nisem v bolnici,.. ni in ni prostora,..., sem šla danes s spakiranim nahrbtnikom za v bolnico v službo pa žal nimajo prostora. V sredo dopoldne spet poskusim s srečo,... ali nesrečo,... bom pa vsaj Razočarane gospodinje videla,... Vse nekaj čakamo,.... in veliko raje bi čakala na vaše novičke kot na to kar mene čaka,.., ampak žal ne morem zbirati,.... LP drage moje!
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 4.12.2007 8:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, Safira! Pa jo imamo, še eno srečko nosečko! Pika74, nimam pojma kdaj jo bomo spet mahnili na NL. Mogoče ista varianta kot lani, konec aprila/začetek maja. Pia73, mislim nate.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 4.12.2007 8:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Citrončica, držimo pesti še naprej.
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 4.12.2007 9:06:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sulfinija, sem čakala, da se sama oglasiš in napišeš kako je s tabo...mi je hudo in res vama želim, da se vama posreči in postaneš srečka čim prej! Se bosta imela pa lepo na Jezerskem ha? Občudujem tvoj optimizem! Drži se! Pia...včasih si želim, da bi imela čarobno palčko...stiskam pesti! Pika, tudi jst te bom po riti, če boš tako razmišljala, pa še katera te bo ti samo uživaj in se prepusti... Glede službe sem pa še vedno potrta, ker sem imela že zmenjeno, pa je en velegospod, ki je pač vpliven poklical direktorja, da ženina prijateljica rabi službo...in je šlo vse po vodi(pa ima ta gospa polno rie vsega, samo dolgčas ji je doma...) in sem jokala kot dež, ker bi lažje prenesla, da bi rekli, da niso zadovoljni z mano, kot pa da so povedali tako kot je blo...res upam, da se je to zgodilo z dobrim namenom...ne njihovim ampak od unih tam gor... Pupice lep dan vam želim! Tinka
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 4.12.2007 9:10:09
|
|
|
|
baguSka
|
...res upam, da se je to zgodilo z dobrim namenom...ne njihovim ampak od unih tam gor... verjemi da se je zgodilo z dobrim namenom!!! verjamem da te trenutno boli, pa vendar ne ves kaj bi te cakalo, ce bi to sluzbo dobila... vse se zgodi z nekim namenom in mogoce boljse da niti ne ves kaksen je... mogoce bos pa celo kdaj zvedla in bos potem se hvalezna, da nisi dobila te sluzbe! ;)
|
|
|
|
RE: Za nas (301. nadaljevanje) 4.12.2007 9:12:28
|
|
|
|
baguSka
|
Vse ostale punce pa zelo lepo pozravljam!!! In za vsako posebi drzim pesti!!! ps: ema.. se vedno sem tuki, samo tok da ves! :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.