|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (301. nadaljevanje)
3.12.2007 10:20:15   
citrončica
...danes se začne teden D!!!!
sem 7.dan po ET, še en teden.....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 101
3.12.2007 10:43:51   
pika74
Citrončica držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
3.12.2007 10:49:24   
SAFIRA
dAN!

Kako kaj? Meni je pa tak slabo od nervoze, ker grem jutri kri dati.
Sicer zaenkrat slabo kaže, ker sem včeraj naredila test in nisem nič kaj pametnega razbrala. Uporabila sem romed kaseto in se pokaže druga črtica ki pa ni rdeča ampak bela user posted image . V ozadju se po celem ful razlije rdeče roza barva, tako da izstopa druga bela črtica user posted image . Čudno videno, čudno napisano.

Šraufa me že 5 dni, zato hodim vsake pol ure na wc gate slačit user posted image . Do zdaj še ni nič pricurjalo, ostalih znakov pa nobenih nimam. BOmo jutri videli, kako sta se odrezala pingvina. Po tihem še vedno upam, da sem nosečka, kljub včerajšnjemu negativnemu testu. Sicer pa sem se odločila, da bom že danes po 16 uri napravila Clear BLue in vam sporočim rezultat. Joj, to čakanje user posted image . Je katera po IVF bila nosečka, čeprav ji je test kazal negativno pred vzemom krvi? Vem, da ke pri vsaki drugač, pa vseeno me zanima.

Kako pa kaj drugače? Jaz sem zelo malo na RR, ker želim zadevo odklopit, pa čeprav gre težko.

Se beremo kasneje!

SAFIRa

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 103
3.12.2007 10:54:56   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image
pika - verjamem, da je najtežje dočakat prvi pregled... Sam boš videla, kako potem čas beži...se mi zdi, da sem komaj zagledala user posted image , pa sem že čez polovico user posted image ...pa še danes se včasih sprašujem, če je res user posted image
Na začetku sem tud bila panična, predvsem zaradi branja RR, kjer se velik piše, če ti ni slabo, pa če joški ne kipnejo...pol je to slab znak... Sem se kr sekirala...
Pa lahk danes rečem, da sem srečna, ker nisem imela nobenih težav...in je vse tako kot mora bit.
Pač težko je doumet, da je vsaka user posted image zgodba zase in jo kot tako tudi različno doživljamo! user posted image

Bodi še naprej user posted image in pridno božaj bušija... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 104
3.12.2007 11:49:52   
Anonimen
Citrončica in Safira, držim pestke za  user posted image !
user posted image user posted image user posted image

Pika74, vse bo tipi topi na pregledu, boš vidla. user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
3.12.2007 11:50:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

MM, vidim, da imaš pozitivne izkušnje z amazonom. A mogoče veš, kdaj so ti pa kartico obremenili. Ker jaz čekiram na spletni bank in je še kar stanje 0. Po moje preden pošljejo bremenijo kartico user posted image .

Pravzaprav ne bi vedla glede obremenitve kartice, ker uporabljam mamino. Če so ti poslali potrditev na mail, potem bo moralo bit vse ok.

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
3.12.2007 12:51:09   
lana38
citrončica, SAFIRA in Sulfinija!user posted image
Držimo vam pestke.
V albumu 36T imam slikico trebuščka od danes.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
3.12.2007 17:25:16   
Anitka
Ojla!

Pika naša zlata verjamem in vem kako se vleče čas do prvega pregleda. Skušaj ostati čim bolj mirna in sproščena (čeprav je hudičevo težko) in držimo pestke, da je vse tako kot mora biti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana lep buši user posted image user posted image user posted image user posted image , že komaj čakam, da bo tudi moj takuser posted image

Citrončica, SAFIRA in Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 108
3.12.2007 17:29:14   
SAFIRA
Sporočam vam, da sta se pingvina dobro borila - Clear blue je ravno kar pokazal +.  user posted image user posted image user posted image   Srečna sem!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
3.12.2007 17:46:57   
emaa
safira čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 110
3.12.2007 17:49:39   
tinkamiška
Safira, veselim se  s tabo in tokrat srečno do konca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Citrončica, zate pa pestkeuser posted image

Pia, naj ta teden rodi vzpodbudne novičke zate...drži se

Lep pozdrav vsem!

Tinka

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
3.12.2007 18:12:10   
*bubi*
Safira, ful ful sem vesela za vaju user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa 8 mesecev stiskam user posted image .

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 112
3.12.2007 19:01:18   
citrončica
Hvala vsem za lepe želje, pestke...user posted image ,
bo treba počakat, ker pri meni ni nobenih znakovuser posted image ,
Lana, kak lušten buši že!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
3.12.2007 20:43:41   
lana38
SAFIRAuser posted image , lepo in zdravo user posted image  do konca!

Anitka, boš videla, kako hitro ti bo user posted image pravzaprav minila. Meni se zdaj zdi, da je vseeno šlo hitro, čeprav se mi je vleklo, ker je skoz nekaj bilo in sem že 7 mesecev doma. Zdaj pa že odštevam dneve, 29.12. je blizu.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
3.12.2007 20:51:40   
koala
Safira čestitke, sem fuuuuuul vesela. Zdaj pa užitvancija v rastočem trebuščku do konca.

Citrončica in Sulfinija moje pestke so stisnjene.

Pika vem kako se vleče, želim ti da bi čas šiiiiic zdrvel mimo tebe da ne bo prehudo to čakanje.

Anitka boš videla 1,2, 3 pa bo tvoj buši tudi velik.

lana krasen buši.

Piamislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 115
3.12.2007 20:57:44   
GoYa
SAFIRA, user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke. Jutri bo pa test krvi pokazal, ali sta se vgnezdila en ali dva. Jaz ti vseeno zaželim enega. Pa upam, da me ne bo katera narobe razumela ali grdo gledala, ker sem to napisala.

Pika74, ja dnevi do UZ se znajo vlečti user posted image . Ampak, da mi ne razmišljaš o tem, da je šlo kaj v maloro. Te bom po riti. Vse je ok. A si sploh predstavljaš, kaj je že dal tvoj user posted image  skozi? Pot po Afriki in domov in to z motorjem. Zdej mu je šele lepo, ko si se mal umirila user posted image .

Mene pa kr neki trebuh boli, mal spodaj, mal desno...kr neki. V prvi nosečnosti ni bilo tega. Komaj čakam 12. 12. na pregled. Evo, pika, jst moram še en dan več čakat kot ti user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 116
3.12.2007 21:15:20   
Sulfinija
Punce hvala za petsi,vendar meni se je moja m že končla in nma tudi v tretjem IVF ni ratalo.Minus in user posted image  je prišla 10.dan po ET.

Je pa tudi v tem nekaj dobrega,.Mojega dragega sem presenetila in rezevirala za tri dni silevstrovanja na Jezerskem juhu.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 117
3.12.2007 21:36:31   
pika74
SAFIRA bravo za plusek in še večji bravo za eskimčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa naj bo dete (al pa oba) pri tebi do konca!!!
Goyči a ti maš pa še kasnej... uh... bova ena za drugo zvedle user posted image . Sam čak... ti si najbrž že en al pa 2 pregleda imela ane... čak čak - tititi user posted image user posted image user posted image .
Sulfinija - žal mi je, da ni uspelo...user posted image ... in upam, da bo naslednji postopek uspešen.
citrončica - ti se nič ne obremenjuj z znaki (kdo to komu ane...user posted image )... sam res... men so se prvi znaki začel šele pol, ko je že par dni zamujala... držimo pesti!!!
pia73... ta teden bomo še posebej mislile nate... in upale, da se izide tako, kot je zate najbolje user posted image user posted image user posted image
tinkamiška - kako je blo zadnjič na razgovoru za službouser posted image ... če nism preveč firbcuser posted image
Anitka - kako kaj? Pa ne preveč peglat user posted image user posted image user posted image  (sm zadnjič mal nazaj brala, pa si parkrat pisala, da peglaš...user posted image ) - da ne boš zamerla, k te tkole napadam user posted image .
tosja - uhh gre hitro čas... (razen pri meni ta teden user posted image ) - ti si že čez polovičko user posted image user posted image user posted image
MucaMaca - kdaj greste spet kej na Nizozemsk?
neni - enkrat se bom oglasla... da vidim Lukca user posted image  pa mamico sevede tud user posted image .
vsem ostalim en lep pozdravček!!!
koala - tebe bi tud rada vidla z bušijem... nazadnje smo se vidle pri Vnukecu ane user posted image .

Se beremo... jst grem pa pančkat (ta znak me pa spremlja 100/h user posted image user posted image )

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 118
3.12.2007 21:57:10   
emaa
Goya te čisto razumem in tudi jaz Safiri želim, da je pri njej eden močen pingvinček, ki bo ostal do konca. 

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 119
3.12.2007 21:59:56   
Pia73
Čestitke SAFIRA! Tako se dela!!! user posted image user posted image user posted image

Sočustvujem z vama Sulfinija,... user posted image

Jaz pa še kar nisem v bolnici,.. ni in ni prostora,..., sem šla danes s spakiranim nahrbtnikom za v bolnico v službo pa žal nimajo prostora. V sredo dopoldne spet poskusim s srečo,... ali nesrečo,...
bom pa vsaj Razočarane gospodinje videla,... user posted image

Vse nekaj čakamo,.... in veliko raje bi čakala na vaše novičke kot na to kar mene čaka,.., ampak žal ne morem zbirati,.... user posted image

LP drage moje! user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 120
4.12.2007 8:00:45   
Anonimen
Čestitke, Safira! Pa jo imamo, še eno srečko nosečko! user posted image  user posted image  user posted image

Pika74, nimam pojma kdaj jo bomo spet mahnili na NL. Mogoče ista varianta kot lani, konec aprila/začetek maja. user posted image

Pia73, mislim nate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
4.12.2007 8:01:45   
Anonimen
Citrončica, držimo pesti še naprej. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
4.12.2007 9:06:10   
tinkamiška
Sulfinija, sem čakala, da se sama oglasiš in napišeš kako je s tabo...mi je hudo in res vama želim, da se vama posreči in postaneš srečkauser posted image čim prej! Se bosta imela pa lepo na Jezerskem ha?user posted image Občudujem tvoj optimizem! Drži se!

Pia...včasih si želim, da bi imela čarobno palčko...stiskam pesti!

Pika, tudi jst te bom po riti, če boš tako razmišljala, pa še katera te bouser posted image ti samo uživaj in se prepusti...
Glede službeuser posted image sem pa še vedno potrta, ker sem imela že zmenjeno, pa je en velegospod, ki je pač vpliven poklical direktorja, da ženina prijateljica rabi službo...in je šlo vse po vodi(pa ima ta gospa polno rie vsega, samo dolgčas ji je doma...) in sem jokala kot dež, ker bi lažje prenesla, da bi rekli, da niso zadovoljni z mano, kot pa da so povedali tako kot je blo...res upam, da se je to zgodilo z dobrim namenom...ne njihovim ampak od unih tam gor...

Pupiceuser posted image lep dan vam želim!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
4.12.2007 9:10:09   
baguSka
...res upam, da se je to zgodilo z dobrim namenom...ne njihovim ampak od unih tam gor...

verjemi da se je zgodilo z dobrim namenom!!! verjamem da te trenutno boli, pa vendar ne ves kaj bi te cakalo, ce bi to sluzbo dobila... vse se zgodi z nekim namenom in mogoce boljse da niti ne ves kaksen je... mogoce bos pa celo kdaj zvedla in bos potem se hvalezna, da nisi dobila te sluzbe! ;)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 124
4.12.2007 9:12:28   
baguSka
Vse ostale punce pa zelo lepo pozravljam!!! In za vsako posebi drzim pesti!!!user posted image

ps: ema.. se vedno sem tuki, samo tok da ves! :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.