|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
5.12.2007 17:36:06   
Estrella*
Simfiza-fundus je razdalja med stramnio kostjo in vrhom maternice. Ta razdalja naj bi približno ustrezala tednom nosečnosti. Npr. 16t S-F: 12-17cm; optimum: 15cm. No, ne vem koliko imam, mi ni povedal ,v MK pa tudi ni vpisaluser posted image Po tem sklepa koliko je velik user posted image .
Znaki za vnetje niso prav izraziti. No, mogoče me malo zasrbi in povečan, zgoščen beli tok je prisoten. Bolečin ni.

A, pravijo, da bi user posted image  naj imel nižji srčni utrip pod 150, pupe nad 150.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.12.2007 17:39:38   
Taula
Hvala. Beli tok je itak normalen za user posted image , kako naj potem vemo kdaj ni ok več. user posted image No ja..dokler ne peče, srbi je ok verjetno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.12.2007 17:42:06   
Estrella*
APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image ,(morfo: 14.12.), NS:user posted image , MORFO: Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image ,(GP:12.12.), (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image ,(morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:   ,Trbovlje
( O:104cm, +4,5Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image (morfo: 20.12.), NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image ,(morfo:21.12) NS:user posted image  
MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image   (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image
, NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, -3kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
(GP:12.12.)NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (morfo:07.01.),
NS:user posted image , AC:user posted image  , MORFO:
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +2Kg)  

user posted image sankica (75´), , 1.user posted image  

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Buccka 
(GP:12.12.)

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (GP:11.12.)NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+7 cm; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:10.01.)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +4kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) (GP:12.12.), NS:user posted image , MORFO: , Postojna
user posted image  najča (82´), (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , (GP:07.12), NS:user posted image , MORFO: 

22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (morfo: 07.01.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 95cm, +2,5kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 78 cm /+7 cm/; +1,5kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006             

28.Maj 2008

user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,(GP:06.12.) NS:user posted image , MORFO:

(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:11.12. ) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+3kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image , MORFO: ,Novo Mesto
user posted image  martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +0kg )   
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  
(GP:07.01), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

SKUPAJ NAS JE 62 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.12.2007 17:46:42   
Estrella*
Taula: nimam pojma kdaj naj ne bi bilo OK. To je res, da če srbi, peče in boli ni OK, samo takrat je verjetno že močno vnetje. Kadar gle za blago obliko(kot pri meni), pa res ne veš, razen, da te G pregleda.

Pogrešam Anitko. Le kje se skriva???

No, kot lahko vidite sem pridelala dodatnih 1,5kg in jih je sedaj +2,5kg. Kaj šele bo??

Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.12.2007 19:53:15   
aurora28
Oj! user posted image

Moja psička se zdaj kar dobro počuti, sklepam po njeni živahnosti, nagajivosti in žlehtnobi user posted image user posted image user posted image , hvala bogu, ampak rezultate testiranje še nimam user posted image .

Eno vprašanje:
ima še katera od vas takšne občutke, kot da bi imela krče v maternici??? Jaz sem si danes šla kupiti Magnesol tablete, ker se mi zdi, da mi ga primanjkuje. Prej bolj na začetku user posted image mi je bilo dovolj, da sem spila 4 dcl Donata mg / dnevno, ampak zdaj pa je kar premalo. Me občasno napenja in za špika kot kakšni krči?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.12.2007 20:11:07   
Taula
ima še katera od vas takšne občutke, kot da bi imela krče v maternici

Jaz jih imam. Sem zadnjič povprašala G pa je rekla, da je to normalno. Ko sem rekla za Magnesol tablete, je rekla da so le te bolj če imam krče v nogah.itd. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.12.2007 20:51:31   
aurora28
Taula nevem, ko sem bila v bolnici in je zraven mene ležala user posted image z dvojčki in je rekla, da ona že od 5 meseca dalje jemlje Magnesol, proti krčem v maternici in da ji je tako svetoval G. Mislim, da mi Magnesol ne more škoditi, kajne? Taula pa je tebe kaj napisala na recept G? 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.12.2007 21:01:07   
Taula
Nič mi ni dala. Škoditi ne morejo-tablete namreč. Jaz jih bom vseeno kupila če ne bo bolje. Če ne drugače, pa ne bom imela krčev v nogah.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.12.2007 21:12:40   
kodrana
čer punce.
sav bila pri meni doma, kjer sva dobila polno daril za miklavža. bom jutri bolj podrobno. pa še sestrico sva šla poslušat v glasbeno šolo, kjer je imela nastop.

glede bolečin v maternici. jaz že dva dni opažam, da me boli v tem področju. zato, ker raste? krči glih niso, to ne. me pa malo zaboli na vsake toliko. bom začela pit donat, ki ima dosti magnezija in bo. pa še elevit sme začela jemat na dva dni in je mogoče tudi to kaj krivo.

joj,te slabosti.. upam, da že minejo.

nič grem se pripravit za spanje.
se tipkamo ju3.
lahko noč.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.12.2007 21:58:10   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

A, pravijo, da bi user posted image  naj imel nižji srčni utrip pod 150, pupe nad 150.

Malo vas berem in obujam spomine...user posted image na nosečnost, kajti nisem bila majčica.

Na NS je imel najin plodek nizek srčni utrip, pol je pa Pušenjak rekel, da je fantek in mu rečem to, kar je teodal napisala zgoraj. In mi odvrne, da so to babje čenče in da ni res.

Magnesol - pomaga proti otrdevanju trebuha in ga G celo priporočajo, če se ti to dogaja. Je pa res tudi, če imaš krče v nogah.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.12.2007 22:19:00   
katy82
Čer mačke sm se včer tko hvalila z internetom,da ga končn mam pa mi ga je dol vrgl za cel dan,za popuser posted image  .Sm si pa po dolgem času prvoščla frizerja pa mam prvič noro odštekano frizuro,tko da sm si mal dušco prvezala.

No lepo pančkajte pa ne pozabte  nastavt user posted image  miklavžu seveda.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.12.2007 0:16:33   
Katina
No, jaz spet ne morem spat in pravzaprav vam že lahko skuham kavo. Ne, ne bom je, ker bo že postana do jutra.
Vidim, da ste danes imele hude debate, pa sploh ne bom komentirala, ker je že vse povedano.

Edino v debato glede krčev bi se vključila. Magnezij je po moje na splošno proti krčem. Jaz sem ga v 1.user posted image dobila, ko sem bila v bolnici, ker sem imela predčasne popadke (+ buscopan). Pa tudi tirolog mi ga je svetoval po op., pa sem že pozabila zakaj. Drugače so pa po AC rekli, da ga je treba jemat 3x na dan od 3 dni do 1. tedna po posegu, ker preprečuje krčenje maternice.

Teodoral, žal mi je, ker ni bilo UZ, je bilo pa vsaj poslušanje user posted image . Sicer smo pa vse user posted image iste, komaj čakamo UZ, da vidimo svoje user posted image in če ga ni je joj.

Danes pa držimo pesti za filipinko in TamaroJ, upam, da bosta vsaj vedve deležne UZ.

Jaz sem Miklavža že srečala, tako, da je košara že polna malenkosti. Kaj pa ve, ste bile kaj pridne in vam je kaj prinesel?
No, danes imam pa jaz zobarja, upam, da je vse v najlepšem redu in da ne bo hudega. Sicer sploh nimam travme it k zobarju, prijetno pa tudi ni - približno tako kot k G (izjema je user posted image čas).

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.12.2007 7:38:55   
Naty*
Jutro! O vidim, da sem prva od tazgodnjih....evo vam user posted image . No razen Katine, ki je kar pričakala Miklavža user posted image .

aurora28 lepo, da je DeeDee bolš user posted image , pa čestitke za izpit....no vidiš, pa se je vse lepo izteklo. Izvidi bojo pa tud vredu, boš videla. Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

teodoral sej je res smotano, da ni UZ, ampak glavno, da slišiš srček, ki razbija, pa da veš, da je vse tko kot je treba user posted image .

Sm vidla, da ste mele temo od belega toka... A ma še kera beli tok, ki je bl rumen kot bel? Ker pri meni je tko že kr neki časa, pa mi ni G nikol reku, da bi blo kej narobe user posted image . Ampak je kr precej očitne rumene barve...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.12.2007 7:51:56   
Anitka
Ojla!

Zgublena Anitka se ponovno oglašauser posted image user posted image Veste me tako baše tale december s časom, da vas sploh ne uhajam. V službo odidem zjutraj in se vrnem v temi in sem že čisto brez moči. Smo imeli včeraj eno konferneco, pa potem je moral MIklavž stopiti še do nečaka, danes med tudi pred večerom ne bo, ker grem direkt iz vrtca na en seminar - delavnice na temo novoletne voščilnice... Kriza. Le kdaj si bom spočila. V vrtcu pa tudi samo rezlanje, lepljenje.... Saj imam rada te stvari in to delo, da ne bo nesporazuma, ampak ga je v teh dneh toliko, da komaj zadiham. Še dobro, da vsak večer slišim utrip naše user posted image , ki me malce pomiri in deluje name blaženo.

Punce želim vam lep dan, upam, da vam je MIklavž nastavil kaj v čeveljce in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.12.2007 8:19:03   
aurora28
Dobro jutro user posted image , nekatere ste pa že zelo pridne! Tudi jaz bom skuhala user posted image vsem tistim, ki se ravno prebujate ali pa še kavice sploh niste pile. user posted image

Danes zjutraj me je Miklavž lepo presenetil user posted image in mojega možeka tudi user posted image . Zjutraj se mi je zelo zluštalo cesarskega praženca in sem si ga naredila, mnaja je bil dober z rozinami. user posted image Kaj ste pa ve je4dle oziroma boste jedle?

Danes pride k meni mami in bova skupaj šivali sedežnike za v kuhinjo, od zaves mi je še ostalo kar precej blaga v rumeni in temno modri barvi, včeraj sem samo nakupila peno in danes jih bom sešili. Se že veselim.

Aja, kar nekaj časa nazaj sem hodila na tečaj šivanja, kar tako iz firbca in je prav super ko znaš kaj zašiti. user posted image Ko pa je moj user posted image videl moje navdušenje, mi je šel kupiti šivalni stroj in zdaj lahko po mili volji doma ustvarjam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.12.2007 8:31:54   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Sm si pa po dolgem času prvoščla frizerja pa mam prvič noro odštekano frizuro,tko da sm si mal dušco prvezala.

kar lepo slikco gor prosim. V album. da te spoznamo in vidimo tvojo novo frizurco user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.12.2007 9:04:56   
aria81
Jutro.

No Teodoral očitno glede datumov pregledov in samih pregledov sva na zelo podobnem.
Včeraj sem imela pregled in na mojo veliko želost niti jaz nisem imela UZ. Ko sem ga vprašala "Kaj pa UZ?" me je pogledal in rekel da ni dobro da otroka toliko sevamo user posted image user posted image user posted image . No, pregledal mi je položaj maternice in maternični vrat. Maternica se je že dvignila proti popku in MV je zaprt. Tako da je vse OK.

Naslednji pregled in MORFO imam 7.1. G mi je še rekel da je očka takrat MOOOOOČČČČNNNNOOOO ZAŽELJEN.

Glede brcik pa, jaz ne čutim prav brcike ampak kot neke metuljčke v spodnjem delu... ampak ne vsak dan. Kakšen dan fullllll, kakšen dan pa nič.
Glede kilaže sem pridobila nazaj 3kg ki sem jih takrat izgubila +1kg. Tako da jih je zdaj 58kg. user posted image user posted image user posted image  Upam samo da ne bom na koncu +30kg.user posted image user posted image  Ker kdo bo to spravil nazaj dol?!?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.12.2007 9:22:06   
špelin@
Hojla, čveke user posted image

Kako ste?

Danes imam toliko dela, da se ven ne vidim user posted image  Ampak mi gre vse takooo počasi user posted image  No, dan je še dolg user posted image

Me je pa razveselila tehtnica - skoraj ne morem verjeti, da se kljub svoji požrešnosti iz preteklega tedna še nisem redila. Trenutno vztrajam na +0 kil. Bom pa začela malo bolj pazit pri hrani, ker vem, da se zna številka na hitro dvigniti...

katy82, user posted image  za frizurco. Jaz se že cel emsec psihično pripravljam na obisk pri frizerju, mečkam za to namenjen  denar v denarnici in se sploh ne spravim tja user posted image  Težko mi je 3 ure zapraviti za sedenje tam, poslušanje brezveznih čenč in čakanje na rezultate user posted image

aurora28, user posted image  za veselje ob šivanju user posted image  Tudi jaz si že dolgo želim, da bi se naučila vsaj osnov te spretnosti. Super, da je s kužiko bolje user posted image  Za izpit pa sploh user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate danes preglede user posted image

Zdaj bom v miru popila svojo user posted image , potem pa grem pospravljat user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu aria81)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.12.2007 9:51:04   
80kaja
majčice....vas je dobri mož miklavž letos še prav posebej pockrljal?
vas le pozdravim na hitro in zaželim en sončen, prijeten dan.
kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.12.2007 10:18:35   
ninula
ojla user posted image , najprej vam zaželim en lep Miklavžev dan poln presenečenj!
Zanima pa me kolko so bile velike vaše pikice v 16 tednu. Moja g mi namreč skozi preklada PDP. Ma pri Pušenjaku ko sem bila na NS mi je določu še en dan prej datum, se pravi 23.05.2008, kot ga mam po user posted image . Mi ni več nič jasno.

Lep sončen dan

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.12.2007 10:40:08   
TamaraJ
Danes imam pregled. pa ne vem, če mi bo kaj meril..bomo videli. Sicer pa, če ti PDP ne niha preveč, se ne sekiraj. user posted image  se bo pa itak odločil po svoje. Moj Timko je to naredil fenomenalno. Presenetil je 11 dni pred PDP in je bilo super. Bolje, kot čakati in si že živčen potem, pa drugi te delajo živčnega, ko neprestano sprašujejo: a je že? A je kaj narobe? a.... Če izvem danes info, se oglasim zvečer

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.12.2007 10:51:48   
ninula
hvala TamaraJ!
Se definitivno strinjam s tabo da je boljše prej ku pa bolj pole.
Srečno na pregledu!!!!!user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.12.2007 10:53:02   
kodrana
punce dan.

kako je uspel miklavž? ste nastavile? pehare?

no, jaz danes navijam za pregelde. saj bo vse ok.

mene pa nekja zanima. namreč, jaz imam še status študenta. prejemam pokojnino po očetu. žal samo osnovo. do varstvenega dodatka nisem več upravičena, kajti smo presegli dohodke (sem preveč preko študentskega servisa delala) user posted image . pa me zanima, če imam pokojnino ali sem upravičena tudi so porodniškega nadomestila. ker nekej sem zasledila, da ne. user posted image  maja naj bi rodila, konec septembra mi poteče status,kocec s pokojnino,..a od takrat naprej bom dobivala pa porodniško nadomestilo.user posted image  se katera bolj spozna na te zadeve?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.12.2007 10:55:28   
kodrana
ninula kakor jaz vem, g. sploh ne bi smel po nuhalni več spreminjat pdp-ja, ker potem ni več tako obejktivno.. no, ne vem. pri pušenjaku sme brala, da se na nuhalni zadnjič spremeni pdp in ga potem več ne spreminjamo.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.12.2007 11:01:45   
Čmrlika
Hojla srečke nosečke!
Kdo bi si mislil, da se bom na miklavževo razveselila vaših manj prijetnih pisanj?user posted image  Saj ne vem, če sem vam tukaj, ali samo mojim Mariborčankam pisala, o teh zadevicah, ki očitno in hvalabogu tarejo tud vas. Ja bom kar prilepila z mariborskih nosečk...
Res bi bla vesela, če bi mi katera povedala, da je tud ona kaj podobnega občutila v bušiji- to nelagodje in neko pritiskanje, pa napet trebuh...in to ne vedno. Ponavadi , no zdaj zadnje 4 dni, tam popoldne enkrat, in potem mi je najlažje, če ležim, ali sedim, ker drugače, ko hodim, mi ful ni fajnuser posted image user posted image user posted image . Ne bi pa rada sama sebi neke panike delala, pa hodla k G če je to mogoče normalno.? Pa saj ne vem, kaj naj...Bi pa bla potem bolj mirna, če bi rekel, da je ok? Ne vem, mogoče pokličem danes...
Ker drugače pa ful dobro ajam, pa premikece al obračanja moje babike tud že čutim-no vsaj mislim, da je to to' user posted image  Kako naj vem, če pa sem 1 noseča? Ah, pa drugače sem res dobro razpoložena. Bo že, upam.

In zdaj vidim, da nekaj podobnega pišete...jaz pa sem sama te dni naletela pri branju še na te lažne braxton-Hicksove popadke, in zdaj sem totalno zmedena si pa srčno želim,da je to ve normalno? Kaj pravite? Sploh ve, ki niste prvič nosečke? Po moje bom kr nehala to odvečno literaturo študirat...
Drugače pa še info o vnetju: Jaz ga imam že več kot mesec, in sicer okužbo z gljivico Candida, če se spomnite sem vam že pisala o tem...In sem ena tistih nesrečnic, ki imama z njo večne probleme...Tole zgleda čisto drugače, kot samo beli tok, ali rumenkast. Je res da včasih tudi srbi, čeprav mene skoraj nikoli ker sem se očitno že adaptirala nanjouser posted image ...Drugače pa je izcedek, tak bi rekla sirast, grudast, ene take male kepice se nardijo, in recimo med user posted image spraviš tega sranja ful ven s pomočjo junaka svojega dragega.user posted image user posted image user posted image . No ,kake komentarje imam, pa saj malo hecnih komentarjev  v resnih zadevah še nikoli ni škodilo,ne? user posted image
Drugače pa mene zdravi s Canesten svečkami in mazilom..
Joj, sem se raspisala, za oba dni ko mi ni bilo za pisat, in sem vas samo brala.
No, čestitke vsem za vse lepo in dobro kar se vam je v zadnjih dneh zgodilo...od izpitov, dobrih pregledov, čeprav brez UZ, (meni ga nazadnje tud ni delal) in vse ostalo kar vas je osrečevalo.user posted image user posted image user posted image
 user posted image  pa za vse naprej, da bodo psički, otročki in me vse okej v bodoče.
Daj zdaj pa res moram nehat...Grem pogledat malo, kje se je Miklavž zgubil? Al nas je slučajno izpustil?user posted image
Lep dan vsem,
BZZZZZZZZ

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 6.12.2007 11:02:20 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?