|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
5.12.2007 13:14:57   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
ona je od mojega dragega sestra. ne pa od brata punca. ker če bi bila od mojega user posted image  brata punca, bi temu bratu sprašili vsi rit!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sorry sem malo zmutila user posted image , imaš pa prav vse se da, sam če se hoče. Upam, da se bo prav odločila.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.12.2007 13:22:55   
TamaraJ
Joj, ne smemo se narobe razumet... Jaz sem tudi delavka. Kar navadna delavka. Ker pač hodim v službo in delam. Karkoli paž že. Nima veze. Vsako delo naj bo spoštovano. Delamo itak zato, da preživimo. Nič posebnega nisem. Nisem direktor, nisem posebno priviligirana... kakorkoli. Aurora je najbrž želela samo poudariti plačilo oz. dohodke in je mogoče zato navedla ''navadna''. Res je razlika med 500€ in npr. 2000€ v preživetju. No, kakorkoli že... če so starši rekli, da ji bodo pomagali in ima nekaj privarčevanega in še službo... Potem itak je tukaj prostor za njenega otročka.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.12.2007 13:24:12   
TamaraJ
ona je od mojega dragega sestra. ne pa od brata punca. ker če bi bila od mojega user posted image  brata punca, bi temu bratu sprašili vsi rit!!!user posted image user posted image

Takšne sorodnike bi rabu tudi  bodoči/ali ne očka.user posted image user posted image  

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.12.2007 13:29:01   
sesil
nevem katera je govorila o brcikah....no, jaz danes omenim znanki , da jih nestrno pričakujem, pol pa : aaaa, ne bo še tako hitro, okoli 20 tedna ali še več, lahko bo tudi 24 teden. kar malo žalostno sem pogledala. bomo pač čakali.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.12.2007 13:31:23   
Taula
Jaz sem govorila..sem v 17 tednu in par dni in jih čutim. Razen če imam kako trakuljo, ki muva po trebuhu.user posted image  Čutim jih če ležim na hrbtu, čisto stegnjena..ali pa če sedim in se naprej nagibam..da malo pomečkam trebuh.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.12.2007 13:41:33   
natasa34
Taula, čestitam za krasen rezultat in user posted image .
Mene so včeraj zvečer presenetile čisto drobcene brcike, najbolj jih čutim če še roko položim na tisto mesto. user posted image  Sem bila ful presenečena, ker jih še nisem pričakovala vsaj 2 tedna. Potem smo pa vsi cel večer roke polagal user posted image .

narava, jaz včasih delam po cele dneve do 10ur ne samo 8, moj pa na izmene. Je mal problem za kosila, sploh za sina ko pride iz šole. Kuham čez teden bolj kot ne golaže, segedine, šnicle v omaki, ričete .... Zvečer skuham in imata potem moja dva samo za pogret. Če sem pa prej doma si pa privoščimo kaj boljšega.

Lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.12.2007 13:44:45   
kodrana
ja, ne smemo se narobe razumet.
jaz tudi nisem želella nič slabega.. je pač delovka v tovarni. dela s škodljivimi snovmi, zato bo, če bo ostala na bolniški ali pa jo bodo premestili.
nisme želela govorit o tem koliko plače ima. kot delovka. nekej okrog bivših 120.000 sit verjetno.
no, saj en bomo zdej skos o tem.. jaz sam ne želim, da bi zdaj pa izpadla žaljiva ali dala napačen vtis.
sam hotla sem ogovorit na vprašanje, kolk ma plače..in sme rekla,da je delovka! to pa ja ni nič narobe. ali pač?

danes greva z mojim user posted image  k meni po miklavža.
tašča nam je že danes pripravila miklavža. je rekla, da letos smo še mi2 dobila, drugo leto pa nič več. bo dobil miklavža najin otročiček. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.12.2007 13:46:17   
kodrana
glede brcik. jaz tudi nekaj čutim v trebuhu. kot da bi me nekdo raho pobožal. samo en vem ali si domišljam ali je že lahko kaj? bom kmalu videla..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.12.2007 13:48:11   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Takšne sorodnike bi rabu tudi  bodoči/ali ne očka.user posted image user posted image  

on sploh pravi, da ne bo povedal doma. verjetno bi mu res sprašili rituser posted image . ne bi bilo slabo. samo, eč bootroka obdržala, bo verjetno mogel povedat doma. user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.12.2007 13:51:33   
sesil
koliko pa je star ta neodgovoren fantič, ki se izmika otroku?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.12.2007 13:56:52   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ta mesec bo 27.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.12.2007 14:09:24   
TamaraJ

to pa ja ni nič narobe. ali pač?

Ah kje pa... vem, kaj si hotela reči. Je pa res, da včasih želimo nekaj povedati, nekdo pa si mogoče napačno predstavlja. In nastane hitro nepotreben konflikt. Tukaj pa smo itak zato, da komentiramo, izražamo mnenja in se predvsem skupaj veselimo in bodrimo in veselo pričakujemo najlepše. Je pa super, da imamo sploh možnost takole deliti mnenja, doživljaje, izkušnje... In si želim, da tako ostane.

Sicer pa upam, da ste bile vse pridne, da katera ne dobi leskove palčke v košarouser posted image user posted image . Samo cukr! Čokoladice in vse, s čemer se pač rade razvajamo. No ja...pa kakšne vitamine tudi lahkouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.12.2007 14:10:53   
sesil
torej ne moremo reči da je še nezrel za otroka in bi lahko uporabljal "ta večjo" glavo. sram naj ga bo.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.12.2007 14:15:00   
petrahh
Dan,

No pa sem malo med vas prišla. Sem šla v ZD kri pa vodo dat.

Aurora 28 user posted image , sem držala pesti, da me še danes roke bolijo user posted image

Kodrana . . svakinji stoj ob strani, fantu al prjatlu pa lah rečemo sam to, da bi pri teh letih že kaj razmišlal

Tiste ki čutite brcike . . . a jih čutite vsak dan?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.12.2007 14:15:02   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ta mesec bo 27.

Moj jih je imel 25, ko sem rodila... Zdaj pomislim, da je bil mlajši od mojega brata (moj brat je 26 in delata na user posted image )... pa se mi moj brat zdi tako...še zelo mladuser posted image . No, mogoče se mi bo vedno...ker je pač mlajšiuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.12.2007 14:16:05   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: petrahh

Tiste ki čutite brcike . . . a jih čutite vsak dan?

Ja, predvsem zvečer, ko se umirim. Noro!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.12.2007 14:20:58   
Naty*
U sem že velik zamudila, ko sm mal zadremala user posted image .

kodrana ja sej mislim, da nas večina razume, da če nekaj napišeš na forum, potem skor sigurno napišeš za to, da zveš tudi mnenje drugih. Drugače pač ne bi napisala. Vedno se pa najde kdo, ki se potem dela svetnika, češ kaj jo napadate in žalostno, da se zmeri skrivajo pod "anonimna". Mej tolk jajc pa napiši, če misliš neki, ne pa da se daš na anonimno, pol pa upaš bit glasen user posted image . Tko da sm bla že prej sigurna, da ti nisi bla užaljena, če sva s Tamaro komentirale. Glede pojma delavka pa navadna delavka, pa tud mislim, da ste vse na istem stališču, sam pri oblikovanju izraza je prišlo do razlik user posted image . Tko da tamaraJ in kodrana res je vsako delo častno, če je časten človek, ki ga opravlja.

narava ko sm js hodila v službo, sm tud prišla domov okrog petih al pa pol šestih. Če je bil lubi prej doma, je skuhal on, drugače sm pa js pripravila kej prejšnji večer tko kot natasa34, al pa sem skuhala več, dala v skrinjo, pol pa v mikrovalovko pa je bil obrok user posted image . Čez vikend sva pa pač kej boljšga skuhala.

Punce glede brcik.... men se je v soboto, ko sva se peljala z avtom od naših zazdelo, da mi je v trebuhu...kako bi rekla...neki parkrat tko nezaporedoma utripnilo. Ne mehurčki in metuljčki ampak bolj kot tak nežen utrip. Neki, kar še nisem do sedaj čutila. Pol sm si rekla, da to verjetno ni to, ampak se je ponovilo včeraj ponoči, ko sem spala na trebuhu. Spet parkrat pa ne čist eno za drugim. A mislite, da bi blo lahko to to? 

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.12.2007 15:05:35   
aurora28
Naty a ti še lahko spiš na trebuhu? Jaz že dolgo več ne morem, me kar vse tišči user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.12.2007 15:12:49   
Taula
Naty* po moje so kar brcike.user posted image

Nekaj me še zanima..ali ste že kaj kupile....ena vem, da je že kupila voz, ene ga imate od prvega user posted image . Moj user posted image  je čisto v vozičke padel in še mene zmešal. Odkar vem da je pa user posted image  sem pa še bolj zblojena. Dobro da sem na bolniški, drugače bi po službi gotovo zavila v kako trgovino.user posted image  Midva itak štartava iz nič, tako da imava veliko za kupiti. No ja..poleg Angel Sounda sem kupila Angel Care.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.12.2007 15:36:12   
Naty*
aurora28 ja zaenkrat še hvalabogu user posted image . Mi je zadnjič sestrična rekla, naj si privoščim dokler še lahko. Ona je zdej mesec pred rokom tko da že dolgo ne more več tko spat. Je pa res, da mi je bolj prijetno tko, da mam eno nogo skrčeno, nekak napol na boku, napol na trebuhu. Vsaj dokler še gre user posted image .

Taula upam, da maš prav user posted image . Sicer sem skoz čakala na mehurčke in metuljčke, ampak mogoče je mali kej po svojem stricu pa že fuzbal igra user posted image . Midva nisva kupila še nič. Verjetno bova čakala do enega šestega meseca, zaenkrat pa dajem denar na stran. Ampak je mojmu že zadnjič neki dogajalo, da bi mogoče zdej decembra že kej kupila, ko so popusti user posted image . Ne vem....mogoče sm čudna, ampak js še ne upam. Mogoče po morfologiji...bomo vidl. Zato pa moja sekica že pridno kupuje, ampak ma pri seb doma stvari. Ta otroček bo razvajen še preden se bo sploh rodil!user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.12.2007 15:45:55   
Taula
Ampak je mojmu že zadnjič neki dogajalo, da bi mogoče zdej decembra že kej kupila, ko so popusti

Sej moj ima iste prebliske. user posted image  Posebej še ker je dobil za darilo copatke in pajecek za user posted image . Je kar gledal kolk je to malo...in gruntal kaka nogica bo šla notri. Rezultati ACja imajo velik vpliv na moške očitno. ne samo na mamo.

< Sporočilo je popravil Taula -- 5.12.2007 15:46:52 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.12.2007 15:51:50   
špelin@
Hojla, punce user posted image

Sem ravno prišla domov in si vzela časa, da sem na hitro prebrala vse, kar ste danes napisale user posted image

kodrana, situacija tvoje svakinje je žal res žalostna user posted image  Niti ne želim več komentirati, ker bo samo ona tista, ki bo s svojo odločitvijo morala shajati... Tip je ena navadna user posted image  seronja. Bo pa verjetno zelo hudo zanjo, ko boš ti crkljala svojega user posted image

Uf, kako bi rada enkrat videla, da bi administratorji vsem "anonimnim" odblokirali to anonimo in bi bile stvari hitro jasne... Ne rečem, tudi sama sem bila prej nekaj časa anonimna, ampak ne iz takšnih razlogov, da bi se na koga spravljala!

Pri nas za prihajajočega user posted image  še nismo ničesar kupili, tudi močno dvomim, da kaj sploh bomo, ker imam za začetek ogromno oblačil od prvih dveh pik, košek, posteljico, voziček, lupinico, kengurujčka,...

No, danes sem bila na pregledu pri nevrologu, ki je ugotovil, da je stanje enako kot pred tremi leti in pol, kar je zame en krasen uspeh glede zdravja user posted image user posted image  Imam namreč multiplo sklerozo, ampak očitno pri meni nosečnost prav zares zdravilno oz. pozitivno vpliva na bolezen - v nekaterih primerih se MS v nosečnosti poslabša, meni pa nosečnostni hormon pomaga user posted image  Poleg tega sem izredno veliko delala (z velikansko pomočjo mojega user posted image ) na tem, da se izogibam stresu, ki mi je v preteklosti povzročil huda poslabšanja.  V glavnem: nevrolog mi je povedal, da sem ena redkih srečnic, pri katerih bolezen poteka v najmilejši oz. najbolj benigni obliki user posted image  Po porodu me čaka še ena magnetna resonanca, potem pa bomo videli, kako bo naprej.

Ko se znoči, peljem dekleti na Miklavžev sprevod, da si malo napaseta oči user posted image

Uživajte user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.12.2007 15:57:40   
Naty*
špelin@ sicer multiple skleroze ne poznam v detajle, vem pa da ni to hec. In sem zelo vesela, da se ne slabša oz. ostaja na istem user posted image user posted image . Glede na to, da pa vpliva na to še nerojeno dete pa še tolk lepše user posted image .

Taula ja verjamem, da sta vidva med čakanjem na rezultate dala še več skupaj skozi kot večina ostalih, zato verjetno on tudi drugače gleda na vse skupaj user posted image . Moj gre pa v torek zraven na pregled in nekak upam, da mi bo G naredu UZ pa da bo moj zraven. Na NS ni mogel zaradi službe, zato bi res rada, da v živo to vidi. Posnetek na računalniku pač ni isto, kot pa takrat, ko je direkten prenos iz bušija user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.12.2007 17:12:48   
Estrella*
Ojla!

Punce, sem nazaj s pregleda. Malo sem žalostna , ker ni bilo UZuser posted image  in nisem videla pikice. Poslušala sem srčka, ki je delal kot lokomotiva. Po zadnji M naj bi bila noseča16t1d, ko pa me je pregledal in meril simfiza-fundus je rekel, da lepo raste oz., celo prekomerno - prevečuser posted image .  Upam, da to ne pomeni, da bo orjak.....Drugače pa imam spet vnetje in sem fasala svečke.
Skratka naj bi bilo vse OK, morfo pa mi bo delal 7.1.08.

Aurora28: Bravo za izpituser posted image Torej ti je mali korenjak pomagal. Lepo, da že sedaj sodelujeta. Si že kaj zvedela za Dee Dee oz. kako se počuti po antibiotikih?
Taula:user posted image  za brcike. Danes me je G vprašal, če jih ž
e čutim in sem mu odgovorila da ja. Je rekel, da je nemogoče. Potem me je pregledal in njegov komentr; glede, da je že tako velik, so mogoče pa res brcike...
Matr me zjezi, da to govori G in to še moški za povrhu, ki sploh ne ve kakšen je filing brcik.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.12.2007 17:22:20   
Taula
simfiza-fundus

Kaj pa je to? Oz. kako ve, da je velik če ni delal UZ?user posted image  Morfo imava pa na isti dan.user posted image user posted image  Ne sekiraj se za G...kako naj on ve kaj ti čutiš.user posted image  Kakšen znake imaš za vnetje..te kaj boli? Jaz imam spet ta ful veliko tega trapastega belega toka.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?