špelin@
|
Hojla, punce Sem ravno prišla domov in si vzela časa, da sem na hitro prebrala vse, kar ste danes napisale kodrana, situacija tvoje svakinje je žal res žalostna Niti ne želim več komentirati, ker bo samo ona tista, ki bo s svojo odločitvijo morala shajati... Tip je ena navadna seronja. Bo pa verjetno zelo hudo zanjo, ko boš ti crkljala svojega Uf, kako bi rada enkrat videla, da bi administratorji vsem "anonimnim" odblokirali to anonimo in bi bile stvari hitro jasne... Ne rečem, tudi sama sem bila prej nekaj časa anonimna, ampak ne iz takšnih razlogov, da bi se na koga spravljala! Pri nas za prihajajočega še nismo ničesar kupili, tudi močno dvomim, da kaj sploh bomo, ker imam za začetek ogromno oblačil od prvih dveh pik, košek, posteljico, voziček, lupinico, kengurujčka,... No, danes sem bila na pregledu pri nevrologu, ki je ugotovil, da je stanje enako kot pred tremi leti in pol, kar je zame en krasen uspeh glede zdravja Imam namreč multiplo sklerozo, ampak očitno pri meni nosečnost prav zares zdravilno oz. pozitivno vpliva na bolezen - v nekaterih primerih se MS v nosečnosti poslabša, meni pa nosečnostni hormon pomaga Poleg tega sem izredno veliko delala (z velikansko pomočjo mojega ) na tem, da se izogibam stresu, ki mi je v preteklosti povzročil huda poslabšanja. V glavnem: nevrolog mi je povedal, da sem ena redkih srečnic, pri katerih bolezen poteka v najmilejši oz. najbolj benigni obliki Po porodu me čaka še ena magnetna resonanca, potem pa bomo videli, kako bo naprej. Ko se znoči, peljem dekleti na Miklavžev sprevod, da si malo napaseta oči Uživajte