|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
6.12.2007 18:32:57   
aurora28
Nataša34 kaj pritisneš? Jaz imam slike shranjene na moj.album in ko pridem do željene slike, jo povečam, z desno tipko na miški dam kopiraj sliko in nato v odgovor prilepi...pa mi ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.12.2007 18:34:53   
aurora28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.12.2007 18:52:04   
natasa34
Jaz sem isto naredila kot ti, v mojalbum sem dala kopiraj, tu v odgovor pa prilepi, pa je ratalo. Ne vem kaj bi tebi nagajalo? Imaš obe internetne strani odprte?
Drugače sem pa malo prej brala na neki drugi temi Skupnost RR, da lahko isto narediš, če jih imaš tu gor v albumu.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.12.2007 18:56:52   
Anonimen
Obarvaš slikico v modro , pritisneš ctrl in nato C, potem pa klikneš na mesto, kjer želiš, da bo slika, pa pritisneš ctrl  in nato V.

(odgovor članu natasa34)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.12.2007 18:57:56   
Anonimen
Na isti način kopiraš stran do povezave, ki jo želiš pokazati drugim.
Primer:

http://24ur.com/naslovnica/index.php

(tu obarvaš povezavo, v bistvu samo klikneš pa se že obarva v modro)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.12.2007 18:58:00   
aurora28
Imaš obe internetne strani odprte?

Kako to misliš?

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.12.2007 19:00:05   
natasa34
moj album in ringaraja oz. že odgovor odprt

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.12.2007 19:01:16   
špelin@
aurora28: na temi, ki jo omenja natasa34, sem videla, da je ena forumovka napisala, da to ne funkcionira, če imaš Mozillo. Dela samo pri Internet Explorerju user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.12.2007 19:13:47   
aurora28
No fino, jaz pa uporabljam Mozzilo user posted image , ah pač ne morem objavljati slike user posted image .

Čmrlika in vse ostale souser posted image sem zdaj prebrala na RR pod nosečniški koledar in je pri 20. tednu (v katerem je že Čmrlika in tudi jaz prihajam vanj user posted image ) napisano tole:

Trebušček se torej vidno napenja, plodek je spet začel pritiskati na mehur, zato ste verjetno znova stalna obiskovalka stranišča. Nekatere nosečnice malce težje dihajo, saj notranji organi, predvsem želodec, zaradi rasti maternice pritiskajo na pljuča. Ta občutek lahko traja, dokler se plodek nekaj tednov pred porodom ne spusti nižje. Ni pravila, kdaj se bo plod spustil v porodni kanal, vendar pa se ponavadi pri prvi nosečnosti  to zgodi 4 - 6 tednov pred porodom, pri naslednjih nosečnostih pa se ponavadi ne spusti. Porod mnogorodk poteka namreč drugače. Če boste ob spustu začutili olajšanje pri dihanju, pa vas bo znova čakala vrsta obiskov stranišča, saj bo plod spet bolj pritisnil na mehur. A do tam je še dolga pot …

V tem obdobju se lahko nadaljuje povečan izcedek iz nožnice, zaradi raztezanja kože pa srbečica na spodnjem delu trebuha, lahko tudi po prsih in nogah. Še vedno lahko občutite zategovanje v mišicah in vezeh, ki držijo mehur, temu pa se lahko pridružijo tudi bolečine v križu ter občutek pekoče zgage. Kar brez skrbi, vse to spada k nosečnosti.

Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom.

Vidite vse souser posted image da so naše težave - netežave čisto normalne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.12.2007 19:25:57   
Estrella*
Klepetulje, smo že pred aprilčicam user posted image .

TamaraJ- upam, da si uspešno opravila GP in si videla svojega sončka.

Aurora28: Danes je četrtek. Že kaj novic za DeeDee?
Aria81: user posted image  za opravljen pregled. Res škoda, da so nekateri G tako "škrti" z delanjem UZ. UZ preiskava ne oddaja nikakršnega sevanja in sigurno ni škodljiva za user posted image . Deluje na principu odboja nikofrekvenčnega zvokauser posted image  No, očitno bova držale pestke spet na isti dan za morfo.
80Kaja: Ja Miklavžek me je malo posladkal. Pocrkljal žal neuser posted image , ker je prepozno prišel.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.12.2007 19:26:03   
Taula
Cao user posted image

Jaz sem danes šla do moje G, da mi je dala potrdilo da lahko hodim na sprehode. Tako da če pride komisija imam list.user posted image
Danes me že cel dan špika v maternici, nožnici. Beli tok..prisoten. Radostiuser posted image user posted image
Milkavž je naši user posted image  prinesel take lepe nogavičkeuser posted image ...se babica ni mogla upreti.user posted image

Glede slik..poskusi preko shrani.si. Meni vedno tako uspe.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.12.2007 19:38:53   
aurora28
Uspelo mi je user posted image user posted image user posted image . Sem se šla prijaviti preko internet explorerja in je ratalo. No skratka na tej sliki sva midve z mojo psičko, ko je bila 3 mesece stara user posted image .

user posted image

Takšna je zdaj user posted image

user posted image

Lansko leto slikana za božička

user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.12.2007 19:40:30   
Estrella*
Taula: Super, da imaš papir. Sedaj se le nauži sprehodov. Sicer, pa upaj, da boš kmalu spet navadna delujočauser posted image

Zanima me nekaj; imate ve še tako boleča prsa? Jaz jih imam čedallje boljuser posted image  Bolečina postaja čedalj bolj nadležna. V 1user posted image  so me bolele do 13-14t, potem je bilo konec.
Kakšne so vaše izkušnje???

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.12.2007 19:42:39   
aurora28
Mene tudi prsa zelo bolijo in kožo mi zateguje, se mažem kot nora, ampak kljub temu srbi user posted image . Aja pa prsi so se mi že kar povečale. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.12.2007 19:43:21   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz sem danes šla do moje G, da mi je dala potrdilo da lahko hodim na sprehode. Tako da če pride komisija imam list.user posted image

Super... to bi tudi jaz rabila, sploh ko je zunaj tak sonček, jaz pa bi tako šla vsaj za 10 minut na zrak...
Taula, kakšno potrdilo pa ti je napisala? In do kdaj si ti na bolniški? A kar do konca?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.12.2007 19:43:45   
Taula
Mene dojke bolijo in srbijo zadnje dneve. Januarja grem nazaj delati.user posted image  Je rekla, da je presenečena, da so mi tolk podaljšali, ker zadnje čase dobi dosti user posted image  zavrnitev od zavoda.

Tvoja user posted image  je pa carica na kavču..kot naš. In tak nedolžen pogled zna narediti....da srce topi.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.12.2007 19:46:54   
Taula
Super... to bi tudi jaz rabila, sploh ko je zunaj tak sonček, jaz pa bi tako šla vsaj za 10 minut na zrak...
Taula, kakšno potrdilo pa ti je napisala? In do kdaj si ti na bolniški? A kar do konca?

Na bolniški sem do januarja. Nato delatiuser posted image  Napisala je v kartoteko, da dovoli sprehode, in napisala mi je zdravniško potrdilo..gor piše v kerem tednu user posted image  sem, zakaj sem na bolniški in da priporoča krajše sprehode. Če pride komisija samo pokažem potrdilo, da lahko grem ven.user posted image  Oni pa lahko preverijo tudi pri njej...in vse piše v kartoteki. Ni nič komplicirala, je rekla da je logično da morem iti ven.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
6.12.2007 19:49:07   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Trebušček se torej vidno napenja, plodek je spet začel pritiskati na mehur, zato ste verjetno znova stalna obiskovalka stranišča.

A potemtakem sem jaz že od septembra v 20. tednu user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Ne, resno, pomojem ne mine noč, da ne bi bila vmes vsaj 2x na WC-ju (pa seveda tik pred in po spanju tudi).
Je pa res, da sem tudi veliko žejna in popijem dosti tekočine, samo je zanimivo, da mi sploh ne paše navadna voda - karkoli dam vanjo, je bolje, samo da je malo okusa. Aja, pa na trenutno potrebo po cockti in coca-coli tudi ne smem pozabiti - tega nikoli prej nisem pila, samo kdaj pa kdaj, sedaj bi pa lahko vsak dan eno flaško, pa se malo brzdam, ker ni preveč zdravo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.12.2007 19:53:03   
Estrella*
Aurora28: Ja DeeDee se pa kar zlije s sedežno. Ful je cortika.
Kako je pa z njeno dlako? Ji sploh kaj odpada? Naši gre ne glede na letni čas na tone dlake vsak dan. Če je ne bi poznala, bi stavila, da ji po enem mesecu ne bo ostalo nič.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.12.2007 19:53:26   
Aurea
Ja, meni je G tudi napisala za sprehode, pa v odločbi komisije ni bilo nič. Je rekla G da je od komisije odvisno, če upošteva. No, jaz tudi čakam odločbo in upam, da z novim letom začnem spet delati, uh, to bo veselo user posted image , samo da bo z user posted image vse v redu jaz pravim...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.12.2007 19:59:56   
Naty*
teodoral mene tud fuuul bolijo. Vmes je blo že mal bolš, zdej pa spet isto kot prej. Sm glih zadnjič študirala, kako si lahko ene bradavice pripravljajo na dojenje (naj bi z rahlim drgnjenjem). Js se jih skor še dotaknit ne smem user posted image . Glede UZ je bla pa zadnjič na "nosečnosti in porod" odprta tema in je ena objavila članek, ki naj bi zatrjeval, da preveč UZ ni škodljivo. Je pa tud men nazadnje G reku...tkole mal ga bova pogledala, da ga ne bova preveč obsevala. In je res sam na hitro pritisnil na trebuh, da sva vidla srček pa lego in je kr takoj ugasnil. Baje da res ni dobr preveč UZ-jev.

aurora28 kak srček je kužka...ampak mamo pa res razvajenčkeuser posted image ...

teodoral js sm tud rekla letos jeseni, da bo po moje moja Gala v roku enega mesca plešastauser posted image ...pa še ni čist fertik. Kr kupčki dlake so povsod...vsak dan je treba sesatuser posted image , ampak kaj čmo. Veselje s kužijem odtehta vse.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.12.2007 20:02:43   
aurora28
Teodoral ja dlaki ji odpada user posted image user posted image user posted image , zdaj se je malo umirilo, ampak ko se mesi jo moramo vsak dan krtačit in kljub temu jo je na kile user posted image .

Taula in Aurea tudi sama sem v bolniški in me zanima kaj točno vama je G napisal na zdravniško spričevalo ali je napisal Non potest in sprehode ali kaj drugega?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.12.2007 20:11:16   
sesil
Taula in Aurea tudi sama sem v bolniški in me zanima kaj točno vama je G napisal na zdravniško spričevalo ali je napisal Non potest in sprehode ali kaj drugega?
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

tudi mene to zanima, ker sem tudi na bolniški.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.12.2007 20:19:12   
Estrella*
Aurea: Imaš nov avtar????
Aurora: Nekako se mi je zdela dlaka od tvoje DeeDee- ke zelo neproblematična. Sem mislila, da si ena od srečk, ki ji ni treba sesati.
Asji odpadajo že od malega, vendar sedaj ko je že malo v letih, postal kar mali problem. Sesam 2x dnevno in še jih je polno stanovanjeuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.12.2007 20:25:25   
špelin@
aurora28: tvoja psička je res eno krasno bitje user posted image  Že imaš njen izvid? user posted image user posted image

Drugače pa tudi mene prsi še vedno bolijo. Bradavice več niso tako občutljive na dotik, ampak joški pa user posted image  Poleg tega so se mi v zadnjem tednu krepko povečale, imam prav lepo oprsje user posted image

Za Miklavža sem morala pa kar sama poskrbeti - no, za svoje darilo user posted image  Čeprav sem user posted image  v torek namignila, mu ni potegnilo, zato sem se povabila v Spar in si ob 20% znižanju čokoladnih zadev privoščila ta veliko Bajadero user posted image  Ki je je tudi že zmanjkalo user posted image

Naša velika pika zdajle nastopa z violino. Ati, babi in dedi so šli na nastop, midve z malo sva pa raje ostali doma - sredi pisanja sva dobili obisk, zato zdajle dokončujem tole user posted image

Vidim, da je skrajni čas, da dam še jaz gor kakšno slikico naše psičke user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?