|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 16:20:25   
ARIANNA L.05
arianna ni problema... ti pošljem na ZS moj mobi, da boš mela pol komu javit vse podrobnosti
čaki kdaj maš pa rok? da ne bova midve skupi v sobi na hirbu???

Pina, rok imam 09.2.. Ja, si mislis da se najdemo tam po kakem nakljucju? Super bi bilo z nekom klepetat v zivo, ki ga poznas od prej, pa magari ce je to preko RR user posted image

Ja, poslji mi na ZS .

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.12.2007 16:26:30   
anandrej
user posted image Ka so to eni bumbarji na ZD Bežigrad. Sva prejšnji mesec vprašala sestro, če bo decembra šola za starše (pač človek si misli, da ker je veseli december pa se jim mogoče ne da organizirat), pa je zatrjevala, da sigurno bo, da je vsak mesec. No in danes kličem, če vedo kdaj bo in mi reče sestra, da bo ne sploh, ker se je uprava tak odločila. Še dobro, da že na začetku meseca vedo, kaj bodo ta mesec delali. user posted image Rezultat je pač tak, da greva sedaj v porodnišnico, ampak ob tej uri se nihče več ne oglaša na telefon, pa me samo zanima, tiste ki hodite tja v šolo, kaki so sploh urniki, pa kdaj se je sploh začelo.

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.12.2007 16:35:11   
ARIANNA L.05
Sedaj pa jaz grem. Saj vem, da me ne boste prevec pogresali user posted image , toda moram se kaj narediti v sluzbi. Zjutraj pa Vam zazelim eno dobro jutro, pa cvek naprej user posted image user posted image user posted image

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.12.2007 16:37:06   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

user posted image Ka so to eni bumbarji na ZD Bežigrad. Sva prejšnji mesec vprašala sestro, če bo decembra šola za starše (pač človek si misli, da ker je veseli december pa se jim mogoče ne da organizirat), pa je zatrjevala, da sigurno bo, da je vsak mesec. No in danes kličem, če vedo kdaj bo in mi reče sestra, da bo ne sploh, ker se je uprava tak odločila. Še dobro, da že na začetku meseca vedo, kaj bodo ta mesec delali. user posted image

....ja veseli december je tu!!! Še dobro, da rodimo februarja, da bo takrat vsaj kdo delal user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.12.2007 16:37:28   
pina-1
anandrej so res malo čudne te sestre. samo ne se jezit, ker to škodi zdravju. Sej nekih bistvenih stvari ti tam ne povejo. Meni je blo skoraj dolgcajt v MŠ. POl pa ko prideš domov pa itak pride babica na dom pa jo lahko vse vprašaš...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.12.2007 16:39:57   
*Naja
Bamby- OCVIRKOVCA!!!!!!!! To je pa tolk dober, ne nam no take lušte delat. Pošlji ti to mal okroguser posted image user posted image user posted image .

Jst sem pa glih zmazala zvrhan krožnik jote.....sem jo imela še v zamrzovalniku od zadnjičuser posted image . Zdej se pa itak komi premikam, ker mi bo trebuh počil...pa še tamala tolk telovadi....sam ne vem, a je to znak, da ji zelje paše, al da se ji ni ravno dopadlouser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.12.2007 16:59:08   
Februarka08
Men je pa spet slabouser posted image - ampak po lastni krivdi... Učer sem za pokušino kupla čokolado Dorino z kokosom... In zdaj jo je že več kot pol v mojem želodčku... Je tooook dobra, da je kej. Al pa sam men tolk pašeuser posted image . No, zdej mi je končno slabo ratal, tako da mam nekaj časa mir pred njo.user posted image Sm si glih čaj skuhala, da vse to mal stopi tam not.user posted image Glede na to, kako je bil moj user posted image včeraj aktiven/na, zgleda da danes bolj počiva... Sicer se premika, ampak ne ravno tako močno. Me pa boli pod trebuhom na levi strani, ko se user posted image upre tam. Prav zapeče na čas...
Uh, saj res, danes je sreda - ta dolga za ene (tud jest sm že to izkusla) - Pina, do kdaj pa delaš?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
5.12.2007 17:04:34   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Men je pa spet slabouser posted image - ampak po lastni krivdi... Učer sem za pokušino kupla čokolado Dorino z kokosom... In zdaj jo je že več kot pol v mojem želodčku... Je tooook dobra, da je kej. Al pa sam men tolk pašeuser posted image . No, zdej mi je končno slabo ratal, tako da mam nekaj časa mir pred njo.user posted image

Meni tudi tako paše čokolada. Ne glih s kokosom ampak una z rižem user posted image  Sem jo zmazala že danes eno - pol kilsko. Čudno, da mi ni nič slabo user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
5.12.2007 17:09:56   
Lanchy
Anandrej, Sola za starse se v porodnisnici zacne vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 9.00. Se pravi, z zeno nista dosti zamudila. Morata pa it v novo porodnisnico v sprejemno pisarno po nalepke, ki so "vstopnica" za solo. Tista predavanja, ki sta jih ta teden zamudila in jih morda se tekom meseca bosta, pa lahko poslusata tudi v januarju ali februarju...dokler je zena noseca, je njihovauser posted image ...
Termini predavanj so pa ob 9.00, 16.00 ali pa 18.00. Je tudi okrog 5-6 skupin in ce ti kdaj termin tvoje skupine ne ustreza, lahko prides na predavanje k drugi skupini. Edino dve predavanji sta skupni in to je predavanje anestezista in psihologa.
Ce bos pa ti zelel biti pri porodu, pa moras obvezno priti na predavanja porodnih dob, ali pa na tisto strnjeno predavanje za ocete, ki je enkrat v mesecu...za potrdilo je potrebno odsteti nekaj manj kot 17 evrov (za oceta, da je lahko ri porodu).
Telefonska stevilka pa je: 522-60-48

Neposredna povezava do sporočila: 3734
5.12.2007 17:10:54   
*Naja
Jst pa tolčem zadnje dneve Mančmelou....men je to tolk dobruser posted image user posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
5.12.2007 17:18:27   
Februarka08
Mmmmm, jest bi tud mančmelouuser posted image . Pa ga ni domauser posted image . Zdej mi je že čaj mal pomagal, tako da verjetno kakšen košček čokolade še pade, sam se morm mal nazaj držat!!!
Sem se pa spravla obrazce printat za porodniško in podobno... A tega je tolk???!!!!!!!user posted image Pa še sploh vse nism. Se pa orientiram po enem seznamu, ki ga je ena tuki napisala, sam ne vem več kerauser posted image . A je kera že to delala? Neki za delodajalce mi ni jasn - a to morš ti k šefu nest pol pa on izpolne al kako? A kera ve? Jest pojma nimam, zih bom kej zaje...user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
5.12.2007 18:30:06   
itata
kar se tiče MŠ in veselega decembra: sem bila jaz pozitivno presenečena ta teden, ker v porodnišnici sploh ni gužve niti ob 16h niti ob 18h. ob 18h se da celo parkirat v neposredni bližini (kar je drugače zgolj pobožna želja). vidim, da se bolj drugim ne da decembra na to hodit kot, da se njim ne bi dal predavatuser posted image  
sem doma danes popoldne in mal počivam. moj je okol. tko da kraljujem na kavčuuser posted image  pa paaaaaaaaaaa

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3737
5.12.2007 18:39:49   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, jaz sem doma, s ful plani, kaj vse bom naredila, pregledala in pripravila za selitev, energija pa na 0 user posted image  user posted image  user posted image
Včerajšnja večerja me je uničila user posted image
Sem pa vesela, da imam jutri v kadrovski nekaj opravkov 9.15 in mi tako ni treba biti 8.30 na šihtu (kot da kdaj sem user posted image  ), ker sem rekla, da imam takoj zjutraj sestanek v kadrovski user posted image  Pol imam pa še popoldan 15.30 sestanek v financni skuzbi v zvezi z dodatki k porodniski in starsevskemu nadomestilu user posted image
Pa da vidim katere papirje jim moram od user posted image  poslati in kako hitro user posted image
Pol pa že skor grem user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
5.12.2007 19:25:53   
Mateja81
jupijaja...user posted image

pa sem vidla našo bebico. Sem zdaj ugotovila novo taktiko. Prej sem na vsake pregledu rekla da je z mano vse OK in se mu ni zdelo pomembno da bi me dodatno pregledal. Danes pa sem povedala da me boli trebuh in da imam tudi popadke (one ko ti otrdi buši)... no in je šlo skoz.user posted image  Sva naredila UZ (sicer tak kratek ampak vreden zlata).

Aja, pa mislim da vam še nisem povedala da mdva tudi pričakujeva user posted image . Ta lulček kr noče in noče odpadituser posted image . Vedno ga tak strašno nastavlja, kot da ga ma sam na svetu... Upam da bo imel gene bolj po mami, ker ne vem kdo ga bo krotil če bo po atiju.user posted image

Ajd lepo se imejte čvekice.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
5.12.2007 19:46:52   
Janey
Evo nas nazaj...
pregled...je bil kot vedno...uz ni delala, ker ni bilo potrebe...imam pa rahlo vnetje sem dobila canestenuser posted image user posted image .
srečka nosečka je bla kr gužva...se ziher nisma mogle videt. Kdaj si se napisala za 12?
Kolko nas je bilo v mš...gužvauser posted image user posted image
Ampak za pou ure smo šli tja...bzv...nesmiselno je bilo današnje predavanje. Me je pa sestra tako razkurila...je rekla, da vse ne rabijo imet vsega en mesec prej pripravljenega, da tiste ki bodo zadnje tedne v avstriji šopingirale tiste lahko takrat vse kupijo...user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj so jim fauš al kaj?? naj malo odnos spremenijo pa bo tudi v naše porodnišnice naval. Jaz sicer še nisem rodila, ampak več ali manj slišim zgodbe, ko je osebje neprijazno. Tega pač ne potrebuješ v tistem stanju. Drugo pa tak ni pomembno.

Grem nekaj papcat, sem danes jedla samo juho.pa še kaj sladkega bo padlo, ko je bil miklavžek tako prijazen.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
5.12.2007 19:47:56   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

pa sem vidla našo bebico. Sem zdaj ugotovila novo taktiko. Prej sem na vsake pregledu rekla da je z mano vse OK in se mu ni zdelo pomembno da bi me dodatno pregledal. Danes pa sem povedala da me boli trebuh in da imam tudi popadke (one ko ti otrdi buši)... no in je šlo skoz.user posted image  Sva naredila UZ (sicer tak kratek ampak vreden zlata).

To je moja taktika...in vedno pali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...za dobro opravljen pregled in da si videla vašega malega pikeca.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
5.12.2007 19:59:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Aja, pa mislim da vam še nisem povedala da mdva tudi pričakujeva user posted image . Ta lulček kr noče in noče odpadituser posted image . Vedno ga tak strašno nastavlja, kot da ga ma sam na svetu... Upam da bo imel gene bolj po mami, ker ne vem kdo ga bo krotil če bo po atiju.user posted image

Ajd lepo se imejte čvekice.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za user posted image in dober pregled!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
5.12.2007 20:17:57   
bamby
pina, če si slučajno spregledala, mi je mama naložila, da moram nekaj sklekljat user posted image . Sem se odločila, da hočem čimprej narest, da imam potem spet mir. Predvidevam, da bom končala do konca tedna, da bom z drugim tednom spet lahko z vami normalno čvekala.
dolenjka, nažalost z današnjo ocvirkavco ne bo nič user posted image . Je že ni več. Sej bom verjetno še kaj pekla, da pa ti jo res prišparam in prinesem na srečanje. Samo spomni me še kaj, da slučajno ne pozabim, ker mi zadnje čase tudi spomin že malo peša user posted image .
lilči, meni se tudi zdi, da za EA mora biti en pravi trenutek, da ti jo namestijo. Prekasno ne sme bit, tako da po moje, ko že psotane huje s popadki, se ne moreš več odločiti zanjo. Ne vem pa kako je z ultivo user posted image . Najbrž je isto.
Morda kdo ve, če jo v LJ porodnišnici že uporabljajo?

Če želi katera pogledat slike iz današnjega Miklavževanja, so v albumu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
5.12.2007 20:20:32   
anandrej
Lanchy pa itata, hvala za info user posted image . Sam neki me še zanima - koliko je sploh predavanj in kolikokrat na teden so?

Mateja, ti nam pa res še nisi spola povedala, ti packa ti user posted image . Bo treba jutri popravit statistiko...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.12.2007 20:30:51   
dolenjka
Bajsika, vidim teee user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.12.2007 20:38:38   
Mateja81
anandrej: ene pač malo skrbimo dati ni preveč dolgčasuser posted image .

Lp,
sicer pa:naslednji pregled mam komaj drugo letouser posted image    (4.1.2008)

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.12.2007 20:39:03   
dolenjka
Bamby user posted image  user posted image  user posted image  AMpak do srečanja je še 22 dni, tko da ti lahko še 22 ocvirkovk spečeš user posted image  user posted image  user posted image

OK, jaz dežurni klovn sem že dve uri pa pol tle in kje je Meti k je fehtala za družbo user posted image  METI METI METI

Ej bejbe (in bejbek user posted image ) a vam neki zaupam? Še 9x se zbudim v Belgiji in samo še 6x grem na šiht, delala bom pa še kaj manj user posted image  user posted image  user posted image  Evo Pina ljubavi, tale podatek je bil speš'li zate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.12.2007 20:43:52   
MetiLu
Sploh ne vem kaj ste pisale, bom jutri prebrala user posted image  user posted image

Pridem domov in me skoraj kap zadane, ko se je izza vogala prikazal moj lubek s tavelko milko s celimi lešniki v roki user posted image user posted image user posted image  

Je dobil danes frej popoldan in je iz Gotenice prišel k meni user posted image

Sva prec eno JOTOOOOOOO skuhala user posted image  user posted image  user posted image  zdej pa še palačnike od včeraj grejem, ker sva lačna.

No tko, lepšega darila za miklavža ne bi mogla dobit. Zdej se grem pa nazaj stiskat, ker gre zjutraj spet nazaj. Ampak zdej bo pa čist lažje do petka zdržat user posted image

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.12.2007 20:46:19   
dolenjka
O Meti, ti izdajalka ti user posted image  
Mene še parkeljni niso prišli presenetit, kaj šele "Miklavž" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.12.2007 20:57:08   
ella79
meti user posted image user posted image user posted image super je tale tvoj miklavž, k je joto domov prišel skuhat
bamby zdej bom še v miklavže začela nazaj verjet, k tale je pa res pomoje kar taprav user posted image
februarka, nisem te danes videla na MŠ user posted image
naša user posted image danes tok razgraja, da je noro. No, sej sem brala, da so brce v 32. tednu čist neki drugega kot prej in to res drži.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?