Bajsa
|
Oj bejbe! Pa jaz vam komi komi sledim. Men ornh dogaja. Trebuh otrdeva, ponoč se zbujam ker mam krče, v glavnem skoz neki, da ni dolgčas. Z je po moje vse kul, ker ma žurko v maminem trebuhu, zmeri bolj. Mi je tko fino. To mam prav rada. pa ful mi je fajn da se oglasi tud ko da roko na trebuh, ga kr brcne. Je zadnič neki kao poslušu kaj dogaja v trebuhu, pa ga je direkt v uho. Je blo prav . Pr nas pa miklavž nč ne nosi, je pa zato tok bolj priden božiček. Še ne vem kaj bo letos nosu Jaz grem pa še 12X v službo. No ja v bistvu 11X, ker mam vmes še pregled, pa bom si kr frej vzela cel dan, ker mam take čudne ure. Spet se bašem s čokolado in sladkarijami. pol se pa čudm zakaj vaga tok kaže. morem mojga lubija kr mal pohvalt. Je tko priden, sem kr ponosna nase, da sem ga tko dobro vzgojila . Ja mama ga ni, ga je sam razvajala, sem mogla jst za njo popravt . V glavnem, ta teden ima dopust in mi srček vsak dan pripravi kosilo, pospravi najino malo vilo, zakuri, da mi je toplo ko pridem, pol me pa še na kavico pelje. Pa tko je skrben, sam da rečem da bi kej rada, takoj skoč pa mi prinese. Zadnč mi je ob pol 2 delal čokolino. Sam zdej ne vem, a me ma res tok rad, a je to slaba vest, ker ni jote, al me pa vara A nismo ženske čudna bitja? Nč to je to za enkrat. Odgovarjala sploh neki velik ne bom, ker vse sprot pozabim, bi pa rada sam čestitala za diplomo in za preglede , pa za nakupe tud no . Mater mene že panika grab, jaz mam že res skor čist vse, pa še zmeri mislem, da mi neki ful manjka in me je ful panika, kaj če me kej prehiti. Joooj jao meni! LP