*Naja
|
Čvek vidim, je v polnem štartu . Misar- jst sem tud hodila na MŠ v Celju in tiste fotke s poroda so res obup....mislim....bolj poraščeno žensko že težk najdeš Mene tud razpiz , ko je moj kej pameten okrog poroda....Je komentiral na MŠ, ko je sestra tam predavala, da iztis pri porodu traja nekje 20 min. do pol ure: "No, a vidiš da sm ti reku, da kr vn pade!" Moškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii- pojma nimajo. Kaj pa tistih 10 ur prej, ko te trga, ko Vglavnem, jst sem razmišljala, da bi šla na kakšno predavanje v zvezi z EA, al pa vsaj na tist razgovor k anestezistu, ko moreš pač nekej podpisat. Čeprav sem skor 100%, da bom rodila po naravni poti, brez lajšanja bolečin na tak način, pa se mi zdi, da mi bo mal lažje, če bom imela en "back up plan". Tko za vsak slučaj, če jst vmes med popadki ugotovim, da to je pa čist adijo...., da jst nekej rabim...pa imam potem pač možnost prosit za to....Ker se mi zdi, da moreš biti prej dogovorjen, če nisi, ni potem nič iz vsega skupaj. No in moj je zdej neki pameten, da na EA pa že ne bom šla....ker kaj če gre kaj narobe....kr neki....Sem se odločila, da ga bom ignorirala, ker to je pa res moja stvar. Sem mu že zadnjič na MŠ rekla, da me prav zanima, kako bi bilo, če bi mogli moški it rodit. Je takoj izstrelil kot iz topa, da ne blo nič iz tega....mal kandidatov. Pol sem mu pa rekla, da v primeru moških, bi pa pomoje izumili take hude protibolečinske metode, da ko bi oni prišli rojevat, bi res menda to opravli s pirom v roki, pa fuzbal bi jim zraven sukali po tv. Pa ene 5 bi jih skup dali v sobo, da bi bla družba, pa fešta .