|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 8:32:17   
misar
Februarka...men gre tud na živce, ker se moj dragi vtika v to kako bom jaz rodila. pa kaj tebe boli k*** kako jaz hočem rodit. jaz bom rodila, on bo pa tam opazovalec. kot da jaz njemu kaj takega pametujem user posted image user posted image user posted image
joj me take stvari razkurijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.12.2007 8:38:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Aja, pozabila sem prej dopisat pri raportu s pregleda. Nasa malcica je velika 40 cm in tehta 1750 g. Prava korenjakinja je zeuser posted image

Lanchy, čestitke za dobro opravljen pregled!!!user posted image user posted image user posted image Res je že prava baba.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.12.2007 8:38:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Februarka...men gre tud na živce, ker se moj dragi vtika v to kako bom jaz rodila. pa kaj tebe boli k*** kako jaz hočem rodit. jaz bom rodila, on bo pa tam opazovalec. kot da jaz njemu kaj takega pametujem user posted image user posted image user posted image
joj me take stvari razkurijouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.12.2007 8:39:11   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro...

A se nisem jest zadnjič hvalila kok dobr spim, nič vstajanja, mali da pa mir celo noč??? NO, DONES NI BLO TKO. Taka sem kot bi vlak čez mene zapeljal user posted image user posted image  In ob 4.10 zjutraj sem buljila v strop in razmišljala, kako bom jest vstajala cele noči in dojila malega user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol je pa ura zvonila, ko bi jaz še sladko spala user posted image  user posted image  user posted image  in sem spet na šihtu. Oh, kok vam zavidam, da ste ene že domauser posted image  Prov res...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.12.2007 8:41:59   
lillchy123
jutro!
Jst delam pa samo še danes in jutri! user posted image  Sem pa že tolk izmučena, da ne znam več seštet niti 1+1. Po moje bi blo to kar 3. user posted image  Pa še dons pride celo ta nova. Jo bom lahko dva dni uvajala. Spet. Ker sem že dve. user posted image  Tko da bom drug teden (ko se malo spočijem)  prišla še za kakšen dan zaključit.
sem pa res tolk utrujena, da bi sam user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.12.2007 8:59:22   
srečka nosečka
meti - user posted image , da boš lažje prestala ta dan v službi

Očke mi je začelo skupaj vlečt. Grem malo na kavč, ker že celo jutro visim na RR.

do takrat pa vsem
user posted image  (meni je ful dober user posted image )

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.12.2007 9:02:33   
pina-1
dobro jutro čvekice.
Upam, da ste dobro spale... Jaz sem spala kot ubita. Vseeno me danes vse boli..
Ampak da vam slavnostno sporočim da je MIA PRESPALA NOČ V SVOJI NOVI SOBIuser posted image user posted image user posted image user posted image
To da sva midva do desetih letvice zabijala in sestavljala predalnike ne bom omenjala.
Danes še nekaj pohištva preneseva in polepiva z Mio princeske po steni in je zadeva zaključena... No še luster manjka samo tega je treba še kupit.

Danes bom pa končno v miru lahko nastavla miklavžuuser posted image user posted image user posted image user posted image

arianna za prevoz na drugo srečanje ni problema. boš šla z mano. sicer pa so punce itak povabljene na primorsko.

marusha- čestitke za diplomco..Joj kdfaj bom jaz na tvojemuser posted image

larisa: jaz sem danes v vrtcu dobila full dobro idejo za snežinke. Bom take nardila in nalepla na čestitke... košček papirja mora biti pravi kvadrat..Pol pa ga zaviješ v tulec tako,da začneš v enem kotu ( diagonalno). Tako nardiš ene 4 ali 5 tulcev. Na sredini jih skupaj zlepiš s krogcem zrezanim in alu folije. vmes daš še trakec in je...

vse ki ste načele temo o kg- NEHAJTE.. DAJEM VETO NA TO TEMO.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.12.2007 9:12:28   
katka37
Lanchy, user posted image  za pregled in veliko pupo, sem kar malo merila in si mislila, kako so otročički stlačeni v naših bušijih.

Larisa, ogromno idej najdeš tudi tukaj http://www.crayola.com/.

Sem slabo spala danes spet sicer, ampak bom pridna in ne bom jamrala, da me danes slučajno parkelj ne odnese. user posted image  
Pojedla sem pa pravkar božični jogurt, jih obožujem, takoj mi je lepše. Potem pa greva z mojim še malo v šoping, jaz rečem, da grem med ljudi, to je kot izlet že, glede na to, da sem kar naprej doma.

Tudi jaz bom vesela še kakšnega recepta za kekse, mape za darilca sem že končala, poslikam še stekleničke za bonbone za otroke, potem pa bo pri nas dišalo. Sem pa tudi poskusila spečti kruh z rozinami v kruhomatu in je bil vsem dober.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.12.2007 9:13:25   
katka37
Pina, user posted image  Mii za prvo spanje v svoji sobi, to je res velik napredek.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.12.2007 9:16:19   
larisa
Katka, kateri pa je to božični jogurt?

Pinči tud dobra ideja. Katka hvala za link.

Še vedno pa zbiram ideje.....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.12.2007 9:16:32   
Janey
Pinauser posted image user posted image user posted image za prvo prespano noč v novi sobici.Vem kako težko je na novo opremljati si pa predstavljam kako je če je zraven še en mali škrat.
Jaz sem se napapala...sta padla dva toasta in juhica se že kuha...to bo namreč danes moje kosilo...lubek SPET lovi ribe (upam da resuser posted image user posted image ) in jaz bom popapcala samo juhico...pol pa šibam na pregled.

Pina ne moreš dat veto na temo o kguser posted image user posted image user posted image to je v naših glavah in dostkrat tut v naših prstih. Jaz imam predlog za nov veto...tiste ki ste pod 80 ne smete govorit o tži, me si pa lahko pojamramo pa se malo spodbujamo, da bomo pol tako dirkale okoli, da bomo kilo za kilo puščale na cesti...pol se bomo pa me hvalileuser posted image user posted image user posted image (sanje?? al pa tut neuser posted image ) Tašča mi je pravkar prinesla celo skledo suhih jabolk in hrušk..je reva na bolniški. (al sem jaz revauser posted image user posted image user posted image user posted image ). grem v napad za hruškami...pol pa resnično v knjige

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.12.2007 9:19:27   
*Naja
Čvek vidim, je v polnem štartuuser posted image .

Misar- jst sem tud hodila na MŠ v Celju in tiste fotke s poroda so res obup....mislim....bolj poraščeno žensko že težk najdešuser posted image

Mene tud razpizuser posted image , ko je moj user posted image kej pameten okrog poroda....Je komentiral na MŠ, ko je sestra tam predavala, da iztis pri porodu traja nekje 20 min. do pol ure: "No, a vidiš da sm ti reku, da kr vn pade!"
Moškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii- pojma nimajo. Kaj pa tistih 10 ur prej, ko te trga, ko user posted image user posted image

Vglavnem, jst sem razmišljala, da bi šla na kakšno predavanje v zvezi z EA, al pa vsaj na tist razgovor k anestezistu, ko moreš pač nekej podpisat. Čeprav sem skor 100%, da bom rodila po naravni poti, brez lajšanja bolečin na tak način, pa se mi zdi, da mi bo mal lažje, če bom imela en "back up plan". Tko za vsak slučaj, če jst vmes med popadki ugotovim, da to je pa čist adijo...., da jst nekej rabim...pa imam potem pač možnost prosit za to....Ker se mi zdi, da moreš biti prej dogovorjen, če nisi, ni potem nič iz vsega skupaj. No in moj je zdej neki pameten, da na EA pa že ne bom šla....ker kaj če gre kaj narobe....kr neki....Sem se odločila, da ga bom ignorirala, ker to je pa res moja stvar.
Sem mu že zadnjič na MŠ rekla, da me prav zanima, kako bi bilo, če bi mogli moški it rodit. Je takoj izstrelil kot iz topa, da ne blo nič iz tega....mal kandidatov. Pol sem mu pa rekla, da v primeru moških, bi pa pomoje izumili take hude protibolečinske metode, da ko bi oni prišli rojevat, bi res menda to opravli s pirom v roki, pa fuzbal bi jim zraven sukali po tv. Pa ene 5 bi jih skup dali v sobo, da bi bla družba, pa feštauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.12.2007 9:24:36   
katka37
Larisa, to je božični jogurt zelene doline, ga imajo v Mercatorju, Sparu, ne vem, če še kje.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.12.2007 9:25:09   
*Naja
Katka- kruh z rozinami se pa zlo fajn sliši....slastnouser posted image . Ga bi mogla mal Meti poslat, da ji pokažemo kaj je dobruser posted image .

Evo, tu je pa še en recept piškotov, primernih za ta prazničen čas....jih imam ravno pred seboj in jih pridno mečem v želodček...čeprav sem ravno pozajtrkovala. Sam sem jih ful spekla in stran jih pa ja menda ne bomo metaluser posted image user posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.12.2007 9:25:41   
itata
jutro....
včeraj sem šla na kontrolo urina, da vidim a je vnetje bolš al ne. pol sem šla pa na insistiranje mojega v MŠ v porodnišnico v LJ. je šel z mano in bo hodil une dni k nima otroka... čist zagnan in strogo proti, da grem kam drugam, ker je tam kao najbolš... priznam, da sem popustila - tko da Meti sori, ampak ti ne bom družbe delala v ZD Grosuplje... bo že.
mogoče sem edina, ampak mene ta predavanja mal strašijo k razlagajo o porodu in tko naprej. ker si itak mislim, da to vsaka tko individualno občuti, da je težko govorit. včeraj k je bila nega dojenčka je blo velik bolš. si tud lažje predstavljam pa še zdej k bodo razprodaje pa tak bom šla mal ponakupih pa bo prec drugačuser posted image
drugače pa moram rečt, da se ta teden ful super počutim. trebuh mi je šel mal višje, hodim lažje, lulat ne hodim več vsako uro (ampak na 2 -3) in ponoči samo 1x... user posted image  se je neki drugač naštimal in je to zdej čist neki druzga... bom pa vseen v petek verjetno doma, da se mal naspimuser posted image
pridne bodite!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.12.2007 9:27:22   
*Naja
Ja recept bi tud lahk prilimala, a ne?user posted image

Recept za res enostavne in super dobre božične piškote...no vsaj meni so super

DIŠAVNI PIŠKOTI

Sestavine:
100g rozin
4 žlice pomarančnega soka
250g moke
1 čž pecilnega praška
1 čž mletega cimeta
1 čž mletega ingverja
1 čž mletega pimenta
1/2 čž nastrganega muškatnega oreščka
2 jž kakava
100 g naribane jedilne čokolade
naribana lupina ene limone in ene pomaranče
150 g masla
100 g sladkorja v prahu
1 vanilin sladkor
ščepec soli
2 jajca

Glazura
100 g jedilne čokolade
100 g masla

Rozine operemo, pomešamo s pomrančnim sokom. Moko zmešamo z začimbami, s pecilnim praškom, kakavom, naribano čokolado ter limonino in pomarančno lupino.

Maslo, sladkor v prahu, vanilin sladkor in sol penasto zmešamo. Dodamo jajci. Vmešamo rozine in na koncu moko. Iz testa oblikujemo kroglice.

Temperatura pečenja: 200 st.C
Čas pečenja: 15 do 20 minut

Za glazuro stopimo nad paro maslo in čokolado. Ohlajene piškote pomočimo (približno do polovice) v glazuro

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
5.12.2007 9:28:26   
katka37
Nič, grem se oblečt in v šoping, vas berem kasneje. Pridne bodite.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.12.2007 9:28:38   
itata
jaz sem enkrat nekje brala, da moški sploh PSIHIČNO take bolečine kot je porodne ne bi mogli prenest, tko da jih res ni treba preveč dobesedno jemat. sem jaz tud mojmu rekla, da si mislim, da je večinoma vse na psihi, ampak da tko k se bom odločila se pač bom in da bo to sprejel brez komentarja... ker on pač ne bo rojeval... je vzel na znanje in ni še nič pametoval!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.12.2007 9:35:24   
MetiLu
Pina user posted image user posted image user posted image  za sobico user posted image

Itata, ni panike. Jaz kar tukaj ostajam user posted image

Babe kr hecite me z rozinami, sem prepričana, da ima vsaka od vas eno "muho", ki je ne spravi v želodec user posted image user posted image

Glede poroda pa mene mal strah rata, ko gledam filmčke po netu user posted image  user posted image  user posted image  Eni so čist kul, eni pa čist mim. Bom vidla kako bo v MŠ.

Punce, jest sem dones čist skurjena. Ne morem nič, pa še z eno sodelavko se kregam, ker je vsa prehlajena prišla tle bacile stresat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.12.2007 9:39:26   
Lanchy
Meti, te cist stekam kako ti je...zanc je k men prsla prijateljica s svojo 5letno hcerkico in obe sta meli skrlatinko, ampak sta se mal pr men na caju ustavleuser posted image ...k da sem jst zdej kanta za bacile in komi cakam, da kaj kasiram, al pa da mal preiskusim svoj imunski sistem...MATR!!! In kaj naj bi jaz...rekla, da naj se obrneta in gresta domov?

Drugac pa ze celo jutro po malem jem tale moj turski med...sam kaj k se bo user posted image  pol kuj na kg poznal...sam je pa dober...mmmm, njamiuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.12.2007 9:39:31   
mala_pikica
Dobro jutro tudi z moje strani!

Joj, kakao ste vse nekaj pridne. Moje počutje je zaenkrat še kar vredu, razen normalnih nosečniških težav( zgaga, težko dihanje, okornost). Jaz za dojenčka še nimam nič oprano in zlikano, to bom počela okrog 35t. Sem pa včeraj dobila voziček, sem ga naročila preko spleta od baby centra. Vzela sem speedija, ta novi model raven, so sedaj znižani za 100€. Čeprav sem želela imeti voziček v čokoladno rjavi barvi v kobinaciji z beš barvo, vendar ga je nemogoče dobiti.
Košarico za voziček in varnostno zapiralo pa sem naročila pri sončku in dobim verjetno danes. Sicer pa mi za dojenčka manjka še vsa kozmetika, pleničke, dudica, stekleničke.
Sem pa šla včeraj malo po trgovinah za Miklavža, pa sem bila potem zelo utrujena. A še katera druga tako težko hodi. Jaz namreč hodim zelo težko, pa nimam nekega ogromnega trebuha. Meni vse zelo dol tišči, kot, da mi bo user posted image  ven pado. Res grozen občutek, je pa bilo v prvi user posted image  enako, tako, da ne vem ali imam moja maternica tako lego ali kaj. Sem potem ravno rekla moji sestri, da ne vem kako lahko ene še v službo hodijo, pa telovadijo,..., jaz res nebi bila zmožna, pa sicer nisem občutljiva, in imam rada svojo službo, pa tudi z užitkom bi v teh dneh okoli letala. Ah, saj še malo pa bo konec.
Vsem vam želim lepega Miklavža in lp.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.12.2007 9:42:24   
Lanchy
Aja, pa se tko suvereno mi rece, da itak ze skor en teden antibiotioke jesta in da res nima kej bit....user posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.12.2007 9:47:33   
mala_pikica
Lanchy, vem, da ni prijetno, če ti neko pride bolan na obisk, sploh v user posted image , ampak, da boš mirna , če res jesta že 1t antibiotike, se ne boš okužila. Saj bakterije že po dobrem dnevu jemanja antibiotika toliko oslabijo, da se niso več sposobne prenašati naprej. LP

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.12.2007 9:49:04   
Marusah
Dobro jutro,

Midva z user posted image  sva danes kr malo potegnila spanje user posted image

Pina, čestitke za sobicouser posted image  Mam občutek, da se bo danes Miklavž zajdlje zadržal v spalnici user posted image

Lanchy, vaša pikica pa je res že prava babnca user posted image

MetiLu jaz bi si tut premislila - da ne bi glih šla rodit user posted image  Sam po drugi strani pa, če so vse do zdej prežvele bomo tut me!!! user posted image Nekak jih bomo že vn spravle...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.12.2007 9:50:18   
MetiLu
Mah, jest sem tok žalostna dones, kr neki sama seb smilim user posted image user posted image
Prejle me je dragi klical, pa sem kar jokat začela u telefon user posted image  še zdej sem čist user posted image  Kar nekam bi se skrila, sem čist živčna tlele v pisarni...

Se opravičujem ker spet jambram, sam komu pa nej user posted image  prov spat bi šla domov...

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?