|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
4.12.2007 15:59:42   
Februarka08
Jest sem na moji vagi glih prekoračla 70user posted image in je že nekaj časa zdej tko... 70.5user posted image ... No, ampak dobrih 7 kg do zdej pa tud ni tolk - vsaj s tem se tolažim...user posted image user posted image
Ah, kile gor, kile dol. Važn, da bojo user posted image zdravi...
Zdej pa res mal v veritikalo, ker bo user posted image skoz pogledal...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.12.2007 16:01:37   
dolenjka
A še par pametnih in korajžnih se je najdl? user posted image  user posted image  user posted image

Kar izzivajte, pol bo pa pokal (šivčki pa to user posted image  user posted image  user posted image ) Vse, ki me zdej jezite, boste pol par dobrih vicev od mene dobile, pa si me boste zapomnile ko boste šive čutile user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
4.12.2007 16:11:11   
Suzi*
Šivčkov pa nikar ne omenjat, pa tud želet si jih ne, pa tud nobeni drugi jih ne privoščim. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
4.12.2007 16:12:58   
Suzi*
Dolenjka, hitro domov.
Tud jaz grem zdej mal družinci družbo delat, bosta moja deca kmal doma. Mož ima sicer danes še en nastop, pa upam, da kmal klobaso domov prinese, da bom lahko joto skuhala tako kot se gre. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
4.12.2007 16:14:04   
dolenjka
Sej ni blo tko grdo mišljeno, kot si ti vzela  baby user posted image   Mal sem se mogla pohecat, k tko pametno pišete o teh svojih 6kahuser posted image

A sem te mal iztirla? Mah jaz jih bom ziher fasala, k ne znam ubogat in pol jih vedno fašem (že če se sam na otroštvo spomnim), ampak za mojo Taro vse user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
4.12.2007 16:30:29   
MetiLu
Babnce, ste se pa čist razp**** user posted image user posted image user posted image  jest sem pa že lačna user posted image  Ja lahko je govort o 6kah, če sem pa štartala s 54... pa sej sem tud bolj pri tleh, da naute preveč spet z manekenko začele user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Grem tud jest počas domov, no prej še kakšen postanek v Massu in Peku naredim user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa diplomco pisat. No, da se mi kera gor nalima proti večeru, da bom lahko mal jambrala, kok sem boga, ker sem sama doma, pa še za faks bom mogla delat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
4.12.2007 16:31:48   
dolenjka
Meti, če ti kej pomaga se bom nalimala na RR okrog 23h user posted image

Pa nehi zapravljat, ker naju čakata 2 šopinga, sej bova šle tut čeveljčke pogledat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
4.12.2007 16:34:57   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Anandrej, hiter in učinkovit kot vedno. user posted image  kako se pa kaj tvoja ženka drži?? Pa diete, gre?

Gre, gre. Saj pravim, da ni taka huda sprememba, edin če se ji kaka sladkarija zalušta jo moram malo po prstih vsekat user posted image . Drugač pa ni panike. No, to pravim jaz, ki nisem na dieti. user posted image Počutje pa zmeraj slabše, tako kot večina. Zvečer je kar utrujena, pa spet je ga. Zgaga na obisku. Aja, pa moram se pohvalit, da sem včeraj in predvčerajšnjim lahko poslušal utrip od user posted image - izgleda, da je sedaj tako obrnjen, da se lepo čuje. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
4.12.2007 17:14:28   
ARIANNA L.05
Sicer pa mi govorimo o eni drugi joti ... no, sej včasih tudi ta za pojest v debato pade
.

MetiLu  user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela. Si mislim, za kaj gre, a nisem prepricana user posted image

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
4.12.2007 17:22:33   
ARIANNA L.05
arianna ne nisem iz Izole ampak iz okolice Kopra, samo je to vse skupi blizuuser posted image user posted image . Rodila bom tudi jaz v Izoli, kot prvič. Tako da za kavo in čvek sva zmenjeni.

KDaj pa prideš v Slo? Punce so se enkrat že dobile, naslednje srečanje je pa zorganizirano za 27.12 ob 11  v Ljubljani. Tako da dobrodošla. Samo moraš povedat Meti, da te vpiše na seznam.. Ona vse to skrbno vodi in je vse zorganizirala.

Pina-1, jaz pridem v Slo 20.12., a gremo na kmecki turizem v Logarsko dolino, da moj moz ki je iz J. Amerike, okusi malo pravo slovensko hrano user posted image user posted image user posted image user posted image . Tam bomo 6 dni in 26.12. prispemo v izolo. 27.12. najbrz ne bom mogla, nevem no. Sicer smo itak rezervirali rentacar do 27.12. in ga najbrz lahko vrnem do vecera, a mislim, da bo prevec pestro, ker nas moji dosti casa niso videli, se posebej zaradi ta male user posted image

Bi pa sla na drugo srecanje, a bi se morala kam vrinit, ker ne bom imela avta v casu porodniske.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
4.12.2007 17:26:08   
ARIANNA L.05
Za vse ki ste mi fovš zaradi večerje pa naj vas potolažim, da bom jaz vam jutri fovš zaradi + na vagi. Danes zjutraj sem na domači nekaj preverjala in me je kap Ne vem kako in kdaj, ampak od zadnjega pregleda do danes (od 15.11. do 3.12. sem očitno pridelala 1,9 kg In zdej sem v Pininem klubu. Če vaga ne laže imam 80,4 kg

dolenjka, jaz si tudi pridno nabiram kile. sem noseca v trebuh in v ta zadnjo user posted image . Sem lepo okroglo izpopolnjena. Vse se je nekam razsirilo v nenormalne sirjave in daljave, jem kot da ne bom docakala jutrisnjega dne, a mi ni mar. Vazno da moj user posted image ni lacen user posted image user posted image user posted image .

Na dieto bom sla drugo leto ali pa ob svetem nikoli, kdo ve??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
4.12.2007 17:30:09   
ARIANNA L.05
men pa danes obuti in oblečeni 62kg. sem mal zlobna, a ne? sicer je pa baje tko, da če bomo dojile, naj bi šle kile dol.

uf ste zlobne. jaz jih imam se kakih 20+ A boste ze videle, ko se vrzem v dieto user posted image user posted image

Pri moji pikici sem pridno pridelala 23 kg. Na dan poroda sem imela 87 kg user posted image user posted image , saj sem jih izgubila, ne vse, ostalo mi jih je kakih 6, 7. Bomo ze. Sicer pa, sedaj bodo prazniki, dieta bi bila greh, cetudi ne bi bile user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
4.12.2007 17:33:16   
ARIANNA L.05
če je pa tko fajn jest...

februarka, se podpisem user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
4.12.2007 17:39:24   
anariya
A veste kaj hujšale bomo še lahko, zdej pa jejmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
4.12.2007 17:41:38   
mlavla
ojla sonesečke..se vam na hitrco malo oglašam...

v nedeljo sva bila na krstu..in je bilo prav fajn...pa še jst sem bila glavni krivec, da je bil krst že zdej (sem bila botrca), drugače bi ga imeli šele spomladi..pa so se bali,da jst ne bi glih popadkov tam začela doživljat...user posted image user posted image

pa zadnje dni me je ob večerih napadla zgaga...no in ena mi je danes rekla,da ko te peče zgaga, da takrat otročku rastejo laski...user posted image user posted image  no bomo videl...

se pa tud učim za en izpit, zato upam,da mi je oproščeno, ker ne uspem slediti vsem vašim debatam...obljubim pa, da se povrnem v staro formo takoj po izpitihuser posted image

drugi teden imam pa pregled, ki ga že zelo vneto pričakujem....

pozdravček vsem user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
4.12.2007 18:12:02   
*Naja
Vidim, da ste kg obdelovale....ne to delat zdej pred prazniki....user posted image

Meti- se ti pridružujem na 62tki...

Jst pa ravno pečem ene ful hude piškote....je ena januarčica objavila recept. Celo stanovanje mi diši po cimetu in ingverjuuser posted image . Pridejo taki čist mehki, pa potem še s čokolado oblitiuser posted image . Moj se je sicer nekej bunil, da jih ne bo jedu, ker so rozine notri....tak da 2 rundi sta šli v pečico brez rozin. Meti, je tak kot ti....joj, ko ne veste kaj je dobruser posted image .

Drgač sem bila pa danes pridna...dop. sem šla peš v knjižnico....spotoma sem si kupila 4 ful hude spodnje hlačke (sem jih pokazala mojmu in je reku, da jih bova sprobala danes zvečeruser posted image )....potem sem šibala domov kuhat. Za kosilce sva imela solatko+ palačinke s skuto in špinačo, spečene v pečici. No, potem sva šla z mojim še avto na servis peljat, ker nama je od enega šleperja kamen priletel v prednje steklo in je seveda počilo....še sreča, da imava kasko+dodatno stekla. No, ko sva prišla domov, je pa lubek šou spat, jst pa piškotke pečt. In zdej visim na RR in čakam, da se zadnja runda speče. Aja, vmes sem še cote dala prat...likanje bom pa danes preskočila, ker sem pa vseen mal utrujenauser posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
4.12.2007 18:14:34   
*Naja
Dejte povedat, a boste nabavile kakšne posebne termometre za bebe, al boste uporabljale kr standardne? Tiste z otročki....kakšne so vaše izkušnje?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
4.12.2007 18:59:44   
MetiLu
Čer punce!

Lara - dej mi par tistih brez rozin po DHL-u pošlji user posted image   jest tvojga čist razumem! Jest sem sicer za lastne potrebe pred dvema mesecema kupila tisti termometer, ki meri v ušesu, pa se mi zdi da bo za malega čist ok.

Dolenjka, nič nisem zapravila, razen časa user posted image  Škorenjčke sem ene najdla v massu, samo so bli 135€, halooo, s popustom bi bili še zmeraj čez 100€, zato so pa kar tam ostali. Sem pa hitr skočila še v Mullerja pogledat modrčke, pa tud niso tko slabi, sploh so pa poceni, 8€, čist navadni bombažni, imajo pa šiv čez bradavico, ne vem koliko zna bit to moteče. V glavnem, nabiram kondicijo in šparam za najin šoping user posted image  
Aja, da te potolažim glede kil, moj obseg trebuha (pa ni majhen) tud slučajno še ni presegel obsega riti in bokov, tolk o manekenki user posted image  user posted image  user posted image
Aja, ob 23.00 bom jaz pomojem že v deželi sanj user posted image

Arianna, se mi zdi, da veš o kateri joti je govora user posted image  user posted image  user posted image

Čer Mlavla, si pridna vidim, pošlji mi mal energije za faks!!
Anandrej user posted image user posted image user posted image  za srček, moj ga je tud zadnjič slišal čez trebušček. Vidiš, pa je le ena stvar, ki jo me med nosečnostjo ne bomo doživele, je le privilegij naših dragih. Razen mogoče kake gimnastičarke user posted image  user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
4.12.2007 19:00:19   
bamby
Zdajle sem vas brala uro in pol user posted image user posted image user posted image . Nisem imela časa nič pokukat in se vam pridružit. Še vedno klekljam, ja. Bi rada to čimprej naredila, da bom potem imela mir. Saj sem kar pridna, samo ure pa kar grejo user posted image . Pol je treba pa še kaj skuhat, potem že pojest, pa pospravt, pa spet malo poklekljat.... Me je že začel oreng križ bolet, pa sem malo vstala, da se pretegnem. No, zdaj sem se pa samo iz stola na drug stol premaknila user posted image .

Konec tedna moram še Tima peljati spet na kontrolo, pa še sluh mu bodo preverili. Malo sumimo, da lahko slabše sliši, pa probleme z nosom ima, tako da bi bila lahko za vse te njegove težave kriva tudi žrelnica. Menda jo operirajo, če se izkaže, da je kriva.

Sinoči je pri nas spet po čudežu jota padla user posted image user posted image user posted image . Jo bo treba jutri ali pa ta drugi dan tudi konkretno skuhati user posted image . Danes smo skuhali pleskavice, malo praženega krompirja, pa veliko tenstane zelenjave in seveda radič s fižolom v solati user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
4.12.2007 19:02:20   
MetiLu
Upam, da ne bom spet imela samogovorov.

Zbiram predloge za večerjo user posted image  Pa računajte, da bom kuhala samo zase.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
4.12.2007 19:04:27   
bamby
Lara, jaz bom imela kar navadni toplomer,  s katerim se dojenčku in otroku do leta in pol do dveh let izmeri temperatura kar v ritki. Traja samo dve minuti in je izmerjeno. Sem imela tudi onega za merjenje v ušesu pa z njim nisem bila zadovoljna. Najbrž nisem znala niti meriti, ker moraš res znati pomeriti v srednje uho. Morda dobiš kakšnega takega, ki ti da opozorilo (signal), da imaš prav nameščenega v uho in da ti prave rezultate da.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
4.12.2007 19:05:15   
bamby
Meti, palačinke z marmelado ali poljubnim namazom, ki ti je všeč user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
4.12.2007 19:09:45   
*Naja
Meti- jst sem si tud kupila tist moderček v Mulerju. Ni glih neka erotika, ampak bojo čist ok, pa še poceni souser posted image . Sem se pa spomnila, ko si omenila moderce, kaj se mi je zgodilo danes ponoči. Gre moj zjutraj v službo, jst pa mim njega na wc....In potem se on začne režat in reče:"Glej, ko ti joška spušča!".....Mislim, to je pa res smešno...halooooooouser posted image Sem imela flek na majčki....sicer ste pa ene že kar pred časom pisale, da vam že teče ven. No, kako je kej zdej s tem pr vas? Sem potem, ko sem vstala, probala mal stisnit kolobar, če bo kej ven priteklo, pa ni blo nič...pa tud čez dan tega še nisem opazila. Ja, kaj čmo...noseče smouser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
4.12.2007 19:11:08   
*Naja
Bamby- kje si ga pa kupila?

Meti- sj bi ti menda res lahko poslala piškote, ker ne vem kdo jih bo tolk zmazal.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
4.12.2007 19:13:33   
bamby
A misliš toplomer? Navadnega kar v lekarni user posted image , za v uho se pa ne spomnim čisto točno user posted image . Mislim, da pri Quelletu z nekim malim doplačilom, je pa Brownov, pa ni vreden tistega denarja user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?