Lanchy
|
Ojla klepetuljice! Jaz sem imela vceraj pregled. Videla naso malo, ki je veselo poskakovala po tebuhu, ze od 20t je obrnjena na glavo, upam, da zdaj, zadnjih 8 tednov tudi ostane tako. Hemoglobin se mi je znormaliziral, sicer moram se vedno jeamti te ogabne tablete ....kile pa.....12+ ...No, pa saj bo, se tolazim, da bom veliko na sprehode hodila z naso princesko in da bo vse OK . Naslednji pregled imam 4.1., vceraj sem tudi dobila vse potrebne papirje za CSD in splosnega zdravnika, original izvide pa dobim januarja..takrat ko napotnico za porodnisnico. So me zadnjic v materinski prav prestrasili, ko so rekli, da mormo met vse izvide original (sifilis, hepatitis,...), jaz pa niti nisem vedla, da so me testirala za vse to. Ce katero zanima, je v Lclercu od danes naprej akcija za posteljnino za babyja, 4-delna, z obrobo za posteljo in stane manj kot 25 evrov...MIdva sva pa v BC dala 130 Ma, me je skor na rit vrglo, ko sem vceraj videla to smesno poceni ceno... Vceraj sva sla z dragim mal lucke po Lj pogledat, pa na bozicni in miklavzev sejem sva zavila, pa je blo prav lustno. Ljubljana je takooooo lepa . Ko sem prisla domov, sem samo se dol padla . Nimam nobene prave energije vec. Nic cvekice, lepo se mejte, pridno cvekajte se naprej, pa se se kaj beremo
|