limma
|
Pozdravljene, včeraj je bil očitno dan za šoping midva sva nakupila v BC kuuup stvari in zdaj imava skoraj vse manjka mi še kakšna posteljninica, žabice, vložki in seksi mrežaste gatke zame, pa posteljico in voziček še čakava in to je to v BC imajo Miklavžev popust 30% na oblačila, če še zanima katero, ki je "bolj počasne sorte", večina ste itak preveč pridne in ste kupovale že dva meseca nazaj... da ne govorim o peki piškotov in izdelovanju čestitk - no, tega sem se sicer že večkrat lotila, za letos pa še ne vem? nana35 - cotike so bile po kisu mogoče malo mehkejše (sploh plišaste stvari), bombažne majčke pa kar trde, tako da sem jih zlikala. no, ene 20 me jih še čaka magnesol in kapučino - dobra kombinacija, ni kaj! lahko bi patentirale martinca - najin vlažilec je stal 45 €, imenuje pa se Mr. Pin (izgleda kot pingvinček). sem jih pa videla tudi v BC, cel dec. so -20%, taki lepi zeleni in rumeni, znamka Lanaform (če se ne motim). nalin - upam, da je šlo! sani1 - držim pesti, da si dobro opravila imn da bosta še nekaj časa doma! jaz imam pregled jutri in že komaj čakam kartin - tudi jaz ponoči pridno vstajam, danes sem 4 krat, pa žejna sem bila, ampak potem kar hitro zaspim nazaj. meni je večji problem zaspat, bedim do pol dveh, dveh in poslušam sosedovo kukavico zato pa zjutraj napišete že dve strani, preden odprem očke katee - upam, da nisi staknila kake viroze na Koroškem razsaja rota virus, ne vem pa, kako je pri vas. zdaj mi je poštar prinesel plačo - se kar pozna, da sem na bolniški, ni uspešnosti, malice, prevoza. ampak nič zato, ker je nemogoče, da bi bila po 3 in več ur v avtu in 9,10 ur delala... zdaj grem pa malo pospravit (če že pečem ne ).
|