|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
4.12.2007 11:13:06   
aurora6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image s tem magnesolom in kapučinom hahahahahahhaa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
4.12.2007 11:15:55   
nana35
klepetka,user posted image user posted image user posted image user posted image ,dobre sma ni kaj!!

:))

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 477
4.12.2007 11:22:34   
martinca
ti še tak maš srečo, da pride k tebi samo za en mesec. mi pa živimo skupaj!!! sam mava midva z mojim gor svoje stanovanje, ne še čist dokončano ampak mava malo več zasebnosti. zato pa si bova še prizidek zraven naredla k hiši in pol bova čist na svojem, z lastnim vhodom juuhhuuu.user posted image rečmo tast je pa pravo srce.user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 478
4.12.2007 11:25:29   
martinca
klepetka, saj se malo strinjam s tabo. sam vzgojo otroka bo pa morala meni prepustit in mojemu user posted image pa da se ne bo v vse vtikovala.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 479
4.12.2007 11:50:45   
limma
Pozdravljene,

včeraj je bil očitno dan za šoping user posted image  midva sva nakupila v BC kuuup stvari in zdaj imava skoraj vse user posted image  manjka mi še kakšna posteljninica, žabice, vložki in seksi user posted image  mrežaste gatke zame, pa posteljico in voziček še čakava in to je to user posted image  v BC imajo Miklavžev popust 30% na oblačila, če še zanima katero, ki je "bolj počasne sorte", večina ste itak preveč pridne in ste kupovale že dva meseca nazaj... da ne govorim o peki piškotov in izdelovanju čestitk - no, tega sem se sicer že večkrat lotila, za letos pa še ne vem?

nana35 - cotike so bile po kisu mogoče malo mehkejše (sploh plišaste stvari), bombažne majčke pa kar trde, tako da sem jih zlikala. no, ene 20 me jih še čaka user posted image

magnesol in kapučino - dobra kombinacija, ni kaj! lahko bi patentirale user posted image

martinca - najin vlažilec je stal 45 €, imenuje pa se Mr. Pin (izgleda kot pingvinček). sem jih pa videla tudi v BC, cel dec. so -20%, taki lepi zeleni in rumeni, znamka Lanaform (če se ne motim).

nalin - upam, da je šlo! user posted image  user posted image  

sani1 - držim pesti, da si dobro opravila imn da bosta še nekaj časa doma!user posted image user posted image
jaz imam pregled jutri in že komaj čakam user posted image

kartin - tudi jaz ponoči pridno vstajam, danes sem 4 krat, pa žejna sem bila, ampak potem kar hitro zaspim nazaj. meni je večji problem zaspat, bedim do pol dveh, dveh in poslušam sosedovo kukavicouser posted image  zato pa zjutraj napišete že dve strani, preden odprem očke user posted image

katee - upam, da nisi staknila kake virozeuser posted image user posted image   na Koroškem razsaja rota virus, ne vem pa, kako je pri vas.

zdaj mi je poštar prinesel plačo - se kar pozna, da sem na bolniški, ni uspešnosti, malice, prevoza. ampak nič zato, ker je nemogoče, da bi bila po 3 in več ur v avtu in 9,10 ur delala... zdaj grem pa malo pospravit (če že pečem ne user posted image ).

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.12.2007 11:54:14   
piškamiška
Punce, nahitro en lep pozdravček od Gorenjke z dvema lešnikoma!user posted image

Včeraj vas je bilo zopet lušno videti!user posted image user posted image user posted image user posted image In spoznati tiste, katerih še nisem spoznala. Samo malo mi je bilo žal, ker sem vas tako hitro zapustila, jaz bi še kar klepetala.

Sovica, zate pa en . Vem, da je težko v taki situaciji, venadar upanje ostane!

Sani, držim pesti da bo vse OK na pregledu.

Klepetka in Mml, vidve pa kar dražita s temi piškoti in dobrotami.
Mml hvala za dežnik. user posted image

Katee, upam, da je danes kaj bolje in da je bila nevšečnost samo prehodna.

Aurora, zmeni se tako, da jo boš ti poklicala, ko boš potrebovala pomoč.

Nalin drzimo pesti tudi mi trije!user posted image

Aha ste me spomnile, kaj mi še manjka....seksi mrežaste spodnjice! Sexy! samo, jaz jih ne bom kupovala, jih bom že nažicala v P. user posted image

Hja eden mojih fantov, Bejček,  je ugotovil, da ima še tako veliko prostora v svoji mini garsonjeri, da se je odločil, da se bo obrnil "pošrek" (prečno)user posted image user posted image . Kaj pa vem kaj ga je motilo. user posted image Tako, da sedaj spet ne vem kako bomo rodili, verjetno me čaka CR. Upam, da bom uletela rodit takrat, ko se jim bo dalo delat spinalno blokado.user posted image Bom lepo prosila. Ali imakatera izkušnje s tem načinom poroda v LJ P?user posted image

tako, toliko za danes.
Ostale, ki imate v bližnji prihodnjosti preglede, držimo pesti, drugače pa vsem želim čim manj problemov!user posted image

caubauuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.12.2007 12:02:22   
Sunny Morning
katee upam, da to ni od klepeta.user posted image  Za zdaj počivaj, če pa ne bo bolje pa kar k zdravniku. Saj smo ravno včeraj ugotavljale, da je bolje, da greš brez veze kot pa, da se zgodi kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image

aurora mene to tudi malo muči, glede tašče. Jaz sem se za pomoč prvih nekaj dni že zmenila z mojo mami, da bo vzela dopust in mi bo pomagala. Mogoče bo najbolje, da takrat user posted image pošljem v službo, vsaj v Nm, da ne bo doma ves živčen. Sploh ne vem kaj naj pričakujem od njega. Mogoče me bo presenetil in mu bo šlo ful dobro. Tašča lahko pride, nimam nič proti, vendar naj bodo to kratki obiski in ne teženje. Je pa moja mami rekla, da jo bo ona vzela v roke, če bo kaj preveč težila. Mojemu pa kar ne morem razložit, da takrat ne bo pomembna njegova mama, ampak jaz in user posted image . Če meni ne bo pasalo, da bo kdo prišel bom to povedala, on pa ima potem nek čuden občutek, kot da je komu kaj dolžan. V tisti situaciji se vsekakor ne bom jaz prilagajala njegovi mami, ampak se bo definitvino ona meni.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.12.2007 12:02:41   
klepetka
.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

klepetka, saj se malo strinjam s tabo. sam vzgojo otroka bo pa morala meni prepustit in mojemu user posted image pa da se ne bo v vse vtikovala.

se popolnoma strinjam s tabo.jaz sem imela v mislih pomoč  takoj po porodu ,kot je kuhanje in pranje in likanje perila .Pri vzgoji se pa tudi jaz ne bi pustila.Pa tud to ,da bi skoz pri meni visela ne.To je pa res čisto nekaj drugega.Samo jaz imam tako taščo ,ki je zelo nerada vsiljiva .In rajši vidi da jo za kakšno stvar prosiš sam(trentno vožnja v vrtec in na interesne dejavnosti otrok) ,pa bo z veseljem to postorila,kot pa da se sama nekaj vsiljuje.user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 12:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
4.12.2007 12:10:29   
Tinča1
Nana, sem se poptepala naokrog, pa sindrom gnezdenja sem imela. Sem pucala kot nora, kot, da že 5 let ni bilo spucano, plo sem pa sam,o padla v posteljo in user posted image  zaposlila z masažo križa.
Veš sem bila na obisku pri eni kolegici, ki je mesec dni nazaj rodila s CR. Imela je splošno anestezijo, ki baje traja samo 7 min. CR je delala dr. Pelkičeva in je ful zadovoljna, so jo sestre po naročilu Pelkičeve hodile bolj pogosto gledat in merit RR. Ima ful malo zarezico, ki se je lepo zacelila. Tak, da če imaš možnost, se za CR zmeni z Pelkičevo. Naredila pa ji je 2 tedna pred PDP.

Kar se trbuha po porodu tiče, ta kolegica uporablja pas, ki ga lahko kupiš v sanolaborju ali soči, namenjen pa je pom operaciji trebuha in je na ježke. Ima ful mali trebušček, Skratka rekla je, da se lahko samo temu pasu zahvali, da gre tako lepo nazaj.

Nalin, upam, da si že srečna dobitnica vozniškega dovoljenja. Tudi moja tašča ima izpit danes. Zdaj že švica, jaz pa držim pesti, da naredi.

Tako zdaj pa se gremglede na svojo brzino, počasi rihtat, ker imam ob 13.45 G.user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.12.2007 12:12:32   
SuzanaKK
Martinca, NAJLEPŠA hvala za recept. Morem še iti v šolo in se posloviti in bodo tile piškoti kot zanalašč, saj so vse tršice v kabinetu ful sladkosnedne.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.12.2007 12:13:31   
klepetka
nalin,nič zato če ni šlo danes.Bo pa drugič ,enkart bo že.user posted image
Amap ksem se res zdajle dopoldne večkrat spomnila nate in ti re sželela ,da je to za tabo.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.12.2007 12:22:30   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
No, tako, pa spet ni šlo, ampak sedaj sem ga pa res biksala, sem bila full živčnauser posted image , bo pa drugič, se ne sekiram preveč.

Me veseli, da se ne sekiraš preveč. Všeč mi je, da pozitivno razmišljašuser posted image ampak škoda, da ni šlo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.12.2007 12:24:46   
Katrin
Punce, hvala. user posted image

Ni kaj, nočno vstajanje je pač nekaj, čemur se ne moremo upreti.

limma: tudi mene najbolj jezi to, da ko grem s Kajo "spat", zaspim zraven, potem se pa čez kake pol ure zbudim in bedim včasih tudi do 1ih. user posted image

nana35: tale s kavico in Mg je pa dobra, ni kaj user posted image

nalin RR: ne sekiraj se, bo pa drugič bolje user posted image

Sedaj grem pa malo pospravit in kaj skuhat; do sedaj sem sedela za računalnikom in zapisovala pravljice, ki si jih zvečer s Kajo izmišljujeva (da ne bodo šle v pozabo). V naslednjih dneh jih pa še natisnem in ji uredim knjigico.

Uživajte in se beremo. user posted image

PS: glede pomoči po porodu; ne vem. Prvič mi je bil mož čisto dovolj, bil mi je v veliko oporo, prevzel vsa gospodinjska dela. Imeli smo veliko časa zase in se  z user posted image  crkljali. Kako bo pa sedaj, pa ne vem. Po mojem, ravno tako user posted image  Čeprav se je nekaj ponujala moja mami (tašče nimam več), da bi bila pri nas teden dni, se mi zdi, da ne bom sproščena - ne vem, morda se motim user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.12.2007 12:25:13   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

se popolnoma strinjam s tabo.jaz sem imela v mislih pomoč  takoj po porodu ,kot je kuhanje in pranje in likanje perila .Pri vzgoji se pa tudi jaz ne bi pustila.Pa tud to ,da bi skoz pri meni visela ne.To je pa res čisto nekaj drugega.Samo jaz imam tako taščo ,ki je zelo nerada vsiljiva .In rajši vidi da jo za kakšno stvar prosiš sam(trentno vožnja v vrtec in na interesne dejavnosti otrok) ,pa bo z veseljem to postorila,kot pa da se sama nekaj vsiljuje.user posted image user posted image

Tukaj se čisto pridružujem. Jaz dovolim nasvete, vendar se je tudi življenje toliko spremenilo, da kakšna stvar sploh ne pride več v poštev. Moja mami ma take prav posrečene glede tega. Ona pravi, da bo tako kot bom jaz hotela. Če bom rekla, da je treba user posted image ob 12.00 enkrat po riti, bo ona to naredila.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.12.2007 12:27:00   
aurora6
Martinca točno tako vzgoja otrok pa tašča niti pod razno! Sunny evo lepo si to prikazala jst nism vedla kako bi se izrazila"kot da je nekomu neki dolžan" joj joj pol mi pa še reče naj ji sama povem kako in kaj....sej ji lahko on reče, da bo pršla če jo bova rabila....aja pa to še ni vse ne pride samo ona ampak tud tast pa sestra....haloooo......imam občutek da se ne bo dobro obneslo vse skupaj.....in tega me je groza ker se ne mislim kragat z mojim zaradi njegovih.....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 12:27:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 12:30:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 493
4.12.2007 12:33:55   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Moj življenski moto je ta, da vse kar se ti v življenju zgodi, je z razlogom. Mal se sekiram, ker sem res grozno odvozila, po drugi strani pa se vprašam, le zakaj je dobro da nisem naredila, mogoče bi pa se še pred porodom zaletela in bi bilo kaj narobe, mogoče,... tega je toliko in sem se odločila, da bom pač po porodu šla delat izpit, ker naslednjega bi imela šele okoli 10.1. to pa je prepozno, pa kaj če slučajno prej rodim, pa bom potem res denar stran zastonj metala.

dobro si to napisala.In res je ,vse se zgodi z enim razlogom.In očitno tako že mora bit.

Neposredna povezava do sporočila: 494
4.12.2007 12:34:23   
SuzanaKK
Nalin, a veš kaj pravijo, da v tretje gre rado! Katee, si že kaj bolje? Držim pesti za vse, ki jih danes dajejo težavice. user posted image user posted image user posted image  za zdravje in dobro počutje. Moj glavobol je po predvidevanjih izginil po toplem tušu, me je pap otem klical dragi in povedal, da bo vodovodar za menjavo radiatorjev + 2 nova (en za v predsobo, ki je ful mali in cevni v kopalnici) računal 600 EUR, no in me zdaj spet boliuser posted image . Mater, koliko stanejo te adaptacije. Pa še na polovici nisva in nama je že skoraj denarja zmanjkalo.
Glede pomoči, sem bila jaz na začetku prepričana, da bi iblo fajn, če bi bila kak mesec z dojenčkom pri nas, potem sem si pa premislila. Grega bo itak koristil tistih 15 dni takoj po rojstvu, tako da bomo že od začetka skupaj, če bom kaj potrebovala, lahko še vedno pokličem mamo (na obisk), "tašča" živi pa en štuk višje, tako da mi ne bo treba skrbeti za kuharijo in gospodinjska opravila. Otrok bo pa predvsem skrb obeh staršev in tega se mislim držati.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 495
4.12.2007 12:52:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6
Sunny evo lepo si to prikazala jst nism vedla kako bi se izrazila"kot da je nekomu neki dolžan" joj joj pol mi pa še reče naj ji sama povem kako in kaj....sej ji lahko on reče, da bo pršla če jo bova rabila....aja pa to še ni vse ne pride samo ona ampak tud tast pa sestra....haloooo......imam občutek da se ne bo dobro obneslo vse skupaj.....in tega me je groza ker se ne mislim kragat z mojim zaradi njegovih.....

Se bosta pač morala dogovorit, da žlahto s tvoje strani porihtaš ti, svojo mora pa on, pa naj mu bo še tako težko. Jaz bom to definitivno naredila, samo jaz s svoje strani nimam kaj dosti rihtat, ker so vsi "nenormalno normalni". Se mi pa zdi, da je to velikokrat problem, ker se fantje svojim mamam ne upajo nič reč. Moj glede svoje mame velikokrat popizdi, da ga ona pri teh letih že ne bo komandirala, da je on svoj gospodar...a kaj ko ji tega ne pove, če pa že pove se pa ona naredi kot, da ne sliši in je čez čas vse po starem. Sem bila pa do zdaj jaz veliko bolj vljudna in fina, kar se bo z user posted image prihodom definitvino končalo. Naj zameri, naj se drži...me sploh ne zanima, to bo morala sprejet pa če ji paše ali pa ne.

Počasi grem na predavanje o EA.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.12.2007 12:53:19   
katee
suzanaKK: malo sem že bolje, mi vsaj slabo ni več, tresem se pa še vedno. Sem si šla telesno temperaturo izmerit, pa jo imam 36,2. No, pa sej to je čisto normalno. Sem pa lačna kot volk, pa si nič drugega ne upam jesti kot prepečenec. Glavno je, da je bolje. Zaradi adaptaciojo pa verjemem, da te boli glava, mene bi tudi, če bi bili tako visoki stroški.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.12.2007 13:10:32   
raja
Nalin v tretje gre rado!!!!!!!!

Piškamiška jaz sem pred dvemi leti rodila s CR s spinalnim blokom v LJ. Bila sem naročena na elektivni CR in sem zjutraj pred CR prosila anastezistko, če je možen spinalni blok in ni bilo problema. Verjetno me sedaj čaka še en CR in če bo le možno bom zopet prosila za spinalni blok. Se mi zdi, da je tako vse bolj resnično in svojega user posted image  slišiš, ko prvič zajoka in malo ti ga dajo za pogledat in stisnit k obrazu. Ne vem, meni ni bilo žal, je pa res, če si bolj občuljiva na kri in podobno potem ti priporočam splošno anastezijo, Kljub vsemu je operacija, polno enih ljudi, naprav za merjejenje tega in onega ipd... Če te še kaj zanima lahko še vpraša tudi na ZS.
Aja CR pa mi je delal Pušenjak in sem tudi bila zelo zadovoljna, brazgotina mi je ostala zelo, zelo majhna.

Limma zate imam eno vprašanje glede vlažilca, tudi mi smo kupili Mr. Pina, ampak nam spušča tak smrdeč zrak, da prav smrdi, ko imamo prižganega. Pa sem ga že ene trikrat pomila, pa prižganega smo imeli kar veliko, ker smo mislili, da se bo kaj razsmrdel pa ni nič boljše. Kupili smo ga v Merkurju in prav premišljujem, da bi ga nesla nazaj. A je imela mogoče še katera podobne izkušnje z vlažilcem zraka?

Glede pomoči po porodu, jaz je nisem imela, so vse babice in dedki še zelo aktivni in ne stanujejo čisto blizu nas, pa moram reči, da bi mi kdaj, kar prav prišla, vsaj pri gospodinjskih opravilih pa za kakšno varstvo, da se malo oddahneš od vsega. No pa smo ravno tako zdržali in tudi sedaj bo enako. Tako, da jaz mislim, da če imaš nekoga, ki ti kaj lahko pomaga je to super, seveda pa mora biti to v mejah,ki jih sam postaviš.

Katee user posted image , upam, da je že kaj bolje.

Uživajte!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.12.2007 13:12:10   
martinca
tinča1, vidim da moja G dobiva pohvale, user posted image user posted image Pelkičevauser posted image user posted image

suzana, lepo prosim.

katee, jaz če nimam vročine me ponavadi trese od tega če bruham.user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.12.2007 13:24:56   
aurora6
Nalin nič zato če nisi naredila...jst pravim vsaka čast da si šla sploh na vožnjo v tako visoki nosečnosti, ker vidim po sebi že ful težko vozim....no mogoče zato, ker sem bolj majhna hehe...pa tud jst sm prvič padla in to zato, ker sem hotla speljat v tetji pa mi moj inštruktor zravn kaže palec pa sm jst mislila da mi govori, da mi gre super hahahahahahahahahaha on mi je pa hotel povedat, da naj dam v prvo hahahahahahahahaha to je blo pol smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?