willma
|
Ojla! ....ampak julujke nas pa res kašejo..... Saj me smo tudi pridne. Neverjetno, ko tako malo prebiram in vidim s čem vsem se ženske ne ukvarjamo med nosečnostjo. Saj ni čudno, da se nas marsikdo (predvsem moški) "izogibajo". Kaj lahko jemo, in kaj ne, kaj lahko delamo in kaj ne, lahko to in ono, ali ne... Meni se je že skoraj zmešalo. Vem kako mi je bilo, ko sem po porodu vsak nasvet vzela za svet, takrat se mi je pa res zmešalo, dokler nisem potegnila črte in si ustvarila svoja "pravila". S tem, da jaz pač prisluhnem nasvetom drugih, vendar odtehtam ali tudi velja za mene. Pri prehrani se bolj držim tega, da jem to kar se mi zahoče. Zadnjič sem po orgazmu imela hude krče, pa me vendar ni preprečilo od . In sploh nisem nimfomanka, prej nasprotno. SS lahko sproži kar koli, nikoli se ne more točno določit, kaj je bilo krivo. Sita sem nasvetov (po 3. zaporednih SS) kot so: Zdaj se pa moraš pazit! Ne hodit po stopnicah, ne jest tega in onega, ne se vozit, ne hodit v petkah, ne sexat, ne delaj to, ne delaj ono,... Kaj naj? Se ovijem v blazino in neham živet? Saj sem samo noseča, ne smrtno bolana! Kakorkoli, jaz sem blažena in vesela, da končno izgleda vse dobro in da bom junija rodila drugega otroka. In da imam danes NS! Juhu! Vsaka ima svoj svet in glavno je le to, da se v njem dobro počutimo! Vsaki želim, da si svoj svet uredi tako, da bo nasrečnejša ženska na svetu
|