Anonimen
|
Pozdravljene vse skupaj. Jaz sem pa danes zelo potrta,ker imam se kar izcedek ,enkrat vec,drugic manj. Se bojim,da me ginekolog ni dobro pregledal.Potem je pa se zoprno,ker mi gre nemscina se bolj slabo,pa se ne morva zmenit tako kot bi bilo treba.Saj je sel moj zadnjic z mano,pa je bilo vse kar je izvedel to,da nosecnost normalno poteka, se lepo razvija,za izcedek oz. krvavitev pa on ne ve od cesa.Na nuhalni je slo tudi vse veliko hitreje,kot ve pisete.Ne vem zakaj sploh je bilo potrebno placat 75EU,ko je bil pa pregled opravljen s svetlobno hitrostjo?! Jutri moram poklicat,oz.bo kar moz,zaradi krvnih izvidom,pa ce bo spet trdil da je z nosecnostjo v redu,pa da naj kar "spregledam",bom sla pa na urgenco. Nekaj sigurno je na . Mal sem zatezila,ampak res sem ,zdaj sem ze 14t ,pa tako se veselimo tega ,da ne govorim kolikokrat sanjam,da ga ze imam doma.Posebej zive pa so bile sanje pred kakim mesecem.Sem tocno vidla mojga soncka,tak lustkan zalit je bil,pa fantek. Zdaj se pa tolazim,da ker se mi je to sanjalo,bom sigurno tudi srecno rodila. Moja sestra je bila se par dni pred rokom,pa se mi je sanjalo,da je tisti dan veliko hodila po stopnicah,potem pa sla rodit,in dobila je takega lustkanega temnolasega fantka. In to se je tisti dan tudi zgodilo.Pa temnolas je bil,njen prvi sinek pa cist blond. Sem se pa razpisala.Se opravicujem,ampak morala sem.
|