|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
4.12.2007 15:04:42   
Anonimen
Pozdravljene vse skupaj.
Jaz sem pa danes zelo potrta,ker imam se kar izcedekuser posted image ,enkrat vec,drugic manj.
Se bojim,da me ginekolog ni dobro pregledal.Potem je pa se zoprno,ker mi gre nemscina se bolj slabo,pa se ne morva zmenit tako kot bi bilo treba.Saj je sel moj zadnjic z mano,pa je bilo vse kar je izvedel to,da nosecnost normalno poteka,user posted image se lepo razvija,za izcedek oz. krvavitev pa on ne ve od cesa.Na nuhalni je slo tudi vse veliko hitreje,kot ve pisete.Ne vem zakaj sploh je bilo potrebno placat 75EU,ko je bil pa pregled opravljen s svetlobno hitrostjo?!

Jutri moram poklicat,oz.bo kar moz,zaradi krvnih izvidom,pa ce bo spet trdil da je z nosecnostjo v redu,pa da naj user posted image kar "spregledam",bom sla pa na urgenco.

Nekaj sigurno je na user posted image .

Mal sem zatezila,ampak res sem user posted image ,zdaj sem ze 14tuser posted image ,pa tako se veselimo tegauser posted image ,da ne govorim kolikokrat sanjam,da ga ze imam doma.Posebej zive pa so bile sanje pred kakim mesecem.Sem tocno vidla mojga soncka,tak lustkan zalit je bil,pa fantek.

Zdaj se pa tolazim,da ker se mi je to sanjalo,bom sigurno tudi srecno rodila.

Moja sestra je bila se par dni pred rokom,pa se mi je sanjalo,da je tisti dan veliko hodila po stopnicah,potem pa sla rodit,in dobila je takega lustkanega temnolasega fantka.
In to se je tisti dan tudi zgodilo.Pa temnolas je bil,njen prvi sinek pa cist blond.

Sem se pa razpisala.Se opravicujem,ampak morala sem.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.12.2007 15:05:15   
nInAzWeRiNa
jst se ne oziram preveč na modrovanja, zadnjič sem se kr malo nasmejala ker me je sodelavec zgleda hotu mal prestrašit da me pol po porodu itak čakajo še poporodne depresije še kkšno leto- kot da je to doživuuser posted image user posted image pa se ni dal niti ko sem mu rekla da ni nujno-pa nima niti punce niti žene da bi lahko to trdil iz kakšnih bogatih izkušenj...v glavnem z rezervo jemljem vse dobronamerneže
btwuser posted image a ma mogoče kera takšne probleme kot jst- k mam poln jezik tistih nadležnih bolečih mazolčkov- kaj to pomeni?

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.12.2007 15:25:10   
*Mojca*
Dan čveke!

Danes sta pa pridne. No, ura je 15, jaz pa sem že nazaj iz LJ. Ustala sem ob 5.45 (groza). Dokler nimava stanovanja v Lj se moram vozit...hval bogu za študijski dopust user posted image
Slabosti ni več, ponoči romam na wc samo še 1x ali 2x. Prehlad sem končno prebolela. Kaja08 Coldrex je načeloma varen, ker ima paracetamol (enako kot Lekadol), kot pa so punce rekle ga tudi jaz odsvetujem. Počivat, čajčki, limona, med...pri meni je trajalo dobrih 10 dni. Kljub hudim glavobolom nisem vzela ničesar...vse za pikico user posted image
Kar se tiče sadja in zelenjave mi ful paše, pa tudi dnevno pojem 3 jabolka, 1 banano pa še kaj bi se našlo.
Ravnokar sem pojedla, zdaj pa se grem malo uležt, da lažje prebavim. Lep dan vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.12.2007 15:52:49   
fragola
kleopatra28 držim pesti, da bo vse ok!!! Moramo samo pozitivno mislit, ker če bomo mislile drugače se bojo naši otročki ustrašli!!! Tako, da kar pogumno!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.12.2007 15:54:34   
fragola
Sonosečke je že katera naročila majčko prihajam junija? Jaz jo bom, ker mi je tko lepo videt nosečnico s tako majčko, komaj čakam, da se mi bo poznal buši in ga bom veselo razkazovalauser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.12.2007 17:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

jst se ne oziram preveč na modrovanja, zadnjič sem se kr malo nasmejala ker me je sodelavec zgleda hotu mal prestrašit da me pol po porodu itak čakajo še poporodne depresije še kkšno leto- kot da je to doživuuser posted image user posted image pa se ni dal niti ko sem mu rekla da ni nujno-pa nima niti punce niti žene da bi lahko to trdil iz kakšnih bogatih izkušenj...v glavnem z rezervo jemljem vse dobronamerneže
btwuser posted image a ma mogoče kera takšne probleme kot jst- k mam poln jezik tistih nadležnih bolečih mazolčkov- kaj to pomeni?

Nikoli nisem imela takih krampastih, bolečih mozoljevkot jih imam zdaj.user posted image  Pa mi je že kazalo na začetku, da imam v user posted image  zelo zelo čisto kožo. user posted image  Sem pa opazila, da je to samo v dnevih, ko naj bi drugače dobila user posted image . user posted image  Eh, teh par dni bom že gledala sama sebe s temi mazolji.user posted image Sam bolijo pa res hudičevo.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.12.2007 17:57:55   
Anonimen
Kakor ste lahko morda že videle tudi jaz nisem prav olimpijsko...Angel Sound in to...vendar sem prebrala nekaj spodbudnih besed, tako da bom danes zvečer spet iskala utrip user posted image

Drugače se pa sploh ne počutim nosečo... Edino trebušček se vidi in sredi dneva sem zaspana ko nevemkaj... Vse ostalo pa brez sprememb..

Sicer pa sem v pisarni, gledam ven in sanjarim o snegu...obenem pa razmišljam ali naj se lotim še ene pogodbe ali ne user posted image  Sem si v noge naštimala kalorifer in me ima da bi kar spustila sedež in eno oddremala user posted image

Zanima me pa še nekaj pravzaprav. Saj veste kako vsi poudarjajo, da je treba malo bolj na izi v nosečnosti... Mene pa zanima v kakšni meri bolj na izi oz. bolje bi bilo če vprašam, kako naj se prisilim v t.i. počitek? 

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.12.2007 17:59:18   
*Mojca*
Jaz imam tudi ful mozoljev...po hrbtu in dekolteju....bljak. Pa sploh ne vem kaj naj naredim user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.12.2007 18:02:03   
Anonimen
O mazoljih pa sploh nebi user posted image  Še dobro da je zimski čas, da se lahko dekolte prekrije s pulijem!
Koža na obrazu tudi meni cveti  v času, ko naj bi prišla menstruacija... No ja, na obrazu se je malo umirilo, vendar ramena in hrbet user posted image

Uporabljam pa Klimicin T, 1% dermalno raztopino in moram reči, da situacija stagnira, vendar ni še popolne sanacije.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.12.2007 21:48:05   
lunca14
user posted image Ojla čvekice,jaz sem pa taku srečna,da vam povedat ne morem kako....danes sem mela nuhalno pri Pušenjaku,res je stručko,rezultati so odlični,zelo majhna možnost za DS,mali je zrastel ,in je velik že 6 cm,srček bije,in hematoma ni več,se je izničil...juhuuser posted image user posted image ,tako,da zaenkrat imam probleme samo še z glivicami-bljakuser posted image .Tako sedaj pa grem spat,jutri pa je nov dan,in sedaj lahko cev svet zve da sem nosečkauser posted image ,aja pa glede spola,je rekel ,da je čist možno,da bomo meli še tretjega pobca,ampak ni ziher,tako,da še ne vemo.
Kaja.....moj naslednji pregled je 7.01.2008,detece pa je veliko 6 cm,moje kile so šle gor na +2.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.12.2007 22:20:02   
Anonimen
A mene pa ignorateuser posted image  Sem dve sporočili napisala, pa nbenga niste komentirale. A jih vidite?

Drgač pa dober večer in lahko noč vsem souser posted image .

LP

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.12.2007 22:20:47   
Anonimen
Pa čestitam vsem za dobro opravljene preglede.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
4.12.2007 22:36:47   
fragola
Če misliš glede na izpie, jaz ti nisem odgovorila, ker zdaj nimam nobenega! Jaz mam za naredit še enega in ko ga bom mela bom sigurna kaj sporočila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.12.2007 7:50:55   
Anonimen
Sej veste, hormoni. Ni nbena odgovorila na nobenga od dveh sporočilc, pa me je mal. Ampak dans je ok, očitno sem res preobčutljiva. Se opravičujem. Vem pa, da ma nekdo v decembru, pa sm mislila, da bo kaj potožila. Sicr pa v vsakem primeru držim pesti.

Sicr pa dobro jutro bejbe. Kako ste danes? Mene nekaj spodaj špika, ma ne vem , kaj je. Saj mam v ponedeljek NS, komaj čakam, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Drugač pa, povejte do kdaj ste jemale tifol. Jaz sem noseča 12t4d, pa me zanima, če ga morm še. Mam še dva, pa mislim, da jih pol ne rabm več kupit. Al ja? Zdejle grem pa nekaj pojest, potem pa pridm še kaj počvekat, če bo katera tukaj.

LP

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.12.2007 7:52:16   
beyba
Dobro jutro čveke....

Jst sem tolk vesela!!! Šele zdej vidim kolk me je tale Nuhalna v resnici žulila. No končno je za mano. Mam 3D filmčka na cedeju, pa slikico. Vse je uredu!!! Jst sem kr skakala ko sva ven prišla. Moj se mi je tolk smejal.tveganje za DS je 1:5719, za ZA EDvardov in Patau-ov pa 1:82036. Vsi organi so vidni, tudi nosna kost. Srček bije 167/min in veliki smo 6,2 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaja lahko še na seznamček dodaš da mam za 1 dan prestaljen PDP na 18.6. in Pa glede spola mi je Pušenjak rekel, da če mi je dovolj da mi pove z 90% vrjetnostjo, bomo imeli Pupo z imenom PIA!

Včeri zvečer sploh nism mogla zaspat zarad adrenalina, ponoči, sem pa tut spala sam ene 3 ure vsega skupi. Trpel je itak moj, ker sem ga 2* nasko...user posted image sem mislila da če se bom zmatrala, da bom pol spala pa nič. SEm v pričakovanju. Danes grem namreč povedat moji babici, ki je stra 77 let da bo ponovno prababica. Pa moji nečakinji ki je edinka, bom tut danes povedala. Sestra je tko navdušena, da sem se morala najavit kdaj pridem, ker bo vse posnela s kamero...Tolk sem happY da vam sploh ne morem povedat.

Ko sem naredila test, sem takoj rekla da je punčka, pa je res. V prvo ko sem delala test sem takoj rekla, da je fantek, pa je bil res. Se je moj hecal, da bi mogla met 10 otrok, da bi vidla s kolk % vrjetnostjo uganem. Mal je bil pomoje razočaran kako minutko, ker je upal, da mamo fanta, sam se je zlo hitro sprijaznil, da bo mogel prei 17 začet kločavnice na okna dajatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ga potoalažla, da ima 10% možnosti da ji lulček zraste in da se je Pušenjak zmotil. Če bomo mel pa punčko pa še zmeri lahko kasneje še enga fantka naredimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.12.2007 7:56:05   
beyba
Nya mene osebno hormoni dajejo toliko kot vsako nosečnico. Moj tolerira, in dodaja, da pri dveh babah je to čist normalno da ratam tečna. To je tko če sta si dva ženska elektrona tko blizu, pol se pa iskrice delajo.... Včasih sem mal sitna, včasih bi kar jokala pri filmih, včasih pa cele dneve prespim , nimaš kaj bo že minilo

Tifol pojej kar še mašpotem fa pa ne rabiš več kupovat in dodajat. Naj bi se jedel 1 trimesečje nekje do 12 tedna.... Jst mam tut še 4 te bom pojedla, potem pa ne bom več kupovala

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.12.2007 7:58:15   
Kaja08
Lunca14, res dobra novica glede hematoma!! Ful sem vesela zate in za tvojo user posted image !!

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 50 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.1. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image  / 7,6cm
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS: user posted image / P 4.1.
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 20.12. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image    P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image P 21.12. / NS: user posted image  user posted image   / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   P 7.1. / NS: user posted image  / Novo mesto / +2 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 7.12.
user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P 14.12. / NS 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.
user posted image   petea (79') 2.user posted image

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:
zp NS 5.12.
Bety upa P 5.12.
lonapo P 6.12.
rozica984 P 7.12.

[/quote]

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.12.2007 8:01:35   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Drugač pa, povejte do kdaj ste jemale tifol. Jaz sem noseča 12t4d, pa me zanima, če ga morm še. Mam še dva, pa mislim, da jih pol ne rabm več kupit. Al ja?

Dobro jutro!! Glede Tifola je meni G rekla, da naj ga jem do konca nosečnosti - škoditi ne more, lahko edino koristi. Tako da sem si že šla kupiti nove škatlice. Pa moji kolegici je G isto rekla (pa ima drugo G)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.12.2007 8:01:53   
Anonimen
Mi ni dalo miru. In sm šla pogleadat za nazaj, *Mojca* ima 10.12. POvej, ob kateri uri držimo pesti?

Sej moj me tud tolerira, ampak jaz včasih sama sebe ne. Včeraj sm bla žalostna, dans sm pa jezna nase, k sm bla taka kura. Ma bo že minilo, kajne?user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.12.2007 8:03:15   
Kaja08
Evo, beyba, še tvoji novi podatki za na seznam user posted image

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 50 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.1. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image  / 7,6cm
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS: user posted image / P 4.1.
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 20.12. / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image    P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image P 21.12. / NS: user posted image  user posted image   / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   P 7.1. / NS: user posted image  / Novo mesto / +2 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 7.12.
user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image P 13.12. / NS: user posted image  / Kranj

19. junij
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P 14.12. / NS 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.
user posted image   petea (79') 2.user posted image

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:
zp NS 5.12.
Bety upa P 5.12.
lonapo P 6.12.
rozica984 P 7.12.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.12.2007 8:03:21   
Anonimen
Samo jst upam, da mi bo nehalo biti slabo, ko neham jemat tifoluser posted image . Tko da ga bom nehala, pa bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.12.2007 8:04:14   
Bety upa
Lunca14 user posted image user posted image user posted image  za pregled....Pdaj lahko delaš vse, kar tvoj možek ukaže..user posted image user posted image  (hec)

Prehlad.....Jaz vsak dan poližem 2x C vitamin Vogel....In okrog mene so vsi bolani, jaz pa kot rožica, ljub temu, da že tretji mesec pijem Medrol za zbivanje imunskega sistema. Bravo jaz. user posted image

Zdaj bi mogla začeti s tuširanjem in pripravljanjem na pregled.......in se mi upira. Strah je močnejši. Zaradi vseh hormonov, ki se pretakajo, strokovnjaki trdijo, da so slabe izkušnje v možganih povdarjene in veliko bolj boleče, kot je normalno....No.....Bomo preživeli.....

Za krvavitve bi jaz vzela C vitamin, kalcij in Utrogestan (progesteron).....Držim ti fige, da bo vse OK.
Za izpite nimam kaj reči, ker sem jih opravila že zdavnaj in hvala Bogu se ne ubadam več s tovrstnimi stresi....

Moj pravi, da jaz samo sedim, ležim in čakam da mine 9 mesecev....hi hi....user posted image user posted image

Vsak dan, ob 13,30 na Reality TV gledam zgodbe o rojstvih....Potem je ponovitev ov 20h....

Imejte se lepo punce....

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.12.2007 8:08:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Prehlad.....Jaz vsak dan poližem 2x C vitamin Vogel....In okrog mene so vsi bolani, jaz pa kot rožica, ljub temu, da že tretji mesec pijem Medrol za zbivanje imunskega sistema. Bravo jaz. user posted image

A ni medrol prepovedan med user posted image ??

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.12.2007 8:12:54   
*Mojca*
Jutro!

nya najprej opravičilo iz moje strani. Po pravici poedano sem včeraj sporočila samo preletela, ker sem bila preveč zmatrana da bi vse brala. Očitno sem tvojega res prehitro preletela. Oprostiuser posted image user posted image user posted image Če pa ste tolkoooo napisale.

Uglavnem ja...moj strokovni je v pon 10.12. ob 16h. Takoj po pisnem izvem rezultate in kdaj bo morebitni ustni in praktični (če naredim pisni bo to enkrat v torek ali sredo). Že cel teden ne splim, živčna sem za znoret. Celo popoldne visim s kolegi na telefonu in doktoriramo o teh butasth vprašanjih. No, bom nehala jamrat, se grem raje učit.

beyba in lunica čestitam za NS, nya tebi pa še enkrat oprosti!

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 5.12.2007 8:15:52 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.12.2007 8:17:19   
Anonimen
*Mojca* - ne, ni panike, sploh. Jst sm bla mal preveč hormonsko nastrojena. Se nism mogla spomnt katera, ampak vedla pa sm, da ma ena decembra, pa sm mislila, da si že imela. V glavnem pojdi malo na sprehod, zadihaj malo, pa itak si pridna in se učiš, znanje se bo kar samo popredalčkalo in ti boš razturala. Bom pa držala pesti. Sej ti do pondelka napišem še kaj spodbudnega.

Pa ne se preveč učit, k bo detece hotlo kr knjigo, ko se bo rodilo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?