lunca14
|
Jaz sem tudi tradicionalen tip,smrečico okrasimo dan pred svetim večerom in tudi stanovanje se okrasi takrat,smrečico pa pustim do svečnice-seveda imamo umetno,ko pa bodo otroci dovolj veliki in bomo v večji hiški,bomo pa meli tapravo.Meni vera pomeni veliko,pa nisem sedaj tip,ki bi skoz k maši hodila,ampak tako,jaz molim in prosim na svoj način in zame ima vera drug pomen ,kot hoditi k maši,mene vera nafila in mi pomaga ob kriznih situacijah. Jutri pa imam NS komaj čakam,da ponovno vidim svojo pikico,po jutrišnjem dnevu,pa bom vsem naznanila za mojo nosečnost,seveda bližnji so že vsi vedeli,sedaj pa pridejo na vrsto ostali,pa tud mali bo lahko v vrtcu povedal,da bo dobil novega dojenčka. Buši pa lepo raste,včeraj mi je moj rekel,da sedaj se pa že vidi ,da sem nosečka.Glede sexa,pa pri nas še ne bo nič,zaradi hematoma,pa še gljivice mam,tko,da nam ne gine še kak mesec brez,si pa pomagamo na drugačne načine.Punce mejte se fajn,na ta deževen dan,jast bi tud spala,pa ne gre-otroci.Komaj čakam večer,da se lahko vržem na fotelj in uživamo.
|