|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
3.12.2007 9:53:50   
Anita.kocjan
POZDRAVČEK junijčice 2008!
Kako se kaj počutite?
Kako kaj raste vaš trbušček?user posted image
LP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.12.2007 10:00:20   
beyba
Lep pozdrav še ofd mene... Po dolgem času.

REs ste pridne, semkar rabla mal da sem vas prebrala. Meni slabo skoraj ni več. Redki so trenutki, ko pride slabost in se morm mal dol usest, ampak je skoz bolš. Tut utrujenost se je polegla ko sem bla mal doma, sem malo spanja not prinesla, pa malo sem se spočila...Tko da zdej me pa že počasi matra, da bi se vrgle nazaj v telovabo-tako in drugačno. Itak da ne bom pretiravala. Aja želja po sexu se vrača, tko da smo zdej že na 3-4x na teden si morte mislit... Moj je itak čist happy zarad tega , aja je pa res da rabim daljše ogrevanje. Pa še full je dobr , ker je moj med samim dejanjem tako nežen in pozoren, pa zagret, ker nikol ne ve kdaj mu bo naslednjič sreča naklonjenauser posted image user posted image user posted image  dans me je mora tlačla ponoči, nič hujšega. Sam sem pa mela tko lepo dojenčico. Vrjetno ztato, ker me mal skrbi za jutri, mam nuhalno pa ...SEj bo vse uredu vem da bo!!!!

Moški so včasih mal čudni. Mohj je tut zadnjič jamrov da ne more gajbo odpadnega papirja nest do avta, ker je na bolniški, a jst pa lahko nesem 30kg papirja...Pa mu je otem takoj kapnilo, tako da sva vsak nesla parkrat v avto po paketek, pa je blo ravno tako narejen. Kar se tiče gostpodinjskih del je bil včeraj ves ponosen, ker sem mu ukazala naj enkrat za spremembo on kuha. Itak je mogu skuhat krompir, solato napucat, golaž je bil iz skrinje še od prejšnjič, juha je bla pa od prejšnjega dne. In potem sem celo popoldne poslušala kje še moški kuha in potem po kosilu pospravlja...Vse je mogu zložit še v pomivalni stroj.. bogi...Potem pa mislijo kolk so naredil v celem vikendu....

Taki so in taki bodo...

Aja user posted image user posted image user posted image  za vse uspešne preglede in vse uspešne NS, pa dopbrodošlica novim članicam!!!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.12.2007 10:06:30   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Fragola, ali sta še kaj poslušala z AS svojo user posted image ?

Ja sva poslušala sva bla ful vesela, ko sva slišala srčke. Vendar si moram kupit druge slušalka! Ma vi ste slišala skupaj vaše in otrokovo srčke, ker jaz slišim samo otrokovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.12.2007 10:16:26   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Ja sva poslušala sva bla ful vesela, ko sva slišala srčke. Vendar si moram kupit druge slušalka! Ma vi ste slišala skupaj vaše in otrokovo srčke, ker jaz slišim samo otrokovo.

Midva sva slišala samo od user posted image ! Al sva bla pa samo na tega pozorna, ne vem! user posted image
Men se pa joške niso kaj prida povečale user posted image , ampak bi se lahko mal! user posted image  Buši je pa res orng, pa user posted image  je bil na nuhalni tud čez povprečje velik, tako da ne vem po kom je, ker sva oba z atijem čisto med povprečno velikimi!

Aja glede user posted image : ne me kregat, ampak jaz pa sploh ne upam, tud če se mi zalušta. Me je kar strah, da bo kaj narobe, kakšni krči oz. da ne bi bilo potem kakega krvavega izcedka. Pa še eno smešno/neumno vprašanje: ali orgazem pri ženski lahko kaj škodi user posted image ?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.12.2007 10:18:18   
fragola
Pikica_30, sej verjetno da nisi tolk pozorn in slišiš samo otrokovo bitje, ma kako je lepo, vendar se sliši bolj kot šumenje ne kot tiktakanje, vsaj pri meni. Pri tebi kako je slišat?

Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.12.2007 10:32:53   
pikica_30
Fragola, sem pogledala tvoj PDP in glede name si 2 tedna za mano. Ko sva midva pred nuhalno v mojem 12t poslušala, sva tud samo šumenje slišala. Zdaj v 14t so se pa razločno slišali udarci.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.12.2007 10:39:11   
*Mojca*
Punce jaz sem danes odkrila Ameriko. Nič mi ni slabo, počutim se fenomenalno. Razlog: manj jem! Včeraj sem po kosilu jedla samo sadje, zvečer toast, danes zjutraj pa pomarančo in 2 piškotka. Jaz sem se očitno prej prenažirala in mi je bilo konstantno slabo. Ful sem vesela, pa še učenje šiba user posted image

pikica_30: orgazem ni škodljiv, škodljiva je sperma, ker vsebuje prostaglandine. To so snovi, ki se sproščajo ob porodu in zaradi tega lahko pride do SS. Drugače pa seks ne škodi in je dobrodošel.

Nič, se grem učit naprej, imam samo še 1 teden...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.12.2007 10:39:43   
Anonimen
ali orgazem pri ženski lahko kaj škodi ?

Ne

Anonimna AAA( še malo pa se razkrijemuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.12.2007 11:09:35   
Anita.kocjan
A potem  je najbolje da spermo pustimo izven ali???
Če praviš da škodi ne?!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.12.2007 11:11:57   
*Mojca*
Ali pa kondom...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anita.kocjan)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.12.2007 12:36:39   
fragola
titleAndStar(745,0,0,false,"","") Drage ženskice, zadnje dni veliko berem kako že veselo krasite smrekice. Mene ma pa zanima, vam ni škoda da že tolko prej krasite domove, potem ko so res prazniki sploh nimate občutka da je božič, no jaz sem bolj za običaje zato krasim smrekico na sveti večer ali pa mogoče par dni prej!
No je še kakšna taka, ki je bolj tradicionalna?
 To temo sem odprla in zdaj me zanima kaj mislite? Ste tradicionalen tip?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.12.2007 12:40:07   
*Mojca*
Nisem verna in okrašujem smrekco kadar mi paše. Včasih je to začetek decembra, včasih konec decembra...odvisno od volje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.12.2007 12:51:36   
fragola
Sej to ni zaradi vere, da krasim na sveti večer al pa par dni prej bolj zaradi tega, ker se mi zdi da potem je res magično! Če bi jo imela en mesec prej bi mi itak blo vseeno!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.12.2007 12:54:56   
Bety upa
Hojla!

Pozdravček vsem in držim pesti za preglede, ki sledijo..user posted image .

Jaz sem mnenja, kot Mojca, kar se tiče smrekce.....Delam tako, kot mi paše....

Dobila sem Angel s. in slišim samo svoje srce. Verjetno je resnično prezgodaj, ker sem noseča 9t in 7 dni, torej točno 10 tednov. Mah......Sodnji dan je itak sreda, ko ob 11h grem na pregled. Naj mi bo Bog na pomoči.....

Meni je pa všeč ta dež, ker lepo očisti zrak in vse je nekako mirno, zaspano....

Dobrodošle nove!

LP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.12.2007 13:06:43   
Anonimen
Jaz tudi smrekco krasim po obcutku,ampak raje prej kot kasneje.Saj je samo en mesec v letu bolj praznicen.Itak bo pa kmalu Miklavz,pa bo fino ker bo lahko pod smrekco-nafilal-.

Zdaj pa veselo na delo naprej.

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.12.2007 13:10:35   
alea01
Jaz krasim smrekco na sveti vecer in tudi ostalo. Imam tudi adventni vencek. In tudi pri meni, ce prej krasim mi pomen bozica nekam zgine. Pac tako je pri meni. Letos bom kupila novo smrekco  in tudi okraske, ker sva v novem stanovanju in mi prejsnji okraski nekak ne pasejo sem not. Sam bojim se da bom na koncu ostala brez okraskov, ker mi tudi kupovanje prej ne disi, ljudje pa kupujejo kot nori.
Sem v soboto sla kupit adventni vencek in ga vec nisem dobila. Tako sem ga vceraj naredila sama. Pa se lep jeuser posted image . In ker nisem vedla kaj naj limam gor, sem limala kar lupine od pistacij, ki sem jih pol posprejala z zlatim sprejem. ful dobro zgleda.
Kar se pa tice novoletnih daril, teh pa kupim ponavadi ze novembra, ker mi guzva gre na zivce in imam pol mir. No, letos se nimam, ker skoz ticim doma zaradi slabosti. bom tudi to se nabavila.
No tako zgleda december pri meniuser posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.12.2007 13:12:54   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Sej to ni zaradi vere, da krasim na sveti večer al pa par dni prej bolj zaradi tega, ker se mi zdi da potem je res magično! Če bi jo imela en mesec prej bi mi itak blo vseeno!

Meni ni vseeno in so mi prazniki magični tudi če je jelka že 1 mesec prej postavljena user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.12.2007 13:13:26   
pikica_30
Midva sva pa v petek kupila smrekico in to je moja (najina) prva lastna smrekica in prvi prazniki v skupnem domu! Zato kar nisem mogla počakat in sem v petek zvečer takoj ko sva prišla domov začela sestavljat smrekico! user posted image  Moj je reku, da sem čist out in da niti še december ni! user posted image  jaz sem pa rekla, da bo december že čez 2 ure! In pol sem jo res sestavila in obesila par bunk! In sem bila čist navdušena kok mava lepo smrekico! Še tako 2-metrsko kot sem jo zmeri hotla (doma smo imel pač manjšo, ker ni bilo prostora v 2-sobnem stanovanju). Sedaj jo bom pa okraševala postopoma do božiča, ko bodo gor še lučke itd. Drugače smo jo pa doma vedno, ampak čisto čisto vedno, okraševali na božični večer - jaz sem jo pa iz neučakanosti sedaj kar prej! Jo bom pa verjetno drugo leto spet kasneje - bomo videli. Drugače pa mislim, da naj jo postavi vsak, kadar jo sam hoče. Je pa fajn, če jo malo prej - npr. sredi decembra - da magično vzdušje dlje traja! Saj božični večer potem itak lahko še dodatno narediš bolj posebno - svečke, okraski, prti, slavnostna večerja, božična glasba itd.

Uživajte ta zame najlepši mesec leta (poleg poletja) čimbolj čarobno! Drugo leto pa že skupaj z našimi user posted image , če bo vse po sreči! 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.12.2007 13:16:04   
lunca14
Jaz sem tudi tradicionalen tip,smrečico okrasimo dan pred svetim večerom in tudi stanovanje se okrasi takrat,smrečico pa pustim do svečnice-seveda imamo umetno,ko pa bodo otroci dovolj veliki in bomo v večji hiški,bomo pa meli tapravo.Meni vera pomeni veliko,pa nisem sedaj tip,ki bi skoz k maši hodila,ampak tako,jaz molim in prosim na svoj način in zame ima vera drug pomen ,kot hoditi k maši,mene vera nafila in mi pomaga ob kriznih situacijah.
Jutri pa imam NS komaj čakam,da ponovno vidim svojo pikico,po jutrišnjem dnevu,pa bom vsem naznanila za mojo nosečnost,seveda bližnji so že vsi vedeli,sedaj pa pridejo na vrsto ostali,pa tud mali bo lahko v vrtcu povedal,da bo dobil novega dojenčka.
Buši pa lepo raste,včeraj mi je moj rekel,da sedaj se pa že vidi ,da sem nosečka.Glede sexa,pa pri nas še ne bo nič,zaradi hematoma,pa še gljivice mam,tko,da nam ne gine še kak mesec brez,si pa pomagamo na drugačne načine.Punce mejte se fajn,na ta deževen dan,jast bi tud spala,pa ne gre-otroci.Komaj čakam večer,da se lahko vržem na fotelj in uživamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.12.2007 13:24:24   
zp
zdravo punce,

dobrodošle nove srečke user posted image  in čestitke za super NS in opravljene pregledeuser posted image .

moje poročilo z NS- dober rezultat, sploh  glede na starost, svetlina 1,3 mm, dala sem še kri za DHT, rezultate pa dobim čez kakšnih 10 dni... Videla se je nosna kost, pa vse ostalo, mulček/čica ima skoraj 6 cm, PDP ostaja istiuser posted image  Ko sem videla srček, so se mi oči zasolzile in seveda sem pozabila vprašat, če se že kaj vidi..user posted image .. v sredo pa grem veselje ob pogledu na migetalčka delit še z možičem v Dravlje, ker bi ga drugače videl šele enkrat februarja na morfologiji.... no pa mogoče se bomo spomnili še za spol vprašatuser posted image ... oh veselje... december bo super mesec za vse nas.. konec slabosti, energije na ful, pa se praznično vzdušje...

uživajmo!

Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.12.2007 13:43:07   
Anonimen
Dober dan. Sem vesela, da se počutite že bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu sem srečnica, ki ni imela nobenih slabosti, razen tistih 1 teden, pa še tisto zvečer pred spanjem.user posted image

No, meni se je spet ulila kri iz nosa. Hmuser posted image  vsakič večkrat se to dogaja. Sicer imam pa jutri pregled pri os. zdravnici, pa bomo videli kaj in kako.user posted image

(odgovor članu zp)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.12.2007 13:55:39   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 48 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

31. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 7.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image  / 7,6cm
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image    6,1cm / +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS: user posted image / P 4.1.
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image    P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image    NS: user posted image  user posted image    / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / 4,3cm / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS: 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:
liliputput
P 3.12.
zp NS: 3.12. in 5.12.
willma NS 4.12.
beyba  NS 4.12.
lunca14 NS: 5.12.
Bety upa P 5.12.
lonapo P 6.12.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.12.2007 13:58:21   
lonapo
Mi smo doma smrekco vedno krasili na sveti večer, potem pa imeli božično večerjo.
Sedaj ko smo v svojem stanovanjiu sem jo lani okrasila  13 decembra in se mi zdi ravno prav. Letos upam, da mi bo že tamal pomagal, če ne druzga se bo vsaj z ovčkam igral.user posted image

Gledeuser posted image smo bolj na suhem, ker preden mali mulc zaspi, že midva zasmrčiva zraven. Redki so trenutki ko sva sama doma.

lp, lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.12.2007 14:00:39   
Kaja08
Dober dan punce! Jaz sem končno iz pregleda - sem spet čakala ko blesava. No, ampak je vse ok, me je na hit dala še na UZ, ker je hotla vidt, kako srček bije - pa sem jo hitr prosila še za slikco user posted image  Datum mi je pa spremenila na 31.5. - je rekla, da v Dravljah skoz neki hočjo datume spreminjat, ampak da ponavadi G tega ne naredijo, razen potem na morfologiji. Ah, pa sm že misnla, da sem en teden več noseča. Zdej bom pa že drug teden v 15. tednu user posted image
Glede tifola mi je pa rekla, da naj jem kar do konca nosečnosti - da škodt ne more, lahko edino koristi! lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.12.2007 16:54:36   
Eva2008
Sonosečke, kako ste? Jaz sem super, polna energije. Sva šal z možekom v šoping za novoletnimi okraski in vsem kar spada zraven, ker lani zaradi žalosti nisem želela sploh smrekice, letos pa bom nadoknadila vse. In sva videla tam mamico z majhno punčko, mislim, da je bila stara kakšno leto in pol. Je pritekla k meni in mi rekla teta. Potem jo je pa mamica poklicala in je dala pa-pa ter lupčka poslala. Ma sem se skoraj stopila. Punčki pa je ime Tia. In mi je ime tako všeč, da sva se potem z dragim odločila, da bo Tia, če bo user posted image . Za drugo user posted image  pa razmišljam o imenu Liu. Za fantke bom pa morala še premisliti. Mi je pa Val zelo lepo ime, ima ena prijateljica sinčka Vala in je tak cuker. Je star 14 mesecev in je faca 1a. Saj je ona tudi na RR.

Ponedeljek je že skoraj za nami. Upam, da bo kmalu spet vikend, bova šla z dragim na en izlet, samo še ne veva kam. Kako pa je glede smučanja? A se kateri sanja ali je sploh priporočljivo? Padet ravno ne smem, da bi se pa malo smučala pa ne vidim ovir. Tako, bolj po ravnem. Pa tudi če greva samo na sprehod po snegu, nima kaj škodit.

Zdajle bova pa nekaj pojedla in greva potem gledat kako bodo lučke prižgali. A katera ve kdaj jih sploh prižgejo? Ljubljančanke?

A sem vam zadnjič sploh povedala, da sta najini punci pravi velikanki? 1user posted image  je 4,7cm 2user posted image  pa 5,1 cm? Baje je to kar veliko za dvojčka. Saj sva tudi midva precej velika (jaz imam 177 cm). Komaj čakam, da mi malce buši zraste, da si lahko kupim nosečniške hlače. Imam nagledane ene v Kepici in ene v Popku. Samo kdaj se bo začel sploh poznati?! Sem še vedno na +1 kg.

Zdaj pa moram it, pravi možek, da če jaz nisem lačna, da user posted image user posted image  rabijo nekaj za rast. Tifol bom pa jaz še nekaj časa jedla, ker dva rabita malo več kot eden. Vsaj do 25t.

Uživajte in naglejte se decemberskih lepot.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?