nana35
|
mala pikica,saj ti ni treba nositi mrežastih gatic.Samo opcija je,ti pa nosi svoje navadne ali kakšne že hočeš.Saj me jih bomo tudi,ampak na začetku te take mrežaste ne bodo motile in tiščale.Itak boš doma.Drugače pa vsaka ima tisto kar želi. Jaz bom po moje tudi kar v mojih doma.Razen če bo kriza zaradi šivov in CR. Lunca,res so tiste hlačke drage,sem videla,mislim da so okoli 35 evrov,kar je ogromno,pa še samo ene imaš.Vendar bi jaz vseeno dala vsaj za ene,pa bi jih seveda preko oblekla,da bi kasneje imela lepši trebuh,ker ga bom še celo življenje morala nosit in gledat. Klepetka slaščičarka,pridno peči.Tisti od mml dobro zgledajo,samo rozine bi jaz izpustila,ker jih nimam rada.Razen če zo zmlete. Katrin,podam ti roko,tudi jaz imam nočne sprehode do WC-ja 3-4x na noč oz.do jutra.Saj me toliko ne jezi,kot to,da pa imam potem problem nazaj zaspat. Jaz sem pa čisto zmedena,sem si naredila zjutraj kapučino in hotela še svoj magnesol,pa sem namesto v vodo,vrgla ta magnesol v kapučino.Saj sem ga hitro pobrala ven,ampak je že začel šumet in prvi požirek kapučina je bil gnusen ,za bruhat. Suzana,tu pa si midve dama roko,jaz sem tudi anti slaščičar.Sicer za kake dekoracije peciva bi bila super,ampak peka...eh,saj vem,da če bi se potrudila bi šlo,ampak se niti ne potrudim in pridno nosim k sebi taščino pecivo! Sicer ga naredim,ampak nisem tip za to.Sem si pa zdaj prepisala martincin recept (veš martinca!!)za linške oči,te so enostavne,to pa znam. martinca,ti pa se pocartaj,pa se slišiva.Moj trebušček je tudi trd kot kamen,že ko vstanem iz stola,pa mi bo tako ljubše,da če boš prišla,da preideš k meni in bova obe na kavču počivale in klepetale.