|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
3.12.2007 11:17:48   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Devet področij: ustavna ureditev; državna ureditev; organizacija in funkcija lokalne samouprave; sistem javnih financ; ureditev inštitucij evropske unije in njenega pravnega sistema; zakonodajni postopek; sistem upravnega prava, upravni postopek in upravni spor; pravila poslovanja upravnih organov z dokumentarnim gradivom in poslovanje organov javne uprave. Vse naenkrat! V prvih nekaj rundah, jih je baje padlo 75%...zdej so malo znižali kriterije.

user posted image user posted image user posted image ... Ja, pa da se ti zrola!

Ja odločit se je pa res težko, ampak glih to me žre, da bi blo potem tud za mojo pikico bolš, ker bi mela službo bližje, pa večjo plačo. Včasih bi blo najbolš, če bi se namesto tebe lahko odloču kdo drug. Bi mela vsaj koga za krivit user posted image .

To bi tudi jaz ja. Pa vedno si kar lepo samuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.12.2007 11:25:51   
Naty*
Ja men se je skor zrolalo takrat user posted image , nikol se še nisem toooolk učila!!!

Kar se pa odločitev tiče, je pa men šefica enkrat rekla tkole....karkoli se v nekem trenutku odločiš je pravilno. Vnaprej pač sprejmeš dobre in slabe strani odločitve in veš, da bi blo glih tko v obratnem primeru. Tko da se mormo res tolažit, da je prav karkol naredimo.user posted image

A ti si v Prometeju naročala po pošti? Kolk časa se pa čaka na paket?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.12.2007 11:30:25   
špelin@
Evo, pa sem še jaz videla slike naše Katine user posted image  En čudovit temnolas sonček user posted image user posted image  Joj, Katina, krasno hčerkico imaš - koliko je pa stara?

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
3.12.2007 11:34:18   
filipinka
Ej, ne dohajam vas več!user posted image  Mislim, da sem zdaj skoraj kako uro brala od petka sem! Pa še niti slikic nisem pogledala! Bom še, saj sem do 14h v sl..
Pregled imam v petek in ne v četrtek; sem ga morala predstavot zaradi sinčkovega sistematskega pregleda. Teden bo kar naporen in glavno, da bo do petka hitro minilo. Komaj že čakam, da vidim moje zlate user posted image user posted image !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
3.12.2007 11:50:42   
Estrella*
filipinka: ja, bo treba redno hodit na RR, ne tako po kampanjskouser posted image Pol maš pa tako kot na faxu za kakšen izpit....

Sem brala mal novemberke in decemberke. Joj, kako so luštne. Komaj čakam, da bomo me tako daleč. To bo luštno!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
3.12.2007 11:53:45   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

To je še ok - veš, kako zaboli (najbolj denarnico user posted image ), če likalnik da sam odpoved in to ne sporazumno user posted image  Pa še brez odpovednega roka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
3.12.2007 12:00:24   
TamaraJ

A ti si v Prometeju naročala po pošti? Kolk časa se pa čaka na paket?

Ne, jaz grem  kar v LJ ponavadi. Nekako nisem tip, da bi kupovala po netu ali katalogih. Ker se zmeraj zajuser posted image  . Razen kakšne knjige ali Avon in Oriflame. Grem kao nujno po material in zraven še pokofetkam s prijateljicami v LJ. Pa obredemo nekaj trgovin, kafičov user posted image . Še posebno decembrski dnevi so idealni za to. Denarnica pa je tista, da večinoma bolj učke napasemo. Še dobro. Sem ''redka'' ženska z nakupovalnim sindromom ''do konca''.user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
3.12.2007 12:04:06   
Naty*
Ja tud js nikol ne kupujem prek neta, ampak razlika med Logatcem in Celjem me je očitno tud do tega pripeljala user posted image . No pa sej bomo vidl. Glede na to, da sem večinoma doma, bom že pričakala poštarja, kadarkol že pride.

Js pa že komaj čakam, da bo naslednji torek, da grem spet mojga malega pogledat user posted image ! Sm ful dobre volje, ker sva včeraj z user posted image  končno določila imena za punčko in fantka. Me je že skrbelo, da se sploh ne bova mogla zmenit, pol je pa kr v minuti ratalo user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
3.12.2007 12:14:23   
TamaraJ
Jaz sem pripopala spodaj v podpis še ene slikice. To je album, ki sem ga naredila za forum mama.si. nekatere slike so podobne. Ja pa tam mapa Timi novorojenček, kjer sem na eni sliki jaz pingvinček (83kguser posted image user posted image user posted image ) en teden pred porodom. Je bil moj RD tisti dan in sem imela obiske. Hvala bogu za kolegico, ki je privlekla fotič. Drugače bi bila brez slik. Sem se tisti teden mislila še slikat, ampak je Timi prehitel 11 dniuser posted image . Na drugih pa je naš Timi, ko je bil še nebogljeno detece. Zdaj me pa že pošlje kam (no, kamorkoli že user posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.12.2007 12:21:18   
Taula
Komentarji so hudi.user posted image user posted image user posted image
Ta stric me je pa not porinu pred 9 meseci

Kaki pingvin..tolk maš lep buši.user posted image  Mali je pa tolk cute....user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
3.12.2007 12:24:19   
Naty*
Ja kolk je luškan mali user posted image ....sm si kar predstavljala, kako bo ko bomo drugo leto objavljale slikce naših malih srčkov user posted image .

Kar se pa kil tiče, pa tud ni blo take panike....mi ne deluješ glih pingvinčekuser posted image . Sej če maš vse v trebuhu je še najmanjš problem, mene je bl strah, da ne bo moja rit zgledala tko kot žoga user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
3.12.2007 12:25:16   
Skye
TamaraJ...joj kolk je lušan tvoj Timi....zgleda kot pravi angelčekuser posted image , pa trebušček si imela tud zlo lep...brez strij itd. user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
3.12.2007 12:25:21   
aurora28
TamaraJ joj kake super slike user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da tudi sama dobim tako lepo štručko. user posted image

Sam stric, ki je Timija pred 9 meseci not porinu, ga ni porinil v takšni velikosti, ampak v miniaturni user posted image user posted image user posted image . Super slike, sem ful navdušena. Pa sploh se ti ne vidi, da bi imela 83 kg, na slikah še vedno zgledaš drobižek. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
3.12.2007 12:25:53   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Komentarji so hudi.user posted image user posted image user posted image
Ta stric me je pa not porinu pred 9 meseci

Kaki pingvin..tolk maš lep buši.user posted image  Mali je pa tolk cute....user posted image

Mimogrede, komentarje je pisal moj dragi :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
3.12.2007 12:26:32   
Skye

mene je bl strah, da ne bo moja rit zgledala tko kot žoga user posted image .

Jaz bi pa rada da dobim malo riti...je namreč po naturi nič nimamuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
3.12.2007 12:31:59   
TamaraJ
Hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image ... Kar se kil tiče...Hmmmm... Štartala sem s 56-57 kguser posted image . je pa res, da se jedla in jedla in jedla... Se spomnim, da me je enkrat nekdo vprašal ali mi kaj kislo paše.. Pa sem rekla, da ne prav posebno (v mislih sem imela kumarice itd. ). Zmazala pa sem tedensko plastenko Felix ketchupa (ki ga načeloma ne jem). Neeee, res mi kislo ni pasalouser posted image user posted image . Sicer pa kot ima Taula v podpisu: ODŠTEVAMOuser posted image user posted image . In še prehitro bomo imele majcene luštkane štručke v naročju... Komaj čakamo!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
3.12.2007 12:35:14   
TamaraJ
Sej če maš vse v trebuhu je še najmanjš problem, mene je bl strah, da ne bo moja rit zgledala tko kot žoga user posted image .

Jaz na sliki nisem v rit slikana... Si pa lahko samo predstavljaš, kako je to izgledalo iz tega zornega kotauser posted image . Ne verjamem pa, da boš ti kot žogica. Ja, v trebuščka že, ne pa v rit. Bom pa presodila, ko te v živo vidimuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
3.12.2007 13:12:50   
Naty*
Ja tud js si bom verjetno lažje predstavljala tebe, kaka si bla, ko te bom v živo vidlauser posted image . Moja sodelavka je mela pred porodom 90 kg, ampak je je blo dost več kot tebe na tisti sliki. Mogoče si glih tolk višja.....bomo vidl user posted image . Js sm ful mejhna pa hitr dobim kile, zato me je blo zmeri strah, da se bom med nosečnostjo bolj kotalila okrog kot kej druzgauser posted image . No zaenkrat še ni take panike. Še vedno sm na +3 kg, obseg najširšega dela trebuha je pa že +7 cm (no evo še za seznamček user posted image ).

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
3.12.2007 13:17:44   
TamaraJ
Ej punce, kako kaj gibe čutite? jaz sem čist not padlauser posted image . Še posebno, ko se umirim čutim našega malega akrobata. res ma veliko dela tam not user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
3.12.2007 14:06:26   
Kaja08
Pozdravljene! Po dolgem času se spet malo oglašam. Danes sem imela pregled in mi je PDP spremenila na 31.5. Je rekla, da naj se ne zanašam na NS, ker skoraj nikoli ne spreminjajo datuma po njegovih napovedih, ampak edino potem po morfologiji. No, pa sm en teden manj noseča in sem že drug teden v 15. tednu user posted image  Ja no, bo že. Naslednji pregled imam 7.1.
lp

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
3.12.2007 14:30:27   
aurora28
Super Kaja08 da si dobro opravila pregled. user posted image user posted image user posted image
mene je pa želja po sladkem popadla in sem že skoraj pojedla vso 100 g Milko user posted image user posted image user posted image . mene pa zdaj skrbi zakaj ve čutite, jaz pa še nič. Mogoče je res to, da ve ko ste že rodile veste kaj se čuti, meni pa ni nič jasno kaj bi morala čutiti???? Ko se vležem zvečer v posteljo se nekaj pretaka to pa je tudi vse. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
3.12.2007 14:35:51   
TamaraJ
Sej bo... Meni je mami pri Timu rekla, da si mogoče domišljam. Pa si nisem. Je bilo samo še bolj intenzivnouser posted image . Saj bo aurora, še malo, malo... Boš že vedela ko bo to to.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
3.12.2007 14:50:36   
špelin@
Joj, TamaraJ, v tvojem albumu so prekrasne slikice, sploh tiste s Timijem user posted image user posted image

Kaja08, user posted image  za pregled

Drugače pa sem zdaj s kilažo na nuli. Zdaj se bom začela redit user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
3.12.2007 14:58:58   
Taula
Moja kilaža...po moje se je kar povečala v zadnjih 14 dneh ker skoz jem. Se sploh ne upam vagati.user posted image
Drugače pa pospravljam omare..nekaj danes, nekaj jutri. Drugače bi skoz bulila v mobo in gruntala naj že zazvoni hudič.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
3.12.2007 15:06:52   
Naty*
aurora28 tiste, ki bomo rodile prvič mamo čas za brcike do 22. tedna user posted image . Js sicer ful upam, da bo prej, ampak za vsak slučaj sm vzela tist najdaljši termin, da me ne bi kej panika grabila prej user posted image . Ko bomo pa drugič noseče pa lahko že tud me pričakujemo po 16. tednu. Sicer tud ene, ki so prvič noseče čutijo prej, ampak žal ni pri vseh tko...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?