Naty*
|
Jutro mačke! Rabla sm 20 min, da sm vse prebrala pa pregledala nove albume . aurora28 kako je z DeeDee? Ko sm prebrala, mi je kr hudo ratalo, ker vem kakšen je občutek... moja Gala je mela najprej tumorje na maternici, tko da so ji pri dveh letih vse ven pobrali, potem pa še lani raka na prstku na sprednji tački. So ji ga mogl amputirati. Tisto čakanje kaj bo, pa gledanje kužka ko trpi se sploh ne da opisat . Ampak ti povem, da ko je mimo je spet vse dobro, ker kužki čutijo, kako jih mamo radi . Upam, da se bo hitro vse rešilo. Za izpit pa veliko sreče vsem! Js sm predlani naredila strokovni izpit za imenovanje v naziv....(beri 9 izpitov v enem) in sm bla še dva meseca po tistem v . Celo prenose sej vlade sem gledala, ker mi je blo jasno, kaj pomeni obstrukcija seje ! Hvala vsem za lepe želje, moj prehlad se že počasi umika, ampak res počasi... Čez vikend sm bolj kot ne ležala, ker sem bla čist adijo. Pa še ubadala sem se z mislijo, da bi šla naprej študirat. Če bi šla letos, se mi v letu 2010 ponuja noro dobra služba v Ljubljani z veliko večjo plačo, ampak bi blo potrebnih dve let dela in veliko odrekanja. Stalo bi me nekje 4000 EUR (2. in 3. letnik, diploma pa še posebej). Sicer bi načeloma šlo, ampak nočem tega našega prihajajočega škrata prikrajšat za kaj. Čeprav me moj prepričuje, da grem.... Dolgoročno bi blo pa za vse nas najboljše.... Joj kako težko se je včasih odločit! Trenutno mam sicer ful dobro službo, razen tega, da je 110 km stran. Ko bo mali z nama mi glih ni za bit tri ure na cesti namesto z njim ... Ma res ne vem.