Anonimen
|
Kanta: mislim, da imajo v tem času nosečnosti vse neke nočne more, vsaj kolikor sem prebrala. Tudi jaz sem jih imela. *Mojca* : veš, jaz lahko brez problema povem, da če bi bil rezultat NS slab,bi šla še na tisti presejalni test, potem pa še na AC. Kar se da naredit, da izvem, če bo vse ok. In če nebi bilo, ni sploh dileme, da si pač takega trpljenja ne želim, saj imam pred očmi svojega bratranca, ki je prizadet. Ga gledam že 26 let, kolikor sem stara. Saj se je zdaj nekako uredilo, ampak življenje staršev je dobesedno uničeno. toliko skrbi, opravkov, preiskav, letanja sem ina tja, bolnice non stop...ne hvala. Nimam nič proti tem ljudem, otrokom, sama ga pač nebi imela. Ker sama vem iz lastnih izkušenj (delala s takimi in primer v familiji), kako je živeti s tem. In me ni sram. Čeprav sva se matrala, da sva naredila , se mu zlahka odpovem. Pa tudi če me kakšna obsoja. Briga me. Tisti, ki ni preživel niti tedna s takimi, ne more vedeti kako je. Imela sva razčiščeno oba s partnerjem glede tega, še predno sva sploh razmišljala o otroku. To je pa kar že par let nazaj. Drugače pa mam jaz danes obupno migreno, ta teden že 2. In komaj čakam, da grem do zdravnice, da me pošlje na ORL, ker takih migren nisem imela že ulala, 5 let cca. Pa še po bolniški list moram it v ponedeljek.
|