|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
30.11.2007 8:10:27   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaja08 jaz imam še eno idejo. Kaj še bi pri vsaki na seznamu pisali še velikost pikic? Ali boš imela preveč dela?

Dobro jutro! Ja ni problema napisati še velikosti, samo dajte mi potem vse napisat te cifre, da ne bom za nazaj iskala in brskala!
Glede trebuha - meni se že ful pozna in me moj včasih zafrkava, da sem že prava bajsa. No, ampak sej to misl v dobrem smislu user posted image  Jaz se pa kar z veseljem po trebuhu božam user posted image  Komi čaka v ponedeljek, ko imam pregled. Ampak na žalost ga imam samo v ambulanti, me po vsej verjetnosti ne bom nič dala na UZ - bo samo pregledala izvide od NS, pa vodo moram dat.
Aja, čestitke vsem za uspešno opravljeno NS! Mojca, ti pa kuj sporoč, kdaj imaš naslednji datum!!
Ej, a ste imele vse vaginalni UZ? Jaz sem imela samo navadnega - po trebuhu.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
30.11.2007 8:14:29   
Kaja08

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 48 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / 6,7cm  / Ljubljana / +2,5 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image  / 7,6cm
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image    6,1cm / +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS: user posted image / P 4.1.
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    P 17.12. / 4,3cm / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS: 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:

30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
30.11.2007 8:15:20   
*Mojca*
Evo, ravnokar dobila nov datum: 13.12. v Dravljah. Mali je pa zdaj velik 4,3 cm

Hvala Kaja08, zlata si!!!user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
30.11.2007 8:19:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ej, a ste imele vse vaginalni UZ? Jaz sem imela samo navadnega - po trebuhu.

Jaz sm imela 2, prvega v 6t, drugega v 9t, oba vaginalno, ampak mislm, da so zdaj sam še trebušni.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
30.11.2007 8:19:33   
Kaja08
Evo, Mojca, že pišem nov datum na seznam user posted image
Kako pa kaj kile kažejo pri vas? Nobena nič ne napiše, če se je kaj zredila. Al se samo jaz redim user posted image

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 48 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / 6,7cm  / Ljubljana / +2,5 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij 
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image  / 7,6cm
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  P 3.1. / spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image    6,1cm / +3 kg

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image     NS: user posted image / P 4.1.
user posted image  petra13

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image )  user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  NS 13.12. / P 17.12. / 4,3cm / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS: 3.12. in 5.12. / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Pregledi v tem tednu:

30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
30.11.2007 8:20:39   
alea01
Jutro pupe!

Ker sem se vceraj zelo dobro pocutila sem mislila, da so slabosti za mano. Ampak ne!!! Ze navse zgodaj sem danes bruhala. Torej se ni mimo.
Punce, jaz sem cist adijo. Verjetno sem si tolk zelela fantka, da sem zato zelo slabo spala in sem imela grozne sanje. Ker bomo imeli puzo, sem cist fertik. Sam barbike mi skacejo, in vse tiste roza stvari pred ocmi. A je to normalno? Sama na sebe sem jezna. Kako se lahko ukvarjam s takimi stvarmi glede spola, ko pa bi mogla bit presrecna zaradi cudovitih izvidov? A ne, jaz ne bi bila jaz, ce ne bi neki nasla, zaradi cesar bi pol gnala paniko.
Pa kaj mi je? Punce, spravite me k pameti!!!!!
user posted image user posted image user posted image tudi ostalim za preglede!

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
30.11.2007 8:21:01   
Anonimen
Kanta: mislim, da imajo v tem času nosečnosti vse neke nočne more, vsaj kolikor sem prebrala.user posted image  Tudi jaz sem jih imela.

*Mojca* : veš, jaz lahko brez problema povem, da če bi bil rezultat NS slab,bi šla še na tisti presejalni test, potem pa še na AC. Kar se da naredit, da izvem, če bo vse ok. In če nebi bilo, ni sploh dileme, da si pač takega trpljenja ne želim, saj imam pred očmi svojega bratranca, ki je prizadet. Ga gledam že 26 let, kolikor sem stara. Saj se je zdaj nekako uredilo, ampak življenje staršev je dobesedno uničeno. toliko skrbi, opravkov, preiskav, letanja sem ina tja, bolnice non stop...ne hvala. Nimam nič proti tem ljudem, otrokom, sama ga pač nebi imela. Ker sama vem iz lastnih izkušenj (delala s takimi in primer v familiji), kako je živeti s tem. In me ni sram. Čeprav sva se matrala, da sva naredila user posted image , se mu zlahka odpovem. Pa tudi če me kakšna obsoja. Briga me. Tisti, ki ni preživel niti tedna s takimi, ne more vedeti kako je. Imela sva razčiščeno oba s partnerjem glede tega, še predno sva sploh razmišljala o otroku. To je pa kar že par let nazaj.

Drugače pa mam jaz danes obupno migreno, ta teden že 2. In komaj čakam, da grem do zdravnice, da me pošlje na ORL, ker takih migren nisem imela že ulala, 5 let cca. Pa še po bolniški list moram it v ponedeljek.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
30.11.2007 8:22:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Evo, ravnokar dobila nov datum: 13.12. v Dravljah. Mali je pa zdaj velik 4,3 cm

Hvala Kaja08, zlata si!!!user posted image user posted image user posted image

OOOOO, super, še 12 krat greš spat.user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
30.11.2007 8:24:13   
Anonimen
alea01 - ne bi bila prva pupa, kar jih poznam, ki ji zraste lulček, tko da ni še nič določeno. Sicr pa, pupke se ne rabijo igrat z barbikami. Jaz se že nism, mam 2 starejša brata, kaj misliš, katere igrače so ble pr nas zakon??

Kaja08 - jaz sem se že na začetku kr poredila, pa se zdej vage izogibamuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
30.11.2007 8:26:22   
Anonimen
No, jaz povem samo da bom rodila v Postojni. Vse ostalo pa nebi, zaradi osebnih razlogov. Preveč bab je tukaj iz mojega kraja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
30.11.2007 8:26:29   
Bety upa
Halo!
Kako ste punce? Čestitke za dobro opravljene NS!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz se bojim pregleda 5.12., bojim se NS 17.12., bojim se AC.....Upam, da je moj otročiček normalen in zdrav. Če pa bo kaj narobe, bom šla na UPN, ni kaj......In vem, da bo to za naju huda izkušnja. Upam, da mi tega ni treba preživljati.

Ali mislite, da je NS pri meni dne 17.12. prekmalu??? Takrat bom noseča 11 tednov in 5 dni. hmmm?!?!?!....Kaj, če jaz to preložom za en teden?!?!....hmmmm....

Komaj čakam Angel s., da se malo igram.

Kaja....Ko boš pisala mere otročička na seznam, predlagam da napišeš: datum - tedni user posted image ,mere. Čez čas nam bodo znane tudi teže otročičkov, pa lahko primerjamo in spremljamo.

Jaz bom imela dopust decembra in komaj čakam. Dela imam kar dovolj . Pa še petek je danes in prav veselim se lenarjenja.

LP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
30.11.2007 8:34:17   
*Mojca*
Taly jaaaa samo še 12krat. Sej bo hitro  user posted image user posted image user posted image
Jaz bom tudi verjetno rodila kar v Postojni. Dej it ene par dni čez rok, jaz grem par dni prej pa bova cimre user posted image

alea01 jaz bi pa full mela punčko. Pa tako kot je že nya rekla...lahko ji še zraste lulček in to na NS ni definitivno. Jaz sem ji včeraj takoj rekla da nočem vedet spola in je rekla da je na NS ita še prezgodaj in da ni zihr kar napovejo. Tako da...ni še vse izgubljeno user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
30.11.2007 8:38:34   
pikica_30
Midva sva pa včeraj zvečer 1. našla user posted image  z AS! In sva poslušala njegov srček, ga mal poštopala (153 utripov/minuto) in potem vsa blažena zaspala! Mislim, da sem še danes vsa dobre volje zaradi tega! Tale AS je res fina zadeva, ampak je res kot so že ene moje predhodnice pisale, da je treba slušalke zamenjat (midva sva vzela od MP3-ja) in se potem ful boljše sliši in lažje najde!

Hura, ker je petek! Jutri grem pa v shopping za novoletno jelko in okraske - bova prvič praznovala božično novoletne praznike v svojem stanovanju in imela prvič svojo smrekico! user posted image  Kje imajo lepe umetne jelke? 

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
30.11.2007 8:45:38   
pikica_30
Midva tud še ne veva, al bo user posted image  ali user posted image , na nuhalni se itak ni videlo, ker je bil user posted image  skoz na boku, na koncu je pa še hrbet pokazal! Pa itak, da spol napovedan na NS je komaj 60% zanesljiv! Zato bova verjetno midva šele kasneje vprašala - v kakšnem 5. mesecu, ko bo že bolj ziher. Čeprav nama vsi govorijo, naj NE vprašava, da bo potem bolj presenečenje, ampak midva sva seveda ful radovedna! Čeprav sva se pa zmenila, da če bova že vprašala, bova vedela samo midva, ostali pa zvejo na dan poroda! To bo najina mala skrivnost. Sicer bom pa tudi vse stvari kljub temu, da bom vedela spol, kupila nevtralnih barv, ker vem za primere, ko so ginekologi celo nosečnost govorili, da je npr. fantek, ko se je pa rodil, je bila pa punčka! Tako da nikoli ne veš za 100% dokler user posted image  ne držiš v rokah!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
30.11.2007 8:57:01   
adeja
 Dobro jutro! Da se javim še jaz.
Jaz sem imela včeraj pregled pri svoji gin. in je vse ok. Sem vpr. za krče, ki se se videli v torek na UZ in je rekla da nič hudega, ter mi za vsak slučaj napisala spasmex tabletke, ampak jih še nisem vzela, saj ne čutim, da bi blo kaj narobe. Je pa tak, da še vedno tu pa tam, predvsem ponoči, dojim hčerkico. Sicer je to res minimalno, podnevi pa več nič. In gin, ki mi je delala nuhalno mi je rekla, da lahko mirne duše še dojim naprej, da krči niso od teg (čisto nasprotno mnenje je pa od moje gin, ki mi je dojenje prepovedala prav zaradi morebitnih krčev). A jaz itak mislim postopoma prekinit, le tako na hitro nisem hotela, kot mi je moja gin. na prvem pregledu rekla. Me pa zelo jezi, da so ta mnenja med razl. gin. tako različna. No, dokler pa se počutem ok, je pa verjetno tudi zuser posted image vse ok in se dobro počuti. Upam, da tudi krči niso bili nevarni in da jih več ne bo.

Z kg se pa ne obremenjujem preveč (na pregledu je tehtnica pokazala že kar dobre 4kg več, kot sem jih na svoji tehtnici imela pred nosečnostjo, a se tolažim , da je druga tehtnica in da moram spremljat le na eni:)). Zdaj se mi trebušček že tudi zelo konkretno vidi, pa tudi v službi sem povedala-je bil že skrajni čas, tako da že vsi vejo. Mi je kar odleglo, potem ko sem povedala. Zdaj pa moram it delat. Lep dan vsem in seveda še lepši vikend!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1590
30.11.2007 9:05:16   
slovenka
dobro jutro punce. en čas se vam nisem mogla oglasiti, sem bila službeno v tujini... sedaj pa imam tudi zelo veliko dela, kar tam do konca februarja bo še kar napeto, imam neke projekte za izpeljat, takrat pa bodo tako že čist vsi videli moj trebušček in bom lahko počasi usporila. Je pa po eni strani je sedaj fajn, nimam kakih slabosti, se mi zdi, da se mi v 11. tednu energija vrača (razen prsi, ki so še zmeraj cele boge), želja po user posted image se vrača, spim bolje...) od dela pa niti nimam časa veliko misliti na user posted image , tako samo ob večerih, in se mi zdi, da mi sedaj tedni kar bežijo. Na zadnjem pregledu sem si mislila, kdaj še bo naslednji, pa bo že naslednjo sredo. jupi. Pa božičnih praznikov se že ful veselim. Kile še zmeraj enake, trebušček se še ne pozna. Mislim, da bodo v službi vsi izvedeli po NS, prej ne bo treba - čeprav postopno ve vedno več ljudi, niti nimam pravega nadzora več nad tem. Ampak mi je prav fajn, ko šefi en za drugim pravijo, kako super, da sem user posted image in da naj imam kar čimveč user posted image user posted image user posted image Sicer pa z mojim sedaj kupujeva pohištvo in keramiko za hišo - in še nič ne hodiva po trgovinah z otroškimi stvarmi. Meni se zdi še veliko prezgodaj za voziček in podobno - to bomo mi v zadnjih mesecih, ko tako ne bom mogla misliti na nič drugega kot na user posted image . Vem, kako je bilo pred poroko, na koncu sem samo še visela na forumu user posted image

Lepo bodite in vsem želim same lepe rezultate na pregledih. Aja, ta UZ - mislim, da vaginalnega delajo takrat, ko se še slabo vidi čez trebuh in mora iti čim bližje plodu - tako da imate prav, da so kasneje samo še 'običajni'.

Neposredna povezava do sporočila: 1591
30.11.2007 9:33:26   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30
Kje imajo lepe umetne jelke? 

Najbolj ugodne smrekce imajo v Merkurju, pa tudi lepe so. Midva sva jo predlani kupovala in so bile povsod veliko veliko dražje, kot pa v Merkurju.

Neposredna povezava do sporočila: 1592
30.11.2007 9:37:54   
alea01
Ze trikrat sem danes bruhala. Pa kdaj bo konec? Danes pa imam maraton. Da se mi kje moja kepica ne mascuje, ko pa sem razocarana. user posted image  Pocasi se privajam na pupo. Da bi ji zrastel lulcek, ne verjamem. Je bila G zelo prepricana in je sama hotla povedat.
Punce, jaz  ful ne zdravo jem. Sprasujem se od kje bo to moje dete dobilo vitamine? Sadje, zelenjava fuj... Jem hrenovke, pastete, ceaseburgerje, skratka same kozlarije, ki jih prej sploh nisem jedla. Ko pa tako paseuser posted image .
jem tisto, kar se mi zlusta, ker ce jem kaj posili izbruham.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
30.11.2007 9:46:04   
*Mojca*
alea01 jaz tudi jem same svinjarije. Od pomfrija in pohanega sira, sirovih štručk...jaoooo....prej sem bila vegi in jedla samo zelenjavo user posted image

Bo treba začet malo pazit ni kaj. Jaz se tolažim s tem, da se seliva in nimam časa za kuhat...od naslednjega tedna naprej bo bolje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
30.11.2007 9:54:35   
fragola
Dober dan punce kako ste kaj? jaz sem prav ok! Tudi jaz komaj čakam božično novoletne praznike, mi je najlepši čas v letu, lepo bi bilo, da bi takrat še kaj snežilo tudi tle pri nas na primorskem, potem bi bla prava zimska idila!
Jaz sem tudi slišala srčke moje bebice ma sem štela utripe ma sem jih preštela soma neki čez devedeset/minuto in vem, da je to veliko premalo, zato se prav malo bojim!
danes ko pridem domou bom še enkrat, moj me tolaži, da ni nič pa se malo sekiram!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
30.11.2007 10:08:37   
Kaja08
Po moje pa samo nisi slišala vseh utripov in jih zato nisi več preštela! Zato pa men te domače naprave niso preveč pri srcu, ker lahko potem skoz paniko zganjaš - če ne najdeš utripa, pa če ga najdeš in ful malkrat utripa.... Jaz sem zanašam na to, da mi trebuh raste in da to pomen, da tud mali raste. Bo že G potem vse pregledala, tako kot se šika user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
30.11.2007 10:33:57   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Po moje pa samo nisi slišala vseh utripov in jih zato nisi več preštela! Zato pa men te domače naprave niso preveč pri srcu, ker lahko potem skoz paniko zganjaš - če ne najdeš utripa, pa če ga najdeš in ful malkrat utripa.... Jaz sem zanašam na to, da mi trebuh raste in da to pomen, da tud mali raste. Bo že G potem vse pregledala, tako kot se šika user posted image

Ja sej tudi moj tako pravi, da je lepo, da slišiva srček! Vendar mu gre pa na živce pole k štejem utripe, ko jih preštejem premalo pa paničarim!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
30.11.2007 10:39:35   
fragola
Vsem, ki ste opravle NS čestitam, za uspešne preglede, tiste k pa mate danes držim pest, da bo vse ok!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
30.11.2007 10:47:14   
tweetek
No pa se spet malo oglašam... user posted image vsem za uspešne preglede! Jaz sem se že pred enim mesecem poslovila od večine mojih navadnih hlač - sem bla bolj suhica z ozkim pasom pa so me hitro začele tiščatuser posted image ... Zdaj mam pa že kar trebušček - zjutraj je bolj ena taka mala kepica če se pa najem je pa že kar zajeten, tko da me ljudje že sprašujejo če sem noseča. Zredila sem se pa po najnovejših podatkih za eno kilo in pol od začetka nosečnosti - čeprav mi teža kar niha za kako kilo tko da bo mogoče že jutr kaka kilca več ali pa manj... Je pa hecno ker pojem za en tovornjak hrane sem mislila da se bom bolj zredila. Če pa paše jest, pa še slabo mi rata če ne jem na dve ure in poluser posted image user posted image user posted image Aja, pa modrček mam za skoraj dve številki večji - jao je to drago! Sva z lubijem mela kar dva tedna prej miklavža ker me je že vse tiščalo in mi je urgentno prinesel 2 dovolj velika modrčka.... Strije mamo pa tudi že - po riti in stegnih, sicer se mažem ampak ne vem če kaj pomaga, trebušček in prsi pa zaenkrat še niso marogaste. Tko da nič se sekirat glede strij in kil pa trebuščkov, jaz sem z vami user posted image

Drugače vam pa želim lep petek pa miren vikend.

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.11.2007 10:51:26   
tweetek
aja, pa strinjam se s kajo - jaz tudi raje nimam teh domačih priprav ker vem da bi se preveč sekirala... Fragola kar mirno kri... Te pa čisto razumem mene vsake tolko časa kar stisne da ne bi blo kaj narobe, čeprav si skoz dopovedujem da ne smem bit panična ker to ne koristi ne meni ne otročku.... Sem si odredila da mislim damo na lepe stvari in ne berem knjig al pa postov o splavih, boleznih itd... Kar pomaga, priporočam to metodo vsem ki vas skrbi za user posted image   ...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?