|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
1.12.2007 8:47:33   
Bety upa
Taly......Ne vem, če sem prav informirana, samo migrene se pojavijo zaradi zožanja krvnih žil v področju glave. Zato si čutila olajšanje ob mazanju s kapljicami, ki so verjetno žile razširjale.
Migrene so podedovane in za njihov pojav ne poznajo vseh vzrokov. Poskusi eno domače zdravilo in sicer, umivati glavo in lica s toplo in mrzlo vodo, toplo in mrzlo vodo....(po Kneippu)
Mogoče ti omili vsaj bolečino.....Žal mi je, ker imaš to težavo. A tvoj mož je policaj ali reševalec?

Jaz sem opazila nekaj čudnega, in sicer, če sem v neprezračenem prostoru, dobim menstrualne krče v maternici. user posted image user posted image  Zelo nerodno, če nisi doma. In doma spim zraven odprtega okna celo noč.Ginekologinja je eni od vas rekla, da so ti krči normalni do 16.tedna.

Vsi naši prijatelji in cela družina navijajo, da se ta naš otročiček rodi živ in zdrav. Vsi stiskajo pesti in ponujajo posteljice, jogije, robo.....Zelo lepo....Samo jaz bi rajši videla, da me pustijo pri miru do konca teh preiskav.

Komaj čakam Angel s.....

Lep in sončen dan želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.12.2007 9:07:05   
Anonimen
Moj dragi je v prostovoljnem gasilskem društvu, pa imajo tehnično reševanje:)
Tisti bi-bi-bi-bi je tako zoperen, ko začne piskat :)

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.12.2007 9:38:23   
alea01
Hej bejbe!

Bety upa- mene se zmeraj spika v spodnjem delu trebuha in sem se zdaj ze navadila in se ne sekiram, ker je vsakic ko grem na pregled vse v najlepsem redu. Kepica je zdrava in se lepo razvija. Jaz mislim, da ene to cutimo bolj, druge pa manj ali pa sploh ne. Kaj cmo, vsaka je unikat.
Danes zjutrej je pa mene prijelouser posted image . Moj kar ni mogel verjet, je mislil da ga zezam. Ko pa tako dolgo nisva. Moram povedat da je to moje prvo jutro brez slabosti. No ja, vceraj sem itak cel dan bruhala.
A niso ti nasi dedci bogi? Nic user posted image user posted image . Ma ja, me smo pa tud. Me pa bruhamo, pa slabosti. Vsak je po svoje bogiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.12.2007 10:12:13   
Anonimen
Morgen, punce.
Aleja,tudi jez imam se vedno krce,vsake toliko me ornk vrze,pa sem v 14t.
Glede nasih dedcev pa;oni med naso nosecnostjo le user posted image stradajo,nas pa caka marsikaj hujsega,kar bi oni-vsaj moj-,tezko preziveli.
LP

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.12.2007 10:21:29   
lunca14
Dobro jutro.....po dolgem času boste brale prvi post,ko se nekdo jezi.mater sem jezna na svojga deca....ker ima svojo obrt,dela cele dneve in ker dela sstrankami ga le te včasih zavrkavajo in potem se znaša name.Ne more me gledati,da ne delam.s tem mislim na fizična dela,ker jih trenutno ne smem opravljat zaradi hematoma.A itak nisem brez dela,pri dveh otrocih,vseh gospodinjskih opravilih in moža,ki ga ni nikoli doma,upam da veste kako poteka moj dan.In vsak dan mi da vedeti,da mu ni prav,da ne delam fizično,danes pa mi je prekipelo,pripeljal je neke dile ki jih je treba poštrihat za na najino hišo,on dela,dedi mi čuva malega starejši je od zunaj,in sedaj naj sam pripravim vse dile,prinesem palete,jih zložim in premažem,pa sem seveda to tudi storila,ker sem jezna,ko sam hudič,ker si sploh drzne kaj takega od mene zahtevat.Pa naj mi pade vse ven.....če je njemu vseeno.....ma kaj naj rečem solze mi lilejo,jezna sem ful,ampak naredila bom,samo,da ve par dni se znjim ne menim.Ma punce sori,ampak morala sem dat to iz sebe ven,ker mislim,da me boste razumele samo ve,zdravnicame je hotela dat v bolnico,jaz pa doma skladam dile.....pa počivaj če moreš.Še enkrat se vam opravičujem za ta post,saj ga boste itak čez par dni pozabile pa bo.Mejte se lepo,jaz pa grem malat.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
1.12.2007 11:37:24   
Anonimen
Te dobro razumem.
Moj je tudi privat,pa cele dneve dela,sicer fizicno bolj malo,,pa vcasih tudi pride ves naespediran domov.
Sem bila pred parimi miseci v isti situaciji kot ti,mijom,pa pocivanje,pa me je moj prav butasto gledal,ko sem lezala-na njegovem kaucu-.V njegovi zlahti ni bilo nikol nobenega problema pri nosecnicah,kao,kako da je ravn -nas-doletel.Pol sem imela SS,zdaj sem spet user posted image ,pa me popolnoma drugace obravnava.
Ne se pustit tvojemu,pa ce je tako zatezen,bi bilo pa mogoce vseeno bolje da gres v bolnico.Naj pa babice malo vskocijo.

Drzim pesti zate,da bi se vse uredil,pa da bi tudi tvojemu kapnil,kaksno napako dela.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
1.12.2007 12:36:43   
alea01
Lunca14- Moj ima tudi obrt, pa se na faksu ima studente in dela doktorat. In glej, jaz cele dneve polezavam ali pa bruham. In moj me to razume in tudi ce hoce, da mu kaj pomagam mu samo lepo recem: Dragi moj, ko pa  ne morem. To je samo dobro za najinega soncka. In me razume. Jaz nisem sposobna niti kosila naredit in to mora tasca. Ampak pri nam se nobeden ne pritozuje in me se bolj crkljajo.
Jaz ti svetujem, da se pogovarjata in pogovarjata. Daj mu vedet, da te skrbi za vajino dete in poleg tega se za sebe. Ampak, to moras zelo sladko povedat. Recimo: Lubi moj, pa to je za najinega pikeca. Saj ves, da ti skoz pomagam in ti se bom, ko bom lahko. Ampak zdaj me mores razumet, da ne zmorem Pa par lubijev mu daj in bos vidla, da bo razumel. Moras biti sladka. Ker ce bos vsa sladka bo tudi on. Zapomni si. Kaksna bos ti do njega taksen bo on do tebe. Ce bo pa jezen in se bo drl, nikar se ne deri nazaj. Ti lepo ostani vsa zlata in mu reci: lubi mozek ne se jezit, bos vidu kolk bo kmalu fajn, ko se bo nasa druzinica povecala. Verjemi mi . TO PALI!!!!
Upam, da nisem prevec nakladala

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.12.2007 12:51:47   
tweetek
Jaz se strinjam z aleo. Moj lubi je sicer zlat, ampak dostkrat česa ne razume in mu je treba počasi potrpežljivo in ljubeznivo razložit - recimo ko sem mela prvo migreno pri njemu doma me je gledu ko da sem blesava ker nisem mogla ven al pa vstat al pa jest kosila - pol sem mu pa razložila da dokler tablet ne prime me tolk boli da tud dihat ne morem in da se počutim ko da se mi bo zmešal, te izjave sem (sicer ne zanalašč) podkrepila z bruhanjem, smrtno bledim ksihtom in zmedenostjo, pa je koj razumel. Naslednjič je bil že v pozoru ko sem potožla da me glava boli in prinesu lavor, zagrnu zavese in prinesel tablet user posted image user posted image

Hočem povedat, da sem prepričana da te ima tvoj mož rad in da ne bi rad ogrozil vajinega otročka, samo ne razume da res ne smeš delat. Pomaga tudi če pokličeš svojo G in ji daš moža na telefon da mu ona razloži, kaj se lahko zgodi če boš počela stvari ki jih ne smeš delat, in mu bo potegnil da to ni neki kar si tizmišljuješ. Velik razlage pa malo strahu ugodno deluje na moške možgane user posted image .

Drgač pa nikar ne delaj takih reči, pa barve tud škodijo plodu, še posebej razni laki in premazi za les! 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.12.2007 13:32:42   
lunca14
Ma ste me nasmejale s temi moškimi možgančki,saj sedaj sem že bolje,ampak očitno so res hormoni na delu.....pa saj ne rečem imam fuuuul rada svojega možeka in on mene,obožuje najina sina,ampak včasih se pa obnaša kot dec.In danes je potem pokapiral kaj zahteva od mene in mi prinesel malega in rekel,da bosta vse z dedijem naredila.Saj sem videla da mu je bilo hudo,ampak ne bo pokazal čisto vsega.Saj tudi vem da sem sama,kriva,nikoli ne pokažem svoje nemoči,vse lahko naredim in nočem prositi pomoči,če ne vidijo,da jo rabim ,jo sama ne bom prosila,vem sem čuden tip.Pa saj tud men ne paše zdej tole,da ne smem delat,pa bi rada,sem tip človeka ,ki rada dela in mi ni težko nobeno delo,tud žakle cementa sem premetavala,pa so me zidarji samo čudno gledal,kaj čem taka sem.Skratka zadeva je pošlihtana,izdali so me hormoni,moža pa živčki.Punce hvala za tople besede,zato pa sem pojamrala tuki,ker sem vedla da me boste spravle nazaj v dobro voljo.Čaouser posted image .

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
1.12.2007 14:50:41   
*Mojca*
lunica14 očitno je zdaj neka luna al nekaj podobnega ki tako blesavo vpliva na te naše moške. Midva sva se zdaj selila in sem tudi včeraj poslušala da dela vse sam (zato ker nisem nosila 20kg težkih škatel v avto), da nič ne pomagam (ne bom komentirala da sem vse, ampak res vse sama zložila v škatle, vse počistila,...). Tudi meni je počil film in sem se lotila stvari po svoje. Sama sem dvignila jogi in začela razstavljat posteljo. Ko je to videl mu je bilo res hudo in mi je rekel da bo sam. Ko je rabil pomoč sem rekla, da raje ne bi, ker itak zmore vse sam in je brezveze da se nekaj vtikam, ker itak sama ne delam nič. No, potem je končno dojel in se opravičil.
Danes sem mu omenila da bi šla kdaj na Krvavca smučat, tako dopoldne za 2 urci (ker delam decembra pop), lepo počasi in v easy in je znoru. Da nič ne pazim nase in na bejbija, da bom padla (sem učitel smučanja in nisem padla že 7 let), da sem neodgovorna. Skratka druga skrajnost. Tako da lunica moja, nekaj je v zraku user posted image user posted image user posted image  nič se sekirat!

Zdaj ko sem vas prebrala, se malo nasmejala in izlila še svojo jezo, se grem pa naprej učit. Lep vikend!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
1.12.2007 16:29:46   
Bety upa
Lunca14..user posted image ..hmmmmm....Pa saj imaš čisto vest, da ne poležavaš, ker si lenuh, temveč zaradi zdravstvenih razlogov. user posted image Kako ti bo tvoj zdaj verjel, ker si vse postorila sama? Pomislil bo zagotovo, da je samo treba malo dvigniti glas in ženska uboga.....Prosim te....user posted image

Premisli...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
1.12.2007 17:18:49   
lunca14
Betty upa.....saj ni bilo povzdignjenega glasu in tudi nisem vsega storila,le pripravila sem zadevo,ker sem pač trmma,ker sem mu hotla dokazat,da zmorem.....ampak ne smem.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
2.12.2007 10:33:08   
Anonimen
Moj tud ne razume, ampak jaz sm rečm, da si ne zmišljujem in da ko mi bo bolje, bom tud kuhala, ampak dokler mi je slabo, pa res ne bom zmarila mesa. In danes greva na kosilo k tašči.
Včeraj sva bila v Grazu, sem šla v H&M - kupila ene zelene bolj športne hlače za nosečke za 30 €, pol sva šla pa še v Seiersberg v C&A - kupila kavbojke za 40 €. Pri nas bi dobila ene za 60€. Torej se splača. Majo tud ostale stvari, ampak zaenkrat nism nč druzga, glavno da mam hlače - sm happy kot radio. Imajo pa tudi v Celju C&A, bi se blo treba pozanimat, če majo oddelek za nosečke. Sva bla malo na izletu, še v Ikei, kjer itak vedno zapravljamuser posted image . Ampak je bil moj tko razumevajoč, sploh nism mogla verjet. To bo najbrž bodoči očka. Sva šla še v Tosy r us malo pogledat - quinny je 200 €.

V glavnem lep nedeljski dan vam želi user posted image , ki bo danes bolj ali manj počivala.

LP

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
2.12.2007 11:09:52   
lonapo
Lepo nedeljo vam želim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
2.12.2007 11:44:39   
alea01
Hello!!!

Tolk se mi je zalustal kuhan vin, da sem si ga skuhala. Mjami. Kot najvecji pijanc. Mislim, da mi je usekal v glavo, ker se mi sam smeji. Kolk bo to lustno za mojo kepico. Mislim, alkohola sploh ne pijem. Za posrat. Kaj si vse user posted image  ne zazelimo.
Ker mi je tolk fajn(po vincku) se bom kar sama s sabo mal menila.
Vceraj sem imela ful energije. Ne vem a je bilo krivo jutranjeuser posted image  ali kaj? Pekla sem ko nora. Imam ful piskotkov. Lahko jih pridete pospravituser posted image user posted image . Spucala sem svoj stuk, pa se tascinega enega nizje. Potem sem se lotla se avte oprat in to treh!!! Mislim, kaj mi je blouser posted image  . No, danes pa spet postarem. Slabosti in slabosti.
ej, do kdaj mislite jemat folno kislino? Jaz mislim da bom kar nehala, ker se mi zdi da mi je po tifolu se bolj slabo. Sicer sem enkrat v lekarni dobila centrum, ampak so tolk bikovske, da nisem mogla spravit doluser posted image
Na puzo sva se z mozekom ze navadila in zdaj komaj cakava da prikuka ven iz luknjeuser posted image . Sam eno je pa res: ROZA BARV NE BO!!!!!
A sem vas utrudila? Se boste pa mal nasmejaleuser posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
2.12.2007 11:59:19   
Eva2008
Prav prijeten dan za nas user posted image . Za poležavanje. Čeprav imam sama ogromno energije. Sem že skoraj kosilo do konca skuhala, oprala goro cunj in službene opreme, sedaj me čaka še likanje, vendar sem se najprej prišla malo javit k vam, da vidim, če ste vse ok in če je kaj novega.

A se že vsem pozna buši? Meni še nič in sem malo žalostna. Komaj čakam, da se mi bo poznal. Za zdaj ve zelo malo ljudi, da sem user posted image . Strah pred 16t je vedno bolj prisoten. Res komaj čakam, da bom v 17t, da me bo manj strah. Čeprav me možek ves čas tolaži, da bo tokrat res vse ok. Upam.

Kasneje pridejo k nama na obisk moževi starši. Komaj čakam, da vidim njegovo sestrico. Je že skoraj en mesec nisem videla, pa je tolk cartik, da bi jo imela ves čas pri sebi. Mi vedno reče moja Evica. Pa kako je bila vesela, ko je izvedela da bo tetica. In to dvema. Je rekla, da ko se bosta rodili, da bo prinesla vse svoje igračke. user posted image

Zdaj grem pa še malce kuhat. Se vam še kaj javim. Lulam pa zdaj manj pogosto. Zjutraj me je pa nekaj pristisk hecal. Sem imela ful nizkega. Je rekel dragi, da bo treba pri kosilu 1dcl vinčka spit. Meni pa ne paše, ker nisem bila nikoli pristaš alkohola.

Sva zjutraj poslušala najini pikici, sta srčka tako lepo bila. user posted image

Lepo nedeljsko popoldne vam želim in jutri uspešen začetek tedna.

Aja, naslednji pregled imam pa 21.12.2007.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
2.12.2007 12:00:41   
*Mojca*
alea01 pa ti si legenda, res si me nasmejala user posted image user posted image user posted image  Dej pridi še meni spucat avto pa malo piškotkov spečt user posted image

Jaz bi tudi enga kuhančka, mi prav diši ko se sprehajam zvečer po Lj, enga si pa že lahko privoščimo a ne user posted image

No evo, tolko si me nasmejala da sem zažgala čebulo, jaoooo bo treba odklopit RR med kuhanjem kosila.

Kar se tiče Tifola bom jaz vprašala na naslednjem pregledu. Imam še eno tablico za pojest potem bom pa tudi jaz verjetno nehala.

Nič, grem kuhat dalje preden še kaj zažgem!

Lepo nedeljo vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
2.12.2007 12:45:14   
petra13
LP JAZ PA IMAM PDP 10.6.user posted image  SEM BILA ŽE NA NS IN VSE JE OK

5ra

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
2.12.2007 12:57:26   
*Mojca*
dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Te bo Kaja08 dala na seznam ko pride kaj pogledatuser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu petra13)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
2.12.2007 14:53:08   
slovenka
alea, samo to tvoje bruhanje je pa nenavadno - praviš, da ti ob sadju in zelenjavi gre na bruhanje, ampak dejansko ob tem, kar ješ, ti pa res gre, a ne? Jaz pa ne prenesem ničesar, kar je mastno, najraje imam jogurte, sveže sadje, zelenjavo, črni kruh, testenine (vendar ne s smetano) - in imam kar pravi občutek, ker doslej še niti enkrat nisem bruhala. Mi pa prebava dela 100/h in sem eno kilo v minusu v primerjavi z začetkom - redno jem, zdravo, vendar se vse hitro prebavi in ne uspem sledit s hrano.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
2.12.2007 19:26:12   
Anonimen
Ta teden ko sem imela pregled, mi je sam ginekolog rekel, da naj ek Tifol. Do 12 tedna je dovolj.

Jaz sem neverjetno utrujena, trebušček je lepo viden, da se mora pogled ustavit pri meni.user posted image  Ja, se bom jutri slikala, sem se že pri 10 tednu, pa je bil že tam kar lepo izbočen.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.12.2007 8:33:08   
fragola
Dobro jutro punce, danes je pa dan za poležavat, to vreme je prav turobno. No jaz ne lih ležim sem v službi in tle moram bit do 16-ih, ma kje je še to in še ponedeljaek je!!! Ma sej bo no, se malo tolažim sama sebeuser posted image ! Sem pa zelo zaspana danes, verjetno je krivo vreme!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.12.2007 9:04:07   
pikica_30
Živjo!
Tudi meni je tale ponedeljek beden: dež, dež in dež pa še prvi delovni dan in še 5 dolgih! Fuj in fej! Na srečo imamo v petek kolektivni prednovoletni izlet na Primorsko in bo vsaj petek krajši!  

Fragola, ali sta še kaj poslušala z AS svojo user posted image ?

Taly, ti pa hitro daj slikico z bušijem gor, ker se meni zdi, da je moj buši velik že najmanj za 5. mesec in sem čist out zaradi tega! Doma me pa vsi (mami, sestra, možek) kregajo, kaj si mislim, ko se pritožujem, da ne morem nobenih hlač več zapet, da bo trebušček vedno večji, kaj bo šele v 9. mesecu!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.12.2007 9:40:48   
lonapo
živjo, uf kašen smotan dan;kako dežuje,, še na sprehod ne morem.

moje slabosti so spet prisotne; najhujše je po mlečnih zadevah. Še vedno me utrujenost daje. Tifola mam samo še za danes in za jutri, potem ga pa neham jest; v četrtek imam pa itak pregled pri moji G., potem pa verjetno nazaj v službo, bomo videli.

Grem malo pozajtrkovat, pa se še kaj javim.

lp, lonapo

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.12.2007 9:41:56   
alea01
Jutro!

kolk je zaspano vreme. Kako ste?
Da se vam ze orenk busi pozna? Meni cist mickeno. In to opazim sam jaz, ko vem da sem user posted image .Mene so same joske. Modrce si moram kupit, ker mi je vse premajhno. Je pa res, da ne prenesem hlac, ker ne da bi me tiscalo ampak tale pas me kar moti. Zadnjic sem si v Mangu (itak stalna stranka) kupila oblekco za novoletno zabavo. In vceraj mi moj rece, naj si jo oblecem, da me bo videl. In sem s tezavo spravila goruser posted image . Zaradi joskov!!! Tko da cez dva tedna po moje mi to ne bo nic prav. Meni so joski zaceli sele pred kakim tednom poganjat. Ogromni so. Moj pravi da je pa to ze prevecuser posted image user posted image .No ja, prej so bili bolj majhni, pa se je revcek moral na njih navadit.user posted image
Ej, a ste ze zbrale imena za svoje soncke? Midva imava samo za user posted image . A kaj, bo pa user posted image . Aja, povedala ne bova nikomur za spol. Naj bo za druge presenecenje.
Ma sem spet nakladala. ko se mi pa cvekauser posted image
Pridne bote. Cao

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?