lunca14
|
Dobro jutro.....po dolgem času boste brale prvi post,ko se nekdo jezi.mater sem jezna na svojga deca....ker ima svojo obrt,dela cele dneve in ker dela sstrankami ga le te včasih zavrkavajo in potem se znaša name.Ne more me gledati,da ne delam.s tem mislim na fizična dela,ker jih trenutno ne smem opravljat zaradi hematoma.A itak nisem brez dela,pri dveh otrocih,vseh gospodinjskih opravilih in moža,ki ga ni nikoli doma,upam da veste kako poteka moj dan.In vsak dan mi da vedeti,da mu ni prav,da ne delam fizično,danes pa mi je prekipelo,pripeljal je neke dile ki jih je treba poštrihat za na najino hišo,on dela,dedi mi čuva malega starejši je od zunaj,in sedaj naj sam pripravim vse dile,prinesem palete,jih zložim in premažem,pa sem seveda to tudi storila,ker sem jezna,ko sam hudič,ker si sploh drzne kaj takega od mene zahtevat.Pa naj mi pade vse ven.....če je njemu vseeno.....ma kaj naj rečem solze mi lilejo,jezna sem ful,ampak naredila bom,samo,da ve par dni se znjim ne menim.Ma punce sori,ampak morala sem dat to iz sebe ven,ker mislim,da me boste razumele samo ve,zdravnicame je hotela dat v bolnico,jaz pa doma skladam dile.....pa počivaj če moreš.Še enkrat se vam opravičujem za ta post,saj ga boste itak čez par dni pozabile pa bo.Mejte se lepo,jaz pa grem malat.
|