|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
1.12.2007 21:17:07   
K_a_t_i
Tinaaja, tega je še. Da ne boš mislila, da se s porodniško konča... Moj nečak je bil "hospitaliziran", vendar je v bolnico hodil samo po injekcije. Spal in čez dan je bil doma. Ker je bil uradno hospitaliziran, mami ali oči nista dobila bolniške. Sestra je koristila dopust. Lepo, a ne?
Pa tudi, če bi fantek ostal v bolnici, mamici ne pripada bolniška. Predstavljaj si zdaj to pri delovniku od 9-17 + 1 ura vožnje na delo v vsako stran...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.12.2007 21:22:52   
cv105
evo, podoben primer, kot ga je navedla Kati, sem hotela opisat jaz ... bratranec pol leta na kemoterapiji ... ... pol leta v bolnici ... starši pa na neplačanem dopustu, ker jim je rednega seveda zmanjkalo ... pa ni pomagal noben predlog s strani pediatra ... teta se je vsak dan vozila v LJ ... vstala zgodaj zjutraj, bila cel dan pri malemu, zvečer, ko je zaspal, pa nazaj ... ma ni, da bi človek govoril ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.12.2007 21:58:32   
Sibil_
Zato pa imate srečo vse z dobrimi taščami-mamami, ki vam lahko pazijo na otroka.Ker četudi dobiš bolniško, je v nobeni firmi ne gledajo z odobravanjem, sploh pa če si prej delal zelo zavzeto in vestno.Ker pričakujejo dobro delo in nič odsotnosti še naprej.user posted image

In glih zaradi tega-bolniških itd in ker pač nimam nobenega za pomoč jaz kolebam če vzet službo ali ne.Ma je kar težka ta, ja.

CV-naj kar preveri.Drugače se pa CR tretira kot vsala operacija ima mož pravico do bolniškega dopusta za nego.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.12.2007 23:32:24   
skačica
čer!

Uf imate težko temo. Jaz o tem raje ŠE  ne razmišljamuser posted image , sicer pa do zdele nisem vedla, da ne dobiš bolniške, če imaš otroka bolanegauser posted image  Pa kje jaz živim, na luni morda???????? Men se je pa zdelo, da so moji sodelavci bili na bolniški zaradi otrok, zdej pa ne vem kdo jim jo je napisaluser posted image

Mi smo bili pri atiju, oz. bila sem samo jaz, ker je ati na intenzivni in so dovoljeni samo kratki obiski pa da jih ni preveč. Sicer ima bronhitis, ampak pri vseh njegovih boleznih in zdravstvenem stanju je lahko tudi bronhitis zanjga trd oreh. Sicer je zdravnik še rekel, da ima povečano srce in da popušča, ampak to že nekaj časa vemouser posted image . Ima seveda masko, ker je bila konc. kisika v krvi zelo nizka(posledica bronhitisa), se pa že bolje počuti in bo verjetno kmalu šel na navaden oddelek. Ga pa verjetno vseeno za Miklavža še ne bo domov in to je zdaj že drugič, da mu bomo darila nesli kar v bolnicouser posted image .  Samo da se porihta in pride v mamino oskrbo- ta se je vedno izkazala za najboljšo(njeni čajčki delajo čudežeuser posted image )

Krst jutri bo, bomo pa šli tud njega seveda obiskat.

Vse kar sem mislila še napisat, mi je ušlo iz glaveuser posted image

meaa- ti si rojena umetnicauser posted image . Men je tašča naredila lep venček, le sveče sem izbrala take, ki izgledajo kot biljard kugleuser posted image , ampak sej so kul.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
2.12.2007 0:00:46   
sezam
CR - mož je upravičen do bolniške, samo to zelo redki vedo. Poznam 2 primera, ko sta lahko moža koristila user posted image

bolniška in otrok v bolnici - to je pa user posted image . Je bla letos sestra s tamalim v bolnici (15 M) in bi morala dati svoj dopust + doplačilo, da je bila lahko zraven, ker pač ni več dojila user posted image  K sreči ima dobro osebno zdravnico, da ji je dala bolniško zanjo user posted image

skačica - čimprejšnje okrevanje tvojemu očetu  in lepo se imejte jutri na krstu

meaa - ti si pa res pridna. te občudujem, pa še toliko volje imaš, da še kaj ustvarjaš zraven user posted image

barči - ma eni župniki so pa res kr neki user posted image  Čist prav si naredila.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
2.12.2007 0:37:47   
TeDyBear
Pozdravljene po doooooooolgem času!user posted image user posted image user posted image

Draja - ne obupaj, tudi pri nas imamo probleme s hrano, Jurij je imel skoraj dva meseca nerazložljivo drisko, fiuuuuul smrdečo, zelno, penasto...bljak!!!! Ker je pred tem normalno pil adaptirano mleko, je bil pediater mnenja, da to ni alergija na kml. Seveda sva v tem času trikrat dala blato na preiskave, jemali so mu kri, otrok pa bogi za znoret! Seveda so bili vsi izvidi negativni. Še celo v LJ smo morali na PEK, zaradi suma na cistično fibrozo, da so mu naredili iontoforezo . hvala bogu je bila negativna. No, končno naju je poslal na teste za alergijo in voila: Alergičen je na kravje mleko in pšenico!!!!! Tako da sva zdaj na pregominu, dobiva ga na recept in seveda izogibamo se pšenici user posted image . Itak pa te prehrambne alergije otroci najkasneje do 3. leta prerastejo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče župnikov: jaz imam eno polsestrico, staro 9 let (moja mami je žal že 14 let pokojna, oče pa si je ustvaril novo družino) in tamala NI BILA krščena zato, ker njena starša nista poročena!!!! Mislm....Enostavno NE odstopa od tega, še sedaj po toliko letih ne.

Bolniške - ja res šit! Pri nas je bila pred 14 dnevi abnormalna situacija: jaz in moji trije sončki smo VSI dva dni sračkali in bruhcali ko za stavo, ati pa je imel oba dneva dnevno (od 6.00 do 18.00) - WTF??!? Situacija za znoret, sploh zato, ker sem še sama komaj komaj na ngah stala! Pa še to je bil problem, ker imamo samo eno straniščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ponoči še vedno ne spimo, samo da se frocek obrne in za trenutek zažmiga z učki - je že pokonci, pleza, se zgovarja.... Drugače pa je naspidiran 100/uro, kot bi bil na extazijuuser posted image user posted image user posted image , po vseh štirih obleze celo stanovanje, sam vstaja in hodi ob opori, stopnice so mu mala malca, je prav hecen, ko leze po njihuser posted image . Sam se tudi vsede in sploh je že zelo mobilen. Ja no, itak, saj je ŽE 9 mesecev star user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , oz. osem, ker je bil prezgodnjiuser posted image user posted image user posted image Čeblja tudi tako, da zvečer prav paše malo tišine user posted image , pa-pa, ba-ba, ma-ma, ati, ga-.ga(to je grega), la-la (to je luka); pokaže lučko in določene poznane predmete, pomaha, na komando se zasmeje in kao zajoka,  skratka - dolgčas nam NI!
cv105- upam, da bo z dedkom vse ok, moja stara mama je zaradi sladkorne že 5 let brez desne noge - in to nad kolenom, stara bo pa letos 81 let. Pa da ti to vidiš, ona ni na  vozičku, ona hodi s protezo in berglami!!! _Vsak dan se z dedijem kam odpeljeta, imata ful žlahte, al pa vsaj na pokopališče in ona sploh ne pusti, da bi kdo kaj namesto nje naredil!!! Zdaj je imela zlomljeno desno roko, pri 80ih letih, ampak je sama sebev tolk gnala in vztrajala, da po dveh mesecih - skoraj treh user posted image spet uporablja bergle in hodi!!! Tudi tvojemu dedku želim toliko optimizma, vse bo ok, boš videla!

vse ostale - bodite v cvetju user posted image , user posted image user posted image user posted image , pa ene par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše frocke, pa en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki jih potrebujejo, .... Sajjaz vas velikokrat berem, samo tooooooliko napišete, da po branju nimam več časa za pisanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JURIJ moj, VSE NAJ NAJ za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
2.12.2007 8:08:23   
draja
Jutro!

Sem totalno neprespana, kriva pa ni samo Živa, ampak moja migrena, ki mi ni pustila spati. Ah ja, bo že.

Danes ima moja miška god in danes imamo končno krst. Upam, da nam ga končno uspe izpeljati!

Skačica joj, držim pesti za tvojega očeta, da pa mu morda le uspe priti do Miklavža domov in v oskrbo tvoje mame!

TedyBear kako lepo, da si se nam malo oglasila!!!!! Najlepša hvala za vso tolažbo, saj veš, najhujši je šok oz. razočaranje, ko smo se takooooo zelo veselili ob negativnih izvidih.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Draja, najhuje pri vsem tem je, da ne veš pri čem si! Ko enkrat ugotoviš, pol že nekako voziš, sam tole ugibanje je pa res že 2much.

Boljš ne bi mogla napisat!

Čestitke Jurij in Tai!!!!!!!

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
2.12.2007 10:54:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
sicer pa do zdele nisem vedla, da ne dobiš bolniške, če imaš otroka bolanegauser posted image

Narobe si razumela - bolniške nimaš, če je otrok v bolnici (ali pa uradno v bolnici pa se ga spat vozi domov).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
2.12.2007 11:43:40   
cv105
Tedybear; user posted image  za vašo staro mamo ... res upam, da bodo tudi našega dedka poštimali user posted image

skačica: user posted image  za očeta

draja: uživajte danes ... user posted image  ... in vse najboljše Živi za god user posted image

spanje podnevi: Maks je postal hudo naporen kar se dnevnega spanja tiče ... zmatran do daske ampak vztrajno vstaja in rola naokoli ... sedaj je rabil 1 uro user posted image , da je zaspal ... ima katera kakšen nasvet ?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
2.12.2007 11:44:55   
cv105
user posted image user posted image user posted image  Jurij in Tai ... vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
2.12.2007 12:11:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
spanje podnevi: Maks je postal hudo naporen kar se dnevnega spanja tiče ... zmatran do daske ampak vztrajno vstaja in rola naokoli ... sedaj je rabil 1 uro user posted image , da je zaspal ... ima katera kakšen nasvet ?

A si zraven, ko ga daš spat? Naš namreč tuli, če jaz stojim zraven. Če grem ven iz sobe pa tudi tuli, ampak maximalno 5 minut - nato zaspi.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
2.12.2007 12:42:14   
cv105

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

A si zraven, ko ga daš spat? Naš namreč tuli, če jaz stojim zraven. Če grem ven iz sobe pa tudi tuli, ampak maximalno 5 minut - nato zaspi.

bom probala user posted image  ... saj ponavadi se takoj odstranim ... pa pljune dudo ven in moram priti nazaj

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
2.12.2007 13:30:52   
K_a_t_i
Pa mogoče ga probaj dat spat, ko še ni tok zmatran. Sicer je smešno, ampak lažje zaspijo, če niso preveč utrujeni user posted image .
Ja, naš nima dude - to pa je tukaj olajševalna okoliščina user posted image .

Kdo se spozna na marmalade? A je not kej tazga kar naši pikci naj ne bi jedli? 

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
2.12.2007 15:09:27   
amy26
Zgodil se je scenarij, ki sem se ga pred testiranji najbolj bala - negativni izvidi, otrok pa očitno alergičen .

Draja, tako sem jaz naredila pri Eli, dala eno žličko hippovega mleka, ona se upirala na polno, jokala k dež ko sem ji jo dajala, po parih minutah izpuščaji in rdeči fleki po obrazu.user posted image  od takrat ji več ne ponujam mleka. Testi (krvni in kožni) ki pa jih je imela pri 2,5m negativni, jaz na dieti a njej nič bolje.

Zato smo pa šli privat (alergologinji) še enkrat in zdaj imamo končno potrjeno alergijo na mleko in jajca in ne malo, mleko razred2, jajca razred3 (krvni testi)
tako da imam sedaj končno na papirju, jutri grem do P da mi napiše napotnico za mleko allernova, to poslati na Vrazov trg,....če pa nimaš tega na papirju te pa nič ne pripada

pri GH še vedno ne napredujemo, imamo samo en obrok pa še to še vedno samo goveja juha, ker drugega noče karkoli poskusi poje par žličk in konc edino juha ji gre najbolje
pa rada imam stisnjen sokec od mandarine oz.pomaranče in tukaj se pri nas GH konča

čestitke Jurij (9.mesecev) in Tai ( 8.mesecev)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
2.12.2007 17:38:08   
K_a_t_i
Čeeeeeeeeeer.
Punce, dejte no... NE TOK PISAT!!! Jst ne dohajam user posted image .
A kwa je novga user posted image  Ja neč... Sej zato je pa ta mrk tle gor, a ne?

Mi smo se mel lušten kljub tem slabem vremenu. Smo šli familiarno v Koloseja na kofe in tortico. Žigu se je ful dogajal user posted image . Un mali tobogan je še vedno zakon user posted image . Da o hordi mulcev, ki so prišli iz kina, ne bi.
Zdej zmatranček pančka v bundici - je zaspal na poti domov.

Amy26 - jst si pa kr ne predstavljam več, da tamal ne bi ničesar jedel pa cel dan joškanja... Že una večerna in nočne mi počasi presedajo user posted image . Tko da - držim pesti, da Ela čimprej kej z veseljem dol spravi! Pa da alergija kmalu izzveni. user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
2.12.2007 19:24:23   
cv105
čer

take kište za igrače imajo v Merkurju za 11,9 € ... a mogoče katera ve, če jih imajo še kje drugje?

user posted image

pa še nekaj me zanima ... kje spremljate dolgoročno vremensko napoved ... nekaj planiramo, pa rabimo sonček user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
2.12.2007 19:29:25   
Žabika
Uf tole je bila pa res pavza od RR-ja. Sploh nisem vedela, da lahko tako dolgo zdržim brez. Sem sicer nekaj preletela, ampak komentirat pa ne morem.

Imamo se fino, dogaja se na ful. Preživela sem dve zabavi; po prvi se je Hana ob 6:30 zjutraj odločila, da je konec spanja, iz druge pa me je malo pred namenjenim odhodom spravila domov. Ampak smo vse preživeli. Zdej sem pa nekaj časa frej žurk.

Hana osvaja nove motorične veščine in tako se lahko tudi premaknem kam v drugo sobo in prikobaca za mano. Tudi omarice, kavči, postelje so postale zelo "ponucne" za širjenje razgleda po sobi. Zlogovni repertoar se širi, tako da zdaj poleg a-a-a, obvlada še a-ba-ba, a-pa-pa. Na momente bi lahko rekla, da bo una ta strgana dohtarca, ko bo velika.

No zdej se gremo pa kopat, pa ninat.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
2.12.2007 19:38:16   
thaiss

vse naj naj JURIJ in TAI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa enga  user posted image Živi za god in krst!!

skačica user posted image za očeta!

erna vse naj naj za obletnico porokeuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
2.12.2007 19:40:21   
amy26
Kati hvala, tudi jaz upam da bo kmalu začela kaj jesti, pa sploh ne vem več kaj ji naj ponudim, ker karkoli skuham ji ni glih všeč, kupljeno pa tudi ne mara. Ponoči pa še vedno 2x ornk je, seveda če pa čez dan ne dobi dovolj hrane, saj tudi jaz mleka nimam na pretek.

Pa zadnji teden sploh noče več sama spati, zvečer jo komaj uspavam in samo ko jo odložim v zibko že alarm, ene 3x to vajo ponovim pol pa obupam in jo vzamem k sebi, kakšne pol ure se pri meni premetava pol pa končno zaspi.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
2.12.2007 19:41:37   
tinaaja
Cv - BC ima take skatle, sam brez motiva, pa ariel..

user posted image  
user posted image

Zabika - jutri staratas? Drzim pesti za uspesen prvi dan, pa da roke ne bodo prevec trpele user posted image No pri besednem zaklasu smo tam tam user posted image Pa pet in meditirat zna, ampak tisto je nek eeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeee.. pa zdi se mi, da je aji dala ime APA user posted image jaz ji skoz ponavljam mamamama, ona pa apa apa user posted image user posted image in ko vidi "apa", je mama pozabljena user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
2.12.2007 20:11:25   
erna14
ziva cestitke ob krstu
user posted image

thaiss-joj hvalauser posted image user posted image

nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
2.12.2007 20:14:57   
Žabika
tinaaja: hvala za lepe želje, v sredo jih pa prosim še enkrat ponovi. Nam je nekaj prišlo vmes, pa sem malo prestavila prvi dan. Tako da štartam v četrtek. Tudi fino je, da prvi teden ne bo predolg. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
2.12.2007 20:22:25   
sezam
Punce, dejte no... NE TOK PISAT!!! Jst ne dohajam user posted image .
A kwa je novga user posted image  Ja neč... Sej zato je pa ta mrk tle gor, a ne?

Ja, vikend je. Jutri bomo pa vse nadoknadile user posted image user posted image user posted image user posted image

TeDyBear - user posted image user posted image  da si se am malo oglasila. Vidim, da imate kar pestro.

cv105 - 10-dnevno vremensko spremljam TUKAJ
tinajaa - take škatle mamo pa mi (druge) user posted image

Vsenajboljše Tai in Jurij
user posted image

Vsenajboljše Erna in njen user posted image  za obletnico
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
2.12.2007 20:26:19   
draja
Hvala vsem za čestitke! Krst je uspel, imeli smo se super lepo , Živa pa je bila zelo, zelo, zelo pridna. Samo malo se je hotela skregati z župnikom, ko jo je po glavici polival, ampak sta si potem dala roko in je bilo vse pozabljeno.

Amy joj, nisem vedela, da imate potrjeno alergijo (ali pa sem pozabilauser posted image ). Močno, močno držim pesti, da kmalu izzveni in da ela začne še kaj drugega papcati. To mora biti pa res naporno zateuser posted image .

Erna čestitke za obletnico poroke!

Žabika super, da si še malo preložila. Paše danes ne, da ni treba že jutri itiuser posted image .

Besedni zaklad pred enim tednom je govorila mamamama, babababa, bebebebe, nenenenene, trenutno pa je nabolj aktualno tetetetete, tatatata in pa vedno aktualni neeeeeee, ko ji kaj ne pašeuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
2.12.2007 20:26:34   
Žabika
Jst crkujem od smeha! JO-JO in JP - brother from another mother! Carja sta Lado in Jure!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.