draja
|
Tko, da poročam kaj smo opravili z našo P. No, po njenem mnenju izpuščaj okrog ust, ki po pol ure izgine ni alergija . Sama se kot kar hud alergik ne strinjam, pa tudi na infekcijski kliniki so mi zatrdili da je to tipična alergijska reakcija. Encijan, žal mi je da imate potrjeno alergijo, kljub temu pa sem bila vesela tvojega posta, saj je samo še potrdil moje prepričanje, da je takšen izpuščaj znak alergije. No, naša P tudi ni zaskrbljena zaradi bruhanja v loku, pravi, da ji morda pač ni kaj pasalo (me veseli, da me drugič ne bo skrbelo). Nove napotnice nam ne namerava dati, ker je mnenja, da novo testiranje ne bi pokazalo nič več, kvečjemu manj. dala nam je kup napotkov glede uvajanja GH, kar že itak vemo, je pa mnenja, da naj Živi kar ponujamo adaptirano mleko - seveda postopno. Ok, to je to. Jutri se bomo naročili samoplačniško k privat alergologinji. Če nič drugega rabim en ornk pogovor z enim strokovnjakom. ponoči sem namreč razmišljala tudi o pšenici, ki je tudi pogosta alergija.Morda pa to povzroča Živi krče in krvave nitke tudi ko sem jaz na dieti brez mleka in jajc ???? Ne vem, ugibam, razmišljam,.... skratka rabim en pogovor v miru z enim fajn strokovnjakom. Jure, Bor (+ mamica in oči), Živa od Pikce, Matia, Diti, Špela in vsi ostali bubicani ali s težavami zaradi zobkov en kup . tole je pa nagrada za Ajo, ker je tako potrpežljiva ( ) Dskubin tole je pa zate, da boš lažje zdržala z obema razgrajačema (pssst, sem ti notri malo rumčka zlila ).
|