skačica
|
draja, hvala! Se strinjam s teboj, tudi jaz bi jo peljala k privat alergologu, potem boš pa res pomirjena, da si za svojo piko naredila vse kar je v tvoji moči. Tud jaz se kar na hiter zmenim za privat, če se mi zdi, da je javno zdravstvo bolj tako tako.....ali pa če so dolge vrste. Sem ravno ta teden klicala na ped. oddelek v CE za datum za UZ srca za malo, ker naj bi pač imela mini šum na srčku in mi po 16 dneh še niso poslali datuma.. In je rekla sestra da je čakalna doba 4 mesece, datum pa da bom dobila po pošti 14 dni prej in sem ji rekla, da jaz nikakor ne bom čakala tako dolgo, da bomo šli samoplačniško in naj mi kar postavi datum. Je rekla, da takih izkušenj pa oni nimajo, da samoplačniško skoraj ne delajo in da naj pokličem naslednji dan, da se zmeni z zdravnico. No, naslednji dan je rekla, da samoplačniško sicer lahko pridemo ampak da oni pač s tem nimajo izkušenj , ker to je pač oddelek(ceno pa imajo) in da mi obljubi, da nas bodo vzeli kar na napotnico in to že v decembru. Sem rekla ok in zdej čakam, da me pokliče takoj, ko se sprosti kak datum. Ma, sej ni tko nujno, ampak če že treba it, hočem it čimprej, ne pa da čakamo 4 mesece. Iza je zaspala, se je tko namatrala ti 2 uri, ko je bla pokonci, da rabi en tak okrepčilen spanec. 100x se postavi na vse štiri in potem se gunca pol se pa nazaj usede in sama sebi ploska. To pa zato, ker ji jaz kar naprej ploskam za vsak napredek in zraven vpijem bravo. Zdej si pa mula kar sama zaploska. Za vsako, ko malo prestavi rit Sem prebrala v BC novicah, da Mutsyje držijo od sedaj naprej v vseh BC-jih po SLO in bom zdej v par ta večjih poklicala za vrečo
|