|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
30.11.2007 23:38:56   
draja
Kati uuuuuu Tenerifiuser posted image user posted image user posted image .
aja, hvala da si me opozorila na sojin lecitin. Sem danes gledala Hippove kašice in videla, da nimajo tega notri, tako da enkrat, nekoč,..... ko se spet opogumim, bo dobila kakšno žličko hippove kašice. Bom pa definitivno prosila P za napotnico za testiranje na sojo, samo mi je vseeno čudno, ker prve 4 mesece sem bila skoz na soji pa ni imela nobenih težavuser posted image . Samo mleko pa tudi ziher ni krivec za izpuščaje in bruhanje včeraj, ker nima nobenih težav zdaj, ko jaz nisem na dieti. mora bit glih nekaj v tisti dotični kašici. Bomo res najprej jogurte poskusili.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
1.12.2007 8:49:16   
malecka_mateja
jutro!

kako¸ste

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
1.12.2007 8:51:59   
malecka_mateja
evo za prejšni post je tjaša kriva ker tu stiskla vse možno!user posted image user posted image
spali superuser posted image user posted image user posted image do 8user posted image user posted image user posted image

eno obvestilo imamo poganjalca!končno!smo ga tudidobli za 40 evrov so meli popust na vse chicco izdelke!

kati hvala za zs!bomo porabli!user posted image

no šibam kuham!Ma moja maca rojstni dan in moremskuhat komplet kosilo pa še sladico...

no le pad!
aja pa čestitke moji lubici za 9-ko!
pa vsem ostali slavljencem tudi!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
1.12.2007 9:09:11   
draja
Jutro!

se vidi, da je sobota in se vse cartate s svojimi dragimi. No, midve sva vstali, oči pa še malo poležava, ker je pozno v noč delal.

Lep dan vam želim vsem!

Vse najboljše Tjaša!
In pa seveda moja miškica Živa, da boš še naprej tako zdrava in nagajiva!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
1.12.2007 9:30:54   
Barči78
No tko, a veste kdo je klical, župnik, če se spomnite, ko nisem hotla peljat Žana krstit h njemu in sem ga peljala drugam. Čist je jezen, na taščo se je drl, pa mene hotel, naj ga pokličem, če me je tolk v hlačah, da bo unmu župniku pisal,.... kam bodo pa otroc h verouku hodil, bla, bla , bla, pomojem nikamor, ker so tile župniki skoz večji (da ne rečem grdo) bom zaključila, se zbrala in ga poklicala. Da nav mislu, da se skrivam. user posted image user posted image user posted image  res sem jezna, idiot

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
1.12.2007 9:31:27   
Barči78
Moga sem ven dat, ker mi kar kuha. user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.12.2007 9:34:12   
skačica
Vse najboljše Jerneju in Živi za 8 mesecev!

Jutro, ki pa ni dobro, ker me je že navsezgodaj klicala mami, da je ati ponoči šel v bolnico, ker je imel vročino in je malo bruhal tudi kriuser posted image  Mah, stalno nekaj narobe z mojim atijem. Jutri pa naj bi imel moj najmanjši nečakec krst. Sestra sploh ne ve kako bi se odločila ali izpeljaz ali prestavit, se bomo danes pogovorili z očetom. Eh, res sem slabe volje, no.

Je bla pa noč pri nas veliko bolj mirna kot smo vajeni. Včeraj smo se iz feštice vrnili dokaj pozno user posted image , Iza je bila do 21.30 tako dobre volje, da verjet nismo mogli pol je pa zaspala in spala tud v avtu in pol sem jo samo položila v posteljo. Skratka noč, ki si jo želiš.

Zdele pa direktorca že razgraja tamle na svojih puzlah, vsak čas se bo začela bunit, ker se je prevrnila na trebuh. Grem jo preventivno pobrat.

Se javim še kaj zvečer, popoldne bomo pri moji mami pa k atiju bomo šli tud na obisk

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.12.2007 9:35:02   
skačica
aha, še Tjaški vse najboljše.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.12.2007 9:39:02   
Barči78
ojoj skačica, da bi blo vse v redu s tvojim atijem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.12.2007 9:47:48   
Mojca B
hahaha.. Barči 78 faca si... ja tud mi smo imeli podobne štorije z župnikom. Ne se sekirat... So pač.. kaj naj rečem... Ma daj ga poklič..... pa me prav zanima komentar...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.12.2007 9:55:16   
tinaaja
Barci,ti mu kar povej svoje! Matr mene razkurijo taki zupniki.. Jaz bi mu rekla, da ob takem odnosu otroka raje v Lj vozis k verouku kot pa k njemu. Da se od zupnika pricakuje,d a je clovek ne pa da ima kompleks boga user posted image user posted image user posted image   Ce bi pa slucajno glas povzdignil, bi se pa samo mirno poslovila in odlozila in ga prijavila... Ljudje imamo svobodno voljo, nam ne zapovedujejo oni... Mi2 sva imela orn sreco, ker in zupnik, ki naju je porocil in brinin krscevalec sta 1a... Javi, kako opravis. user posted image user posted image user posted image

mene pa nekaj zanima: v kolikor zboli mama na porodniski, ali dobi oce "bolnisko" ali nekaj, da skrbi za otroka, ce mama ni sposobna.. sem ravno brala, da ce je mama na porodniskem in da ji zboli starejsi otrok, oce po zakonu ne sme dobiti bolniske user posted image Haloooo...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
1.12.2007 9:57:16   
tinaaja
skacica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za atija. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 10:19:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
1.12.2007 10:21:36   
Anonimen
dobro jutro..vceraj zaspala ob skratu,ko je imel sireno..vstali smo pa tocno ob 10ih...na 3ure nekje se je zbujal pponoci...na kratko bajna noc je bilauser posted image

skacica user posted image user posted image user posted image za tvojga atija

barci javi se po pogovoruuser posted image

cestitke slavljenckoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
1.12.2007 10:25:24   
cv105
jutro
... v četrtek se nisem javila, sem bla besna kot sto user posted image  ... sem imela sestanek ... moja dedca pa sama doma ... povečerjat, umit in spat ... ja, če verjameš ... ob pol enajstih je Maks še zmeraj na kavču skakal in se režal, stari pa spal zraven ...

... včeraj smo šli na podelitev moje diplome ... mati v senci ... zasenčil jo je sine ... vse ženske iz referata, dekan, govornik in ene sto drugih je skakal okrog njega ... on je poa nastopal ... se smejal, pogovarjal, cukal, praskal ... ni, da ni ... najbolj strupena žena iz referata je bla čist mehka zraven ... po koncu ga je kar nosila po univerzi, pa rožice gledat, pa zastave mečkat ... user posted image user posted image user posted image user posted image

... potem smo šli še h dedku ... čaka, kaj bodo rekli DR v ponedeljek ... in na kosilo ... domov prišli zvečer .... fertik do daske ...

...  danes pa dalje ...

user posted image user posted image  za vse bolne

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse slavljenčke user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
1.12.2007 10:26:59   
cv105
aja, pozabla pohvalit ... naša noč user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
1.12.2007 10:28:33   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mene pa nekaj zanima: v kolikor zboli mama na porodniski, ali dobi oce "bolnisko" ali nekaj, da skrbi za otroka, ce mama ni sposobna.. sem ravno brala, da ce je mama na porodniskem in da ji zboli starejsi otrok, oce po zakonu ne sme dobiti bolniske user posted image Haloooo...

a-a nema tata bolniske...ma dopust user posted image ...bedno ja...oz nerazumno, sam takle mamo pr nas...je pa tko, kdo bi dokazval, mamine bolezni pri teh bolniskah potem...bi ble mame velik bolne pol, da bi bli fotri na tak nacin doma...sej ves, kako ldje hitr iskoriscajo...in pol mi postenjakarji trpemo user posted image user posted image

...aja HIK, HIK user posted image user posted image

pa lep dan...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
1.12.2007 10:30:14   
Naomi
skacica...atiju pa cimprej okrevanje...da bo lahko svojim maljon ( mensezdijihjefulvelik) vnukcom nasmeske se dooooooolgooooooo delil user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
1.12.2007 10:33:04   
malecka_mateja
evo meaa sam za tebe user posted image  ne evo slikici od poganjalca!
sej mislim da je isti kot tvoj??pa od leine?

user posted image

še vesela

user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
1.12.2007 10:49:59   
erna14
JUTRO

u jaz sem vceri cestitala zivi in jernejckuuser posted image user posted image za danesuser posted image

skacica-user posted image user posted image user posted image upam da se hit pozdravi ati.
naomi-a je mucek al je tigruser posted image
anja-ja,ja pol je pa likalnik kriv da ni blo nc.user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3945
1.12.2007 10:51:08   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

naomi-a je mucek al je tigruser posted image

...ce bi blo, bi bla verjetn familija tigrov...user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
1.12.2007 10:58:32   
skačica
najprej hvala vsem za dobre želje za mojega atija. Jaz upam, da ni kaj hujšega, lahko da ga je malo želodec izdal, ker že več let vsak dan zjutraj in zvečer poje en kupček tablet(Marivarin za kri, tbl za holesterol, pritisk, pumpice za astmo,...), skratka poje ogromno tablet.

cv- čestitke za diplomo. Jaz tud komaj čakam, da se konča enkrat ta zgodba s študijem.

meaa- čestitke za nakup, čakamo fotkeuser posted image

letim.............Iza je po eni uri samega smejanja padla v histeričen jok.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
1.12.2007 11:02:19   
draja
Skačica milijon pikapok za tvojega atija!!!!!

Barči s kakim užitkom bi jaz govorila zdaj s tvojim župnikom. Mojih otrok pa sigurno ne bi k njemu k verouku poslala!

Meaa čestitke za voziček. In hvala za vprašanje, naša noč je bila klasika, z nenehnim zbujanjem, ampak sva kar dolgo vztrajali v posetlji tko da se počutim kar naspano.

No, tko, jaz sem se ravno ornk user posted image . Pač, Živa je po pol žličke jogurta dobila izpuščajček na bradici. jeb... negativne izvideuser posted image . Zgodil se je scenarij, ki sem se ga pred testiranji najbolj bala - negativni izvidi, otrok pa očitno alergičenuser posted image .

No, sem se zjokala, zdaj pa skulirala in gremo naprej. vesela sem, da sem ji dala še jogurt za poskusit, da ne bom več ugibala kaj je krivo.
Ukrepi: v ponedeljek k naši P na pogovor, kličemo na PK naj nam takoj pošljejo tiste user posted image  negatvne izvide, da vidim, če nam je dr. sploh prave prebrala po telefonu, in pol direkt k privat alergologinji testirat na mleko, jajca, sojo!!! Aja, pa jaz spet na dieto. A pride katera na jogurte, pudinge in ostale dobrote, ki sem si jih s takim veseljem kupilauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3948
1.12.2007 11:26:21   
skačica
draja, hvala!

Se strinjam s teboj, tudi jaz bi jo peljala k privat alergologu, potem boš pa res pomirjena, da si za svojo piko naredila vse kar je v tvoji moči. Tud jaz se kar na hiter zmenim za privat, če se mi zdi, da je javno zdravstvo bolj tako tako.....ali pa če so dolge vrste.

Sem ravno ta teden klicala na ped. oddelek v CE za datum za UZ srca za malo, ker naj bi pač imela mini šum na srčku in mi po 16 dneh še niso poslali datuma.. In je rekla sestra da je čakalna doba 4 mesece, datum pa da bom dobila po pošti 14 dni prej in sem ji rekla, da jaz nikakor ne bom čakala tako dolgo, da bomo šli samoplačniško in naj mi kar postavi datum. Je rekla, da takih izkušenj pa oni nimajo, da samoplačniško skoraj ne delajo in da naj pokličem naslednji dan, da se zmeni z zdravnico.
No, naslednji dan je rekla, da samoplačniško sicer lahko pridemo ampak da oni pač s tem nimajo izkušenjuser posted image , ker to je pač oddelek(ceno pa imajo) in da mi obljubi, da nas bodo vzeli kar na napotnico in to že v decembru.  Sem rekla ok in zdej čakam, da me pokliče takoj, ko se sprosti kak datum.
Ma, sej ni tko nujno, ampak če že treba it, hočem it čimprej, ne pa da čakamo 4 mesece.

Iza je zaspala, se je tko namatrala ti 2 uri, ko je bla pokonci, da rabi en tak okrepčilen spanec.
100x se postavi na vse štiri in potem se gunca pol se pa nazaj usede in sama sebi ploska. To pa zato, ker ji jaz kar naprej ploskam za vsak napredek in zraven vpijem bravo. Zdej si pa mula kar sama zaploska. Za vsako, ko malo prestavi rituser posted image

Sem prebrala v BC novicah, da Mutsyje držijo od sedaj naprej v vseh BC-jih po SLO in bom zdej v par ta večjih poklicala za vrečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
1.12.2007 11:28:03   
Barči78
No tko, sej ne vem, a me je sram, al ne, ampak z župnikom sem se na smrt skregala. Grem pojest čokolado, da se pomirim. Pa se javim

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.