|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
1.12.2007 11:57:35   
sezam
Vse naj Tjaša user posted image user posted image

skačica - user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega očeta

Pri nas noč klasika, sem pa včeraj šla že malo čez 10 spat user posted image . Tako, da sem se malo naspala tudi jaz user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
1.12.2007 12:36:52   
erna14
DRAJA-ojoj,ma kako to da lahko tako slampasto delajo,sej to so ja tako pomembne stavri in resne da se z tem pa res ni za zejbavat.ej jaz bi na tvojem mestu res sla v privat ordinacijo,priporocam ti tole tuki v dravljah full prjazna dohtarca in vse je takoj izvidi in vse tako da.....bi pa definitivno nardila celo stalo ce so tisti kreteni napisal napacne izvide.
skacica-mislm tole mi tud tok zivce dvigne sam da clovek omeni samoplacnisko,imajo takoj plac in datum za preiskave ce gres pa na zdravstvo ja se pa tok zgovarjajo kok je vse zaseden mislm adijooo pamet in tak zdravstven sistem.sreco da je bla vsaj tok da ti je rekla da vaju vzame na napotnic
zupnik-no pr nas  v novem mestu imamo tud mal cudnega zupnika.ko se je moj brat hotu porocit je zupnik reku da on jih ne bo ozenu,ker kao premal hodta k masi........ok sta rekla pa nc se bova pa pšorocila v fari iz kjer je njegova sedanja zena.no prisel je tud ans zupnik in ne boste vrjel cist slucajno smo ga med snemanjem porocne mase ujel na kamero kako je medtem ko je mel tist zupnik pridigo pazi zdaj nas zupnik na stolu spal in kinkal z glavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol se pa pejt neki

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
1.12.2007 12:37:52   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

naomi-a je mucek al je tigruser posted image

...ce bi blo, bi bla verjetn familija tigrov...user posted image

u pol pa ti k zaigras,zaigras na vseh desetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
1.12.2007 12:44:26   
erna14
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2140081

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
1.12.2007 12:53:47   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

No tko, sej ne vem, a me je sram, al ne, ampak z župnikom sem se na smrt skregala. Grem pojest čokolado, da se pomirim. Pa se javim

Barči - jaz sem s stabo, resno user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
1.12.2007 12:58:43   
pocka
...zaenkrat samo to...

draja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Živo. Kaj pa,če gre samo za laktozno intoleranco in ne za alergijo??? Nam je rekla na alergološki,da so vsi izvidi negativni in če se bo še karkoli pojavilo,se bo to smatralo kot laktozna intoleranca. Nevem no,samo en ideja za razmislek...mislim pa,da sibil ve veliko o tem.

skačica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očeta

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 12:59:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
1.12.2007 14:40:25   
Lejci
Ojla,

Da se malo javim, ko mam minutko celo frej...

Še vedno ponoči hudo žuramo, tokrat se zbudi, da se mi do 2 zjturaj sploh ne splača it spat. Vstaja pa od 5-6 po novem. user posted image  Pomoje ji raste kak zob, glede na prve dva bi rekla, da kar vsi.........user posted image   Al pa trenira za novoletni žur, kaj pa vem user posted image .

Čez dan pa tut spi kako uro, uro pa pol in nič več. Tako da RR samo še od daleč gledam.

Trenutno intenzivno iščem službo, ne morem verjet, miljon oglasov, a nič ustreznega.

Je vas pa lepo brat vsake tok, ko celo pridem do miške.

In želim vse naj naj mulčkom od dopolnjenih 9 in 10 mesecih za nazaj (pa še mal vnaprej) in pikepoke bolanim, da se čimprej pozdravijo. Pa eno okol kepe vsem, ki si to zaslužijo, dohtarji in podobno, da ne bo pomote!

LP!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
1.12.2007 14:51:57   
Lejci
Evo Ines pošilja pozdrav vsem vrstnikom in mamicam:

user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
1.12.2007 16:00:54   
Barči78
No tko, kot se spomnite zgodbe o našem župniku, nekako takole, je šel mož tja, da bi prijavil Žana na krst - gospod jutri imamo uradne ure, od 8.00 - 10.00. Seveda jaz prva tam 5 do 8h. Zvonim, župnika nikjer, zvonim na drug zvonec, ni, ura teče, grem v cerkerv, nikjer nikogar, grem nazaj ura 15 čez 8, zvonim, NIČ, pozvonim v kuhinjo, kloc, vrata se odprejo, mimo pride župnik prav počasi z zobotrebcem v ustih, pa pravi, ja mal smo se zaklepetal. OK.
Zapiševa za krst, se ustavi pri botrici, a je poročena, ne ni, ja pol pa ne more bit botra, aja, a pri Neji je bla pa lahko. Pa nekako prideva do zaključka, da ima kao fanta in živita ločeno, glede na to, da nimata skupnega prebivališča. Sam ja, najbrž ženska pri 50. ma fanta. OK.
Grem domov, premlevam, se živciram, zakaj nisem šla h človeškemu župniku, tistemu, ki naju je poročil, ga pokličem, sva se z možem gor oglasila, pa je reklel, ma pridte, bomo otroka krstili, kaj ima otrok tu zraven. Sem ga še vprašala, ali pokličem našega in mu povem, pa mi je sam rekel, da naj rajš ne mečem na ogenj.
Vse lepo in prav, do danes user posted image

Grem makarone Neji pomešat.....................

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
1.12.2007 16:14:02   
Barči78
Nadaljujem...
Pride dons tašča gor, prav a veš kdo je klical, župnik,... Pove kaj ji je vse rekel, pa da če me je tolk v hlačah naj ga pokličem.
Še dobr, da ga nisem kuj, ker sem bla čist preveč jezna. Pa kaj se gre.
No in ga pokličem, se predstavim mu rečem, naj kar pove, ga poslušam, on seveda bla bla, da je odgovoren za farane, da bi mu mogla sporočit, da on mora obvestit farane, kdo je lahko boter in kdo ne, sem rekla, ja a pri Neji je bla pa lahko?
Pol se mu pa rekla, no zdej pa vi mene poslušte.
Prišla sem v župnjišče 5 do 8h, zvonila, na vse možne zvonce, vas nikjer. Šele 15 čez 8, sem vas uspela priklicat, ko ste pri kuharici sedeli. Pa pravi, ja to je pa moja stvar. Sem rekla, ne ni vaša stvar, če imate uradne ure ob 8h, mene doma čakata 2 otroka in nimam časa cel dan na njega čakat. In da me je zelo zmotil njegov pristop, da je do konca aroganten.
JA, mene je tud zmotil vaš pristop, pravi. Sem rekla, v redu, se pravi, da motiva en drugega.
Pa pravi, ja sej jest bom to Pavletu pisal, bog ve kaj mu bo grozil, bogi župnik, sem mu rekla, sej vem, da mu boste pisal, ker veste, da ga imajo ljudje radi, za vas pa drugače govorijo.
Pol je pa vprašal, a boste otroke tud v Tunjice h verouku vozil, sem rekla, ne vem, h vam jih pa sigurno ne bom.
Pol sem mu pa še rekla, da naj bi on zastopal boga, učil vero, ne pa da je tak.
No, še par stvari je blo v mes, brez veze, jezna sem bla ful, na koncu sem mu pa samo rekla, hvala vam za prijaznost pa adijo. In sem vrgla slušalko dol.

Mah grdo, ampak mi je res kapo dvignil, pa kaj mu je, on odgovoren za nas, pa noben ga kej dost ne mara, problem je samo, ker je dost visoko na stolčku in se bojim, da bo res spet zahteval odstop Pavleta, k je pa res dušca.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.12.2007 17:00:38   
tinaaja
Barciuser posted image user posted image user posted image Prav je, da si mu povedala. Haloooo, v koncni fazi, ti ni treba v tvoji fari k masi hodt. Mi nikol nismo.

Kje se da kakne lepe in ne pregresno drage darilne skatle kupit - karton ali kovina? Od manjsih do vecjih - meaa bos morda ti ziher vedela user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
1.12.2007 17:58:16   
K_a_t_i
BU!

Naš mulc je dons ob 5h zjutri na vsak način hotu po Naomi v disko. Ker je bla mami odločno proti, nas je na samo sebi zabaven način veselil do 6h zjutraj, ko je končno popustil in zaspal nazaj (do 9:30). Lejci, da nista mela Žiga in Ines kako telepatsko foro? user posted image
Zdej ga je oči ravnokar odnesu na 2. dnevno mini kitico.

Danes sem 2,5 ure sedela na frizerskem stolu. Sem pa čist razočarana - namreč nad tem, da je miss sveta že mim, ker se mi zdi, da bi bla kr huda konkurenca uni Kitajki user posted image  user posted image .

Draja, najhuje pri vsem tem je, da ne veš pri čem si! Ko enkrat ugotoviš, pol že nekako voziš, sam tole ugibanje je pa res že 2much. user posted image user posted image user posted image
Barči - neč se sekirat. Je že prav, da poveš kar misliš. Sej gre za tvoje otroke!
Skačica - tud jst stiskam pesti za očija.
meaa - ko končaš sporoč, da ti dam na ZS še naš naslov user posted image . Sej je samo kuhinja še ostala, ostalo sem že jst zribala. Pa jst bi tud vidla Lana v novem vozku. Pa še dnevno, da vidmo kako ste spedenal.
erna14 - think positive!!!! Ne takih žalostnih zgodb brat, raje kako bebasto foro poglej. Mogoče ne bo tok življenska, se boš pa ti počutila bolje! Pa še smeh je nalezljiv, tko da....
cv - pridna user posted image
tinaaja - vidim, da si že zvedla česar nisi hotla slišat. Ja, takle mamo pr nas user posted image . Seveda ti ostane "opcija človeškega moževega zdravnika", ki lahko da njega na bolniško za "kr neki"... Al pa un "neplačan dopust", ki ga lahko izkoristi do 3. leta.
žabika - a si nas dala na ignore? Al si se šla kam martinčkat? user posted image
anja, a spet peglaš? user posted image
Vse ostale - kako ste kaj? user posted image

Adios amigos....

ps. da nav kera u BTC rinla - je gužva za popuser posted image . Men se zdi, da zastonj neki talajo... Če druzga ne, slabo voljo user posted image . Aja, Erna, a mi oprostiš, k sem te pozabla vprašat, če boš kej iz McDonaldsa user posted image . Ja, je blo dober, hvala!user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
1.12.2007 18:06:28   
Sibil_
Ja, s temi boniškami je pa križ.Mož lahko dobi bolniško za ženo, če je  potrebna nege-recimo pr CR je en teden, pa po operacijah na splošno, jaz sem v času porodniške za PAtrika total zablokirala-me je zaštihal hrbet in ga nisem mogla dvignit-takrat je moj dobil bolniško.

Zdaj če rabiva pa pač malo najino zdravnico prosiva in napiše, al pa samo kličem sestro in rečem da ima virozo in rabi recimo tri dni bolniške.In dobimo list brez težav.So pa zelo neživljenjski, ker kako bo mamica tudi če zdrava skrbela za dva otroka sama?ZELO težko-povem iz prve roke.Grrr.user posted image

Tinaaja-danes sem videla čez mejo v Famili imajo Clemmy kocke-tisto vedro kot ga imaš in en vlakec z nekimi pajacki ali živalcami, za 19,90 eur.Samo v info.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
1.12.2007 18:28:40   
sezam

To zgodba je že stara. Se mi zdi, da kar vsako leto pred temi prazniki kroži user posted image  Drugače pa user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
1.12.2007 18:34:07   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

To zgodba je že stara. Se mi zdi, da kar vsako leto pred temi prazniki kroži user posted image  Drugače pa user posted image user posted image user posted image

Ja res je, že parkrat sem jo  prebrala, zdej je pa ne bom, ker vsakič v nulo jokam zraven.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 18:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
1.12.2007 18:46:12   
Barči78
meaa - ti s pa čist preveč pridna, pa tako ustvarjalna, jest sm tud iz omare potegnila venček iz mercatorja, pa mojmu rekla, da naj nov kpl. svečk gor da. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3968
1.12.2007 19:04:27   
erna14
kati-kva si paconka,ves kako pravjo po toci zvoniti je prepozno,ali se morda motimuser posted image ce se,potem bi prosila eno pito,cokoladni sejk,enga ciza hmmmmm ok pa en sladoled.konec narocila.placilo po dostavi ali pa poslji racun miklavzuuser posted image joj pa tist domaci krompir z kislo smetano bi tud sedu.no se to prpis

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
1.12.2007 19:38:34   
cv105
hojladrija

... dan mimo ... bili na roj.dnevu maksovega bratranca ... drgač pa doma ... paše ... user posted image  ...

... za prehranjevanje ni nekaj najbolj razpoložen naš sine ...
Z - frutolino
M - boronivčev jogurt s kruhom
K - makaroni z zelenjavo in piščancem
V - mleko in kosmiči

...(pre)malo pije ... drgač je pa cukr ... user posted image  ...

nočko user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
1.12.2007 19:42:55   
cv105

Tinaaja - s temi škatlami se tudi jaz ubadam, samo so povsod predrage. V Šparu so luštne, samo majhne (15x15x13) za 1,69€ (kartonaste, različni vzorci). V Leonardotu imajo take male za 4€+, večjih pa nisem gledala da me ne bi kap. V Mercatorju Šiška so večje, kartonaste, 2 skupaj pakirane za malo manj kot 6 €. So pa samo otroški motivi (disney) in pa neke črtaste. So pa čudne oblike - dolge in nizke). V ustvarjalnih trgovinah imaš kovinske, kartonaste (ki jih moraš sama pobarvat) in lesene. Cene so od 2-20€, samo so pa vse bolj majhne (največ 20cm v dolžino in 6 v višino). Rutar ima take velike (recimo za igrače), 2 skupaj za 5€ (vzorci so nikakvi, tako da jih moraš dat v darilni papir). Spremljaj akcije v Lidlu, hoferju, jaz sem lani dobila res lepe, z anglečki, raznih oblik za 1€ (ne glede na velikost). 

škatle: mogoče tudi Merkur

Zdej pa šibam narest adventne venčke, pa okna polimat z zvezdicami, pa mogoče še v trgovino po blago, ker bom Lanu sešila obrobo za posteljico. Nikjer namreč ne dobim nobene, ki bi bila dovolj visoka, da pokrije celo ograjo.

meaa: imava isti problem s to posteljno oblogo ... pa rešitev tudi ... s tem, da jaz niti sukanca v švanko ne (znam) vtaknit in moram šiviljo najprej najt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
1.12.2007 19:45:44   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Ja, s temi boniškami je pa križ.Mož lahko dobi bolniško za ženo, če je  potrebna nege-recimo pr CR je en teden, pa po operacijah na splošno, jaz sem v času porodniške za PAtrika total zablokirala-me je zaštihal hrbet in ga nisem mogla dvignit-takrat je moj dobil bolniško.

aja, to, da je mož upravičen do bolniške po ženinem CR ne drži ... definitivno ... so mi v P potrdili, da nimam nikakršne osnove za to, enako je rekla osebna zdravnica ... s kakšnim šmuglanjem se pa da , to pa ja user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
1.12.2007 19:56:26   
Sibil_
CV..-JE v pravilih ZZZS, samo tega NE VEJO v večini primerov, ker se pač tega ne razglaša.In verjemi, sem že dvakrat koristila BREZ šmuglanja.Za ziher drži.Pa BTW-tut moj ginekolog, ki je predstojnik oddelka v bolnišnici, tega ni vedel.Hvala bogu, da je moja osebna zdravnica vedela...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
1.12.2007 20:09:19   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

CV..-JE v pravilih ZZZS, samo tega NE VEJO v večini primerov, ker se pač tega ne razglaša.In verjemi, sem že dvakrat koristila BREZ šmuglanja.Za ziher drži.Pa BTW-tut moj ginekolog, ki je predstojnik oddelka v bolnišnici, tega ni vedel.Hvala bogu, da je moja osebna zdravnica vedela...user posted image

LP,
Sibil RR

no, fino .. soseda, ki dela na zzzs, je dobila nalogo, da preveri ... user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
1.12.2007 20:55:15   
tinaaja
evo primer...

Če imaš dva otroka. Z enim si še na porodniški, drugi je recimo v vrtcu. IN dojenček zboli in mora v bolnico. Kot doječa mati grem z njim. Zboli tudi starejši. Kdo je s starejšim otrokom potem doma?
OdgovoriCitiraj sporočiloOdgovor preko zasebnega sporočilaSledi temiPosreduj sporočilo moderatorjem Re: bolniški stalež Napisal: Tanč user posted image Datum: 01.12.2007 08:54
Pozdravljeni, zlatica,
v takem primeru pediater takoj vloži prošnjo na ZZZS (imenovanemu zdravniku), opiše situacijo in čaka odločitev komisije. Po mojih izkušnjah komisija sicer zavije v celofan (napišejo, da sicer ni zakonskih podlag za takšen stalež), vendar ti dajo proste roke.

user posted image user posted image user posted image user posted image lahko samo upamo,da ne zbolimo in oblezimo, ker pol bomo sle se na dopust same, ker bo oce moral uporabiti dopust za nego user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.