|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
30.11.2007 20:39:04   
katee
Aja, martinca: za koga bova pa ta teden navijali, ker ni nobenga rokometa? Kaj meniš na smučarje???

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.11.2007 20:59:36   
mala pikica
mml moje otekanje ni nič boljše, po vrhu vsega so še me te otekline na dotik začele kar fajn bolet user posted image Pritisk pa je na srečo še kar v redu, tam do 130 prileze, dalje pa ne gre. S tem, da je G vseeno rekel, da če se otekline ne bodo umirile, da bi sprožili porod kakšnih 10 dni prej. Kaj naj izbiram datume 24., 25. ali bi raje 26. user posted image Oh....
Hvala, da misliš name user posted image

Midva z dragim sva za spol povedala, so komaj vsi čakali, pa tudi ne vem, kako bi jaz to obdržala zase, ime pa bova prihranila do konca. Je edino Luša imela ta privilegij, da sem ji povedala user posted image
Punce, kako pa ste s cotkami uredile, da vam ne izdajo spola?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.11.2007 21:43:43   
nana35
mala pikica,saj ni sile,ne bomo umrli zaradi 10 ali malo več evrov če jih bo treba plačati,samo zanima me,ker še nobena,ki jo jaz poznam in je rodila,pa je bil njen user posted image  zraven ni rekla,da je kdo rabil plačati.Ker sem tukaj to prvič slišala. Izberi datum pol ga bom pa še jaz,pa bova na isti dan rodili!!user posted image user posted image
Tudi jaz sem si glede kg postavila mejo,ki pa se iz meseca v mesec viša po mojih "novih"kriterijih.user posted image Pa ni pomembno,važno mi je da nisem pri gin. kregana,pa da se midva z user posted image  dobro počutiva te kilce pa bomo tudi že obvladali.Smo jih nekoč že pa jih bomo še 1x.

Vaney,imaš prav,jaz sem tudi postopoma likala,zdaj res ne bi vsega zmogla naenkrat,včasih prej pa že.In tako sem vesela,da imam vse na varnem spravljeno,oprano ni zlikano.Če pa za user posted image ime ne želita povedati,pa jim rečita tako!! To je vajina odločitev.Ali vejo da vidva vesta spol?Meni to ravno ne predstavlja neke skrivnosti,mislim v mojem primeru,jaz sem povedala takoj ko sem zvedela. Tudi za ime,samo ne vsakemu.

Lahko noč!!

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.11.2007 22:01:09   
sani1
Pa da se še jaz javim malo zvečer... Sem gledala kmetijo in res več ne vem kaj si naj mislim. Sami čudaki, ni kaj!
Drugače pa sem sama, je dragi šel malo ven na pijačo z kolegi. Tudi sami čudaki...
No počasi grem na kavč malo še poštrikam in potem med rjuhe... Se jutri kaj oglasim... Lahko noč!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 254
30.11.2007 22:16:12   
martinca
katee, smučanje bolj moja bodolča svakinja spremlja kot pa jaz. to mi ni tak zanimiv šport, kot pa rečmo rokometaši celja pivovarne laškouser posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.11.2007 22:23:16   
martinca
sani1, tudi jaz sem gledala kmetijo. in sem razočarana nad klemenom, kaj je naredu mihatu. samo zdaj se mi pa miha taki čudak zdi(vsaj če ste danes gledale kmetijo ste lahk vse videle). a vete kje pa so zdaj naši user posted image ? no vsaj moj je...pred TV, ker gleda matrico. boga jaz, to se že tretji petek vleče. ahh, pa saj jaz tudi malo pogledam kaj se dogaja pri tem filmu. če ne druga, se te jaz sama cartam z user posted image on pa gleda filmuser posted image user posted image

mirno in lahko nočko vsem, pa čim bolj dolgo spite, da ne bom spet juter zjutri vidla da že ene ob šestih tuki gor pišeteuser posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.11.2007 22:34:12   
koala
Ajme meni ste pridne, me en dan ni gor pa kar 3 strani naklofate, ni kaj, ful ste pridne.

Nana koliko jaz vem, ni treba nič plačat, ja pa čist možno to kar mala pikica prav, se v našem zdarvstu nebi čudila. V MŠ pa mi niti na kraj pameti ni padlo, da bi vprašala.

Ena je spraševala glede sušenja, meni drugo kot vrv, stojalo in pa radjatorji ne preostane, mer nimam prostora za sušilca, da bi pa zdaj menjavala stroj se mi pa zdi brezveze, ker moj še fajn dela. Če bo pa kaka kriza pa bom seko prosla če lahko k njej prinesem posušit.
Glede likanja plenic, jaz sem z lahkoto zlikakla tako potiskane kot bele pleničke.

Glede sterilizatorja če bo potreben si ga bom sosodila od sestre, grelec pa bomo že nabavili če bo treba. Sa,o iz izkušen ko sem druge otročke pazla pa se je tudi vroča voda obnesla, tako da....

klaja super, da sta z Hana še 2v1, naj tako še ostane do takrat ko je njen čas.

Glede pregledov pri g, do zdaj sem jih imela na 4 teden, zdaj pa bomovideli kako se bo odločil.

martinca, a pol sva pa na istem? Moj tudi matrico gleda, meni pa ta film nekako ne potegne.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 257
30.11.2007 22:59:28   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

katee, smučanje bolj moja bodolča svakinja spremlja kot pa jaz. to mi ni tak zanimiv šport, kot pa rečmo rokometaši celja pivovarne laškouser posted image user posted image
No, sej zato je zanimiv šport, zarad rokometašev user posted image . Sem pa zasledila, da je ena tekma po TV v domačem prvenstvu. Bomo pa to gledali.

Moj user posted image  je pa ravno domov prišel, jupi user posted image user posted image , ne bom spet sama spala!

Lehko noč!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.12.2007 5:32:04   
vaney
dobro jutro.

sem zgodnja, ne? moj dragi je šel v službo, jaz pa ne morem zaspat nazaj, tako da sem se najprej malo najedlauser posted image , pregledala RR, zdaj grem še malo knjigo brat in upam, da me bo potem spet zmanjkalo.

Sem pa v takem čudnem evforičnem stanju in sploh nisem mogla prav spat, ker je včeraj rodila moja kolegica, s katero sva skoraj vsak dan kofetkali med user posted image . V četrtek na CTG-ju še nič, šla domov, zjutraj ob 5h so pa leteli v porodnišnico. Ob 9h je rodila fantka Nejca. So ji napovedali manjšega in lažjega user posted image , ker je kao zaostajal za 2,3 tedne v rasti, pa ima 49 cm in 3 kg. Tako da, punce, ne se sekirat. V četrtek je pa znanka rodila 3 otroka, so ji pa naredili CR, ker je imel 4,5 kg in bi bilo po naravni poti prenevarno. Zdaj, ko je ta moja kolegica rodila, je pa tudi meni "kapnilo", da zdaj kmalu sem pa tudi jaz na vrsti in moj dragi je tudi rekel, da šele zdaj vidi, da gre zares, ko sta onadva dobilauser posted image .Aja, PDP je imela pa 2.12. Sem čisto happy, kaj ni to lepo, ko prihajajo dojenčki? Samo, da bi bilo tudi z našimi vse lepo in prav in da dobimo zdrave dojenčke.

No, pa grem probat še eno kitico oddremat, drugače bo sobota še dolga, ker dragi dela danes 12 ur. Bogi.

Pridne bodite.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.12.2007 6:01:44   
Lunca1
No jaz sem tudi že navsezgodaj tukaj.user posted image

Vaney čestitke tvoji prijateljici.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.12.2007 6:29:57   
aurora6
Uuu nism edina zgodnja.....men pa ne bi bil problem zaspat če me ne bi bolel zob kot stouser posted image . Pravzaprav sploh ne vem kateri zob me boli user posted image sem pa ena od tistih, ki mi v mojem življenju ni noben zobozdravnik delal nič okol zob razen rednih pregledov. Nikol me zob ni bolel, razen modrostnih in zdej sem resnično zmedena, ker ne vem kaj naj. Sploh ne vem kje v Lj je dežurni zobozdravnik. Namreč na internetu piše, da je na Kotnikovi, sam kolkr jst vem je tam zaprto zaradi nedavnega tragičnega dogodka hm hm ....kaj pa zdaj? Na Metelkovi je pa samo nočni dežurni, ki je nehal delati ob 4.30????

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.12.2007 8:37:26   
mml
Jutro,

ste pa zgodnje user posted image . Če bi bilo bi se še veselo valjala po postelji....samo kaj ko je šef mala kodravka, ki je bila sicer ljubezniva in me pustila spati do 7.45

aurora  mislim, da je zaprta ambulanta na Metelkovi in ne na Kotnikovi, tako da poskusi še enkrat. Mogoče je pa samo kakšen prepih. Držim pesti, da dobro urediš ali pa zadeva mine sama od sebe user posted image  
Glede na to, bi bilo mogoče vseeno dobro, če bi se jaz še naročila pred porodom k mojemu zobozdravniku...

vaney  ja ko se začnejo takole dogajati dojenčki v tvoji neposredni bližini šele pogruntaš, da gre res za res user posted image
Na sosednjem forumu (iz prejšnjega kroga) smo ravno začeli s čestitkami ob drugem RD in sem se kar malo raznežila ob vseh spominih...

lunca tvoja princeska je tudi decembrka, če sem prav pogeldala? Samo eno leto starejša od moje...

katee in martinca jaz sem v osnovi Celjanka in sem svojedobno pridno hodila gledat rokometaše v živo na takme user posted image , dosti boljše kot po TV...samo včasih je bilo akr nekaj teh fantov res Celjanov, zdaj je pa v glavnem vse nakupljeno...Smučarji in hokejisti so pa na tekmah malo preveč oblečeni, da bi si dalo dobro spočiti oči user posted image

mala pikica ti čisto verjamem, da te boli, če si tako otekla, ker ti po mojem koža z raztezanjem ne sledi tako hitro, kot se nabirajo otekline user posted image , a pa si prepriičana, da ti bodo med prazniki delali planiran CR, po mojem je prvi realni datum 27. december ali pa prej 20. ali 21. Sicer pa držim pesti, da bosta z user posted image  zdražala čim dalj časa skupaj. Čeprav si že skoraj prišla do konca famoznega 36. tedna, ko se tako ali tako ne šteje več, da bi bili user posted image  nedonošeni

Jaz se bom lotila pranja in likanja po praznikih...do konca januarja je še daleč user posted image

Si moram zmislit, kaj bova danes počeli z Manco, ker sva še vedno sami...dopoldan bova šli na tržnico po adventni venček in še kakšno malenkost, za popoldan pa nimam idej...no nekako bo že

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.12.2007 8:57:18   
Lunca1
mml ja moja je rojena 9., jaz pa 5.12. Morala bi bit sicer 30.11, pa je raje malo počakala na veseli december.user posted image

Kar se sprožanja poroda tiče zaradi otekanja, pa sploh ni nujno, da ti delajo CR, ampak najprej poskusijo z umetnimi popadki.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.12.2007 8:58:49   
Sunny Morning
Dobro jutro souser posted image .

Mene je pa celo noč glava bolela, tako da sem na zgago čisto pozabila. Sem zjutraj takoj zvrnila 0,5l vode, nikakor ne bi rada takoj vzela Lekadola, bom še malo počakala. user posted image je šel v trgovino po frišne žemljice. Sva ga pa že spakirala za smučarijo drug teden. Jutri gre za 4 dni v Švico, potem pa direktno na otvoritev smučarske sezone v Italijo, tako da bom do druge nedelje sama, potem ga bom imela pa samo zase. Upam, da se naše user posted image ne bo spomnilo toliko prehitevat. Bom veliko počivala pa bo.

Meni so se tudi potiskane pleničke veliko lepše likale od belih, vendar teh itak nimam tako veliko. Sem si zadnjič v Kiki kupila še 10 pisanih in jih moram zdaj še oprat. Naslednji teden moram imeti kar vse že oprano in zlikano, pa torbo bom tudi pripravila, da me res ne bo kaj presenetilo, ker vidim, da je res vse mogoče.user posted image

Sem pa ugotovila, da sem mogoče malo nehala zatekat. Ene dva dni sem imela stopala kot "big foot"user posted image  zdaj je pa veliko bolj normalno. Je pa res, da kar veliko počivam.

Kar se spola tiče sva midva povedala po morfologiji in po 3D UZ. Tudi za ime sva bližnjim že povedala. Ostali bodo še malo počakali, vendar so tako tečni.

Uživajte v soboti, zgleda da bo sončna. Midva greva na party ob 1. rojstnem dnevu (od prijateljice sinček piha prvo svečiko).

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.12.2007 9:02:22   
sani1
Dobro jutro ženske!
Se vidi, da je vikend in se vse stiskate k svojim user posted image ...  Jaz sem budna, ker nikakor ne morem več spati.  Sem se najedla zdej bom kavico skuhala in potem bom igrala eno igrico. Mi je moj naložu gor, da če ponoči ne morem spat lahk grem malo igrat. Noro...

martinca- tudi mene je ta Miha zdej čist razočaral. Po tem se vidi kakšni ludaki so ljudje!

vaney- čestitke tvoji prijateljici... Se ne bom sekirala glede velikosti, ker moja pupa pač noče biti debeluška kot je mama in bo že sama odločila koliko bo zrastla... Sam je pa razlika če imaš tako malega otročka. Sem dobila kar malo straha kako jo bom previjala... Pa bo že,  a ne?

mml- tudi jaz razmišljam, da bi mojega prebudila in da bi šla malo v mesto po tržnici pohajkovat. Sicer ne rabiva ničesar, ker sva včeraj vse kupila. Je pa lep dan in malo pofirbcat nebi bilo slabo... Bomo videli kaj in kako...

No drugače pa ženske lep vikend vam želim!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.12.2007 9:07:34   
nana35
sani1,sem tudi gledala včeraj Kmetijo,sem istega mnenja.Ta Michael mi pa zdaj res gre na živce.Ful je nesramen,sploh pa na TV se res ne bi bilo treba tako obnašat!!Ko neki norec.Saj ne vem niti kaj se je dogajalo med Klemnom in njim,boli mene...ampak vseeno to nima več nobenega okusa.Oba sta za psihijatra.Potem sva z user posted image  vsaj gledala Cesta v pogubo s Tomom Hanksom na HTV1.(boga boga martinca,matrica je res za mene mimo...ne maram takih filmov).

Ja kaj druga pa za to sicer sončno jutro nimam povedat,grem počasi ven,na mraz,pol pa v trgovino po nekaj malenkosti.

Pa se danes še kaj oglasim.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.12.2007 9:14:15   
sani1
Ja nana imaš prav, da so vsi za psihiatra... martinca se mi pa res smili. Moj je šel pa z kolegi ven in sem imela mir. Sem gledala moje nanizanke na DVDju Sex v mestu  in sem se malo nasmejala...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.12.2007 9:18:51   
piškamiška
Dobro jutro souser posted image !

Tudi jaz premišljujem, da bi šla z user posted image na eno kavico in en čokoladni rogljiček. Nekam v naravo, kjer je voda. Se bova kar lepo odpravila. Tuki na Gorenjskem je ful sonček in se mi zdi, da mi bo pasalo iti mal ven na sonce. user posted image user posted image

Glede kilogramov, sem mislila, da se bom jaz ful zredila, sploh pa zaradi dvojčkov. Pa mi nekako ratuje ostati pod mojo zadano čarobno mejo +16 kg (kar je za dvojne nosečke čist ok). Sicer se pa niti ne obremenjujem s temi kg in se mi zdi, da je to eden izmed obdobji, ko nam res ni potrebno paziti na kile. user posted image user posted image user posted image

Spolov dvojčkov pa midva tudi nisva hotela povedati, oz. sva govorila samo za enega. Potem pa sva se odločila, da pač poveva tudi za drugega. Imena bova pa skrivala do konca. Sva se pa vmes itak enkrat že premislila glede imen. Pa bova tokrat tiho do konca. Lahko pa izdam prejšni opciji imen: Tadej in TImotej. Tale Timotej je bila moja izbira že fuuuuuuuuuuuul dolg časa, ker mi je imen ful všeč. Mojmu pa ime ni najbolj všeč, ker sta okoli naju že dva Tima (čeprav jaz menim, da sta tod va različna imena). Mah sej, moški. Tako, da imata dvojčka sedaj nova imena.user posted image

Jaz imam od kar hodim v APN preglede na 14 dni. Pred tem sem imela pa na 4 tedne. Sedaj pa ne vem, lahko da v ponedeljek ostanem notri. Upam, da ne in da prilezemo s fanti do 36. tedna. Potem pa imam že obljubljen porod. user posted image Bom povedala v ponedeljek na ljubljanski user posted image .

Punce, lep vikend vam želim in pobožajte svoje trebuščke!
user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.12.2007 9:20:19   
piškamiška
Sani, tudi moj user posted image je šel včeraj ven s kolegi. jaz sem pa zaspala na kavču in ob polnoči sem se prevalila v posteljo. 

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.12.2007 9:23:15   
katee
Dobro jutro še od mene!

Sva z mojim user posted image  do malo prej spala in remetavala po postelji. Zunaj je sonček user posted image . Danes gremo z mojimi starši na kosilo, ima mami rojstni dan.

Punce, a ste kaj razmišljale, da bi si kupile vlažilec zraka? Midva imava v stanovanju ful suh zrak, pa sem videla, da ga imajo v Baby centru v akciji. Jaz ga bom šla kar kupit. Upam, da bo kaj pomagal.

Glede Kmetije sem pa jaz istega mnenja kot ostale.Meni je bila že od samega začetka čist mimo. Kr neki.

No, lep dan vam želim, bodite pridne in uživjate

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.12.2007 9:32:33   
mml
lunca moja napaka user posted image ...površno berem in sem pri mali pikici prebrala samo datume in avomatično pomislila na CR...je pa čisto res, da v takih primerih porod najprej poskušajo sprožiti...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 9:47:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
1.12.2007 10:49:37   
martinca
saj sem preživela nekako s to matrico. je rekel da jo je do konca gledal, tam nekje do pol enih. saj v petek bo kak bolj zanimiv film da ga bova te lahko skup gledala.user posted image
no jaz sem pa ravno prvič na wc morala it neki čez eno. ajajaj to lulanje in vstajanje sredi noči. pol bo bolj zanimivo ker se bom morala vstat zaradi user posted image .
sani1, nana35 en user posted image za vaju ker tako mislita name in se vama smilim. ta post moram še mojemu pokazat, da bo videl kako ve sočustvujete z mano.user posted image

lep dan vsem, grem popoldne na RD tak da se bom bolj malo tu gor javljala

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.12.2007 10:50:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Sunny, kako pa to da tvoj dragi gre na smučanje, sedaj si pa res že toliko noseča, da lahko rodiš že jutri, jaz vem da nima da gre moj kam daleč, sploh pa da je toliko časa odsotenuser posted image

Sva se že pred časom zmenila, da ga pustim. Moram priznat, da mi sploh ni problem. Če bo user posted image pohitel ga bom poklicala in bo v 4 urah doma. Ne bi ga rada držala za vsak slučaj doma, ker vem, da mu tile 3 dnevi smučarije veliko pomenijo. Saj ne, da mu midve z user posted image nisva pomembni, saj naju vec čas razvaja, pa lupčka po trebuščku, vendar mislim, da mora tudi on imeti nekaj samo zase. Naj gre zdaj, ker bom potem lažje zahtevala določene stvari.
Moram pa priznat, da ga služba neverjetno obremenjuje in da je tudi med vikendi veliko na računalniku in da pred prihodom user posted image potrebuje tudi on čas zase. Pač je to šele zdaj. Tudi ko bo user posted image z nama bom "prepuščena" bolj sama sebi. Sem že navajena, da ne morem vedno računat na njega, da bo lahko vedno ob meni. Saj se trudi, včasih še preveč, vendar je njegova plača le preveč pomembna za najin proračun, tako da morava oba velikokrat potrpet. That's life.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 274
1.12.2007 10:53:41   
vaney
No, pa mi je ratalo zaspat še do 10h.
A vse spremljate Kmetijo? Jaz je še sploh nisem gledala, gledam pauser posted image  hrvaški Big Brother. Ista neumnost, ampak kar ne morem si pomagat.

Jaz se pa danes počutim prav dobro, šla bi kam na kavico, pa me je te smotane inšpekcije strah. Bom potrpela še dva tedna, potem bom pa lahko šla, kamor bom hotela (po možnosti direktno v P).

Dobre ste, da zdržite toliko časa brez svojih dragih. A imate doma same poslovneže ali terenske može al kaj? Moj dela 3 izmene, pa se mi zdi, da ga včasih ni nič doma. No, bo že.

Uživajte v sončni soboti in čimmanj težav vam želim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?