vaney
|
dobro jutro. sem zgodnja, ne? moj dragi je šel v službo, jaz pa ne morem zaspat nazaj, tako da sem se najprej malo najedla , pregledala RR, zdaj grem še malo knjigo brat in upam, da me bo potem spet zmanjkalo. Sem pa v takem čudnem evforičnem stanju in sploh nisem mogla prav spat, ker je včeraj rodila moja kolegica, s katero sva skoraj vsak dan kofetkali med . V četrtek na CTG-ju še nič, šla domov, zjutraj ob 5h so pa leteli v porodnišnico. Ob 9h je rodila fantka Nejca. So ji napovedali manjšega in lažjega , ker je kao zaostajal za 2,3 tedne v rasti, pa ima 49 cm in 3 kg. Tako da, punce, ne se sekirat. V četrtek je pa znanka rodila 3 otroka, so ji pa naredili CR, ker je imel 4,5 kg in bi bilo po naravni poti prenevarno. Zdaj, ko je ta moja kolegica rodila, je pa tudi meni "kapnilo", da zdaj kmalu sem pa tudi jaz na vrsti in moj dragi je tudi rekel, da šele zdaj vidi, da gre zares, ko sta onadva dobila .Aja, PDP je imela pa 2.12. Sem čisto happy, kaj ni to lepo, ko prihajajo dojenčki? Samo, da bi bilo tudi z našimi vse lepo in prav in da dobimo zdrave dojenčke. No, pa grem probat še eno kitico oddremat, drugače bo sobota še dolga, ker dragi dela danes 12 ur. Bogi. Pridne bodite.
|