|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
1.12.2007 10:54:05   
Sunny Morning
Aja, pa še te 4 dni, ko bo v Švici je to službeno in ne more odpovedat. Če slučajno rodim do četrtka najbrž ne bo mogel priti prej domov, tako da je smučanje še čisto sprejemljiva varianta.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.12.2007 10:56:33   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Dobre ste, da zdržite toliko časa brez svojih dragih. A imate doma same poslovneže ali terenske može al kaj? Moj dela 3 izmene, pa se mi zdi, da ga včasih ni nič doma. No, bo že.

Moj je poslovnež/terenski mož.user posted image  Poslovnež po nazivu in delovnih nalogah, po tem, da se pa vsak dan pelje v Zagreb ali pa še kam dlje v službo pa terenski.user posted image  

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.12.2007 11:16:24   
Anonimen
Dober dan user posted image

Malo me ni,pa se komaj prebijem čez te posteuser posted image

Glede grelca za stekleničke ne vem,se mi zdi malo potrata denarja.user posted image  No jaz lahko to rečem,ker sem Hanno polno dojila 14 mesecev.
Sterilizirala pa sem vse stvari s sterilizacijsko tekočino(dudice,nastavke za dojenje-sem jih skozi uporabljala,ker sem imela vdrte bradavice-pa ni bilo nobenega problema,stekleničke-po katerih je pila čaj ali pa vodo,grizala,črpalko,...)
Pa stvari ostanejo lepe,ne pa tisto ko jih prekuhavaš,pol se pa na noben način ne znebiš vodnega kamna.
Tak da za sterilizacijsko tekočinouser posted image user posted image user posted image
ga ni in ostane kar nekaj časauser posted image

Pa še hudo draSamo na kratko,da vam sporočim.
(nana,mala pikica,klepetka...,se opravičujem če sem katero pozabila)
Sem včeraj po vaših nasvetih še vseeno poklicala v P.
In so mi rekli,da se naj kar oglasim pri njih,tudi če ni kaj resnega je treba vzet to kot resno zadevo.
Naredili so mi CTG,potem so me pa poslali še do zdravnika.
IN:
Z mojouser posted image je vse vredu,so rekli,da je verjetno čez dan več spalauser posted image
Me je pa pošteno prestrašila.
Je pa zato bila čez noč in še zdaj ful aktivna

Hvala vam,za vse nasvete in dobre željeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 278
1.12.2007 11:19:50   
Anonimen
Pozabljivostuser posted image
Pleničke mam občutek,da se bele dosti lažje likajo,mogoče se mi je pa samo zdelo,da me potiskane jezijo-tiste iz Hofer-jauser posted image

Cotike pa vse sušim v sušilcu,razen tistih,za katere me skrbi,da se bojo skrčile,tiste dam pa na radiator al pa na stojalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
1.12.2007 11:50:30   
Lusa
Tako ,pa sem končno uspela nardit dve različni manjši torti ,samo okrasit še jih moram.user posted image  je šel k našim pomagat ,ker kolinijo.Bodo spet klobasice oz mesouser posted image .
Vsaj tu imava srečo ,da ne potrebujeva metat denarja za mesa.Ponavadi še tu pa tam dobiva kakšnega piščanca in to je to.

Imena-sem že enkrat nazaj napisala ,da sem tud jaz bila tako skrivnostna z imeni ,ko sem pričakovala prvo in drugo punco ,sedaj ,ko sem pa toliko doživela izgubo moje princeske Ajše v enem letu ,pa potem izgubo fantka v 16tednu nosečnosti ,pa sem si rekla ,le da bo to dete ,ki ga nosim zdravo ,ker to mi je najbolj pomembno ,ime pa mi je sedaj kot nek stranski tir in vsi trije s ponosom/veseljem povemo,da je v mojem trebuščku Daša.Luša je pa itak že celemu vrtcu povedala ,da bo dobila Dašouser posted image

Pregledi-jaz jih imam na 3tedne.Ravno 5.12 imam in me je že malo strah ,ker vem ,da mi bo nardil uz in povedal težo Daše.Je zaenkrat orng babika ,ampak jaz bi raje videla ,da bi imela kakšnih 3000g.

likanje pleničk-ko je k meni prišla prvič babica je rekla ,da pa pleničke res ni potrebno likat.In jaz jih od takrat naprej res ne likam.Operem jih na 95 ,dam v sušilnega ,še topla zložim in to je to.Zgleda kot da so zlikane.

mala pikica-jaz bi sigurno raje izbrala med 26.12 in 30.12,če je že možno izbirat ,ker se v tistih božičnih čarih kar skrije otrokov RD.

nalin-tud jaz se strinjam glede tega smučanja.Jaz bi tud raje videla ,da bi bil moj ta čas ob meni ,kot pa nekje na smučanju.To še bomo itak lahko nadoknadili ,vsi4.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.12.2007 12:01:08   
Lusa
Benika-kaj ti si se med decembrke odselilauser posted image Nič mi ni jasno ,ker tam imaš PDP 28.12 pri januarkah pa 2.1.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
1.12.2007 12:02:46   
katee
Benika nas je izdala!!!user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.12.2007 12:08:57   
mala pikica
Oj, user posted image !!!

Jaz sem danes malo pozna tukaj, sem že vse pospravila user posted image sem pa bila kar takoj kaznovana, ker sem že zdaj tako otečena kot en balonček user posted image

mml saj se nismo pogovarjali o CR, vsaj dokler je pritisk v redu. Umetne popadke bi mi dali, o datumih pa sem samo ugibala, se bova verjetno z G v drugi polovici decembra o tem pogovarjala. Če bom seveda vzdržala do takrat.

Nalin midva sva tako povedala za spol. Bolj sem punce spraševala, kako to skrijejo. Pri meni gre vsak pogledat sobico in seveda omaro, tako da pri nas res ne bi šlo skriti. Saj pravim, bo pa ime skrivnost...

Kmetija... jaz tudi to gledam, pa sem že stokrat rekla, da bom nehala, ker se samo živciram zraven vseh teh bedakov user posted image

Teja samo da je s Renee vse v redu. Kje pa se dobi ta sterilizacijska tekočina? Pa to samo preliješ po stekleničkah? Pa kaj je to drago, imam občutek, da se tega kar nekaj porabi...

Benika takoj nazaj k januarčicam!!! Me te ne damo kar tako!!! user posted image

Jaz res upam, da ne bodo vse decembrske januarčice prebegnile, potem res ne vem kdo bo klepetal tukaj user posted image Jaz vam že danes obljubim, da ostanem vaša, tudi če bom letos rodila user posted image Pa če me hočete ali ne user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.12.2007 12:19:10   
karmyka
OJLA pa je spet teden okoli da spet napišem kaj novega.

MALA PIKICA rodila oz.carski rez sem mela 19.11 rojene pa so LEA 17.17 TEA 17.18

Mali dve vsak dan napredujeta ta teden sta že obe brez kisika tamala že ni več priklopljena na računalnik tavelika pa še.Redita se še bol pomalem kar pa je tudi kriva prebava prebavjata še ne tako dobro kot bi morale.Saj gre gor pol pa spet pade dol pa spet gor pa spet dol pol pa ko ju tehtajo pa vzamejo eno razmerje.
V sredu sem tudi že začela z kengurujčkanjem,vsak dan eno po dve uri koža na kožo
neznam povedat kako je to prečudovit občutek ko lahko svojega otroka občutiš na svoji koži res neda se opisat pa potem ko ti začne mleko kr po kapljicah kapljat iz prsi takšna strastna želja do otročka.
No včeraj je pa še ati prišel v Ljublajno pa sva potem eno jaz pa eno on tako da je tudi rekel da je fino čeprav se je od začetka malo zbal kako bo to vse skupaj šlo. 

Toliko če katero kaj zanima kar naj vpraša sem pa samo med vikendom doma tako da me med tednom ni nič za računalnikom pa potem med vikendom več.

Hotela sem pa še samo čestitati vsem za uspešne preglede,in lepo razvijajoče malčke.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.12.2007 12:25:03   
katee
Karmyka: user posted image user posted image  za tvoji princeski. joj, kar na jok mi gre. Ampak to je od sreče, da lepo napredujeta in se lepo razvijata!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse štiri (za mamico, očka in seveda mali princeski). Uživaj

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.12.2007 12:39:15   
klepetka
dan
končno sem se prebila čez vse poste ,ve čvekeuser posted image
Jaz sem  zjutraj oddala otroke v rejo za par ur(babica ,da ne bo katera resno mislilauser posted image ),pol sem šal pa v en konkretni šoping po enih treh tednihuser posted image user posted image .In pomislite ,ljudstvo s katerim smo se srečevali ,mi je več  ali manj skoz govorilo ,kolk sem shujšalauser posted image user posted image .Da sem čist brez trebuha;ja seveda ,ko pa niso tam pri kolenih nič gledaliuser posted image .Očitno sem bila potem v prejšnji nosečnosti glih taprava ,k osem se zredila skoraj 30 kil.user posted image Pol sem pa prišla domov in sem si en konkreten sendvič nardila,da glih ne shiram kjeuser posted image (za bat se je ).Drugače  bp.

Kmetija ;jaz jo tud včasih gledam in tudi mene je Miha včeraj izjemno presenetil v neg . smislu seveda,pa mi je bil do zdaj najbolj primeren kandidat za zmago.Ampak je odreagiral res kot en psiho.Klemen mi pa itak ni že od začetka všeč.

Klaja ,vidiš da bo vse vreduuser posted image user posted image .So naše pozitivne misli pomagale

peglanje plenic;menise zdi da so se tapotiskane dosti težje speglale ;verjetno zato ker so nove .Ta bele so pa itak že utrjene .Jih pa tud jaz sam ona začetku parkrat likam ,pol paa nič več ,tako kot Luša.
spol dojenčak;pri nas veva sam omidva z možem in nekatere od januarčic(tiste ,s katerimi smo se dobile na kavi).Pa ne da ne bi hotela povedat,amap kbi rada da bi blo za domače in žlahto presenečenje.Ker pa je  baje tukaj na RRpol moje žlahte ;preverjajo vsak omojo napisano črko ,očitnouser posted image user posted image ,zato ne povem.Imam pa cunje tako roza kot plave.Imeni smo pa tud zbrali.;Lana in Luka
mala pikica ;jaz bi od navedenih datumov izbrala 26.12.in tud zdaj še močno upam da bom takrat rodila ,čeprav naj bi blo prej.

mml,tvoja mala kodrasta budilka je očitno že sprogramirana na dokaj zgodnje bujenje,amapk tud pred osmo je vredu ,kajne.Naj ji ostane to v navadi .Naš budilec nas je pokonc vrgel že ob 6.30 user posted image .Od nekje mu je bila ideja že navsezgodaj ,da je zunaj sigurno sneguser posted image .user posted image Če vama bo popoldne dolgčas ,se lahko pripeljeta v naš konc na izlet ,pa vam bo cajt hitro minil ;boš vidlauser posted image
piškamiška,ne ga zdaj biksat da boš v ponedeljek ostala v P.Kava vabi

katee,jaz imam en super vlažilec zraka že enih par let in ga pozimi pridno uporabljam.Kupila pa sem ga v sanolaborju.Pameten nakup ,če mene vprašaš.

nalin,ampa ktvoj žan pa res dolgo spi zjutrajuser posted image .Pa to vedno tako?

sunny morning,jaz se pa poplnoma strinjam s tabo ,ko praviš da gre sam na smučanje.Če bi moj hotel iti ,bi mu sigurno dovolila.

vaney,tud i jaz imam enega odvisnega terenca doma in ene sorte poslovneža.Amapk  tako pač je ,j.... ga.Smo se navadili skozi vsa ta leta.

teja ,no vidiš ,da je boljše da si šla v P,si vsaj lahko mirna.Pa user posted image da je vse vredu.

Luša
,pri vas bo pa še vesel o danes s kolinami.pravi zimski praznik

mala  pikica ,evo še ena ki obljublja ,da bo kljub decembrčku  ostala januarčica.Bi vas preveč pogrešala;se človek res navadi ,kajne.Pa ne pretiravaj s pospravljanjem ;jaz že  neuser posted image

karmyka,user posted image user posted image za princeski ,da tako lepo napredujeta.Držite se.

lep sončen dan vam želim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.12.2007 12:47:53   
Zasanjana
Karmyka, res super, da mali lepo napredujeta! Se bo vse poštimalo, ane! Držite se!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.12.2007 12:48:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Benika-kaj ti si se med decembrke odselilauser posted image Nič mi ni jasno ,ker tam imaš PDP 28.12 pri januarkah pa 2.1.user posted image

A so ji premaknili PDP?user posted image  

karmyka user posted image user posted image user posted image  za tvoji punci. Sta pravi borki in se ne mislita kar tako predat. Še enkrat bravo.

Kmetije jaz sploh ne spremljam. Kar sem gledala mi je bilo tako bolno, da nisem imela več potrebe po spremljanju.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.12.2007 12:49:24   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Benika nas je izdala!!!user posted image

Zdaj pa sem se res od srca nasmejala!!Ti ga pa serješ!

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.12.2007 12:50:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
user posted image  je šel k našim pomagat ,ker kolinijo.Bodo spet klobasice oz mesouser posted image .

So mi kar zadišala frišna jetrca. Mnjami. user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.12.2007 12:53:55   
TONČI.
Karmeyka user posted image user posted image user posted image user posted image Vedno lažje bo, ampak vseeno ti želim en velik kup sreče in zdravja.

Drugače pa vas komaj dohitevam. Me kakšen dan ni gor in vas že iščem. Sploh mi ni užgal da smo na 2 delu.

V glavnem počutje je tko tko. Kdaj bi lahko letela, kdaj sem pa kot da bi me tank povozil. Ime za punčko nam je zbral že ta mali- in bo Tina. Za fantka pa tud slišat noče. Prav da more bit punčka in ne fantek. Tko da ne vem kako bo. Ga malo prepriičujem za vsak slučaj, da je boljš če je fantek, da se bosta igrala z bagrom,....... Pa mi ne nasede. Upam da bomo rodil punčko. Drugač bo joj prejojuser posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.12.2007 13:07:54   
Anonimen
Za vse,ki vas zanima sterilizacijska tekočina
imajo jo v:

baby centru
     in v
pikapolonici

Cena:
malo čez 5€
za liter

Je pa od chicco-ta,priložena je merica,mešaš jo pa z vodo,si pol pač narediš skupaj kolko misliš pač,da je potrebuješ.V glavnem
bi je naj bilo toliko,da so vse stvari čisto pokrite s tekočino.
Pustiš jih pa sterilizirat 30min-lahko tudi več.Pa tudi ne rabiš delat vsak dan druge-lahko puščaš tiste stvari,ki jih trenutno ne rabiš notri in druge samo dodajaš.(nekje na 3dni je pa dobro,da si narediš drugo)
Po steriliziranju jih pač lepo zložiš ven in pustiš,da se posušijo.
Nekateri potem še vse oplaknejo na hitro pod vodo,ampak ni potrebno.

Je pa res,da pač moraš vse prej dobro umituser posted image to se pa itak vsakega steriliziranja tičeuser posted image
Kmetija,jo gledam,pa se mi zdi,da mi samo živce parajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
1.12.2007 13:17:33   
Sunny Morning
Teja27 hvala za tele informacije o sterilizacijski tekočini, ker sem že mislila vprašat kako to sploh gre. Bom videla kako bomo z dojenjem, ampak sem zdaj skoraj prepričana, da ne bom kupovala sterilizatorja. Se mi tole zelo dopade.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.12.2007 13:21:02   
mala pikica
Karmyka res sem vesela za vse štiri user posted image user posted image user posted image Res upam, da boste še letos vsi štirje skupaj doma, na toplem ob božičnem dreveščku user posted image

Zasanjana lepo da si se ti tudi oglasila. Kako pa kaj Marc Julien?

Klepetka za datume sem kar tako nekaj rekla. Dvomim, da bi se načrtno z mano ukvarjali ravno čez praznike. Bi se verjetno odločili po praznikih.

Zdaj pa koslilo.... Dober tek vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.12.2007 13:48:05   
karmyka
Punce vsem hvala za tolažbo, tudi jaz upam da bomo takrat že doma je moja srčna želja za moji dve princeski vsak dan molim da bo tako in da bosta mali dve pravi borki tudi kar se njihovega zdravja in organizma tiče.
user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.12.2007 13:54:53   
benika
Joj ljubice, pa nisem vas zapustila, nouser posted image .

Da vam obrazložim tole selitev; po datumu zadnje M so mi na 1 UZ postavili PDP 22.12. No, na 2UZ so ugotovili, da je bila zanositev kasnejša in so mi prestavili rok na 29.12. No in potem grem na UZ še tretjič in spet ugotovijo, da je dete še premajhno in so mi prestavili PDP na (upam da končnih) 2. januar 2008! Vse to je posledica mojih krasnih neresnih M. Že pri Benjaminu so mi ga tako srali in mi takrat prestavili rok iz 18.8. na 7.9.2005, tako, da sem že kar navajena teh kolobocij.

Takrat sem se na začetku vpisala med decembrke in se šele kasneje preselila med vas, potem pa me ni več vleklo nazaj med decembrke. Vendar pa pokukam še malo tja, da vidim, kaj se pa njim dogaja.

Upam, da niste hude name, ker le švercam na obeh čvekanjih. Po duši in srcu sem januarka, pa fertikuser posted image

No, da povem, kaj je novega. Včeraj smo končno kupili voziček za Jakoba in sedaj ga imam razstavljenega kar v kuhinji, ker drugje nimamo še placa. Cotike so zlikane, kupila sem celo že pleničke in dudico. Imam tudi prsno črpalko, še vedno pa iščem po trgovinah nastavke za bradavice, pa jih kot zanalašč nimajo nikjer. Katastrofa. Vsi ostali nakupi me še čakajo, vendar če me sedaj kaj preseneti imam najnujnejše stvari doma, ostalo pa lahko user posted image  dokupi. Sej ma že praksouser posted image .

Ko končam tale post, grem pomivat omaro, da lepo zložim vse cunjice. Obljubim tudi, da bom poslikala in končno tudi jaz spravila nekaj v album, da si boste lahko pogledale. Vaše sobice in oprema so vse tako cortig, da se kar topim, ko jih gledam.

Teja, samo, da je s tvojo pikico vse OK!

Uživajte maksimalno in izkoristite današnji sonček, jutri bo spet menda dežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
1.12.2007 13:54:55   
piškamiška
Karmyka ali mi lahko opišeš tvojo porodno zgodbo. lahko mi pošlješ na ZS. Me ful zanima kako to gre pri dvojčkih.

Drugač pa držimo pesti za tvoje punčke!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lpuser posted image user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.12.2007 14:03:40   
mml
Evo  me ni par ur pa ma skroaj 2 strani za prebrat user posted image

karmyka super za tvoji punčki, da sta že brez kisika, teža bo pa že šla gor...kot sama praviš najprej počasi po tem pa hitreje. Lepo se kengorujčkajte in uživajte, če se le da user posted image

Z Manco sva šli pogledat islandske konjčke, pa ji niso bili zanimiv, ji je bilo dosti bolj zanimivo skrivanje za živo mejo user posted image ...tudi prav

Zdaj jo moram pa spravit spat

Izkoristite sonček

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   [Brisano sporočilo]
1.12.2007 14:12:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piškamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
1.12.2007 14:28:53   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image  Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj spet 84!
Imamo pa tudi že dve mamici user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 26 user posted image  in 24 user posted image   Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči. 

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?