|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
30.11.2007 13:18:54   
martinca
vaney, kaj pa je tipično za kozoroge? ker naše user posted image bojo večinoma kozorogi, če ne bomo me začele prej rojevat.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 226
30.11.2007 13:19:28   
nana35
Dober dan!

Kratka pavza!!Sem tudi pridna in likam,pa sem si vzela malo prosto.Sedim in likam,saj kar gre.Ampak vseeno rabim odmor.
Teja27,jaz imam tudi preglede na 4 tedne,upam,pa da se to zdaj spremeni,po naslednjem pregledu,ker takrat bom pa že 36 tednov.Malo je normalno,da si zatečena,če pa si močno,pa pojdi k zdravniku.
Piba,potem pa s tega ne bo nič.Boš pa lepo doma s svojimi nenosečimi prijateljicami morala user posted image pit in z nami tukaj čvekat.Ali pa si skuhaj eno in jo pij zraven računalnika.user posted image Kar pa se tvojih kg tiče-ne bodi smešna.Jaz sem jih pridobila krepko več,pa me to ne skrbi.Skrbelo me bo potem.user posted image
Želje po sladkem pa sploh ne premagujem,če mi je všeč že kaj pojem sladkega,ampak nisem ravno sladkosned,zdaj v user posted image mi pa res sladkarije bolj pašejo.Mi bodo pa potem manj,kakor v preteklosti.

raja,jaz že stiskam pesti,ti pa lepo počivaj po navodilih,energijo boš porabila kasneje,jo daj na zalogo!!user posted image

Vse ostale pa lep dan.

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 227
30.11.2007 13:28:14   
mala pikica
Jaz sem končno uspela porihtati papirje na CSD-ju. Sem dobila pripročnik, ki ga je ena že omenjala, Baby book, se mi zdi ful v redu stvar user posted image

Teja najprej glede zatekanja... To so moji veliki problemi zadnjih 14 dni. Glede na to, da nimaš previsokega pritiska, zaenkrat ni panike. Čez dan veliko počivat, torej držati noge gor, kakšen sadni dan naredit in čakat... Če bi bile zatekline iz dneva v dan večje, potem se le pojdi prej pokazat. Sicer pa je meni G rekel, da če ne bodo minile, da bomo sprožili porod kakšnih 10 dni pred PDP-jem. Če ti pritisk naraste na 140/90, pa je treba takoj h G ali v porodnišnico.
Jaz sem celo nosečnost imela preglede na 4 tedne, od prejšnjega tedna naprej (od polnih 34 tednov) pa jih imam vsak teden.

nana, kaj ti lahko jaz odgovorim namesto Koale user posted image Od letos naprej je potrebno v vsaki P plačati za prisotnost očeta. Kjer do sedaj ni bilo doplačila, tam je treba plačati 10 €, kjer pa je doplačilo bilo že prej, pa imajo svoje cene. Za ta denar dopijo očetje haljo, pa tiste PVC copatke in podobno. Babice pravijo, da samo delo, nič drugega nimajo od tega.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 228
30.11.2007 13:30:15   
mala pikica
Piba ti se kar nič ne oglašaj s svojimi 9,5 kg user posted image Da ti nekatere druge ne povemo svojih pridobljenih kg user posted image Jaz bom s to svojo vodo znorela, sem samo v zadnjih 14 dneh dobila najmanj 4 kg. Se tolažim s tem, da bodo vsaj ti kg od vode šli takoj po porodu dol...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
30.11.2007 13:38:06   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: piba

Ali vam uspeva premagovati željo po sladkem?

ne user posted image user posted image , samo mi na srečo kile ne lezejo ne vem kako gor

Raja izglea tile gorenjski otročki bolj počasi rastejo (moj in od Benike). No tvojemu user posted image  pošiljam eno +
user posted image , da mal nabere cm in kg. Pa glej da je ne boš sama pojedla.user posted image

Dašabina brez teh dveh stvari se resda da preživet, sta pa praktični. Jaz sem imela oz. imam oboje. Resda nisem sterelizirala po vsakem obroku, samo pocanje dud v vreli vodi na štedilniku.user posted image . Postane vse tako pocasto in lepljivo. Klepetka plastičen slinček sem imela pa še jaz kot dojenček. So mi potem za hranit najbolj praktični.

No jaz sem imela v prvi nosečnosti preglede najprej na 4-5 tednov, potem na 3, na 2 in na koncu na 1 teden. Zdaj pa sem imela na 4 tedne, zdaj pa me naroča na 3, tako da imam naslednji pregled pri 37 tednih. So bile pa v prvi nosečnosti resda težave, ker je prepočasi rastla. Samo zdaj pa nič ne komplicira zaradi tega, čeprav ni med največjimi.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 230
30.11.2007 13:54:40   
vaney
Kozorogi naj bi bili trmasti, vztrajni, čustveno manj občutljivi, ambiciozni, pridni, delovni, prijazni, s čutom za sočloveka. To je tako na hitro. Če je pe kje še kakšna kozoroginja, pa naj še kaj doda, čeprav mislim, da sem glavno napisala. Ne velja pa to za vse, seveda.

Nekaj me zanima: kako ste ve sušile te otroške oblekice v sušilnem stroju? Bodiji in majčke imajo polno teh pritiskačev in razbijajo po sušilnem stroju. Sem jih vse zapela in dala v zaprto vrečko (beri prevlečo za vzglavnik), pa je še vedno slišat. Mislite, da to lahko poškoduje boben? Upam, da ne, drugače bom raje na stojalu sušila.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
30.11.2007 13:55:40   
vaney
aja, sem pozabila še nekaj vprašat: a ste oz. boste plišaste pajacke likale?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 232
30.11.2007 14:03:44   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Nekaj me zanima: kako ste ve sušile te otroške oblekice v sušilnem stroju?
Jaz sem jih kar obesila na stojalo, ampak so bile vse cunjice ful trde, ker nisem dodala nič mehčalca. Potem sem jih pa dala še za 15 min v sušilca, da so se omehčale. Plošastih stvari pa nisem likala, ker jih ni bilo potrebno. Vse ostalo pa sem - no razen nogavičk.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 233
30.11.2007 14:04:59   
Lunca1
Jaz vedno vse sušim na stojalu. Bobna pa ti gumbki ne bodo uničili. Pajacke sem pa jaz prvič zlikala potem pa nič več.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 234
30.11.2007 14:11:22   
mml
Jaz vse otroške stvari in tudi večino odraslih sušim pozimi v sušilcu, do sedaj se na bobnu nič ne pozna. Plišaste pajace sem jaz likala na čisto nizki temperaturi, verjetno jih bom sedja spet

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
30.11.2007 16:17:36   
raja
Punce hvala za pozitivne misli user posted image .

Piba mislim, da so tvoji kg zelo normalni, tudi sama sem se zredila za +9 pa se nič ne sekiram, v prvi nosečnosti sem se zredila za +13 pa sem domov prišla z +3, no to pa ni tako veliko za zgubit, pa še to je kar nekam izpuhtelo. Za tolažbo pa še to; pred 14 dnevi je rodila ena prijateljica, zredila se je +16, domov je tudi prišla s +3 je pa res zatekala, ampak kljub vsemu naj te ne skrbi.

Jaz bom tudi sušila vse cotke v sušilcu, bodo tako bolj mehke pa še hitreje bo šlo. Sušim jih tudi od ta velikega, imamo isti šuliec ves čas pa ni nič poškodovan od netkov ipd. Zlikala bom pa vse, vsaj na začetku.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 236
30.11.2007 16:21:54   
raja
Nalin upam, da ni kaj hujšega s tem tvojim dihanjem, tudi tukaj mislimo nate in ti pošiljamo pozitivne misli.

Držim user posted image user posted image user posted image ,da bo kmalu bolje.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
30.11.2007 16:32:34   
Golobček
POZDRAVLJENE !

Joj ste bile pridne, sem rabila dve uri da sem vse prebrala, zdaj sem pa vse pozabla kaj naj bi napisala.

Najprej Suzana čestitke za opravljen izpit.user posted image

Teja dobrodošla med januarčicami.user posted image

Tiste ki imate težave počakajte še malo z rojstvom svojih pikic, saj so najprej na vrsti decemberke.

Zasledila pa sem tudi da imate nekatere probleme z starejšimi otroci , da nočejo v vrtec in da se tudi za dojenčka ne zanimajo najbolj.

Jaz hvala bogu teh problemov nimam . Moja dva sončka mi kar  naprej božata trebuh in ga lupčkata.

Za vse tiste, ki že imate doma kakšnega otroka sploh če je bolj ljubosumen vam priporočam, da s sabo v torbo daste kakšno majhno darilo za njega, in ko bosta z atijem ali babico prišla v porodnišnico, mu dajte tisto darilo in recite, da je od dojenčka, vam povem kakšno veselje je to. Moj 4-letnik ne more pozabit darila, ki ga je dobil od brateca ,ko se je rodil in tudi sedaj v tretje bom v torbo dala dve knjigici in, ko pride dojenček na svet, dobita starejša dva vsak svojo knjigico. 

Lep dan še naprej (in bolj počasi čvekajte ker vas ne dohajam večuser posted image user posted image )

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 238
30.11.2007 16:34:58   
dašabina
Lunca se strinjam glede grelca in sterilizatorja, mogoče mi pa kdo to podari.
Kar se tiče, imam jaz zdaj pregled v 36. tednu (12.12.) , nato pa na 10 dni, po roku pa na 2 dni (5 x), potem pa v vsakem primeru porodijo dete. Imam pa občutek, da bo dete kar na rok ali pa celo malo prej.
Cotike pa nameravam tud jaz sušit v sušilcu, sploh pliš, ker je tako mehak in res ni treba likat.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.11.2007 16:43:26   
Lunca1
Dašabina lahko tudi pogledaš v komisijskih prodajalnah. Jaz sem sterilizator kar tam kupila, je precej ceneje, uporabno pa prav tako.

Imam pa jaz takega na elektriko in ne za v mikrovalovko.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.11.2007 17:29:53   
Sunny Morning
Jaz sem se pa na koncu odločila, da bom cotike sušila kar malo po radiatorjih. Pralni stroj imava, ni pa prostora za sušilc. Najprej sva celo razmišljala, da bi zamenjala za pralno-sušilni stroj, zdaj je odločitev za radiatorje in stojalo. Če bova ugotovila, da ne gre bova pa nekaj zmislila, uglavnem sva se odločila, da še malo počakava.

Za sterilizator bom jaz počakala po porodu. Če bo mleka dovolj in če nama bo dojenje steklo tako ali tako ne bom takoj rabila sterilizatorja. Mogoče ga bo res kdo podaril.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.11.2007 18:04:17   
klaja
Zdravo!

Nisem rabla it v porodnišnico - še sreča. CTG je pokazal vredu, baje bi lahko bil malo boljši. UZ je tud bil ok, razen enega pretoka. Ker pa je Hana v enem tednu lepo pridobila na teži, zdaj ima 1800g, je ginekolog rekel, da bomo še počakali. Tako da imam pregled spet čez en teden. Je pa videl, da že vadi dihanje in da je to zelo dober znak, saj če bi se ji slabo godilo, tega ne bi počela. Tako da bom še vsaj en teden pridobila, upam pa da še več. Da bi vsaj počakala do 37. tedna.
Sem pa malo jezna na njouser posted image , saj je že kar nekaj časa bila obrnjena z glavico navzdol, od včeraj na danes pa se je spomnila in se obrnila. Upam, da se kmalu spet obrne nazaj.

Nana35 mislim da si ti spraševala glede plačila za očete v MB porodnišnici in kolikor jaz vem, ni potrebno nič plačat.

Kar se pa tiče pogostosti pregledov, pa jih imam jaz sedaj na en teden. Moram rečt, da se je ginekolog kar malo bolj zavzel za mene sedaj. Končno!

Lep vikend vam želim in upam da nam katera ne pobegne.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.11.2007 18:10:08   
nana35
Mala pikica,hvala za odgovor.A tako?Kaj pa moj user posted image bo tudi dobil copatke in haljo,čeprav ne bo z mano v sobi,kvečjemu po CR,ko bo dobil dojenčka,pa če mu bo popkovino prerezal??
Upam,da imam tudi jaz polno vodeuser posted image user posted image !!Pa zato toliko kg!user posted image
Jaz pa nimam sušilca,niti prostora zanjuser posted image user posted image .Tudi jaz računam na to,da mi bo kdo podaril vsaj grelec za stekleničke,saj ni tako drag,ampak tudi ne tako nujen.Glede sterilizatorja pa...ne vem,če bi ga dobila je ok,drugače pa se mi zdi,da ni potrebe.Sigurno pa je veliko lažje z njim.
Ali je v Mariboru kaka komisijska prodajalna?

Lepo se imejte,se mogoče še kaj oglasim.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 243
30.11.2007 18:35:06   
mala pikica
Punce, pa kaj norite s temi kg?!? Veliko kg je 20 in več, ne pa 10 in še kakšen kilogramček zraven... Moja mami se je obakrat zredila 28 kg, pa ima danes pri svojih letih boljšo postavo kot marsikatera 25-letnica.

nana, klaja pravi, da ni treba plačati v MB user posted image Nam so na Ptuju v porodnišnici rekli, da se po novem plača v vseh porodnišnicah, tako da zdaj pa res več ne vem. Najboljše da pokličeš in vprašaš, da ne bom potem jaz kaj kriva...

klaja samo da si doma in da je s Hano vse v redu!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.11.2007 19:21:05   
mml
klaja super, da Hana pridno raste user posted image , nazaj na glavo se bo pa že obrnila user posted image

mala pikica kako kaj tvoje počutje? Upam, da se je ozekanje ustavilo in je pritisk lepo nizek user posted image

klepetka lahko si prepričana, da bi prišla v ponedeljek na čvek tudi s "staro" frizuro user posted image , nisem tip človeka, ki bi s tem kompliciral...mogoče bi morala malo bolj user posted image

Sem pa danes po koncu prvega dopustniškeg dneva prav utrujena...sva šli z Manco popoldan po nakupih v CP in sem naredila napako in sva šli brez vozička, po tem sem jo pa lovila med policami v H&M...no po tem je dobila v Douglasu velik balon in je bilo takoj boljše, sicer sva se komaj prebili mimo razstavljenih palčkov in ovc, ampak nekako nama je uspelo user posted image . Zdaj jo pa zabava Nodi, tako da imam malo časa, da pridem k sebi...

kilogrami jaz sem rekla po prejšnji nosečnosti, da se bom naslednjič zredila manj...pa ne bo nič s tem, ker mi do teže pred porodom manjakata samo še 2kg, do PDP pa še slaba 2 meseca...in vmes še prazniki user posted image

Skratka, da ne ponovim: kava in čvekanje (po želji tudi tortica) v ponedeljek 3. 12. ob 11. v Galeriji Grad pod Emporiumom; razpoznavni znaki: nosečniški trebuhi in "zjamrane" nosečke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
30.11.2007 19:26:20   
vaney
Je še katera pogruntala, da se navadne bele plenice manj mečkajo in lepše likajo kot potiskane al je samo pri meni tako? pri potiskanih sem skoraj živce izgubila, pri belih pa ni panike. zdaj šele razumem, zakaj ve postopoma likate............ker tega je toooooooooooliko, da ni šans vse v enem dnevu zlikat.

a ve ste svojim družinam povedale, katerega spola bouser posted image ? pri naju bi radi vedeli, pa midva kar nočeva povedat, nekako je to najina mala skrivnost.

Neposredna povezava do sporočila: 246
30.11.2007 19:32:47   
mml
mi2 sva obakrat pvoedala po morfologiji...zase sva pa ohranila, kako bo user posted image  ime

Kar se likanja tiče...meni se lepše likajo potiskane plenice, bele se kar nekam vlečejo...jih je pa groooooooooooooooooooooooooooooooozno dolgčas likat, jaz se še nisem odločila, da bi se jih lotila oprat...saj je še čas user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.11.2007 19:40:23   
martinca
vaney, midva tudi hočeva da spol otroka ostane skrivnost do poroda. in verjetno bo tako tudi ostalo, ker midva ne bova povedala. so pa oni tečni in non stop pravijo ja fantek gor in fantek dol, pa levo in desno. da nama gre zdaj to že pošteno na živce in že včasih katerega malo skregama naj nehajo bit tečni s tem kakšnega spola je otrok. user posted image naj se raje veselijo in si želijo da bo zdrav in "priden" dojenček.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 248
30.11.2007 20:37:45   
katee
Čer!

Midva z user posted image  sva takoj povedala za spol, za ime so pa itak že prej vedeli (ime imam zbrano že 5 let).

mml: tudi meni se je likanje plenic zdelo grozno, ker so bile čigumaste. Pa še sušila sem jih v sušilcu! Joj, groza!!!

No, lep večer želim vsem user posted image .

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.11.2007 20:38:03   
Lusa
Samo ,da se malo oglasim.Komaj vas še utegnem brati.Ampak se mi zdaj ne ljubi kaj extra pisat ,sem lena oz izmučena.Sem delala vso dopoldne darilo za moža ,pa venčke za domače ,pa čiščenje hiše ,da mi jutr ne bo treba ,v glavnem polno sem zaposlena ,zdaj se pa komaj premikam(boleč križ).Pol pa grem z lušo spat ,danes je lahko malce dlje časa gor ,ker ponavadi že gre spat okoli 19ure.

Teja-dobrodošla!

klaja-me veseli ,da je s Hano vse ok.Naj le pridno rase in se redi.

nočko!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?