Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 9:53:49
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka katee,glede citiranja mislim da sem absolutna zmagovalka v učenju.Sem največ strani tukaj nabila ravno takrat ko sem se učila citirat Pa da probam s to znanstveno fantastiko!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 9:54:47
|
|
|
|
katee
|
Jupi!!! Še uspelo mi je in to v prvo (no, vsaj danes. Enkrat sem se že neki matrala, pa ni uspelo!)
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 9:59:48
|
|
|
|
mala pikica
|
Klepetulje, dobro jutro! Če bo tole šlo tako naprej, bo nas letošnjo zimo sneg totalno zametel, zaradi babjega klepetanje mislim IZVIRNO SPOROČILO: ursulina moj mali bo zagotovo mal mulata, pod vso to težo čokolade, ki jo prebavlja že vseh par mesecev... pa mož ne bo imel izbire, a ne, suzana--- ga bo moral priznat za svojega Ursulina zdaj pa si me nasmejala, pri nas bo potem tudi tako Sani to da so ti napisali datum 30.3.2008 je čisto v redu. 105 dni imamo porodniškega dopusta, nato pa moramo 30 dni pred iztekom tega odnesti enake papirje na CSD za uveljavitev dopusta za nego in varstvo otroka (260 dni). Tako je vsega skupaj 365 dni. Klaja upam, da bo vse v redu in da se s Hano vrneta domov
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:00:52
|
|
|
|
mala pikica
|
Punce, bravo za citiranje Tako na veliko klepetamo, da ni vrag, da se ne bi med tem naučile citirat
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:13:12
|
|
|
|
sani1
|
mala pikica- hvala za odgovor... sem se pa ravno s prijateljico pogovarjala in mi je vse lepo obrazložila. Ampak hvala tudi tebi... Sem pa ravno dude in flaške prekuhala in pripravila... To je tako malo in lušno... Zdej grem pa malo televizijo gledat pa malo štrikat pol pa pridem pogledat kaj ste napisale in že bo treba kuhat... lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:16:06
|
|
|
|
nana35
|
Sani,kam pa boš spravila potem vse te flaške in dude,ko bodo prekuhane??
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:18:01
|
|
|
|
katee
|
Sani: tebe je štrikanje prijelo, mene pa pospravljanje kuhinje in kopalnice. Se mi ful da. Kdo bi si mislil?!
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:27:22
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka glede kave v ponedeljek ,;pa bom najdla jaz tole slaščičarno?Še nikol slišala za to galerijo al kaj je že.Glavno da se da z avtom čist zraven priti To je potem v hali ? Pa je že odprto ,akj niso nekaj rihtali? Ja tiste, ki točno veste kje je ta slaščičarna bodite pozorne na morebitne zgubljenke (klepetka in jaz) pa nas pridite usmerit, če boste videle, da v nedogled lutava. Še fajn, da imamo zdaj trebuhe in se lahko po tem dokaj dobro orientiramo.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:30:43
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Kar se tiče Coca-cole meni včasih full zapaše, bi skoraj ubijala zanjo in takrat je spijem sigurno 0,5l. Saj potem vse dobim nazaj, a si ne morem pomagat. Jaz danes spet perem male cotike. Glih zdaj laufa prvi stroj. Mislim, da bom imela danes še enega. Smo pa vse pridne. Ene perejo, ene pospravljajo,...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:52:54
|
|
|
|
mml
|
Dan IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Smo pa vse pridne. Ene perejo, ene pospravljajo,... Jaz pa lenarim , uživam prvi dopustniški dan. Pa še Manca me je pustila spati skorj do 8. Po tem sva bili pa pozni, ker sem bila ob 8.30 že zmenjena pri frizerju in sedaj imam spet spodobno dolžino in novo barvo, tako da lahko pridem na ponedeljkovo kofetkanje sunny in klepetka Emporium verejtno vesta kje je, preden vstopiš v Emporium je ena avla z bankomatom in na levi so stopnice, gresta v kletno etažo in takoj ko stopita skozi vrata stopita pravzaprav h Galeriji Grad...a sem zakomplicirala ? Si grem pripravit Milka cappucino in se malo lenarit pred TV, po tem moram pa dokončat vabila za RD...ja Manca je tudi strelka in to takšna zelo impulzivna ...kaj šele bo...
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:53:42
|
|
|
|
piba
|
Nana 35: Rade volje bi prišla v MB (tudi daleč ni, saj imam službo v MB), a sem žal na bolniški , pa trebuh me ovira pri vožnji tako daleč (sem bolj majhna in se mj trebuh že dotika volana, ko vozim - vožnja in moj križ sta vzrok, da sem na bolniški)
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 10:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan. No tu pr meni ravno ni,ko pogledam skoz okno me kar zmrazi je vse belo od slane,pa še sonček se nič ne prikaže. Hvala vsem za dobrodošlico. Tebi mala pikica pa hvala,da si me dodala na seznam Alfabeta,meni se nonstop vrti,tak da moram kar pazit,da kje ne padem in to že kar lep čas.Malo mam prenizek pritisk 103/63,pa še slabokrvna sem ful. No pred parimi dnevi,pa sem še fajn zatekat začela Moram malo jamrat Aja,pa še eno vprašanje: na kolko časa mate preglede pri svojih G? Jaz vem,da sem jih mela v prvi nosečnosti od konca sedmega meseca na 14 dni,zadnji mesec pa vsak teden.Zdaj pa mam že od vsega začetka na 4 tedne. Je pri vas enako?Ali je to odvisno od samega G? Ni mi jasno naj glede tega zatekanja čakam do pregleda ali naj se kar naslikam tam Sem ji že zadnjič rekla,da sem začela zatekat,pa je rekla-eh vidim,da nič ne zatekate Mam pa noge take ko da so brez gležnjev Pa še strukture sem take,da mam bol obdarjen zgornji prsni del ,no ok zdaj je še trebuh tu Mašina sem dolga zdaj
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:16:47
|
|
|
|
piba
|
Teja 27: Tudi jaz imam preglede na vsakih 4 tedne. V prvi nosečnosti sem imela predzadnji mesec kontrole na 14 dni, zadnji mesec pa kontrolne preglede na 1 teden. Glede zatekanja pa: meni je G. rekel, naj jem manj slano in imam enkrat na teden sadni dan. Sicer ne zatekam zelo, a se mi nič ne zdi narobe, če upoštevam ta dva nasveta. Mene pa malce skrbijo kg. Do sedaj (32 tedna) sem jih nabrala že dodatnih 9,5 kg. Sicer sem jih tudi pri prvi nosečnosti nabrala nekaj takega, a bi jih po mojem lahko kaj manj. A kaj ko so sladkarije tako mamljive! Ali vam uspeva premagovati željo po sladkem?
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:23:33
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta pa ti si super .Veš da nisem vedla za to stran.Se vidimo ČAO
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:32:05
|
|
|
|
dašabina
|
Spet mal čekiram. Vidim da gre Sunny m na kofetek pa me kar prijemlje, da bi se vam pridružla...No bom vidla. Tud jaz perem male cotike, danes so na vrsti body. Kar se tiče "pametne hrane", pa tud meni vse paše od gaziranih, ki jih drugač ne maram do čudnih salam in sladkega. No ja saj bo minilo, pa bo še bolj prišlo...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:35:43
|
|
|
|
raja
|
ojla klepetulje, vidim, da ste zelo pridne, vas sploh ne dohajam. Včeraj sem bila pri g. naša pupa je še vedno v medenični vstavi in nič ne kaže, da bi se obrnila, še vedno je za caa. za 2-3 tedne premajhna za svojo starost je pa od prejšnjega pregleda kljub vsemu malo zrasla tako, da vsaj nekaj pozitivnega , pa še plodovnice imam zelo malo. Drugače je še vse zaprto tako kot mora biti in upam, da bo še nekaj časa tako, da pridobi še malo na teži. G. mi je predpisala strogo ležanje (ležanje!!!!) in nič letanja sem in tja, ker je rekla, da je pri zastojih rasti zelo pomembno ležanje. Jaz imama pa toliko energije...,ampak mi ne bo težko ležati, ker vem zakaj moram ležati. Stiskajte pesti za rast naše pupe. V ponedeljek moram še na en pregled v LJ, tako, da se mogoče oglasim tudi na eni hitri kavici januark. Če sem prav zasledila ste zmenjene ob 11h pod Emporiumom, v eni slaščičarni, a sem prav ujela? Nič ne obljubim, ampak mogoče pa pridem., bi vas rada spoznala. Zdaj pa grem na predpisano terapijo v posteljo. Pridne bodite in čuvajte svoje mladičke v trebuščkih.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:36:41
|
|
|
|
dašabina
|
Sem šla še mal nazaj brat. Ja Klepetka, moje punce so 10,5 in 8,5 let, ni kritično, je pa kar nekaj. Najbolj sem se nasmejala stvarem, ki naj bi jih dojenček imel (sezanmček, ki ga dajo v Baby centru) - grelnik za steklenice in sterilizator (ne vem, kako smo brez tega preživel). U glavnem, marsikaj je novega - pa saj takrat še lupince nismo imel, bla je le ena taka torba za nosit - ajme cajt res drvi...
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:45:45
|
|
|
|
klepetka
|
ja dašabina,tudi jaz sem taprvič bila brez sterilizatoraja(pojma nimam če je takrat tale zadeva že obstajala.) in ker nisem dojila ,amapk mleko stiskala,sem pridno prekuhavala flaše.Ampak lupinico sem pa takrat že imela(9,5 let nazaj)Takrat mi jo je tašča kupila. No ,pri tamalmu pred dobrimi 4 leti ,je pa to že bilo ,ampak nisem trabila ,ker sme ga dojila ,in tud lupinice so bile že kar pravilo .Al pa se spomnim ,da sem dobila pri tamalmu za darilo slinčke za enkratno uporabo ,take parirnate in plastificirane.taprvič pa za kaj takega sploh ne vem če je obstajalo. raja ,ti kar pridi v ponedeljek ,saj jaz bom tud bolj na hitro ,ker mi je to dokaj pozna ura.Ampak obkljukat se bom pa prišla teja;jaz imam zdaj preglede na 14 dni ,čeprav mi je rekla moja G da se po vse verjetnosti vidiva šele po porodu
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:48:54
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Jaz pa lenarim , uživam prvi dopustniški dan. Pa še Manca me je pustila spati skorj do 8. Po tem sva bili pa pozni, ker sem bila ob 8.30 že zmenjena pri frizerju in sedaj imam spet spodobno dolžino in novo barvo, tako da lahko pridem na ponedeljkovo kofetkanje mml tebi je oproščeno, ker si še včeraj delala in ti priznamo dan dopusta. IZVIRNO SPOROČILO: mml sunny in klepetka Emporium verejtno vesta kje je, preden vstopiš v Emporium je ena avla z bankomatom in na levi so stopnice, gresta v kletno etažo in takoj ko stopita skozi vrata stopita pravzaprav h Galeriji Grad...a sem zakomplicirala ? Navodila so zakon, pa tako zakomplicirana, da res ne vem, če bom našla. IZVIRNO SPOROČILO: Teja27 Aja,pa še eno vprašanje: na kolko časa mate preglede pri svojih G? Jaz sem imela preglede na 4 tedne. Zdaj sem enkrat imela na 14 dni, ker je bilo preveliko. Decembra bom pa hodila 1x na teden. Se mi zdi, da itak ni potrebe, da bi bilo bolj pogosto, če nimaš kakšnih težav, takrat si pa itak drugače tretiran. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Vidim da gre Sunny m na kofetek pa me kar prijemlje, da bi se vam pridružla...No bom vidla. Bova dve zastopali naše konce. Imaš še cel vikend za razmislit.
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:50:33
|
|
|
|
klepetka
|
ajej,ko bi bla zmeraj tolk hitra kot sem tle za poslat post naprej mml,bom najdla tale grad ;to je tam ko je bil al ije še včasih Ariel,kajne . Pa za frizuro.In ko si rekla ,da zdaj se pa lahko prikažeš na kofe v ponedeljek;tud prej si imela čist spodobno frizuro
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 11:54:28
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka . Pa za frizuro.In ko si rekla ,da zdaj se pa lahko prikažeš na kofe v ponedeljek;tud prej si imela čist spodobno frizuro Popravek ker je bila pomota .Smajli na koncu ni pravi ;zmotila .Mislila sem tegale in ne .
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 12:15:04
|
|
|
|
martinca
|
katee, sani1, če je vaju štrikanje in pospravljanje prijelo, je pa mene peka čokoladnih rogljičkov in nekega peciva prijela raja, stiskam pestke za tebe in tvojo da bo vse v najlepšem redu.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 12:27:40
|
|
|
|
katee
|
martinca: ekola, jaz sem že končala s pospravljanjem. Sem se zadnjič prav smejala, ko je imela moja mama ful umazan štedilnik (nekaj se je peklo in je olje špricalo), pa je rekla, da kok ji gre na živce vsak dan pucat štedilnik. Jaz sem ji pa rekla, da ga jaz 1× na teden očistim, pa še to zaradi tega, ker se prah gor nabira, ker nič ne kuham . In isto je bilo danes - samo prah, nič drugega
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 12:44:18
|
|
|
|
vaney
|
ajoooooj, kolk ste pridne s klepetanjem. komaj dohajam. vidim, da boste v ponedeljek v malo okrepljeni zasedbi. škoda, ker sem jaz na komisijski bolniški in me je malo strah inšpekcije, drugače bi se tudi jaz vsedla v avto in prišla na tortico; njami. bom morala z večjimi izhodi kar počakat do 19. 12., pol grem na PD, pa ne bo panike. Glejte, da ne boste do takrat že vse rodile Jaz sem pa zdaj ravno kontra kot prej kar se kuhanja tiče. Ponavadi kuha staramama od , ker živi v spodnjem nadstropju, zdaj, ko sem pa doma, pa skoraj vsak dan kuham sama. Pa saj nama bolj paše tako, ker ona ne zna kuhati brez mesa, midva pa mesa med tednom sploh ne jeva, samo med vikendom. Tako nama paše. Smo eni hecni, ne? Ko ste prejj pisale o znamenjih-jaz sem kozorog in to tako tipični, da bolj že ne bi mogla bit (mami je tudi kozorog, ampak sva čisto kontra) in se moj dragi včasih že kar križa (on je oven), kaj bo, ker prihaja še en kozorog . Kako bo šele to zabavno . Grem kuhat kosilo, čeprav zaradi mene imamo lahko kar čokolado in kokakolo za jest 8tudi pri meni ne gre brez tega) . Pa dober tek vsem, ki greste jest.
|
|
|
|
RE: Januarčice 08-2.del 30.11.2007 13:17:15
|
|
|
|
sani1
|
Čakam, da se skuha krompir... nana35- v omaro, kjer imam pospravljene stvari gredo flaške. Itak imajo pokrov. Dude pa v škatljice. Je že pospravljeno... katee- jaz sem včeraj vse pospravila. Kopalnico, kuhinjo in vse ostalo. Dragi bo pa jutri ali pa v nedeljo sesal pa bo... Teja27- pregledi na 1 teden. Ampak glede zatekanja ti podo itak rekli: neslano hrano in počitek... Ti pa kakor misliš, da je najbolje. idi k zdravniku če te skrbi... raja- pridi na en hiter kofe, da se spoznamo... Moja pupa se je pa vsaj obrnila, če je še v tem položaju pa ne vem... martinca- bi se jaz povabila k tebi na rogljičke, pa jih žal ne smem. Tudi sama bi kaj spekla če me nebi pol premamilo in bi vse pojedla... No zdej pa grem jest špinačo, da bom močna kot popaj!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?