polma
|
Pozitivke drage!!!! Jaz sem dobro! Zelo dobro! sploh ne morem verjet, da čas tako hitro mine-raje ne pogledam kdaj sem se nazadnje oglasila. Raste, za spol nismo vprašali. imela sem pa do prejšnjega tedna močen občutek, da je , zdaj pa precej dvomim, se mi di da je lahko tudi . Pač, smo si naredili to malo bolj zanimivo. Zanimivo je pa tak al tak vse. Trebuh raste, kile so se ustavile tako da po moje ne bo take krize ot v prvi , kjer sem pridelala 25 kil !!! Se pa nisem nič oglašala, ker mi je res čas prehitro minil-včeraj sem celo prvič po 100tih letih brala za nazaj-no, blj preletela. Tko da sem malo vidla tudi kaj delajo moje sonosečke na junijkah. Da je vse skup še bolj zanimivo sva si omislila nov avto, zdaj gledava stanovanja, za imamo polno stanovanje in klet stvari-pa sva prijateljem dovolila da prinesejo samo stvari, za katere misliva da jih bova rabla. Skratka-po trgovinah ne bo treba laufat pa gledat za vozički pa posteljcami pa cunjicami pa... Skratka-zdrava sem, je zdrav,-a, zdaj se spomnim-okoli nuhalne svetline sem se javljala. Joj, kako me je bilo strah teh rezultatov. Res, neprijeten pregled, ker se ti zdi da je odločilen, da zveš pri čem si. no, zdaj sem opravila že morologijo, je tut vse v redu. kaj naj še rečem' Lepi dnevi so tu, zato vsak dan hodim na sprehod, ker so i hotle zatekat noge, pa sem si takoj nehala hrano solit in hodim vsak dan. v službi imam pa ogromno dela ampak še v življenju nisem bila tako zorganizirana in delam blazno hizto. Zato mam vsak dan čas za sprehod. Edino plavat bi šla, pase bojim kakega vnetja . Nevem, bom še vidla če bom šla, baje obstajajo taki posebni plavaln i tamponi. Tak občutek mam, da bi nujno moraj malo plavat . Ljubice moje, uživajte!!! Vsem dojenčkom želim naj lepo rastejo, vsem novim nosečkam da uživajo, vsem ki še bojo nosečke pa da se hitro prime! Najbol pozdravljam metuLJchy, mojo soborko v bromergonu,pot, citrončico in pa andrejo2000, drži se punca!!!!! Vaša polma
|