andreja2000
|
metuLJchy ja,prišlo je do zapletov,če prav je sprva vse potekalo super,lepo sem se odpirala,popadki so bili sicer umetni,vendar je vse res hitro napredovaloZapetlo se je pri samem iztisu,saj je Eva imela 3 krat ovito popkovino okoli vratu,pa še z ramico se je zagozdila.Popkovina jo je davila,a je babica hitro dala prste pod popkovino ,da bi lahko Eva prišla do zraka ni pa je mogla dobiti ven,ker se je z ramicami zagozdila.Potem mi je druga babica pritiskala z vso močjo na trebuh,jaz sem pa morala močno potisnit in ker je bila popkovina 3 krat zavita in ko sem jaz pritisnila je Evo še bolj stisnilo okoli vratu,vendar jo je babica nekako morala čmi prej potegniti ven in tako se je zlomila ključnica.Eva ni zajokala in bila je čisto plava,babica je hitro reagirala in ji pričela čistiti dihalne poti in potem je Eva čisto potiho dala droben glasek in čez čaz zajokala.Vsi so si oddahnili,baca pa je rekla,uh,to je pa šlo za las.Kasneje,ko sem jo že podojila pa se je meni stemnilo,padel mi je pulz in srčni utrip,zatekel mi je jezik in sem se začela dušiti,dali so me na kisik,prileteli so vsi zdravniki,me nekam priklapljali,jaz pa sem izgubljala zavest,videla sem le še neke obrise.Potem so me spravili k sebi,pa se je spet vse ponovilo.Sklepajo,da sem alergična na neko zdravilo,ki so mi ga dali,zato moram še na en tak pregled,da bi vedeli kaj je to bilo. No,sedaj pa sva z Evo vredu in vsi smo resnično presrečni.Evina sestra Lara jo previja,brat Gregor pa jo carta,občuduje in sprašuje zakaj nič ne joka .Očka in jaz pa sva tako srečna,da z besedami res težko opišem te občutke.5 let je minilo odkar sva sklenila meti ,doživela izgube vendar končno imava sedaj ta naš zakladek. No,toliko na hitro o dogajanju v porodni sobi. Vsem lep dan,veliko lepih,pozitivnih misli in vse lepo vam želim. rada vas imam in mislim na vas!