|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
8.12.2007 15:19:33   
metuLJchy
Lotty razvajaj se teh 14 dni, naj bo to zate res najleši čas - s še lepšim izidom... naše andreje že par dni na netu...tudi jaz mislim, da že stiska punčko k sebi...upam, da sta obe zdravi in da se čimbolje počutita...

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.12.2007 15:30:12   
monikap
metuLJchy
ja Andreja že carta svojo Evo,ki je bila ob rojstvo velika 54cm tehtala pa je 4200g.So se pa pojavili zapleti vendar je sedaj vse v redu z obema.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.12.2007 15:51:28   
metuLJchy
Čestitke Andreji in Evi in seveda očku! En velik user posted image  Andreji! user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.12.2007 15:52:24   
metuLJchy
je pa eva kar velika punčka!

Neposredna povezava do sporočila: 779
10.12.2007 9:14:55   
polma
HOJLA!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image andreja2000 in Eva!!!!!!!!!!!!!!

Skratka-jaz sem mela veliko dela in ni bilo časa za forum!   Vidim,  metuLJchy, da se lahko naš user posted image rodi na tvoj rojstni dan- rok imam 3.6. !  Sicer je iz izkušenj več možnosti, da ga prenosim, ampak dvojček bo pa vseenouser posted image ! z dvojčki se jaz zelo dobro razumem, jaz sem pa oven- 28.3.  V podznaku pa škorpijon, tak da z mano ni zajebancijeuser posted image !!!

ajej, kake lepe novice so se nabrale v  tem času ko me ni bilo gor. Pot uživa in lika, spi bolj malouser posted image - ja , se še spomnim teh trenutkov user posted image . Moram pa reči, da se mi malo vleče ta nosečnost, medtem ko mojemu dragemu gre pa hitro! No, pa smo spet pri teh znamenitih razlikah v spoluuser posted image . Saj vse poznate to foro- tipi zase vedno trdijo, da vozijo do splita 2 uri- razen ko jih me čakamo, da pridejo oz splita-takrat te na vprašanje: zakaj si tako pozen?, vedno naderejo: halo, a  ne veš, da se iz splita vozi 7 ur?!?   No, pa jih razumi- njih in njihov občutek za čas...user posted image user posted image user posted image

Naj pozdravim vse nove pozitivke, dobrodošle pri nas!!

Vsem tastarim pa pošiljam  vroče decembrske pozdrave, dišeče po kuhanem vinu, medenjakih in svežih smrekovih vejicah...... lep je ta čas.....

Neposredna povezava do sporočila: 780
10.12.2007 18:14:39   
ALENKA101
user posted image user posted image user posted image user posted image  ANDREJA. ŽELOM TI LEPE TRENUTKE Z MALO EVO. FAJN SE MEJTE VSI SKUPAJ

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.12.2007 18:18:59   
Lotty
Andreja, Eva in oci.
VSM SKUPAJ ISKRENE CESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.12.2007 20:46:04   
citrončica

Polma, tole si pa tako mamljivo napisala:

Vsem tastarim pa pošiljam vroče decembrske pozdrave, dišeče po kuhanem vinu, medenjakih in svežih smrekovih vejicah...... lep je ta čas.....

mmm,kar diši.....
.....lep večer...........user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.12.2007 16:49:08   
andreja2000
Pozdravljene moje pozitivke!

Mi smo že doma in naša EVA ima zlomljeno ključnico,ki pa se pri tako malih hitro pozdravi.Po zapletih je to še itak najmanjša stvar,tako,da smo presrečni,da se je tako končalo,saj bi naš zakladek skoraj izgubili.Drugače pa sva sedaj vredu in tudi dojenje nama je že lepo steklo.
Vsem hvala za čestike!

Lep pozdrav od presrečne mamice!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.12.2007 17:25:28   
ALENKA101
OJLA PUNCE VSE STARE IN VSE TA NOVE

KAKO STE KAJ? KAJ SE ŽE PRIPRAVLJATE NA PRAZNIKE. JAZ ŽE KOMAJ ČAKAM, DA SE ZAČNE NEKAJ DOGAJATI. ZAČELI SE BODO ZAKLJUČKI PA FEŠTE O KAK BO FAJN.

NO KAKO PA KAJ DRUGAČE? SAMA IMAM BOLJ MALO ČASA ZA RAČUNALNIK, PA VENDAR HITI KADAJ PA KDAJ POKUKAM Z VAM. VEDNO JE KAJ NOVEGA IN  NAJDEM VEDNO KAJ KAR ME POTOLAŽI.

TUDI JAZ SEM MISLILA, DA BOM TA MESEC VEDELA user posted image , PA SEM RAVNO PREJ ZAGLEDALA user posted image . MALO ME ŽE VČASIH ZGRABI PANIKA, DA BI SE NAJRAJE ZJOKALA, MISLIM SI PA ZAKAJ ŠE NE MOREM MET ENEGA user posted image , ČE PA JE TA PRVI RATAL V PRVO. BILA SEM NA PREDAVANJU V LJ., KJER SO PREDSTAVILI NOVE METODE ZDRAVLJENJA NEPLODNOSTI - PA VENDAR SE SPRAŠUJEM - KAJ ČE BOM MOGLA TUDI JAZ V DRUGO NA IVF. KAJ MI NE MORE TAK RATATuser posted image user posted image user posted image user posted image .HUDO MI JE.

UPAM, DA BO BOLJE - SAMO KDAJ????

PUNCE MOJE FAJN SE MEJTE UŽIVAJTE LEPE DNEVE

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.12.2007 19:44:08   
citrončica
Alenka101,
velike črke pomenijo kričanje,
piši z malimi...
...tud jaz sem prvi post tako napisala.....
pa veseli december!!!

Andreja, samo da je zdaj vse OK,
ključnico pa velikokrat zlomijo, sem že slišala, kolega je le znorel, ker jima sploh niso povedali, v odpustnem listu sta prebralauser posted image
Uživajte, cartajte se...user posted image user posted image

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.12.2007 21:41:30   
metuLJchy
Andreja čestitke še enkrat osebno! Sem vesela da sta obe z Evo zdaj doma na varnem, in da se je vse srečno končalo. Že monikap je napisala, da je prišlo do zapletov, ti pa da ste Evo skoraj izgubili - sem preveč radovedna če vprašam kaj se je dogajalo? Ali je bil porod težak? Tudi tvoji so verjetno presrečni, kako je sestrico sprejela hčerka?

Naša Polma pa pridna. Dvojčeka boš imela user posted image  poznam jih (poleg mene) kar nekaj, z njimi nimam nobenih težavic, imajo pa skoraj vsi umetniški talent. Morda pa se tvoje detece res še na moj rojstni dan rodi (pa še na okrogel r.d.) user posted image

Alenka - ne obupat. Če je pri prvem ratalo v prvo je bila to res velika sreča. Glej jaz se trudim že 2 leti in pol (za prvega) pa še nisem obupala. Pa tudi marsikatera punca tu ni obupala, a ne citrončica? Vsak mesec znova upam, ko pride user posted image  grem pogumno naprej. Vem da bo. Ko bo bom tega neskončno vesela, nočem pa si sedaj živcirati tistega časa ko ni. Do takrat pa z mojim se imava maksimalno rada, ker verjetno toliko časa za se ob večerih crklat kot zdaj ga potem ne bova več imela. V vsaki stvari je nekaj dobrega in nobena pot ni tako težka da se je ne bi dalo prehodit. Vedno posije sonce - za vse nas bo!

Citrončica kako se počutiš, kako kaže za naprej?

Lotty, ti pa uživaj in upam, da kmalu od tebe kakšno lepo vest izvemo!

Neposredna povezava do sporočila: 787
13.12.2007 13:01:59   
andreja2000
metuLJchy ja,prišlo je do zapletov,če prav je sprva vse potekalo super,lepo sem se odpirala,popadki so bili sicer umetni,vendar je vse res hitro napredovaloZapetlo se je pri samem iztisu,saj je Eva imela 3 krat ovito popkovino okoli vratu,pa še z ramico se je zagozdila.Popkovina jo je davila,a je babica hitro dala prste pod popkovino ,da bi lahko Eva prišla do zraka ni pa je mogla dobiti ven,ker se je z ramicami zagozdila.Potem  mi je druga babica pritiskala z vso močjo na trebuh,jaz sem pa morala močno potisnit in ker je bila popkovina 3 krat zavita in ko sem jaz pritisnila je Evo še bolj stisnilo okoli vratu,vendar jo je babica nekako morala čmi prej potegniti ven in tako se je zlomila ključnica.Eva ni zajokala in bila je čisto plava,babica je hitro reagirala in ji pričela čistiti dihalne poti in potem je Eva čisto potiho dala droben glasek in čez čaz zajokala.Vsi so si oddahnili,baca pa je rekla,uh,to je pa šlo za las.Kasneje,ko sem jo že podojila pa se je meni stemnilo,padel mi je pulz in srčni utrip,zatekel mi je jezik in sem se začela dušiti,dali so me na kisik,prileteli so vsi zdravniki,me nekam priklapljali,jaz pa sem izgubljala zavest,videla sem le še neke obrise.Potem so me spravili k sebi,pa se je spet vse ponovilo.Sklepajo,da sem alergična na neko zdravilo,ki so mi ga dali,zato moram še na en tak pregled,da bi vedeli kaj je to bilo.
No,sedaj pa sva z Evo vredu in vsi smo resnično presrečni.Evina sestra Lara jo previja,brat Gregor pa jo carta,občuduje in sprašuje zakaj nič ne jokauser posted image .Očka in jaz pa sva tako srečna,da z besedami res težko opišem te občutke.5 let je minilo odkar sva sklenila meti user posted image ,doživela izgube user posted image vendar končno imava sedaj ta naš zakladek.
No,toliko na hitro o dogajanju v porodni sobi.

Vsem lep dan,veliko lepih,pozitivnih misli in vse lepo vam želim.
rada vas imam in mislim na vas!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
13.12.2007 16:37:12   
citrončica
Andreja,
user posted image user posted image user posted image ,me je ful ganilo, a sem vesela, da je vse ok zdaj, le to je važno,da sta obe zdravi...in da se boste lepo rihtali naprej...uživajte...

MetuLJchy,sem že polnozaposlena tako s službo kot še malo s šolo,odločila pa sva se, da si malo oddahneva od postopkov, da mal zadihava...bomo vidli...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
13.12.2007 18:51:29   
polma
Oh, iz punce z zlomljeno ključnico pri porodu sem zrasla v eno veliko pozitivkouser posted image ! Tak da, vidiš, andreja2000, kaka fejst baba je Eva! Me pa veseli, da se je vse dobro izteklo. Mi je šlo kar na jok, ko sem prebrala tvojo zgodbo, predvsem od sreče!!! vesela sem za vas vse, za vseh 5 članov vaše družine!

A veš, metuLJchy, da vsi mislijo da mam dvojčke, ker-ko me vprašajo: kdaj pa bo? -jaz rečem:junija, dvojček jeuser posted image ! Dobra fora, itak zgledam ko da so trijeuser posted image ...

Grem se malo na kavč položit...zeh...zeh....

Pozitivne pozdrave vsem...zzz...zzz...  

Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: pozitivne misli pomagajo
14.12.2007 0:07:52   
pot
Čestitke andreja2000!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prebrala, da je šlo za las, očitno tudi zate, ne samo za tvojo princesko. Dobro sta jo odnesli. Jaz sem bila v sobi, kjer je tudi ena punčka imela zlomljeno ključnico in so tudi njej rekli, da se to hitro zaceli, le povijat jo je treba nekaj časa bolj previdno in imeti obvezano roko. Punci, držita se in veliko počivajta, kolikor le lahko, pa želim vama veliko mirnih noči in predvsem čimprej vzpostalvjen red (pri nas se še lovimo...user posted image ).

Jaz sem obesila likanje na klin. user posted image user posted image user posted image Danes je prvi dan, da je Oskar čez dan spal po več kot 15 minut skupaj in da ni želel jesti na pol ure. user posted image user posted image user posted image Kar kričala bi od veselja. Sva šla na sprehod v takem lepem vremenu. Ker nisem več vajena, da imam čas v miru skuhat kosilo in celo pojesti brez prekinitev, sem kar začudeno gledala okoli sebe kaj naj sama s sabo, ker se je toliko stvari samo kopičilo do sedaj, kar nisem vedela kje začet. user posted image Ko bi se le tako nadaljevalo. Rekordna dolga noč je zaenkrat 4. ura zjutraj, to je postavil to nedeljo, ko sva z mojim dežurala in se izmenjevala. Jaz nisem več zmogla, po 4ih urah spanja en dan prej in je moral moj pomagati podirat kupčke, ki so user posted image nagajali, kljub temu, da je imel še isti dan službo. Ob 4ih zjutraj pa je Oskar le omagal in zaspal. Od rekorda naprej pa je zdaj že okoli 12ih ponoči kar lepo v postelji, pa še čez dan zaspi za kakšno urco. user posted image user posted image user posted image Nevem kako in zakaj se je zgodil ta preobrat, mi je pa zeloo všeč. Če bo šlo tako naprej, se bom lahko še kdaj javila, pa tudi doma bo več narejeno, ker ne bo Oskar kraljeval cel dan.

Lotty in *Pikyca* pozdravljeni med pozitivkami! user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa... kako ste kaj pred prazniki, se že veselite dobrot? user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.12.2007 9:11:50   
polma
Hojla, pot! Veselim se dobrot, jasno, mi gre samo hrana po glavi! V stari Lj že vse diši po medici in kuhančkih-no, tega sem se vzdržala...  Veš, da si me spomnila na čas pred 10imi leti, ko ga je tkole srala moja hči. Res, prav podišalo mi je po spominu-ta tipični vonj po dojenčkih, ko se stanovanje spremeni v stanevanje od dojenčka (halo?!?, re so face tale mala bitjeca, kompletno nam življenje obrnejo na glavo) in sploh ne živiš več ti,  am pak se vse vrti okoli dojenčka... Ena taka  čudnas tišina zavlada v stanovanju-taka prazna tišina ki se meša z jokom pa tvojim glasom, ker dejansko se pogovarjaš sam s sabo, haha-pa glasovi malega frajerja... res, lepi spomini! na zaspanost sem pa pozabila. Uh, hvala bogu, narava poskrbi da pozabimo-sicer bi na s bilo strah imet nove otroke...

user posted image
ja, malo sem zafilozofiralauser posted image ... pot me je spomnila na lepe trenutke...in ravno v tem  času je bilo... lepo...

Ostale nove in stare pozitivke-pejte na kuhančke, če pa ne pijete alkohola, pa se vsaj sprehodite mimo stojnic...noro diši po božiču!!!!!!!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 792
15.12.2007 20:39:38   
andreja2000
pozdravljene pozitivke!user posted image
citrončica,metuLJchy,polma,pot...
Najprej hvala za vse dobre želje glede Eve in mene.Sedaj sva vredu,na rokico pa pazimo kolikor se da in se mi zdi,da jo vsak dan Eva bolj miga,tako da bo verjetno res kmalu dobro.user posted image

pot Nekako tako je pri nas zgledalo pri prvem otroku,pri drugem je bilo malo bolje,sedaj pa kar ne morem verjet,Eva se doji na povprečno 4 ure,čez dan bedi kake 2-3 ure -kakor kdaj,zjutraj in pred spanjem,ostalo pa lepo spi.Ko bedi pa pridno gleda in je ne rabim imet na rokah,no vsaj zaenkrat je tako in upam,da tako ostane,kajti mi drugi pravijo,da jo še vedno lahko začnejo mučiti kolike.No,mleka imam veliko,pazim pa tudi pri hrani,ki jo pojem,da ne bi Eve šraufalo.
polma katerega junija pa imaš rok?Moja Lara je tudi rojena junija,pa je dohitela raka,če pa bi bila rojena na rok,pa bi tudi bila dvojček.

No,drage moje,včeraj pa si je Lara zvilav šoli prst,sin pa je v jutranjih urah dobil močan astmatični napad in ga je zelo dušilo in jaz v tistem niti pumpice nisem našla,no čez čas,ko je bil že čisto bogi jo pa le najdem in spet se vse srečno končauser posted image

No toliko od mene,vam vsem drage moje pa želim lep vikend in mejte se lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.12.2007 12:12:49   
metuLJchy
Punce, naša tema že diši po naftalinu user posted image  kako ste kaj? Nisem se vam nič oglašala, ker sem bila čez vikiend v Budimpešti na izletu (bila sem prvič in totalno impresionirana koliko lepih stvari je za videt - samo časa je zeloooo primanjkovalo), ko pa sem prišla nazaj se že 3 dni utapljam v delu... bo bolje... še teh par dni do praznikov zguramo, potem pa malo odkopla - in dobrot. Polma, mene tudi dajejo te decembrske dobrote. Medenjaki, kuhana vinca, čokoladice, .... bolje da ne razmišljam kak hrček sem. In moram potrkat na les, da kljub temu da jem kot najbolj priden medvedek se kilce še ne narirajo. Imam na sumu, da so mi prej hormoni zbrkani tudi pri teži malo nagajali, in prej sem bila s trudom (šport+odrekanja cukru) na isti teži kot sedaj ko sem ena velika lenoba glede športa in velik navdušenec nad hrano.. trkam na les, da se ne obrne proti meni user posted image

Andreja sem tako vesela, da se je vse dobro iztekla, z Evo sta pravi borki! Upam, da je hčerkin prst bolje, pa tudi sin da se je pozdravil. Boste imeli letos prav lepega božička! Kako pa je s tvojo mami?

Pot, lepo da si se oglasila in pohvale Oskarju! Vidim da se ti je svet kar precej na glavo prekucnil...

Citrončica, ti si le odahni malo, da boš imela potem za nove boje spet energije!

Lotty, kako je s tabo?

Tudi vsem ostalim puncam en lep pozdrav, naj vam bo čimlepši ta prepraznični čas....

Neposredna povezava do sporočila: 794
21.12.2007 15:18:44   
andreja2000
metuLJchy moja mami je trenutno bolj slabouser posted image ,vendar danes prihaja iz bolnice.user posted image Nima nič glasu in govori šepetaje,sklepajo,da se je to zgodilo zaradi nekoliko prevelike doze kemoterapije.

Se spet bolj poredko javljam,ker imam še vedo problem z računalnikom in internetom,drugače pa sva z Evo vredu.No sedaj pa čez dan več toliko ne spi,so pa noči tiste ko ji spanec dišiuser posted image ,tako je pa tudi prav in upam,da tako ostane.

Vsem lep pozdrav!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
24.12.2007 9:36:50   
polma
VESEL BOŽIČ
IN
SREČNO 2008!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 796
25.12.2007 9:23:02   
citrončica
Tudi tukaj,
po dolgem času,
le voščilo:

V večeru tihem pridna roka,
nežno gladko nit prepleta,

čudovite vzorce splete,
polne sanj in domišljije,
kot da nit življenja vije.

Dobre želje združi v zvezde,
srečo v sonce oblikuje,
nato pa robu bele čipke
cvetove upanja nasuje.

Tako ljubeče naj usoda,
stke Vam dneve v Novem letu.
Skrbno trenutke naj izbira,
previdno naj poti ubira,
da nam bo lepo na svetu!! 

Vesel Božič
in 
Srečno 2008! 

CITRONČICA
user posted image  
in zvrhan koš optimizma!!!user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.12.2007 10:19:12   
metuLJchy
Malo pozno, a kljub temu iz srca...

Punce drage, želim vam čimlepše praznične dni, naj bodo le ti ujeti v toplino in domačnost, srčnost in ljubezen, iskrivost in igrivost, upanje in sanje... Leto 2008 pa naj bo leto sanj - takih ki jih nosimo v srcu in seveda čimveč uresničenih. Naj bo vsak vaš dan čimbolj podoben dnevu, ki bi si ga skreirale po svojih željah in sanjah, naj bo vsak dan edinstven in nepogrešljiv delček mozaika ki se mu reče leto 2008!

SREČNO IN SRČNO 2008!

Saša (metuLJchy)

Neposredna povezava do sporočila: 798
31.12.2007 2:40:48   
pot
Drage pozitivke.

Želim vam, da bi bile v letu 2008 še naprej pozitivne, da bi vsak vaš korak spremljale pozitivne misli, ki krojijo vašo usodo. Ker je usoda in sreča tako na vaši strani vam želim samo še zdravja, pa tudi ta je do določene mere odvisen od vaših misli. Zdaj mi ne preostane drugega, kot da vam zaželim lepe in pozitivne misli skozi celo leto.

Naj se vam misli uresničijo!

Neposredna povezava do sporočila: 799
3.1.2008 11:35:51   
metuLJchy
Punce še enkrat srečno 2008!

Kako ste kaj, kako ste dočakale novo leto? Mi smo se potepali po Benetkah 31.12, prvega pa smo si ogledali še eno fantastično ribiško mestece Caorle.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?