Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:46:50
|
|
|
|
yudit
|
Ja baja sam bo pa na je .... ke rsama veš ko sem ti pravla kak je a ne, mal končno da jaz tud zadiham in si vzamem časa zase res zdaj sem toti mesecbila bolj utrujena izčrpana ko tisti ko sem rodila......Ma vlda bo boljš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:48:23
|
|
|
|
yudit
|
Nejem pozno več že dolgo, zdaj pa se mi lušta imam kekse sam ne smem , mogla bom vsaj kaki jogurt pojest da si potešim lakoto pa še kaki čaj spi nimam pa nuttellllelle
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:49:06
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Baja te čisto razumem pri tem, da si se mogla še ti pripravit. Jaz še čakam na to, da bom Maj je pa itak že, ker vse v usta nese, pa tu pa tam sem mu že dala pokusit kaj. boga najina revčka, morta mamo čakat, da se psihično pripravi, da skuha en bogi koren
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:53:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Glede sokca, meni je bilo svetovano, naj kupim Frutek in ostalo zmrznem...in odtajam po potrebi... Ajvy kam pa vliješ sok, ko ga daš zamrznit? Ker to so male porcije, ne? Jap, v une modelčke za led delat, ko ma vsaka kocka svoj prostorček
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:55:01
|
|
|
|
baja*
|
yudit prav maš naj si še on malo skusi ti pa noge v luft uf, jaz sem že tud prekoračla dozo sladkarij danes - prej sem zmazala čokoladni krof iz Trojan zdaj se pa z napolitankami bašem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:56:26
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko punce.....
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 21:57:29
|
|
|
|
baja*
|
ajvy thx, mi je že zvesta to predlagala Kak pa daješ Tarji za pit, po žličkah? Pa kolko spije čez dan? Ji daješ tudi čaj, vodo...?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:11:50
|
|
|
|
yudit
|
Jojkak je lepo ko malecka spi samo da bo spala celo noč, pa bo zdaj sem glih pojedl ajogurt ampak mi ni zadost bom mogla še kaj poiskat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:15:40
|
|
|
|
yudit
|
Že celi dan imam trbuh v spodnjem delu napihnjen ,m to se mi večkrat naredi pa nevem zakaj, a ima ker isto taka neka čudna napihnjenost da me mal boli tud.. kam pa je freycha odletela na čago da se bo še fajn za nas imela
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba ja, je ful ok izpadel kruh, samo malo se mi je zdel...hm...zbit? no, itak sem od oka vse delala, pa nisem mela moko tip 500 ampak 400, če ma to kako vezo pa pregosto je blo testo pomoje, bi bil bolj rahel, samo hleb pol nebi bil tak lepi no, bom še eksperimentirala malo zvesta sori, sam se mogla nasmejat....neveličan mleka to jaz tud poslušam od koga, da ni čudno da joka, ko pa od mleka gvišno nisi sit in to ponavadi ko se mi oni edini preostali živc še sam za ono tatanko nitko drži ključe od avta mu pa skrij kje hudiča pa naj steklen ribežn dobim še v življenju nikol ga nism vidla kej tajga.... pupi mi smo skor asketi in mamo 17, 18 stopinj ponoči...zdaj, pol k bo ful mraz jih bo še manj tamalo mam v bodiju, zoknih in pižami, pokrito s kovtrom...to je to baje če ma mrzle rokice zjutraj je ok, če ma tople, je prevroče kar se hrane tiče....sladorja se nameravam na daleč izogibat, tu mam pač svoje poglede če se pa zelenjava v malo slani vodi kuha, pa mislim da ni nič narobe... drugače mi smo ostali kar pri oni banani po pravici povedano se mi zaenkrat niti ne ljubi z GH ukvarjat....dojenje super laufa, pa se mi ne mudi...me zanima malo, ka bi sprejela okuse, ampak saj ne bomo nič zamudili...važno da do vrtca osvojimo futranje nekako kot baja si mislim okol gh.... no tak, mislim da sem noškljocala kar sem misla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:26:43
|
|
|
|
pupi
|
Danes pa je naša šmrklica zaspala brez predhodnega jamranja za nas!! Prejšnjo noč pa mi je spala od 20.30-8.30 zjutraj. Jaz si sploh ne znam več predstavljat da bi naša norela ponoči, meni se zmeša verjetno. Joj sem grdo razvajena. Zato ne smem pozabit ana tiste ko mate še boge noči in za vas!!!!!! Se mi je eno noč zbudila ob 4h lačna pa mi je blo taaaaaaa čudno!! Ne bom se hvalila več, upam da niste jezne Jaz mam še eno vprašanje glede GH za tiste, ki ste že tak pridne in to izvajate. Kaj tisto kar jim daste zmešate z mlekom al date kar samo? Zdaj ni nobene upam, da mi bote jutri odgovorile. Zvesta Izak je svetski, naša ne dela tako, samo noge v zrak tišči. Kot da je v transu še vedno ! Ko pa bo sama sedela (kdaj bi naj to sploh blo), bomo pa prešli nazja na banico, a se bo lažje igrala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:30:42
|
|
|
|
pupi
|
No jaz bom verjetno z aktivnim dajanjem GH počakal še do novega leta pol pa bomo šli v resen napad, al pa bom tudi do posvetovalnice pri 6ih mesecih počakal. Mislim, da je pa celo življenje ja nebo samo mleko dišalo, enkart bo že
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:32:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* ajvy thx, mi je že zvesta to predlagala Kak pa daješ Tarji za pit, po žličkah? Pa kolko spije čez dan? Ji daješ tudi čaj, vodo...? Tarja vsak dan spije 1 dcl komarčkovega čaja, po flaši, ker ji pomaga pri prebavi, pa itak nedojeni otroci morajo piti še kaj drugega kot mleko....vode pa ne mara...tak da kar komarčka prakticiramo.....bomo probali še druge čajčke, samo ne še zdej, da ne bo doživela okusalnega šoka
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:32:35
|
|
|
|
yudit
|
No babike vidm da niste za čvek te pa grem jaz spat , mal še pobrskat po netu pa brž v posteljo, dokler še mala spi......lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:35:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Ulla, jst mislim, da ste full srečne lahko, ker še dojite, jst pa nekak nimam druge izbire...da se čimprej skinemo z umetnega mleka...na hrano...sej riževa je tudi umetna, ampak je vsaj en prehod... dojilje
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:36:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupi, ta riževa kašica od Milupe se dela z vodo
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:38:30
|
|
|
|
Ajvy
|
Tašonka, kam si se skrila???
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:38:46
|
|
|
|
baja*
|
pupi kolko jaz vem se GH daje sama, brez mleka. Edino riževe kašice se zmešajo z mlekom oz. vodo. ajvy jaz sem našemu včeraj dala prvič vodo za probat pa je ni maral, jo je kr nazaj ven špuknil . V bistvu mu oboje, kar sem mu do zdaj dala, torej vodo in jabolčni sok, ni kaj preveč dišalo . Še D3 kapljice mu menda bolj teknejo . Da ni to posledica prepoznega uvajanja . Mah z malo špartanske vzgoje bo tud kolerabo z veseljem dol pogoltnil yudit nočko no v bistvu kar vsem želim lepo noč, ker se tudi jaz poslavljam za danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ajvy ja, sj pravjo da če ne dojiš je čisto kul po 4. mescu začet, ni panike....zato pa men se ne mudi, ko je tak simpl, pa malo sem lenuh zakaj bi koren pa jabko kuhala, ko lahko joško izpod majce ruknem pa je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:41:02
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce, ne narobe razumet tega, kar bom sedaj napisala....prosim ne mislit, da se delam pametno, kar se uvajanja tiče, jst vam samo svojo izkušnjo posredujem, v upanju da vam bo kaj pomagalo....ker vem kako je bilo meni, ničesar nisem vedla, čist zgubljena v svetu hranovja.....sam tolk, zdej grem pa lahko mirno spat.... Aja, Zvesta, samozavest ne pride serijsko....njo julij prinese
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:43:36
|
|
|
|
baja*
|
Ajvy vsaka info prav pride grem si zobe umit, pol pridem še 1x osvežit, pol pa čisto zares spat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:44:10
|
|
|
|
baja*
|
ups, brišem, nekaj sem zabluzila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:46:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Baja, meni je tudi oba sokca(korenček, jabolko) in vodo ven vrgla, tako da ostajamo pri čaju??
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:47:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ajvy sem trikrat prebrala tvoj post, sem mislila da bož zdaj napisala nekaj pametnega, samo da ne smemo mislit da se pamentno delaš pa mi ni blo nč jasno kaj zdaj ne ga srat, saj vse "pametujemo" to in ono in marsikateri marsikaj prav pride...a ni dobr da se mamo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 22:48:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Ulla,
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.