|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
30.11.2007 20:03:38   
nia30.6
Yudit naj ti ne bo nerodno, jaz sem danes klicala, pa je ded sam vprašal a kličem za promocijski paket! ti kar kliči, edino vprašal je kje sem izvedela za to!

Zvesta kaj te mantra pri GH? mi2 sva probala pa ni nič bilo!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.11.2007 20:04:55   
Anonimen
nia, mantra me kdaj začet... pa sčim in kolko začet.... pa saj bom že... do 30. leta ga ne morem met na flaši in zizi user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
30.11.2007 20:08:43   
yudit
Ok hvala bom jutr poklicala, midve z Leo pa dan simama dekliški večeruser posted image , mislim da še nima namena it spatuser posted image jaz pa tud ne .....baja vidim da si dobila mal cajta da prideš na rruser posted image   zgleda da je Rene  dans pridn..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.11.2007 20:09:59   
yudit
Dans pa sem full dobre volje pa imam čas za klepet sam obavim nekaj klicev pa sem nazaj, kapica ki si dans...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.11.2007 20:13:53   
nia30.6
Zvesta ne obremenjuj se kdaj, s čim in koliko!

Kdaj? probaj jutri?če bo nakazal da ni zrel, pač kdaj drugič!

s čim? po pameti, vsak svetuje nekaj drugega! jaz sem skuhala riž in dodala svoje mleko, drugi dan korenček...

koliko? ja več kot žličko itak nisva uspela spravit v usta!

pomaga kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
30.11.2007 20:15:02   
Anonimen
ziher bom počakala do 11. na posvetovalnico...

ko sem mu zadnjič poskusila dat banano, bi jo menda celo pojedel...

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
30.11.2007 20:19:04   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ziher bom počakala do 11. na posvetovalnico...

ko sem mu zadnjič poskusila dat banano, bi jo menda celo pojedel...

ja to itak, jaz sem tud počakala da sem od pediatra blagoslov dobila!

no torej je pripravljen za GH! moj je banano vlačil po ustih, pol pa ven pljunil!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
30.11.2007 20:19:52   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: yudit
baja vidim da si dobila mal cajta da prideš na rruser posted image   zgleda da je Rene  dans pridn..

helouser posted image . Ob večerih mam pa jaz vedno čas za RR, če se mi le da, se pridem malo odklopituser posted image . Zdaj pa grem še malo pokomentirat kaj ste napisale...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.11.2007 20:43:33   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz to nič ne zastopim še z gosto hranouser posted image Mislim da bom počakala do 5. meseca šeuser posted image

Baja a ti si se že opogumila?

Vidim, da debata teče v glavnem okol GH. Pri nas je takole na stvari: jaz sem ena od tistih, ki zagovarja čim poznejše uvajanje GH. Pri nas bo to očitno pri 6. mesecih. Tudi jaz sem čakala na blagoslov pediatrinjeuser posted image , kao no. Pri dobrih 5m ga nismo dobiliuser posted image  (v bistvu še niti nisem prosila zanjuser posted image ), P je rekla, da mali super napreduje in nam še ni treba začet. Tudi sama sem bila enakega mnenja, saj bo pol še cel lajf to jedel.
Zdaj se bližamo 6m in nameravam počasi začet, včeraj sem se še na RA posvetovala in mi je dala zeleno luč. Je rekla, naj začnem s sokom, pol pa s kašicami.
Danes sem mu dala jabolčni sok pa mu ni bil všeč, se je kr streseluser posted image  - jaz bi rekla, da je bil prekisel (je brez dodanega cukra), jutri mu bom dala korenčkovega in pričakujem boljši odzivuser posted image . V ponedeljek pa začnem s sadno kašico.

kapica meni je včeraj P svetovala naj kupim sok od Fructala (Frutek), imajo pa tudi sokove od Hippa.

zvesta tudi meni ni blo nič jasno glede te GH, mi je bla ful muka to, zdaj pa sem naenkrat dobila ful zaupanje vaseuser posted image . Plus tega mali do nedavnega ni kazal nekega ekstra zanimanja, zdaj pa kr naenkrat. Včeraj je moja mama pila sok in je mali naenkrat prijel za kozarec in dal usta zraven kot da hoče pituser posted image . To je tak profesionalno zgledlo, kot da že obvaladauser posted image . Pa skoz cmoka, ko nas gleda jestuser posted image  in steguje rokice, češ daj še meni malo nouser posted image . V glavnem hotla sem ti rečt, da sem kar naenkrat nehala dvomit v uvajanje GH in sem tudi jaz pripravljena, ne sam Reneuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.11.2007 20:55:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

aja? od kdaj se pa lahko soli in sladka?user posted image

Ja, pri nas za Bežigradom smo sofisticirani, pa je to tako...user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.11.2007 21:05:26   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Glede sokca, meni je bilo svetovano, naj kupim Frutek in ostalo zmrznem...in odtajam po potrebi...

Ajvy kam pa vliješ sok, ko ga daš zamrznit? Ker to so male porcije, ne?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
30.11.2007 21:05:55   
Češnca
Dober večer!

Jest sem pa danes že precej bolje, čeprav skoraj celo noč nisem spala... user posted image  Nimam pojma zakaj, Anžej se je zbudil ob4.30 in pa hranjenju takoj nazaj zaspal. No, sej pol je še mene zmankal, ampak je bil mali do 7h pač naspan!

Vidim, da imate precej toplo v spalnicah - vsaj za nas. user posted image  Mi imamo 16 stopinj, Anžej je oblečen v bodi z dolgimi rokavi, pižamico in nogavičke, pa v spalni vreči brez rokavov je. Z odejico ga ne pokrivam več, ker se je zjutraj s "šalom" prebujal. user posted image  Je topel, le rokice ima včasih zjutraj ledene, če pa ponoči preverim, so pa tople. user posted image   

Z GH bom še počakala, mi je patronažna svetovala tako. No, je rekla, da riževo kašico lahko, ampak mali kar lepo spi in se mi nič ne mudi.

Ronči super hlače! user posted image

Vsem, ki imate takšne ali drugačne težave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Krize pridejo in minejo. Nama je znanec rekel, da se tolaži s tem, da je vse samo "faza". user posted image

Izak in Ian vse lepo vama in mamicama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
30.11.2007 21:07:16   
Češnca
aja, patronažna je rekla naj zelenjavo kar malo solim in zabelim. Malčki še nimajo problema s holesterolom, je rekla. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 788
30.11.2007 21:19:25   
yudit
Evo sem nazaj, sem obavla nekaj klicev Lea spiuser posted image , je zaspala brez problemov bravooo sam tak da še ostane..... Ja jaz imam cajta dans za klepet
, nič nimam za delat torej nog v luft pa mal zadihatuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 789
30.11.2007 21:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Glede sokca, meni je bilo svetovano, naj kupim Frutek in ostalo zmrznem...in odtajam po potrebi...

Ajvy kam pa vliješ sok, ko ga daš zamrznit? Ker to so male porcije, ne?

jaz bi nalila v posodice za led, pol pa ko zamrzne, bi pa v vrečko vrgal.... pa pol po kockah vn jemlješ

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
30.11.2007 21:20:42   
yudit
baja*-kak si ti napredovala  da že imaš čin štiri zvedzdiceuser posted image ja bravoooo

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 791
30.11.2007 21:24:09   
yudit
zvesta- Izak je pa taki cuker v tem čebričkuuser posted image kak mu paše, jaz nimam tega imamo banjico pa ni glih kaj vesela kopanja še z vedno neuser posted image Vedno nekaj jamra ji ne paše ampak vidim da Izak uživa pravi fant jeuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.11.2007 21:25:41   
Anonimen
joj, yudit... bi ga mogla dans videt.... sem crkavala od smeha zraven.... res tako uživa v tem emparu, da je veselje gledat..... to je najmanj zgrešen nakup....

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
30.11.2007 21:30:36   
Anonimen
Zvesta,  mislim, da se preveč obremenjuješ s tem, kako, kdaj, .... Verjamem, da te je strah, ampak ta strah je res odveč... Vsaki dan malo po malo, pa če bo šlo, bo šlo, če ne, bosta pa malo počakala... Ravnaj po svojem občutku, in ne poslušati pediatra, patronažnih sester, ker sama najboljše veš, kaj je najboljše za Izaka... Glede prepira z možem pa nimam besed, ampak mislim, da si le lahko srečna, da imaš vsaj dobrega moža, da ti je na začetku vsaj pomagal.. Raje se pogovorita, ne se prepirati.. user posted image

Evo, Patrick je že začel GH jesti, kot se spodobi.. Če ne pohitim, se že jezi... Požeruh.. user posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
30.11.2007 21:31:09   
yudit
Upam da nimaš nič kaj proti da sem pogledalauser posted image , sam Izak je vsaki dan vse lepši resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
30.11.2007 21:31:35   
Anonimen
No, sem še to pozabila omeniti, sem pogledala video Izaka v čebričku, mi je kar na jok šlo, ko je tako brcal in užival, tudi moj to počne, ampak v banji.. Lep video.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
30.11.2007 21:32:03   
Anonimen
yudit, seveda nimam nič proti... saj je javno objavljeno...

pa hvala v izakovem imenu....

zdaj grem pa v mižule....upat na najboljš noč...

nočko vsem...

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
30.11.2007 21:37:44   
madejka
Baja te čisto razumem pri tem, da si se mogla še ti pripravit. Jaz še čakam na to, da bomuser posted image Maj je pa itak že, ker vse v usta nese, pa tu pa tam sem mu že dala pokusit kaj.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.11.2007 21:38:57   
yudit
Joj zdaj sem pa gledala toto Kmetijo madona kaj pa toti delajo za dnaruser posted image , kapica ki si se skrila dans? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.11.2007 21:43:09   
baja*
zvesta dobra ideja za zamrznit sokuser posted image
sem valda mogla tudi jaz pogledat video, iiiiiiiiii kak mali uživa user posted image  user posted image  full lepouser posted image

pa nočkouser posted image

yudit sem ti pozabla prej rečt, da sem vesela zate, da si bo dragi vzel dopust in bo končno malo več časa domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.