Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:45:51
|
|
|
|
Freycha
|
zvesta kako pri vas? Zakaj bi bilo pa pri vas kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:48:01
|
|
|
|
pupi
|
No jaz naštimam na 19 stopinj in jo obleče v bodi z dolgimi rokavi in bombažno pižamo z stopalci ali brez (z zokni) preko obolj tanko vrečo pa še jo malo po nogicah z deko pokrijem ,ker ko jo zjutraj vzamem iz postlice ma mrzle rokice in upam da ni to preveč, oz premalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
...je pa po ta novem dovoljeno sladkati in soliti.... Freycha.... no, mogoče je "pri nas" napačna formulacija, ampak meni je patronažna rekla, da do leta dni vsaj nič solit in cukrat.... lahko pa uporabljamo zelišča...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:49:02
|
|
|
|
Freycha
|
lali82 a si mogoče opazila, da bi zaradi tega kaj slabše spal, ker mu daš zvečer kašico? Al mogoče več spi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:51:07
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ...je pa po ta novem dovoljeno sladkati in soliti.... Freycha.... no, mogoče je "pri nas" napačna formulacija, ampak meni je patronažna rekla, da do leta dni vsaj nič solit in cukrat.... lahko pa uporabljamo zelišča... aha, tako... ker sedaj res nisem razumela kaj je s tem mišljeno pri nas......Sicer pa so tut te patronažne malo pod vprašajem..... če ne spremljajo novih dognanj in doktrin, potem ti stare vraže prodajajo, pa četudi nehote. Jaz vse te ljudi malo z rezervo jemljem. si me pa sedaj (hvala) spomnila, da moram poklicati patronažno, ker mi je rekla, da naj jo pokličem, ko bomo začeli z uvajanjem goste hrane....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, saj moja patronažna je res malo za luno....oziroma po moje je ona za jupitrom že... sem bom jaz to vse v posvetovalnici pozanimala...že pišem listek... ne vem zakaj me je tako strah prehoda na to GH.... da ne bom kaj narobe nardila... že samo z mlekom imam toliko težav, da ga poje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:57:12
|
|
|
|
Freycha
|
ah no ja, če upoštevaš, kaj se sme od 4. meseca naprej dajati nimaš pomoje možnosti kaj dosti zajebati...... a sem se prej hvalila, da ni Dita nič pokozlala? no, zdej je pol igralne podlogice pokozlala... nič, se grem jaz raje rihtat in potem ven uidem, da me ne mine prej...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:58:43
|
|
|
|
lali82
|
Freycha - Jah v bistvu sem jaz začela z gosto hrano ker se je začel mali ful pogosto zbujat ponoči. Spal je že ful lepo...Okrog 20h sva ga zrihtala za spat in je spal do okrog 3h se na hitrco podojil in spal do 7h zjutraj al pa včasih celo do 8h. No pol pa kar naenkrat alarm skoraj vsako uro. No pa sem si rekla da mogoče je pa otrok res lačen In namesto da bi začela dodajat adaptirano mleko sem rajš začela z uvajanjem gh. Spanje se je sicer mal izboljšalo ampak vseen ni tko kot je blo prej skor 4 mesece. Dons npr mi je spal do polnoči, pojedel zaspal nazaj. Še enkrat jedel okrog 4h in zaspal nazaj do 7.15. No do osmih se še mal crkljava. Sej men je to čist kul sam na bolš se hitr navadiš, na slabše pa mal težje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 18:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, freycha... sja jaz tudi na cajte tak razmišljam, pol pa me spet nezej v skrbi potegne.... meni gre že tudi na k...., da ta igralni center ves čas perem... komaj se posuši, že je nazaj v stroju...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:16:22
|
|
|
|
Freycha
|
super lali82 hvala bom enkrat, ko bom razpoložena in ko bo dragi na vrsti za nočno ji bom dala zvečer kašico, pa da vidim, kako bo zdržala. Dita tudi namreč vedno manj spi ponoči in se vedno pogosteje zbuja za hrano pa kaka skrb zvesta? sej več, kot zavrnit ti ne more. če daš riževo kašico alergije ne more razviti. Če bo pa hotel jesti pa hvala bogu, je to samo pozitivno, če maš z mlekom probleme. Drugo je, če si proti GH.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:19:48
|
|
|
|
yudit
|
Pozdravljene mismo kar dans spet po starem , Lea je spet po starem ni več tečna pa dans je spala dobre dve ure upam da tak ostane, zdaj pa s igra pa mal tečnari ..Mi imamo 21 stopinj pa spi v bodiu kratkih rokavov al dolgih kako gdaj, pa žabice in pižamica iz bombaža pa še zoknčki in je sam s kovrtčkom pokrita.Spalno je prerasla tak da sam s kovrtčkom pokrijem.....Drugač pa imamo gretje nastavljeno od 10 ure do 12 da greje pa pol od 4 do 6 in imamo vedno 22 stopinj.Jaz Lei nič ne davam za jes sem zize in zadnjič sem ji mal čajčka dala na žlici, sam ko gleda da midva jema sam mljacka z usti, zdi se mi kot da bi že htela poskusit .Moj dans dela zadnjo nočno pol pa je 14 na dopust jeeeeeee končno da mal jaz priem k sebi, in da mi mal pomaga . Uf sem se raspisala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bi rada začela prezgodaj, pa tudi prepozno ne.... No, če sva zdržala do zdaj, bova pa še do 11. Se mi zdi, da rabim, da se nekdo odloči namesto mene.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:22:03
|
|
|
|
Freycha
|
yudit, potem sta pa z mojim isto v turnusu. Če ne bi šla jaz danes ven, bi tudi imel danes zadnjo nočno, potem pa 14 dni frej kak fajn ne, ko jih bova lahko malo izkoriščali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:23:29
|
|
|
|
Freycha
|
dragica, pri otroku se boš mogla pa kar sama odločati. Malo več samozavesti boš rabila...... sej pri tretjem otroku boš že vedela, kje si kaj zajebala pri prvih dveh
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jah, eni pač nimamo samozavesti serijsko...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:27:33
|
|
|
|
yudit
|
Moja soseda pravi da ko je začela z gosto hrano, je mala tud lepo spala vačasih sploh se ni zbujala po noči al pa enkrat na noč, tak da pomoje mogoče kaj pomaga...Lea pri meni bolj je ponoči kot čez dan, če se zbudi enkrat do dvakrat pa ziza celi 20-25 minut, čez dan pa do maksimalno 10 minut Aje mogoče kera od vas čula za neko gobo kos eji reče Kambuša, je pa neke vrste za prečistit telo pa baje full zdarvo jaz bi jo imela če bi jo našla.Tak da če ve katera kaj o tem naj mi prosim piše...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sok te kambuše sem vidla, da prodajajo v Mullerju...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:28:34
|
|
|
|
Freycha
|
prosim pokaži mi tistega, ki ima. Bi mu dala roko.... za to je treba delat - predvsem na sebi. Eni pač več, drugi manj........ Pa nisem mislila nič slabega, hočem samo povedati, da si sama v prvi vrsti odgovorna za otroka. Ostali ti lahko samo predlagajo oz. svetujejo, ti si pa tista, ki se boš odločila, kaj je za tvojega otroka najboljše. Ne delaj po sistemu, da boš kaj naredila, ko bo kdo drug to rekel, ker boš dostikrat razočarana......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:31:56
|
|
|
|
yudit
|
freycha te pa tak superrrr, jaz se pa bom dans fajn naspala sama v pojstli veš kaj jaz ga bom tak izkoristila da si bo še želel službe , ker zadnji mesec je delo skoraj vsaki dan, tak da bo doma še naje ..... Zdaj še hodi na teniss sem rekla tenis bo zdaj doma z mano in Leo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Freycha, saj imaš prav.....in včasih mi vse uspeva, drugič pa sem taki cinčič, da me je sama pred sabo sram...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:33:11
|
|
|
|
yudit
|
Rea zvesta, ja to pa se nekak sam narediš doma sam moraš ima to gobo , ma jaz ne hodim nič v MB sem kot izolirana v tej Bistrici
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:34:57
|
|
|
|
Anonimen
|
no, za gobo pa ne vem....pojma nimam.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:38:57
|
|
|
|
yudit
|
Mene full mika da bi ji kaj dala ampak, se mi zdi da je prehitro mal bom še počakal do januara pa bom pol vidla,sam tu pa tam ji bom dala kako žličko čaja...zvesta a vesete klicale za tsiti paket od hippp jaz si ne upam mi je nerodno ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:42:00
|
|
|
|
yudit
|
zvesta ja mismo tud naročili tisto igračo od tomy, in smo jo v roku dva dni dobili full hitro , meni se zdi vredi ta zadeva sam, Lei pa nevem ker smo jo dali mal spodaj pa se je full hitro naveličala pa sem tokla gor po tistih igračah...sam vredi je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 30.11.2007 19:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
yudit, daj Lei čas, da se navadi... Pol ji bo pa všeč.. Ja, jaz sme klicala.... samo za naslov je vprašal in nič drugega...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.