|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
30.11.2007 22:49:29   
Ajvy
Zdej pa res lahko noč, danes že zamujamuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 826
30.11.2007 22:52:03   
Anonimen
eh, a še ne veš da je spanje zguba cajtauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
30.11.2007 23:35:51   
Anonimen
Jao, men se bo odpelal, jaz imam vsak dan huje s to mularijo!user posted image Zdej mi že tri dni zapored tamala od trenutka, ko odpre oči zjutraj, nonstop najeda do nezavesti. Izsljuje, nagaja, tuli, ko Jureta nosim po rokah (kar je itak veliko), se mi obeša na nogo, da jo vlečem za sabo in tuli "mami, pidi" (pridi, v bistvu hoče, da jo v naročje vzamem), in pol sem kot v kakšni burleski z enim tulečim otrokom v naročju, z drugim pa tulečim in bingljajočim z noge.user posted image
Aja, spat mi pa itak noče noben. Tadva bi bila kar cel dan pokonci.user posted image

Ulla, a se bo dal kdaj kej s tabo zmenit za kako astrološko karto?

Češnca, jaz se pa sploh ne spomnim, da bi ti imela podočnjake.user posted image

Uf, tale septemberka je pa res divja. Joj, ko se spomnim, ko sem razmišljala kmalu po Špeli, kva bi bla faca, če bi v istem letu še ta drugega rodila. Špela je bila rojena januarja, mene je pa marca pičilo, da bi imela še drugega (prej sem se na vse pretege upirala tej ideji) in sem si rekla, da bi blo najbolj fajn kar takoj zanosit, pa bi decembra rodila še drugega in bi tamaladva skupi v šolo hodila.user posted image No, je vseen malo zdrave pameti pretehtalo, da sva počakala še pol leta.

Kapica, si že bolje?user posted image user posted image

Baja, ja nekak tak je, da not padeš in furaš, ker nimaš izbire.user posted image Sej bo šlo, veš da si sposobna imet dva otroka, kaj zdaj kvasiš? Je pa res, da če meni otroci vsaj ponoči ne bi solidno spali, vprašanje, če bi se odločila tako hitro še za enega. Ali pa tudi. Vedno sem si velika bremena nalagala... Mi je nekak v krvi.

A_R, jaz bom vedno trdila, da otrok pri 4 mesecih ne more bit razvajen. Pokaže, kaj rabi.user posted image Kako si drugače?

O Ajvy, dobrodošla nazaj med žive.user posted image Jaz pogrešam kak kofetek.user posted image Drug teden?

Ronči, ti to sama šivaš? Svaka ti čast!user posted image

Izak in Ian, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Julij
, ja je možno, da fašeš poporodno depresijo pol leta po porodu.

He he Freycha, jaz tudi ljubim gospodinjska opravila, odkar imam mularijo. Sem vedno komaj čakala, da je dragi prišel domov, da sem mu uturila Špelo in zdaj še Jureta, jaz pa pucat in pospravljat - me prav sprošča.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tašonka, kam si se skrila???

Mularija me noro gnjavi in nimam skoraj nič časa zase.

Mi smo danes ob 18h na vrat na nos leteli k dežurnemu pediatru z Juretom, ker sva zatipala eno veliko bulico na vratu. No, jaz sem bila prepričana, da ne more bit bezgavka, P mi je pa rekel, da če ne vem, da so bezgavke tudi tam. Sem rekla, da sem mislila, da so samo za ušesi, pa on men prbije, da so še pod pazduho, v dimljah... Pa jst njemu, ja itak da to vem, samo na vratu vem pa samo za une za ušesi. No, skratka, sem se naučila, da imamo v telesu cca. 3000 bezgavk. Skratka, z malim je vse ok, samo v ponedeljek gremo za vsak slučaj še kri dat.

No, jaz bom pa zdaj, da ne bom izgubljala časa s spanjem, šla mal TV buljit.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
30.11.2007 23:41:07   
Anonimen
joj tašonkauser posted image ma dal bi se, no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
1.12.2007 7:54:46   
Freycha
Jutro. Tole si ne zasluži naziv dobro...... Dita je ponoči več prebedela, kot pa spala....

Jaz res ne vem, kaj se ji dogaja. Kar skoz se zbuja in nekaj tečnari.... pomoje jo bo treba eno noč pustit, da se malo zjoka, potem bo pa nehala s tem izsiljevanjem. Čeprav čudno mi je, ker skoraj vsakič, ko pidem do nje, ima še zaprte oči, samo jamra....  pa včasih pomaga, da ji daš dudo v usta in spi naprej, včasih hoče pa jest, samo ko pa ji daš za jest, pa nikoli ne poje vsega, pa ji delava sedaj samo 150ml...... mah nisem več dovolj pametna....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
1.12.2007 7:59:43   
Anonimen
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No, tolko o naši noči.

Vzrok? Poln nosek.

Jaz. Povožena pijana kura.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
1.12.2007 8:05:16   
Freycha
no, da pa ne bo vse črno (ker zagotovo ne marate samo jamranja non stop brati)user posted image :

se moram pohvaliti, da danes dobimo v trajno last kamerouser posted image user posted image user posted image user posted image ... jooooojjjj bomo to non stop snemali user posted image user posted image user posted image

aja, pa od nici sva najdla slikice na internetu in jih sedaj dragi printa na papir za to, potem jih greva pa uokviriti... pa tak so lepeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
1.12.2007 8:07:35   
Anonimen
Jutro...

Naš ritem spanja je itak zmeraj isti, tu nekje med 20. in 21. uro zaspi, zbudi se ob 7h, ob 8h zadremava nazaj do kakih 10h...

Tašonka, se strinjam s teboj.. Drugače sem pa vredu, težko je, a gre...

Zvesta, Freycha, da bo vsaj današnja noč prelepaaa.user posted image

Freycha, kako si se imela včeraj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
1.12.2007 8:37:52   
madejka
DObro jutro!
Evo naju pokonci od osmih, vmes pa se je samo 1x zbudil, sem ga uspavala z dudo in 1x jedel ob pol petih!user posted image user posted image user posted image No, tole je bila že muha dvonočnica... zdaj je treba še samo tisto eno zbujanje okol enih odpravit, joško pa že vržem ven 1x na nočuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ajvy ja, sj pravjo da če ne dojiš je čisto kul po 4. mescu začet, ni panike....zato pa men se ne mudi, ko je tak simpl, pa malo sem lenuhuser posted image zakaj bi koren pa jabko kuhala, ko lahko joško izpod majce ruknem pa jeuser posted image

Evo točno tak bi jaz reklauser posted image

Tašonka bogica! Saj bo... mislim na tebe!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
1.12.2007 8:40:42   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Zvesta, si me prehitela......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
1.12.2007 8:49:02   
Ajvy
Tašonka, jst si sploh ne predstavljam, da bi vozila tak kot ti z dvema, kar se mene tiče, ti gre super.....

Freycha, rada bi ti pomagala, sam moja metoda ni marsikomu všeč. tak da žal....
KAr se tiče pa teh snemalnih materialov in slik, madona naša ma že zdej več slik, kolkr jst iz celga otroštvauser posted image

Zvesta, ne obupat punca....hitr nosek pucat na dve ure, pa bo!!!!
Htela sem ti povedat, da sem te včeraj cel dan iskala, pa še pogovarjali sva se, samo jst nisem vedla da si to ti, ker imaš nov avatar....user posted image  A kje prodajajo nov možgan, meni tale že orenk štrajkauser posted image

MAdejka, user posted image  bravo za muho dvodnevnico....

Bojana user posted image

Midve sva pa dons cel dan sami, no se je vsaj soseda ponudla za družbo....

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 836
1.12.2007 8:51:08   
Freycha
Ajvy ti kar povej metodo... ali se bom zanjo odločila ali ne, je pa potem moja stvar. Se mi pa kar zdi, da vem kaka je. Taka h kateri se nagibam, se je pa ne upam realiziratuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 837
1.12.2007 8:54:45   
kapica
Jutrouser posted image !
Ja, nekaj boljse je bilo, to pomeni da se je vsaki dve uri zbujal, jedel, pol pa se pol ure rabiul da je zaspal. Ampak vsaj po dve uri skupaj sva spala. To je ze uspeh.
Tasonka, jooj, jaz sem tud cel cajt mislila, kr takoj bi drugega, sedaj pa nisem vec tako prepricana nouser posted image . Jaz tud mislim nateuser posted image .
Freycha, jaz tud ne vem vec kaj bi se lahk nastudirala z tem spanjem. Je isto kot pri tebi, jamra, ocke pa zaprte. Jaz mu dam pac zizo, tud sam mal pocuza, pa ma dost.
Madejka, kak sem vesela da Maj spiuser posted image .
Zvesta, joj, na tebe se veckrat spomnim ponoci vesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 838
1.12.2007 8:56:12   
yudit
Dobro jutro  da mal pohbvalim Leo,dans po noči je spala kot mali topek jeeeeeuser posted image zaspala je zvečer ob 9 pa do 12, ko sem jo previla in jo dala zizat,pol je do 4 spala z mano in dvakrat zizalauser posted image Ja imela je zizo ves čas  dobesedno v ustih ampak sem jo ob 4 dala v pojstlico, ker jaznisem spala vredi in spala je do zdaj do poldevetihuser posted image nemorem verjet...Ja moram rečt da e re bila pridna, zdaj je v pojstlici pa se neki pogovarjauser posted image .Za vse kis te imele slabo noč pa user posted image user posted image dans  je sončn dan pol grema na sprehod pa v trgovino, zdaj upam da mi Lea pusti spit kavico..

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 839
1.12.2007 9:04:06   
Ajvy
Dala sem nove slikice v album, če katera želi pogledat , naj piše na zs za geslo

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 840
1.12.2007 9:07:19   
Freycha
jst jst jst

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 841
1.12.2007 9:08:27   
nia30.6
Dobro jutro mame!

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

No, tolko o naši noči.

Vzrok? Poln nosek.

Jaz. Povožena pijana kura.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

joj Zvesta a si ti danes ponoči pri meni spala?user posted image user posted image user posted image

naša noč ista, s tem da očitno ne dovolj, ker se mojemu čiščenje noska s pumpico še vedno preveč hitlerovsko zdi!user posted image

ok, naš mali je zdaj pojedel eno žličko jabolka! očitno mu GH ne diši nekaj preveč, ker se mi je pol tak zalepil na zizo ko piranja! zgleda da se je bal, da bo od zdaj naprej samo jabolka dobil za jest!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
1.12.2007 9:09:32   
madejka
Ajvy jaz bi geslo prosiiiiiim!

Kapica, zvesta, Freycha, Bojana  user posted image   No, če katera druga še rabi, naj si vzameuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
1.12.2007 9:10:48   
yudit
meni tud če lahk geslo prosim

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
1.12.2007 9:11:07   
Ajvy
Nia, pol pa naj tvoj bedi, če ni za pucanjeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
1.12.2007 9:13:42   
yudit
kapica- ki si se včeraj skrila jaz pa sem bila tak za čvek, te be pa ni bilouser posted image   pol pa sem šla spat.....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 846
1.12.2007 9:18:53   
Anonimen
Ajvy... jaz bi tudi geslo...

Kapica, hvala, da misliš name ponoči...  saj jaz tak fejst jamram, da je joj... ampak mamo za sabo kar nekaj prespanih noči... samo občasno kako noč sračkamo, da je joj.... no, zdaj že 2 noči zapored....

Samo mi ponoči sploh ne jemo...se samo cartamo.... če poziza 5 požirkov, pol tak dosti... pa še to samo 1x na noč... ostalo pa je samo cartanje....

Mamo pa spodaj na dlesnih take hribčke, da se jih s helikopterja vidi....

Katera je prejšnji dan pisala, kako se naredi doma fiziološka? Nikjer ne najdem. Lahko še enkrat, prosim?

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
1.12.2007 9:19:17   
madejka
Ajvy kake lušne fotke!!! Lepa baba je ta tvoja Tarja! Pa kak pogumno sedi!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 848
1.12.2007 9:20:11   
yudit
Ajvy- full lepe slikice mala je pravi cuker pa kak že sediuser posted image bravoo

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 849
1.12.2007 9:22:32   
Ajvy
user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.