|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.11.2007 17:33:35   
Putka
Lexuser posted image , dobra si!

Sem pozabila prej komentirat, sugar! Meni se super zdi, da vsako živilo posebej uvajaš. Saj je Vall šele začel z gh. Jaz sem tudi Katji najprej dala samo korenček, cvetačo, jabolko, kaki. Potem sem mal hruške vmešala, ker ji samo jabolko ni šlo. Pa korenček s cvetačo.. Boš že vidla kaj mu bolj paše. Naj te spomnim, da eni že skoraj 2 meseca jedo, takrat so mixiči dovoljeni.

Katja bo pa čez vikend dobila meso, samo domačo kuro moram nabavit. Pa moje in moževe starše imam na kosilu v nedeljo. K sreči se grem to 1x na leto, še to ne.. Sploh ne vem, če imam dovolj krožnikovuser posted image   Še moja sestra s fantom..

Ker gre moja mami v ponedeljek (pa ravno takratuser posted image ) v bolnico, ji bojo tumor (nemaligni) iz ščitnice pobral. Je prava faca, pravi da komaj čaka da bo potem mir.

Vidiš Petrinja, kakšen zlomljen prst ni nič hudega. Je pa res, da kost lahko tudi od udarca (če je pač smola) poči in sploh ne boli. Lahko se zaceli, lahko pa se kaj premakne in šele takrat se odkrije zlom. To vem iz gimnastike, so puncam včasih po parih mesecih kako počeno stoplano kost našli. In celi se precej dolgo..

Kako je bilo na kofetu? Ste še tam, k ni nobene na rr!

Rogljiček, moram pohvalit Deza, res lepo presenečenjeuser posted image . Še dobro da nisi šla v Domžaleuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
30.11.2007 17:38:36   
Putka
Moja prijateljica je včeraj rodila Tinkaro!user posted image user posted image Mere manekenske, nekje 3200g in 52cm, tretji cr in obe zdravi.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
30.11.2007 20:19:43   
BAMBINA_
Uuu, Tinkara, cartkano ime.user posted image
Sem s kolegico zmenjena ob devetih, mene pa že zdajle tako učke pečejo od utrujenosti user posted image Upam, da mi nau tam glava na pizzo padla, ker se kečap ne bi skladal z mojim makeup-omuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
30.11.2007 20:49:36   
kaya2007
hi hi pa so res manekenske mere, kaja je imela 3200 in 51 user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
30.11.2007 20:54:16   
Majchi
Lana tudi: 3240 in 51 cm.

Pa ime Tinkara mi je tudi všečuser posted image !

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
30.11.2007 20:56:23   
felicia
ojla
evo jaz sem danes šele ob petih domov prišla, sva z Urošem še do mojih šibala, pa po mojga v službo pa domov.

Majchi- hvala za user posted image

Sej drugič nas bo še več a ne! Al pa se lohka zmenmo za Kranj in njihov novi nakupovalni center! Ena landija a ne?

Evo bom dodala še slikce moje druge torte, ki sem jo spekla v življenju!

user posted image

pa še ena od Uroša ko sedi
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
30.11.2007 21:03:11   
Majchi
Uav Feliška, kakšna kuharca! kdaj pa ima RD? Moj ima namreč jutri. Nič mu nisem kupilauser posted image . Nimam nobene pametne ideje. Poslovne torbe je rekel, da ne rabi, tko da nimam sploh nobenga back up-a. A ima katera kakšno idejo?

Ja, na kavici je bilo fino. Kar ne morem verjet, da je Ančka prišla. Pridna! Naslednjič pa pejmo res še me mal njihovo Qulandijo pogledat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
30.11.2007 21:13:10   
rožica81
Čer punce

Res ste pridne user posted image

Najprej te moram, kjava, vprašat, kako je šlo na izpitu!? Kako si pa avatar naložila? A si mogla še kaj pomanjšat slikco al je zdej šlo kar tako?

Tinkara je res luštno ime, jaz ga že malo šparam user posted image  Sem ravno prej izvedela, da prijatelj in njegova punco pričakujeta v sredini junija user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem tolk vesela! Sem rekla mojmu, da ko pa tako novico slišim (sploh pa sem ful vesela za njiju), me ful ima, da bi bila spet takoj noseča user posted image  No, pa bomo vseeno malo počakali, a ne user posted image

Nace po treh dneh spet je user posted image  user posted image  Je obilno jedel za kosilo purana, cvetačo in brokoli, sadno malico in rižolino za večerjo. Sedaj je pa omagal. Danes sva bila kar precej zunaj in je bolj malo spal, tako da je mucek mali ful utrujen. Je pa tako firbčen. user posted image  Pa tista senca na steni mu ne da miru in skoz steno praska user posted image

avto.net - eni avtomobili grejo pa res kot mala malica. Sva midva prodajala ena stara jajca, k res niso bila nič vredna, sva dobila prvo ponudbo v pol ure, potem pa še cel naslednji dan telefonov morje...

Še dobro, da moj ni računalnik freak, tko kot jaz, da lahko v miru na RR visim user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
30.11.2007 21:14:33   
rožica81
felicia, torta pa ful dobro zgleda user posted image  A je tudi tako okusna?

Uroš je pa ful korenjak user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
30.11.2007 21:28:07   
felicia
ja hvala za pohvalo za torto. RD je imel 25 novembra, je bla torta nutelina in je bla njami ni nič ostalo pa verjetno jo bom kmalu spet delala. Jaz sem svojmu kupila en puloverček, štumfe, pa prejšnji mesec je dobil še smučarski komplet.

Majchi- nimam pojma kaj bi mu kupla, kaj pa kakšna letna naročnina na kakšen časopis ala avto moto al pa navtika?

rožica- lepo za apetit! Kar naj tako ostane.

Moj  lubi je šel pa ven častit za rojstni dan pa sem sama. A je ktera za čvek al bolj ne?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
30.11.2007 22:07:13   
felicia
kaj se nobena noče z mano družit?user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
30.11.2007 22:09:53   
petra a
čer,

se še jaz malo javim pred spanjem

sem kar sline dobila na usta, ko sem tistole torto zagledala...mmm, nutelina...ko napišem ta post grem po ta velko žlico in ta veliko nutelo...ni torta...mah, dobr bouser posted image

rogljiček-to je pa res lepo presenečenje, ti pa namesto da bi skakala od veselja, te skrbi na pol prevelika trenerka...hehehe, čist po babjeuser posted image

zunaj je pa ledenica, so mi kar zobje šklebetal

kaj mislite, je bambina na pici, al je zaspala še predno je šla???

mejte se

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
30.11.2007 22:12:33   
felicia
bambina je verjetno dobila novi make up od kečapauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
30.11.2007 22:17:46   
petra a
malo maske za poživitev obraza ne škodujeuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
30.11.2007 22:19:16   
felicia
evo nas je že več gor gremo en klepet razvituser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
30.11.2007 22:21:32   
Majchi
Bambina je edina pametna punca in zdele uživa.
Jaz pa glih kar pizdim, ker je moj samo njegovo mami domov peljal in ga že 2 uri ni. Valjda, spet pirček doma z bratom. Mah, saj me ne moti, če kdaj kam gre, ampak me razjezi, ker je to "včasih" bilo že včeraj, pa še nič ne pove, ampak zgine kot kafrauser posted image .
Mar bi jaz šla tko kot Bambinauser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
30.11.2007 22:22:13   
lex
felicia torta zgleda dobro, jaz jo bom za taščo pekla jutri (višnjevo - se mi že sline cedijo - se vidi da sem user posted image , ko mi samo kislo pašeuser posted image user posted image user posted image ). Dam ti nasvet za pisanje, da si z zobotrobcem prej gor napiši, pa malo manjše fonte daj, da ti ne bo krivo prišlo. Upam, da ne zamerišuser posted image

aja pa sori ko te jutri ne bom mogla gledat pri Zmagecu, ker grem na Abrahama

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
30.11.2007 22:23:33   
lex
Majchi jaz grem pa jutri user posted image - samo grem žlahto gledatuser posted image  na Abrahama. otroci ostanjo pri tašči.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
30.11.2007 22:25:13   
lex
sem ostala samauser posted image -lahko noč

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
30.11.2007 22:25:16   
Majchi
Ah Lex, tkole ko me moj razkuri, bi šla tud na Abrahamauser posted image , sam da bi kam šla.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
30.11.2007 22:26:12   
petra a
me moj podi dol...pismu, ko grem na računalnik, on na računalnik...ko grem gledat tv, on gledat tv...kok sovražm touser posted image

se še kej javim

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
30.11.2007 22:27:13   
lex
moj je prestar - se mu ne da več kam ituser posted image  razen na pir z mojim atijemuser posted image . jaz ga pa že par mesecev fehtam, da bi šla kam. Moja mami bi ubijala da bi otroke dobila, njemu jih pa tak ni za kje pustituser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
30.11.2007 22:28:12   
lex
petra a moj je pa k sreči svojega dobil, sedaj pa morem že skor pismeno vložit, da greva skup spatuser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
30.11.2007 22:28:43   
kjava
Čer!
Rožica, sem sčarala izpit z 8 user posted image . Za avtar sem pa slučajno vidla na čveku, ko je ena sprašvala in je končno ena razložila, da je treba tud čist na konc strani kliknit potrdi. Jest sem pa prej že vse od tega prebrala, pa ni šlo. Dolga lajtnga, kaj češ user posted image

Zdej je pa Erika začela štrajkat s hrano, tko da sva dva dni spet večinoma na dojenju user posted image

Aja, o starosti ste se neki menile. Jest sem stara 25.

Tejč, tista prigoda z Ajšo iz vrtca mi je hudo znana. Sicer ne glih iz vrtca, ampak vseeno. Sem pa ful ponosna na Andreja, ker se je pred vami res v svoji najlepši luči pokazal. user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
30.11.2007 22:29:34   
lex
kjava čestitke za 8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?