|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.11.2007 22:55:23   
petra a
kok ste ve pridne...moj je skenslu peglanje, pravi da je to metanje časa stran, peglamo samo srajce in hlače, pa ta je fenomenalenuser posted image

petrinja-lohk da je res od nesreče, pa so slabo pogledal slike, nikol ne veš, sej ven vadil se bi itaq

moj že pizdi, da mi bo ukinil internet...sam nej probauser posted image

mejte se, grem šer mal bult tv, pa spat

nočko

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
29.11.2007 23:00:56   
lex
lahko noč

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
29.11.2007 23:16:12   
s u g a r
ja sugar zakaj me pa nisi pocukala za rokav? aja pa tista '' gospodična'' je bila moja taščauser posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kul - sej je blo tko na hitr. Si predstavlaš, da bi mojmu rekla ej bejb dej ustav kuj, bom prec nazaj. Ha da si naute misle, da temu podobnega nisem že naredila. Sem. In sicer nekje v 6 mescu, k sva se na Brnik peljala in ravno zavijava proti na manjšem križišču k se gre tudi proti Krvavcu. Pač neki sva se menla in sem rekla "sej ne zameriš ane k ti povem" mislm, da sva glih neki razglablala o tem kaj bi blo fajn met za malega, pa so bila mnenja nasprotna. Uglavnem pa me mal čukast pogleda, jaz pa "dej čaki - pa je speljal - pa jaz čaki on ustav", jaz ven z avta in do prve bajte tam in se začnem ment neki z enim starim starim atom (itak sploh ni dojel za kaj gre), pol moj ves (kvapajijezdej), na vrat na nos obrne, zmuti po cesti in pride na dvorišče, šipo dol in posluša, jaz pa se menim z atom, da če ima meter za posodit no,.... in se začne moj režat, ko maček, stopi ven iz avta in reče atu (k mu še zmer ni blo nč jasn), da pač tkole mamo k sva tko vesela k bova starša in da mu želi prijeten prijeten dan. Se usedeva v avto in me pogleda in reče "bejb ti pa si ena žverca, kje jih najdeš" jz pa mu rečem sej sem te prašala, pa sm rabla meter, da te zmerim. No evo pa bi ga tud dobla. No in je bilo smeha še 3 dni.
Pač tkole mamo.
Za kozlarije sem vedno za.

No zdej pa grem tud jaz u mižule.

Tko da Petrinja mogoče pa drugič padalec iz avta - JAZ.

Nočko lepe sanje.
Tipkamo jutri ve pa lepo kofetkajte in mislite na nas - kaj.

papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
29.11.2007 23:23:22   
petrinja
no pa lahko noč še od moje malenkosti, je bilo preveč akcije za zdajle zvečeruser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.11.2007 6:26:50   
tejč
Jutro.
Maša je pa spala do 3, pol dojit in spi še zdle.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.11.2007 7:26:53   
tejč
Petrinja, najlepša hvala za vse glasove za Mašo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.11.2007 7:57:17   
iwa
kolk vam je učer dogajal.....pridne čvekice ste, mi smo šli zgodi spatuser posted image

pa bravo za mašino spanje tejčuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.11.2007 8:09:04   
petra a
jutro še z moje strani

nekaj smrkam, sem se mogla včeraj prehladiti-ma ni sile

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
30.11.2007 8:33:02   
BAMBINA_
Br juter!
Madona ste bile pridne zvečer user posted image user posted image
petrinja user posted image za tvojega atija.
Ej babnce, tega trmarjenja je mene kar groza. Jaz sploh ne znam biti potrpežljiva, mi kar film poči... Si še moram živčke do takrat natrenirat, da bom lahko hladnokrvna ostala, kot ti tejč. Vsaka ti čast.
Mi pa zdaj spet spimo, nekje od pol osme do šeste zjutraj, brez motenj user posted image user posted image
Haha Sugar tebi ga res seka. Ma se mi2 enkrat takole peljeva in jaz nenadoma mojmu, dej ustav hitr!!, moj me čudno gleda pa ustavi, jaz pa ven, pa grem ježka nesti na travo, ker je bil na cesti in sem kar videla, kako ga bo kakšen avto povozil...

Grem breskvo pa banano tlačit, ker, ko se bo mucek zbudil, bo takoj AM, AM, AM, AAAAAMM!!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
30.11.2007 8:42:30   
rogljicek
Aha, včer ste lepetale do onemoglosti, danes pa spite. ajajaj.
Jaz pa tud, zjutri vstanem, zrihtam Reyo, pa takoj na RR prečikirat kaj je novga. Pol se pa še dobimo, je pa tolk bolj fajn, pol sem pa še več na RRju. Pa sej to ni res, sem že prov za na kliinko.
Dones se fajn mejte, jaz pa u kratkem začnem čekirat kaj vzet in kaj ne, pa potem v škatle in kovčke. Kaj tega ne maram. No bejbe, mislte name.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
30.11.2007 8:51:58   
ancka1
Kva vam je pa včeri dogajal... user posted image  user posted image  user posted image

Putka, ja avatar...mah ne da se mi ga nič zamenjat, ali pa pozabim. user posted image

Saj tudi jaz ne vem točno kje je Mercator, ampak, saj ga bom najbrž našla. Sicer pa katero pokličem. Ura pa velja, ne? 10.30-11h?

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
30.11.2007 8:57:07   
tejč
Evo, Ančka, velja. NA ZS ti pošljme cifro, če nauš najdla, loh pokličeš.
Mi2 zdaj šibava od doma-mamo pregled in cepljenje. Me zanimajo mere.user posted image
No, se slišmo.

aja, Sugar,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prou režala sem se, ko sem brala.

pa popoldne me ne bo tok tuki gor, ker grem z ajšo in mašo na knjižni sejem-to bo veselje! poročam o scenah.user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
30.11.2007 9:25:59   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
ker grem z ajšo in mašo na knjižni sejem-to bo veselje! poročam o scenah.user posted image

Naš ta veliki sine je bil včeraj s šolo tam. Je Tevžku eno tako kosmato knjigico-pujska prinesel. Se mi je tako lepo zdelo. user posted image  Kakor sta ta velika kdaj prava user posted image  user posted image , znata tudi prijetno presenetiti. Ta teden sta kao uradno pri mami in je cela drama. Celo popoldne nas Koza šopa, kdaj pride ponju, da doma vsi živčni zgolj čakamo. Ne moremo nikamor ne skupaj, ne sama. Mulca sta pa itak vsa spsihirana. Ta mali je bil takoj prvi dan, ko je bil tam brez naloge. Koza pa ni hotela zadeve podpisat, ker je rekla, da je po šoli itak k nam prišel. Sta pa mala povedala, da cele večere samo po telefonu svojim so-Kozam čez naju z dragim udriha. In to morata reveža poslušat.
Sem včeraj gledala Trenja in mi je itak kar pisker dvigovalo. Tudi v našem primeru je CSD dvignil roke in rekel, da se nimajo tu kaj več vmešavati, kar je je. user posted image  Ko se je moj na šolo obrnil, so oba poklicali v šolo in po dolgih pogovorih in totalni glumi Koze, je bil zaključek, da je treba mami pomagat, da ji bo lažje, ko je pa reva sama za vse.
Sem se morala malo skašljat!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
30.11.2007 10:43:06   
Putka
Ančkauser posted image , kaj naj drugega rečem. Poznam eno podobno kategornico, je ponovno noseča. Take bi morali zakonsko sterilizirat!

Sugaruser posted image Katje pa niso nič na kolena postavljali? Sicer jo je pohvalila, da lepo sedi brez opore, ampak sama se pa niti slučajno ne dvigne. A to je tista grda sestra z očali, matr, tista je user posted image .

Me res mika, da bi v Domžale prišla, pa sej vas bom v ponedeljek vidla. Gremo rajš na en (kratek, zuanj brr) sprehod s puncama.

Zato, ker je zadnje čase po tv samo sranje, še tist k mi je fajn je pozno, si pa z neta pogledam, pa tako v miru pogledam ko imam kaj časa.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
30.11.2007 11:00:41   
BAMBINA_
Jao Anči, ta ženska je res user posted image Dobra sta s tvojim, da je ne sfocata.
Jaz grem pa danes prvič po porodu sama ven, žurat z eno frendico, ki ima rojstni dan. user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
30.11.2007 11:06:09   
iwa
Anči se čist podpišem pod preedhodnice, kr nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image adijo ženska res! Dobra si da se tko držiš!

Sugar šele zele sm prebrala kva so ti zatežil na pregledu, to je pa kr nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image naša je sicer šele 6m a se tud sama še ne zna usest čist, men je P rekla da to znajo šele pri 7-8 m da se sami posedejo iz čisto ležečega položaja, do takrat se pač posedejo ob opori, npr. naša se prime za rob ležalnika in potegne gor in sedi, ne pa da bi se prek nevemčesa vzdignilauser posted image , pa glih tko jo še mal zanaša na eno al drugo stran pol k sedi....ti se nč ne sekiri, delaj po svoje, kdo pa je gledal kako se kdo usede 50 al 100 let nazaj, pa so vsi sedeli, hodili..... ti kr mirno pa bo!

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
30.11.2007 11:11:36   
kjava
Sam, da vam pokažem, mi je ratal končno avatar naložit...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
30.11.2007 11:41:41   
iwa
VAU kjava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
30.11.2007 12:07:31   
lex
Anči tole ti pa sploh ne privoščim. Ker meni je to podn od podna, da se mati izživlja nad otroki. Še sreča, da imata vajuuser posted image  in mislim, da je ta gesta starejšega bratca tisti kanček ki je popolnoma iskren in ker se pri vas počuti varne. Včasih takšni otroci zelo zatirajo svoja čustva, a z drobnimi pozornostmi pokažejo kdo mu kaj pomeni. Bravo fantuser posted image

Bambina - živci pridejo z let - sej se začne počasiuser posted image .

kjava super tale sličicauser posted image user posted image user posted image user posted image

nič midve greva do trgovine pa nazaj na toplo

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
30.11.2007 12:12:45   
juniorka
ste čvekeuser posted image , dobr, da so ene net doble, da je spet zaživelouser posted image
Jaz sem pa v klubu avto.netuser posted image . Pa bolj gledam, manj jasn, kaj bi kupila..sem pa polota dala gor in sem ga v enem dnevu prodala... zdaj smo pa brez.. sem pa direktno enga bivšega sošolca najdla...se menimo za ogled, kje bi lahko...od kje pa si... ja, jaz tudi..a, ti si... tako da verjetno kar ta pade...avto, mislimuser posted image .

rožca- pol smo pa isti, mi imamo tudi take premikeuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
30.11.2007 14:14:48   
petra a
mi2 se tudi še odločava za avto, mava še čas do spomladi

bambina ma pa frei day...mislim večer...uauuu, si boš mal odpočila

mi2 sva bile zunaj, sva šle v štarcuno in na plac, zdej bova pa amale banano in rižolinota,njama-njama

uživajte popoldne, jaz mam faks

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
30.11.2007 14:14:59   
rogljicek
bejbe, sam tolk na hitr: naju je user posted image presenetil. jeeeee, zdej se bomo pa fajn mel.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
30.11.2007 14:37:06   
petra a
rogljiček-dej povej,dej povej...user posted image

ne razumem, da vam tako težijo z posedanjem in postavljanjem na kolena...pri nas nič ne sprašujejo, patronažna je rekla, da ta prvi samostojno sedijo pri 6-ih mesecih, drugi pri 7-ih...naša sedi samostojno, če jo midva posediva, na kolena se pa tudi slučajno še ne postavi

Neposredna povezava do sporočila: 3698
30.11.2007 15:25:29   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

rogljiček-dej povej,dej povej...user posted image

Petra a, a ti še ne veš. Moj bejb (ne dojenčica) user posted image , je bil 3 mesece v Ameriki in naj bi prišel v Slo v ponedeljek in naju je danes presenetil. Jaz sem likala v zg.štuku, nakar zvoni moj mobitel in številka je naša domača hišna. Hm, nič jasno!! Stopim iz sobe ven in tam stoji Dez. Halo!!! On ma vedno takšne. Ma ko bi vedla, bi se vsaj mal zrihtala, jaz pa v pol preveliki trenirkiuser posted image Ah, kaj češ.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
30.11.2007 17:00:39   
lex
rogljiček, zdaj te pa nič ne bo na RR - vsaj par dni neuser posted image user posted image user posted image user posted image , bo po moje bolj telovadba user posted image (samo pazi, da se mi ne pridružišuser posted image user posted image user posted image user posted image ) - uživaj v familiji!

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?