|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 21:18:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ja, poprček, pri vas mi je pa že nekej časa vse jasno! user posted image  tebi pa tud, a ne bamby? user posted image
če boš pa piškote pekla, pa da se meti oddolžiš, pa res pazi, da ne boš rozin not dala....ti bo še zamerla. user posted image

Sej zato sem pa rekla, da brez rozin user posted image user posted image user posted image . Ji zameri do konca življenja. Pa ne bo pol nič Taro v ZOO peljala, al pa še kakšne druge usluge delala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.11.2007 21:18:43   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ja, poprček, pri vas mi je pa že nekej časa vse jasno! user posted image  tebi pa tud, a ne bamby? user posted image
če boš pa piškote pekla, pa da se meti oddolžiš, pa res pazi, da ne boš rozin not dala....ti bo še zamerla. user posted image

Meti je izdajalka, ker je šla k basi, tko da ne dobi piškotov, pa itak ma 1 krog s črno strelo v dobrem, dost ma user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.11.2007 21:19:43   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A si ti tut zbirčna metka user posted image

kdo? user posted image  A jaz??
neee, sploh ne. Edin zdej sem, ker moram bit....na žalost. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.11.2007 21:22:18   
dolenjka
Ne, bamby sem mislila (k je z rozinami nabijala, zgleda da je pooblaščena odvetnica od Meti po tanovem), ti si pa komplikator user posted image

A mislš da bi se z vašim pobila? Ne, jaz bi njega pofentala, povem iz izkušenj, se je že ene parkrat skor zgodil user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.11.2007 21:22:39   
Marusah
Pridne bodite še naprej!!! Grem še jaz na joto - mi je kr naenkrat zadišalauser posted image

*Nočko*

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.11.2007 21:24:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Pridne bodite še naprej!!! Grem še jaz na joto - mi je kr naenkrat zadišalauser posted image

*Nočko*

user posted image user posted image user posted image user posted image

važička

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.11.2007 21:25:37   
bamby
Ne, dolenjka, jaz nisem nič zbirčna user posted image . Pojem vse rozine in makova zrnca user posted image user posted image user posted image  ( še najraje v kakšni gibanici user posted image )

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.11.2007 21:26:42   
dolenjka
Da nisi ti tut tvojo baso popapala, nč je več ne omenjaš user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Aja Marusah, ti panisi sam važička, ampak že tretja nocojšnja izdajalka, takoj za Meti in Pino user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.11.2007 21:28:00   
bamby
Jaz bi tud joto user posted image . Morda pa še skuham kakšno, če bom pridna user posted image user posted image user posted image .

Zdaj moram pa Tima in računalnik spravt spat user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.11.2007 21:30:02   
bamby
Izgleda že tako, kot da bi jo že popapala user posted image . Sej pravm, morda še pride na jedilnik nocoj user posted image .

Pa nisem izdajalka user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.11.2007 21:30:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz bi tud joto user posted image . Morda pa še skuham kakšno, če bom pridna user posted image user posted image user posted image .

Zdaj moram pa Tima in računalnik spravt spat user posted image .

Vsak izgovor je dober, pa tut če je slab user posted image  user posted image  user posted image

Glihkar si si zaslužila naslov izdajalke no 4 za ta večer user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.11.2007 21:31:37   
dolenjka
Si pa hitra, še preden se ti podelila naslov, si se že začela brant. Nič ne bo bejbi, štirka si pa amen user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.11.2007 21:41:01   
Suzi*
Nisem komplikator, sem pa dober pridelovalc cukra, če ga kej rabiš...ti ga šenkam. user posted image
.....hmmmm.....zgleda da še nisi na mojga naletela. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.11.2007 21:44:13   
dolenjka
Čaki, decembra imam v planu kr neki pečt, pa če mi zrihtaš cuker đabe, vzamem tvojga v prevzojo za ene dva dni, boš vidla kok mi boš hvaležna, boš moja doživljenjska dobaviteljca cukra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.11.2007 21:46:32   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta pa je dobra ja. Ampak mojga vodnarja boš bolj težko prevzgojila. Resno.
Kateri letnik si že ti??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.11.2007 21:48:29   
dolenjka
Najboljši in najbolj zaj**** '77 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.11.2007 21:57:24   
Suzi*
škorpijonka???

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.11.2007 21:59:45   
dolenjka
Hvala bogu ne, vagica user posted image

Pa ti?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.11.2007 22:05:28   
Suzi*
o, vagica. user posted image  jaz mam to v ascendentu. sem pa dvojčica.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.11.2007 22:54:47   
dolenjka
Uf, dvojčica? Slabo se štekam z njimi, vsaj zadnje čase user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.11.2007 23:03:05   
Suzi*
jaz se pa z vagami dobr štekam. kdo je zdej tle čuden?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.11.2007 23:05:23   
dolenjka
Pišuka, sej mogoč se pa vseen ujameva. Tista s katero ja zadnje čase bolj čudn, je bla dolg čudna, pa je "fajn" ratala za kak let, zdej se ji pa spet mal obrača user posted image  Mah, bo boljš user posted image

Ejo, jaz sem se zdej spedikirala in čakam še na jutrišnji večer, ko pride moj brivc user posted image  , ker sama se samo še od daleč v kakem velikem špeglu vidim tam spodaj, pa še to delno user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
30.11.2007 0:20:28   
Suzi*
sem že eno oddremala. user posted image  grem nadaljevat................... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
30.11.2007 6:52:50   
vrtnica76
Dobro jutrooo!
Hvala bogu, da je petek!!!user posted image Sem tolk težko vstala,da študeram, da bi šla pol kr šemal oddremat.Problem je v tem, da ste pol tle tolk glasne, da ne morem več spatuser posted image .A sinoči so vam pa kr neki base po glav hodileuser posted image ?.Sem mal pošpionirala izza vogla,pa ste mi tak lušt nardile, da sem rajš kidnla.Moje base ni blo domauser posted image ,ker je bla na rekreacijiuser posted image .Boga jest.Sej bom še shujšala, tolk me strada.Mogočemi pa ta vikend kej privošči.Sem že tolk slinasta-pa če to ni očitno,pol pa res ne vem kaj jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Upam,da ne bo treba čakat do kolin-to je šelečez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ponoč je imel pa našuser posted image nogometno prvenstvo.So skor nogice iz bauhija ven pogledaleuser posted image .Kaj mu dogajauser posted image .Zdele ma pa raztezanje.Mi je trebuh čist v diagonalo potegniluser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
30.11.2007 8:04:12   
vrtnica76
Kje ste zdej?A ste učer tolkuser posted image ,da ste dons čist fuč?A,že vem!Base so kriveuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?