|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
30.11.2007 10:58:30   
vrtnica76
Tut jest gledam zdele tole oddajo.Pa kr kopajo žeuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.11.2007 11:02:41   
katka37
Vrtnica, tudi mene je to kopanje presenetilo, pri nas pa se čaka, da se popek zaceliuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.11.2007 11:11:50   
Suzi*
Točno to kopanje sem hotla omenit. user posted image  pri nas sicer ne čakajo tako dolgo, da se popek zaceli. babca nam ga je skopala prvič po par dnevih doma, je pa prek popka nalepila vodoodporen obliž. Ampak tole kopanje.....user posted image  .... tud nekaj drugač imajo popek urejen se meni zdi. user posted image
pa še to, da jaz v porodnišnici nisem enkrat vidla kako so otroka umivali in preoblačili. So ga vedno odpeljali in potem nazaj pripeljali umitega in preoblečenega. A ve ste ble zraven???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.11.2007 11:12:56   
Marusah
Jaz sem tut gledala to oddajo, zraven sem pa še polikala nekaj kopice perila user posted image .
Očitno imajo malo drugačen sistem kot pri nas user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.11.2007 11:17:11   
MetiLu
Nehite mi lušte z oddajo delat, jest sem u službi user posted image  user posted image user posted image user posted image

A to je vsak dan na sporedu, tudi v soboto, kot neka nadaljevanjka??

Kje je pa Dolenjka dones, a je čist zdelana od včerajšnjega user posted image  ? user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.11.2007 11:22:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Nehite mi lušte z oddajo delat, jest sem u službi user posted image  user posted image user posted image user posted image

A to je vsak dan na sporedu, tudi v soboto, kot neka nadaljevanjka??

Kje je pa Dolenjka dones, a je čist zdelana od včerajšnjega user posted image  ? user posted image  user posted image  user posted image

A mam lep jezik? user posted image  user posted image  user posted image

Uf, kok fajn feeling če te kdo pogreša user posted image  user posted image  user posted image

Jaz še pred desetič delam za blagor Evrope in vas, državljank EU, zato sem bolj pozna user posted image
Pa mal nestrpna ker čakam brivca, ki pride danes okrog 22h user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.11.2007 11:29:53   
dolenjka
Mim grede, a ste opazile, da smo že posekale novemberke? Je pa tut res, da so že skoraj vse rodile user posted image

Vseeno user posted image  user posted image  user posted image  za nas, še mal pa bomo šampionke user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.11.2007 11:32:33   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Pa mal nestrpna ker čakam brivca, ki pride danes okrog 22h user posted image  user posted image  user posted image

Tale tvoj brivec ima pa malo čudni delavni čas. Ziher ni poceni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
30.11.2007 11:33:22   
Suzi*
O, dobro jutro, dolenjka! Si se naspala, da boš sveža kot rožica za svojga brivca-klobasico?? user posted image user posted image

Meti, ta oddaja, je baje na sporedu samo med delavniki.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
30.11.2007 11:41:05   
dolenjka
Suzi, včeraj si me zdelala. Sem se zbudila kot cota user posted image

Danes imam ta kratek šiht - samo do 15.30, pol se grem pa mal Božička, ker moram moji basi kaj kupit (verjetno bo to denarnica, da bom pol lahko iz nje ven jemala user posted image  user posted image  user posted image ) . Upam, da ne bo gužve user posted image

Kar se pa tarife za brivca in zaj******* delavnika tiče je pa tko: eno joto mu posrežem pa je user posted image

Za vse ki vam kaj fali pa en recept, ki bo ziher pomagal: ENA JOTA NA DAN, PREŽENE VSE BOLEČINE STRAN user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
30.11.2007 11:44:05   
Suzi*

Suzi, včeraj si me zdelala. Sem se zbudila kot cota user posted image

ooo, a tebe tud kej zdela?? user posted image  Sem imela občutek da maš neskončno napajanje. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
30.11.2007 11:46:05   
Marusah

Za vse ki vam kaj fali pa en recept, ki bo ziher pomagal: ENA JOTA NA DAN, PREŽENE VSE BOLEČINE STRAN user posted image  user posted image  user posted image

Dolenjka to je prvo načelo probiotike!!! Drugo načelo pa se glasi: ENA KLOBASA NA DAN, PREŽENE ZDRAVNIKA STRAN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
30.11.2007 11:47:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Dolenjka to je prvo načelo probiotike!!! Drugo načelo pa se glasi: ENA KLOBASA NA DAN, PREŽENE ZDRAVNIKA STRAN user posted image user posted image user posted image

Uf, dans je pa še Marusah gajstna user posted image  user posted image  user posted image

Suzi, kar se napajanja tiče je pa tko, da glih čakam dobavitelja, da se mal prklopim - danes ob 22h user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
30.11.2007 11:49:30   
Suzi*
Dolenjka, jaz tud upam, da bo moj dobavitelj še kej domov prišel, da ne bo kar pri Pini ostal. kaj pa vem kaj mu je vse skuhala, da bi ga podkupila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
30.11.2007 11:50:50   
mlavla

pa kje jih ti pobiraš...user posted image user posted image user posted image

Drugače pa vsem en lep dobr dan..jst sem drugač že nazaj z LJ oz Mengša, ker sem šla danes po previjalno..pa so me spet mal v slabo voljo spravl..zadnjič, ko sva bila z možem tam (ko sva šla ogledovat )so nama poveali eno ceno..danes pa sem plačala čist po drugi???user posted image mah pol pa še nobenga dedca nimajo tam, ki bi mi pakete znosil v avto..nosila pa mi jih je ena suhcana prodajalka in me zelo grdo gledla...ma kot da sem ji jst kriva...
a upam, da bo vsaj s previjalno vse vredu....

< Sporočilo je popravil mlavla -- 30.11.2007 11:51:41 >

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
30.11.2007 11:51:56   
mlavla
A nima zdele Mateja zagovor diplome???
Dejmo držat pestiuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
30.11.2007 11:56:21   
vrtnica76
Joj,kolksem jest čvekasta.Sem več kot pol ure po telefonu čvekala s sodelavko...
Suzi, tut našo dečvo so urejal drugje.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
30.11.2007 11:57:14   
dolenjka
Danes je v spletni trgovini baby centra nekaj komod (in tudi drugih zadev) znižanih, če katero kaj zanima....

Midva se odločava za prenosno posteljico, ki je znižana več kot 50% (nova cena s podlogo vred je 27 EUR)!!

http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=20

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.11.2007 11:58:25   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

A nima zdele Mateja zagovor diplome???
Dejmo držat pestiuser posted image

Dejmo,dejmo,dejmo Mateja!user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.11.2007 11:59:04   
dolenjka

Veš mlavla, na vratu imam nastavljenega nekaj, čemur v biologiji rečejo "človeška glava". V tej zadevšni je velik stvari, eni izmed se reče "možgani". Evo, zdej sem ti izdala skrivnost user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.11.2007 11:59:50   
Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Uf, dans je pa še Marusah gajstna user posted image  user posted image  user posted image

Suzi, kar se napajanja tiče je pa tko, da glih čakam dobavitelja, da se mal prklopim - danes ob 22h user posted image  user posted image  user posted image

Nisem nič jaz kriva user posted image  Krivi so oni iz televizije, ker vsake pet minut reklame vrtijo... Kako si človek ne bi zapomnil vseh bedarij user posted image

Se pravi, da bo danes po 22. uri tam pri vas mrk, ker se boš ti priklopla... Punce še dobro, da smo v SLO, drugače ne bi blo danes nič RR-ja po 22. uri!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.11.2007 12:02:39   
mlavla

Veš mlavla, na vratu imam nastavljenega nekaj, čemur v biologiji rečejo "človeška glava". V tej zadevšni je velik stvari, eni izmed se reče "možgani". Evo, zdej sem ti izdala skrivnost user posted image  user posted image  user posted image

a dej ga lomit..to pa res nisem vedla..pa  še možgane da maš..ja bravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.11.2007 12:04:05   
dolenjka
Priznej mlavla, da te vsak dan sprot pozitivno presenečam user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.11.2007 12:22:30   
mlavla

Priznej mlavla, da te vsak dan sprot pozitivno presenečam user posted image

ponižno priznam,....user posted image

zdej pa res že komaj čakam, da pride na vrsto naše srečanje... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.11.2007 12:42:45   
Februarka08
No, da še jaz kakšno pametno zinemuser posted image user posted image user posted image ...

Mlavla, a nisi ti en dan govorila o vraščenihuser posted image bradavicah? V glavnem, učer na MŠ je predavala ena babca in rekla, da se da dobit školjkauser posted image , ki jo daš v modrc... Je kao nekaj v obliki školjke, na sredi je pa luknjica za bradavico in to nosiš nekaj ur dnevno - baje pomaga... Samo povem naprej.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?