|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 20:42:22   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pišem pa nekaj o povezavi spletne trgovine in povezave s spletnim medijem... Če bi lohk kej o organizaciji bi blo pomojem lažje. Tko sem pa zbrala nekaj s področje mojega dela in že cel let neki flancam, pa se kot vidiš ni še nič premaknil... user posted image user posted image user posted image

Ah, kaj sem pa zdej napisala user posted image  user posted image  user posted image  sej ni čudn, da mentor ne zastop, kaj je cilj user posted image user posted image user posted image
V glavnem pišem o nadgradnji našega spletnega medija kot podlaga za pospeševanje prodaje v spletni trgovini.

No, zdej mi je tut jasn, zakva še nisi diplomirala user posted image  user posted image  user posted image

Hvala za spodbudo user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ni slaba tema, samo kaj ko sem z glavo čist v drugih vodah zdej user posted image

Ajde babe, grem mojo hrbteničko mal sprostit, pa mojmu pomagat ovčice štet user posted image user posted image

Se slišmo zjutraj.

Papa

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
29.11.2007 20:43:01   
Marusah
MetiLu, veš kaj pravijo - počasi se daleč pride user posted image  Glavno je, da imaš voljo!!! Pa sej se te bo mentor usmilu, ko pa si nosečka... boš kmalu diplomirala, boš vidla. Meni je tudi šel na roko, sem po hitrem postopku napisala diplomo. In ko user posted image  pride na svet, ga bom celga "poljubčkala", ker zaradi njega sploh nisem imela zagovora - sem pa v času, ki je bil namenjen zagovoru 3x bruhala user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
29.11.2007 20:43:52   
dolenjka
Suzi evo, še ena izdajalka k se bo stiskala z baso dans user posted image

OK, nej ji bo, k jo kao križ boli user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.11.2007 20:47:29   
Suzi*
Dolenjka, pa sej od Meti klobasa že smrči na kavču, tako da se bo bolj od daleč stiskala. user posted image user posted image
Ti, ampak soka pa tud ne pijem....boš pocen skos prišla s kakšno vodo al pa belo kavo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.11.2007 20:49:31   
dolenjka
Pišuka, kufe je tut že drag (razen če ti ga doma skuham, mam mal zaloge user posted image  ). Kaj pa deci rdečga v Kavalu? Kupiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.11.2007 20:50:15   
dolenjka
Odprtega se razume, da ne boš kej k buteljkam pogledovala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.11.2007 20:53:58   
dolenjka
Meti se je pa pozabla odjavt user posted image  Po mojem baso ogleduje od daleč, tko k je Suzi napisala, pa z robčkom si sline briše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.11.2007 20:57:26   
Suzi*
Vinčka pa ne pijem, sem tak antialkoholik. večinoma sem na vodi, zdej pa sploh, ko niti sokcev sladkanih ne smem.
Pina je prej tud čekirala, sam se nas je verjetno ustrašla, pa dol skidnla.....al ma pa preveč dela z dvema klobasicama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.11.2007 21:03:22   
Marusah
Sem danes dobila en mail, pa glede na to, da smo tukaj same ženske, sem ga prekopirala na forum... Pa naj še kdo reče, da vse to o nas ni res user posted image

ENA NAPAKA NA ŽENSKI
Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro.
Prišel je angel in ga vprašal:
Zakaj pa se tako dolgo ukvarjaš z njo?”
In Bog odgovori:
“Ali si morda pogledal navodila za sestavo?
Ona mora znati prati, ne sme biti iz plastike,imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati. Njeno telo mora delovati brezhibno, čeprav je na dieti. Imeti mora naročje za najmanj štiri otroke hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do zlomljenega srca. In za vse te številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo samo dve roki.”
Angel se je začudil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo.
Le dve roki … Nemogoče!
In to pri standardnem modelu?!
To je preveč dela za en dan …
Spočij si in jo dokončaj jutri.”
Ne, ne bom,” je protestiral Bog.
Zdaj sem že tako zelo blizu temu,da dokončam to bitje, ki mi je priraslo k srcu, da se nočem ustaviti.
Ko zboli, se zna že sama zdraviti in lahko dela 18 ur na dan.”
Angel se je približal in se dotaknil ženske.
Toda, Bog, napravil si jo tako mehko ...”
“Res je mehka,” se je strinjal Bog, “toda naredil sem jo tudi močno. Ne boš verjel, kaj vse lahko vzdrži.”
Ali zna misliti?” vpraša angel.
Bog odgovarja:
Ne le to. Zna tudi oceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati.”
Nato je nekaj pritegnilo angelovo pozornost. Stegnil je roko in se dotaknil lica ženske.“Ojoj, mislim, da pušča. Saj sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan.”
Nič ne pušča … to je solza,” ga zavrne Bog.
Čemu pa služi solza?” vpraša angel.
Bog je odgovoril:
Solza je njena možnost, da izrazi svoje veselje, žalost, skrb, ljubezen, razočaranje, osamljenost, bolečino in ponos.”
To je na angela napravilo velik vtis:
Bog, Ti si genij. Na vse si mislil.
Ženska je osupljivo bitje!!”
To je res!
Ženske so močne, ko prenašajo stisko in nosijo težka bremena. A poznajo tudi srečo, ljubezen in znajo izražati svoje mnenje. Smejejo se, ko želijo kričati. Pojejo, ko želijo jokati. Jočejo, ko so srečne in se smehljajo, ko so nervozne. Borijo se za to, v kar verjamejo. So proti krivici. Ne sprejemajo zavrnitve, če menijo, da obstaja drugačna in boljša rešitev. Vsemu se odpovejo, da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Prijateljico spremljajo k zdravniku, ker vedo, da jo je strah. Njihova ljubezen je brezmejna ...
Jočejo, ko njihovi otroci v življenju doživijo kaj novega, in so vesele dobrote svojih prijateljev. Vesele so vsakega novega rojstva in vsake poroke. Njihovo srce je zlomljeno,
ko izvedo za smrt ljubljene osebe. Žalujejo za izgubljenimi ljubljenimi osebami, vendar so močne tudi takrat, kadar menijo, da ni več ničesar, za kar bi se še bilo vredno boriti. Ženske vedo, da poljub in objem zdravita zlomljena srca.
Vseeno pa se je v božjo stvaritev prikradla ena napaka ...
Ženska pogosto pozabi, koliko je v resnici vredna.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.11.2007 21:03:57   
dolenjka
Uf, pol pa vodo dobiš, OK? Res si zakomplicirana bejba user posted image  Še dobr da ni šel vaš že prej k Pini user posted image  user posted image  user posted image
Ja, sem vidla da je bla gor izdajalka, pa se ni nič javla user posted image

Pa Bamby se neki valja po RR, piše pa nič user posted image  Mal so se poslabšale user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.11.2007 21:04:41   
bamby
Joj, babe saj ste čist znorele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

dolenjka, tvoj jezik je tako namazan danes, da so ti že vse ušle user posted image user posted image user posted image . Pa da ne boš mislila, da je Meti v mižulah, po moje se te je začela že mal bat user posted image . Na ta način je imela edino priliko, da se ti izmuzne user posted image .

arianna, tebi pa tudi ena velika dobrodošlica med nami in potem v SLO, ko se vrneš. Po možnosti se nam pa na srečanju le pridruži.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.11.2007 21:06:13   
bamby
ej dolenjka, preden sem se jaz prebila do konca si tudi mene že opazila. Ne morem jaz nekaj pisat, če sploh ne vem za kaj se gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.11.2007 21:08:42   
*Naja
Nisem še uspela prebrat, kaj ste danes čvekale, ker ste ubitačne...jst pa preveč zmatrana. Na 3D je blo super...bom dala kako slikco gor jutr. Pop. sem šla pa domov k našim in sva šle z mamo v šolo, kjer so organizirali izdelovanje venčkov. Pa sva izdelale 2 ful lepauser posted image user posted image user posted image . Mal prej sem šele domov prišla, zdej sem se še čokolina nabasala in grem sam še v posteljo.

Meti- pajacek je kupljen v Arielu....material sem pa šla prav gledat kaj piše na etiketi: bombaž...elastan....velur...evo, en mix tegauser posted image user posted image . Je pa ful debel na otip, tak da bo glih tapravi za Februarja. Sem sicer skoz planirala, da bom šla po kravica kompletek v H&M, pa da bo šla v tistem domov iz bolnice. Pol sem pa tega pajaca vidla, sem se pa čist zalubla. Pa sj kravico bom verjetn vseen kupla, ampak verjetn 62 št., ker je moj dragi reku, da mu je bolj všeč, kot ta pajacekuser posted image user posted image .

Mlavla- predalnik je iz Ikee. Pina ima tudi ful podobnega, sam njen je dražji....hja, eni si lahk boljše privoščijouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa spat....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.11.2007 21:08:58   
Suzi*
res sem zakomplicirana. user posted image  user posted image  moj tud tako pravi. user posted image user posted image  kaj pa tvoj o teb pravi?? Dobr, da je mal starejši, da ti lahko da kontro!! user posted image user posted image

En kup se jih tle po temi valja, pa nič glasu od njih. user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.11.2007 21:09:10   
dolenjka
A sem te le zbezala ven? user posted image  user posted image  user posted image
A mislš da se me Meti res boji? user posted image  Kriza, a se moram poboljšat user posted image

Ja kako se jim pa zdej lahko priliznem? Spečem piškote za srečanje? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.11.2007 21:10:33   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ej dolenjka, preden sem se jaz prebila do konca si tudi mene že opazila. Ne morem jaz nekaj pisat, če sploh ne vem za kaj se gre user posted image user posted image user posted image

pri teh naših čvekicah ti sam o joti in kolobasah piši, pa nimaš kaj zgrešit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.11.2007 21:11:38   
Suzi*
ooo, no, ene so se odločile mal javit. pridne. user posted image

lara, še venčke pofotkaj pa gor prilimaj. zbiram ideje... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.11.2007 21:12:02   
bamby
suzi, saj ne veš ali je od dolenjke dedc glede starosti v prednosti ali ni. Glede na to, kar danes počne ji more verjetno bit čisto majhen, razen ko ji klobaso prinese user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.11.2007 21:12:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

res sem zakomplicirana. user posted image  user posted image  moj tud tako pravi. user posted image user posted image  kaj pa tvoj o teb pravi?? Dobr, da je mal starejši, da ti lahko da kontro!! user posted image user posted image

En kup se jih tle po temi valja, pa nič glasu od njih. user posted image user posted image

Če je moj preveč pameten mu takoj verigo za kak člen skrajšam user posted image  Zdej ti je vse jasn a ne? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.11.2007 21:12:57   
bamby

A sem te le zbezala ven? user posted image  user posted image  user posted image
A mislš da se me Meti res boji? user posted image  Kriza, a se moram poboljšat user posted image

Ja kako se jim pa zdej lahko priliznem? Spečem piškote za srečanje? user posted image

Jp, pa brez rozin po možnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.11.2007 21:15:21   
dolenjka

suzi, saj ne veš ali je od dolenjke dedc glede starosti v prednosti ali ni. Glede na to, kar danes počne ji more verjetno bit čisto majhen, razen ko ji klobaso prinese user posted image user posted image user posted image

A veš da ima 1m 80? Sam se pa zna zmanjšat kot bi on rekel: do makovega zrna in to baje zelo pogosto če njega vprašaš user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.11.2007 21:15:49   
Suzi*
Ja, poprček, pri vas mi je pa že nekej časa vse jasno! user posted image  tebi pa tud, a ne bamby? user posted image
če boš pa piškote pekla, pa da se meti oddolžiš, pa res pazi, da ne boš rozin not dala....ti bo še zamerla. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.11.2007 21:16:32   
bamby
V to pa res ne dvomim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.11.2007 21:16:47   
dolenjka
A si ti tut zbirčna metka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.11.2007 21:18:22   
Suzi*

A veš da ima 1m 80? Sam se pa zna zmanjšat kot bi on rekel: do makovega zrna in to baje zelo pogosto če njega vprašaš user posted image

No, moj pa nima glih meter osemdeset, ma par centi manj, ampak se pa sploh ne zna zmanjšat. user posted image user posted image user posted image   Vidva bi se pomoje glih pobila med sabo. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?