|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 16:23:38   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Arianna živjo user posted image user posted image

Punce, jest grem domov, men bo hrbtenica ven skočila, iz minute v minuto je slabš,pa sem mojga klicala, pa me ne more pridt iskat, ker s stricem še delata user posted image user posted image

Grem počivat,pa se beremo zvečer

papa

meti pazi nase...pa pejd počivat...

jst vas pa tud pozdrvaljam..grem spet mal med knjige

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
29.11.2007 16:43:45   
dolenjka
Revčka, ti se boš pa v knjigo spremenila? user posted image  user posted image  user posted image

Meti, a ti si se pa štrukeljčkom odrekla, al nas sam mal farbaš? user posted image  user posted image  user posted image

In kje ste ostale mame??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
29.11.2007 17:08:15   
ARIANNA L.05
Pa saj ne morem verjet. 10 minut berem stare strani, pol pa vidim da so ze nove dve se pojavile user posted image
Dolenjka: ja, rodila bom v sloveniji. Hvala za prevoz, a imamo ze najet rentacaruser posted image  za en teden (ni sicer santa fe user posted image , mimogrede, srecno voznjo in cestitke,dolenjka, smo najeli kar toyoto yarisa, pa prosim, ne sprasevat kam bodo sle pootvalke, moj ogromen trebuh in nasa ta mala) in se odpeljemo kar z njim domov, ko bo 6 dni v log.dolini minilo.

vrtnica 76, a si ti iz portoroza? Jaz sem iz izole.

ena je omenila cevpacice, pa pleskavice, ajvar, kajmak... Ojoj... Prve dva tedna bom v sloveniji samo zrla, ne jedla user posted image .

strudli, doma narejen kruh (tukaj so se sestavine drugacnega okusa, npr. moka. Imam zalogo barcafeja pri sebi, in povem vam, da je kava 100% drugacnega okusa kot doma user posted image )

goveja zupca, njoki, segedin, sarma user posted image , krmesnite, mignon slascicarna v portorozu, lasagna, pizza iz krusne peci (na irskem jih ni, baje da je prepovedano imeti krusno pec po restavracijah zaradi nevarnosti pozara user posted image ), kraski prsut, olive, siri,...

Joj, punce, kako vam zavidam, ko pravi.

Cez pol ure koncam, in jutri zjutraj bo ze verjetno 180 strani, a prebrala sem le 10!! Dolenjka, nisi mi odgovorila na vprasanje. A zivis in delas v belgiji? Kolikor sem razbrala iz zgodnjih postov (7., 8. 11), se nameravas v kratkem vrnit v slovenijo?

Lep vecer, in jejte se zameuser posted image .

Jaz sem se v prvi nosecnosti zredila 23 kg, sedaj pa tudi ni, da sem manekenka :-) a dobro, tudi z buldozerjem se zaenkrat se ne rabim prevazati okoli... Imam pa apetit, zelo dober user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
29.11.2007 17:09:21   
Februarka08
Meti, kar počivaj, da ne bo kaj narobe...user posted image
Arianna L.05 dobrodošla med februarčicami!user posted image user posted image Uh, to boš mela dela s prebiranjem vseh strani...Čist tko - veš, obstaja še 1. del...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čisto nič se mi ne da, pa na MŠ bo treba it... Zunaj pa tako mrazzzzzzzzzzzz. Brrrrrr, bi najraj kar čaj sabo neslauser posted image . Me zanima kolk bom mela potem za prebrat, ko nazaj pridem... No, tolk k učer zih ne.user posted image
Pridne bodite, kaj načvekajte...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
29.11.2007 17:10:48   
ARIANNA L.05
Joj, punce, kako vam zavidam, ko pravi.

sem pozabila dokoncati stavek user posted image . Vam zavidam, ko pravite, kaj vse jeste. Tu je hrana obupna. V ameriki je boljsa, pa si lahko mislite.

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
29.11.2007 17:14:53   
dolenjka
Ja Arianna, živim in delam v Belgiji in se vsaj za 1 leto začasno selim v Slo, da bo Tara rojena na alpskem zraku user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
29.11.2007 17:15:47   
katka37
 Mlavla, lep in praktičen predalnik.

Mateja, uspešno jutri na zagovoru. Baje da padejo samo tisti, ki diplomske niso pisali ravno sami ali pa se niso pripravili, tako da brez straha, ti nisi med "padlimi". Javi jutri. Nosečke pa itak imajo vsi radi. Držim pesti.

Suzi, ta oddaja Mein baby je vsak delovnik ob 10.30 na rtl programu.

Arianna, dobrodošla, vidiš, da so ene naše take čvekice, da jih druge komaj folgamo brati. Zlate so.user posted image  

Punce, ste me pošteno nasmejale s svojimi forami.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
29.11.2007 18:01:35   
Suzi*
Arianna, dobrodošla. user posted image  Boš imela pa res veliko za nadoknadit, če boš hotla vse prebrat. user posted image user posted image  Smo res čveke. user posted image

Katka, hvala za odgovor glede oddaje. Bom jutri mal pogledala. user posted image

me je pa moj prej klical, leti nujno zdej službeno k Pinči na primorsko. user posted image user posted image user posted image  Bo tud prespal pri njej. user posted image user posted image  Tako da sva nocoj sama s tamalim. user posted image  Jutri pa upam, da hitro pride.
no, jaz sem pa skuhala en ogromen lonec jote, pa klobaciso, pa kruh spekla....no, sej bo vse počakalo tud do jutri.

upam, da mi bo katera delala družbo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
29.11.2007 18:16:45   
vrtnica76
Arianna,dobrodošla med čvekicamiuser posted image !Res je veliko za prebrat,pa če samo  par urc manjkaš tle gor.Ne vem, če ti bo ratal vse za nazaj prebrat-je res velik zalogaj.No,pa pri Meti lohk vidiš kaj se zgodi,če skos sediš za tole škatlo-hrbtenica ti skor ven skočuser posted image
Meti,ti se kar lepo spočij, da boš jutri spet polna energijeuser posted image .
Mateja,pa veliko sreče jutri.Držim pestiuser posted image .

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 29.11.2007 18:18:05 >

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
29.11.2007 18:21:30   
Marusah
Sem šele sedaj prišla domov iz šopinga... vmes me je seveda moj dragi peljal na kosilo. Pa nisem nič našla zase, sem pa spet kupla za našega user posted image . Sej se ne moreš upreti tem luštnim pajackom user posted image  Aja pa en moderc za dojenje sem si kupla v H&M (Meti zdi se mi, da si ti razlagala o njih - vzela sem si tistega sivega).

Arianna dobrodošla user posted image user posted image user posted image .

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
29.11.2007 18:25:12   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Lp babuške klepetave,

jaz imam jutri se pravi 30.11. ob 11.30 uri zagovor dilomske. Mater me je strahuser posted image . Pa ponavadi nisem nek paničar, sam zdej sem pa že res mal zaskrbljena. Čeprav moj pravi da še ni slišal da kateri ne bi naredil zagovora....mogoče bom pa jaz prvauser posted image .

V glavnem mislite malo na mene jutri ob pol dvanajstih, da ne bom čisto sama. Pa držite pesti da komisija ne bo preveč neusmiljena (upam da so jim všeč nosečke-bom fuul trebuh ven porinlauser posted image  če bo le kaj pomagalo)

cao

Veliko sreče user posted image user posted image user posted image !!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
29.11.2007 18:41:58   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Arianna, dobrodošla. user posted image  Boš imela pa res veliko za nadoknadit, če boš hotla vse prebrat. user posted image user posted image  Smo res čveke. user posted image

Katka, hvala za odgovor glede oddaje. Bom jutri mal pogledala. user posted image

me je pa moj prej klical, leti nujno zdej službeno k Pinči na primorsko. user posted image user posted image user posted image  Bo tud prespal pri njej. user posted image user posted image  Tako da sva nocoj sama s tamalim. user posted image  Jutri pa upam, da hitro pride.
no, jaz sem pa skuhala en ogromen lonec jote, pa klobaciso, pa kruh spekla....no, sej bo vse počakalo tud do jutri.

upam, da mi bo katera delala družbo.

O Suzi stara sablja, živijo!! user posted image
No, če pa vašga ni doma, maš pa vsaj joto pa baso, tut s tisto si lahko kej pomagaš - jo poješ naprimer (sem rajš napisala kako si lahko pomagaš, da me ne bi kakšnih neumnosti obtožila user posted image  ) user posted image  user posted image

Jaz pa spet mal kidam, pa lase si moram umit... ker jutr pride moja basa user posted image  Ups, hotla sem napisat moj možek in njegova basa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
29.11.2007 19:41:18   
dolenjka
Ja kaj se pa zdej dogaja? Ste se čez dan na RR preveč izčrpale al kaj? user posted image
Vas bo treba spet mal v res spravt user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa pozabila povedat, da sem že dobila odgovor iz Postojnske porodnišnice. Edini frej datum je 4.12. ob 7.30 in če ga katera rabi, ga odstopim, ker jaz ne morem iti. Sem jim postavila vprašanje, če si lahko ogledam porodnišnico oz. porodni blok in kak pogovor s katero od babic in mi je direktorica prijazno odgovorila, da sploh ni problema, pa še tel. št. od babic mi je dala, da si bodo lahko čas vzele! user posted image  user posted image  Jaz grem definitivno tja rodit, razen če ne bom zdržala do tja, pa itak še vsaka (skor) je user posted image  Take prijaznosti še pri nobenem dohtarju nisem srečala, kaj šele v bolnišnici user posted image  Imam že tudi nekaj osebnih izkušenj, ki so res fantastične!
No, zdej mam pa že monolog user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
29.11.2007 19:44:02   
MetiLu
čer

Štrukeljčki so me mal pokonc postavl user posted image user posted image  njami, so bli dobri. zdej grem pa mojga fehtat, če me mal zmasira.

Dolenjka le pokidaj malo, pol pa kmal spat, da bo velik energije jutri.
Marusah, Larisa je šla gledat v H&M za modrčke, pa je pol poročala. Jest sem ugotovila, da bom šla kar po Liscinega. Sicer pa user posted image  za šoping.

Suzi, jest sem tud zdele dva dni jedla zelje, pa mi je čist preveč črevesje napihnil, me vse tišči dons. Sem se začela vsak večer mazat z oljem, da kar teče od mene...

grem zdej maile prečekirat, da vidim, če je mentor kej odpisal user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
29.11.2007 19:54:36   
dolenjka
O Meti, sej sem vedla, da nisi šla domov ampak k mami user posted image  user posted image  user posted image

Ti, a se men sam mal zdi, al te tale mentor mogoče peca user posted image  Skoz ma kake pripombe, sam da sta v stiku user posted image  Da ga ne bo tvoj miličnik mal obiskal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
29.11.2007 19:59:01   
anariya
A pol ni dobrih nosečniških modrcev v H&M-u, k sploh ne vem kolk so, pa kje se jih da dobit, no vem da jih imajo v pikapolonc,lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
29.11.2007 20:05:06   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O Meti, sej sem vedla, da nisi šla domov ampak k mami user posted image  user posted image  user posted image

Ti, a se men sam mal zdi, al te tale mentor mogoče peca user posted image  Skoz ma kake pripombe, sam da sta v stiku user posted image  Da ga ne bo tvoj miličnik mal obiskal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja no, sej ko sem napisala da grem domov, sem mislna, da grem do mame user posted image  user posted image  user posted image

Glede mentorja si pa čist falila user posted image user posted image  Se z mano ukvarja samo vsake dva meseca, ko se jest pomigam,pa mu kakšen mail pošljem. Ga grem na govorilne drug teden mal pogledat, bova kakšno pametno rekla. Še prej mu moram pa cilj naloge poslat. Samo dones ne bom, ker grem počivat. Nimam možganov za pisanje zdele.
Sicer pa ne smem nič rečt, ker je mislim da ustanovitelj al celo lastnik (ne vem zdej točn) tegale portala, tko da se na temo, ki jo mislim jest predstavit v diplomci, kar precej spozna... user posted image

Moj že drnjoha na sedežni user posted image  tko da z masažo ne bo nič.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
29.11.2007 20:12:07   
dolenjka
A tvoj je že u mižulah? A je zmatran od kobile? user posted image  user posted image  user posted image

Kaj maš pa ti sploh za temo Meti? Organizacija srečanja nosečk? user posted image  user posted image  user posted image

Uf kok sem jaz srečna k sem se ušišala. Sem mela lase v 5 min suhe, pa še krtače mi ni blo treba uporabit. Zmaga na celi črti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
29.11.2007 20:19:55   
MetiLu

A tvoj je že u mižulah? A je zmatran od kobile? user posted image  user posted image  user posted image

Kaj maš pa ti sploh za temo Meti? Organizacija srečanja nosečk? user posted image  user posted image  user posted image

Uf kok sem jaz srečna k sem se ušišala. Sem mela lase v 5 min suhe, pa še krtače mi ni blo treba uporabit. Zmaga na celi črti user posted image  user posted image  user posted image

Ne, zmatran je od montaže vrat - dones je delal na fuš user posted image user posted image user posted image

Pišem pa nekaj o povezavi spletne trgovine in povezave s spletnim medijem... Če bi lohk kej o organizaciji bi blo pomojem lažje. Tko sem pa zbrala nekaj s področje mojega dela in že cel let neki flancam, pa se kot vidiš ni še nič premaknil... user posted image user posted image user posted image

Frizurca je pa tud men ful šponska. Jutri se gre moja sodelavka tko postrižt, se je tud odločala en čas. Pomojem ji bo ful pasal. Jest se pa še ne morem odločit za ta korak, nimam jajc, ker mi bo zihr žal, še vedno mi je blo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
29.11.2007 20:24:28   
Suzi*
oj, čveke.

Dolenjka, a si ti pol tista huda rdečelaska s fotk mogoče?? user posted image
Maš pa prav glede jote in klobasice....je že v mojem bušiju, čeprav bi bla boljša tista naša jota pa klobasa mojega moža. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
29.11.2007 20:27:34   
MetiLu

Pišem pa nekaj o povezavi spletne trgovine in povezave s spletnim medijem... Če bi lohk kej o organizaciji bi blo pomojem lažje. Tko sem pa zbrala nekaj s področje mojega dela in že cel let neki flancam, pa se kot vidiš ni še nič premaknil... user posted image user posted image user posted image

Ah, kaj sem pa zdej napisala user posted image  user posted image  user posted image  sej ni čudn, da mentor ne zastop, kaj je cilj user posted image user posted image user posted image
V glavnem pišem o nadgradnji našega spletnega medija kot podlaga za pospeševanje prodaje v spletni trgovini.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
29.11.2007 20:29:10   
dolenjka

oj, čveke.

Maš pa prav glede jote in klobasice....je že v mojem bušiju, čeprav bi bla boljša tista naša jota pa klobasa mojega moža. user posted image

Nič ne vem, ker še nič iz Suzijine kuhinje nisem pojedla user posted image  user posted image  user posted image  Plačat, pol pa informacije user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa base tiče ti pa čist verjamem. Sam base zate pa zame ni sploh user posted image  PIna ma pa tvojo pa še svojo user posted image  babji user posted image  user posted image  user posted image  Ta tut nikol ni z malim zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
29.11.2007 20:29:58   
dolenjka

Ah, kaj sem pa zdej napisala user posted image  user posted image  user posted image  sej ni čudn, da mentor ne zastop, kaj je cilj user posted image user posted image user posted image
V glavnem pišem o nadgradnji našega spletnega medija kot podlaga za pospeševanje prodaje v spletni trgovini.

No, zdej mi je tut jasn, zakva še nisi diplomirala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
29.11.2007 20:35:19   
Suzi*

oj, čveke.

Nič ne vem, ker še nič iz Suzijine kuhinje nisem pojedla user posted image  user posted image  user posted image  Plačat, pol pa informacije user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa base tiče ti pa čist verjamem. Sam base zate pa zame ni sploh user posted image  PIna ma pa tvojo pa še svojo user posted image  babji user posted image  user posted image  user posted image  Ta tut nikol ni z malim zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image

ja, ja, te mam na sumu....en tak rdečelasi poperček z ostrim jezičkom. user posted image user posted image user posted image   Nič ne rabiš rečt. Sam če sem pa zadela, mi pa častiš eno pijačko! user posted image
Pinči pa res uživa. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
29.11.2007 20:39:48   
dolenjka
Častim, sam a lohk pol k nehaš dojit? Ugotaljam namreč, da so sokovi dražji od alkohola user posted image  user posted image  user posted image
Sej veš, je treba šparat, zdej bomo trije user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?