ARIANNA L.05
|
Pa saj ne morem verjet. 10 minut berem stare strani, pol pa vidim da so ze nove dve se pojavile Dolenjka: ja, rodila bom v sloveniji. Hvala za prevoz, a imamo ze najet rentacar za en teden (ni sicer santa fe , mimogrede, srecno voznjo in cestitke,dolenjka, smo najeli kar toyoto yarisa, pa prosim, ne sprasevat kam bodo sle pootvalke, moj ogromen trebuh in nasa ta mala) in se odpeljemo kar z njim domov, ko bo 6 dni v log.dolini minilo. vrtnica 76, a si ti iz portoroza? Jaz sem iz izole. ena je omenila cevpacice, pa pleskavice, ajvar, kajmak... Ojoj... Prve dva tedna bom v sloveniji samo zrla, ne jedla . strudli, doma narejen kruh (tukaj so se sestavine drugacnega okusa, npr. moka. Imam zalogo barcafeja pri sebi, in povem vam, da je kava 100% drugacnega okusa kot doma ) goveja zupca, njoki, segedin, sarma , krmesnite, mignon slascicarna v portorozu, lasagna, pizza iz krusne peci (na irskem jih ni, baje da je prepovedano imeti krusno pec po restavracijah zaradi nevarnosti pozara ), kraski prsut, olive, siri,... Joj, punce, kako vam zavidam, ko pravi. Cez pol ure koncam, in jutri zjutraj bo ze verjetno 180 strani, a prebrala sem le 10!! Dolenjka, nisi mi odgovorila na vprasanje. A zivis in delas v belgiji? Kolikor sem razbrala iz zgodnjih postov (7., 8. 11), se nameravas v kratkem vrnit v slovenijo? Lep vecer, in jejte se zame . Jaz sem se v prvi nosecnosti zredila 23 kg, sedaj pa tudi ni, da sem manekenka :-) a dobro, tudi z buldozerjem se zaenkrat se ne rabim prevazati okoli... Imam pa apetit, zelo dober
|