|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
28.11.2007 20:17:51   
majrim
matr,če nas kdo bere si bo mislu, da nismo pri pravi,al pa da bere kake najstnice...user posted image user posted image user posted image
neli...ta pa je že prava babncauser posted image user posted image user posted image
ooooooooooooo,je pa lepo videt,da so še nove soborkeuser posted image user posted image user posted image
natasaom....da ne boš pozabla it v pojstlouser posted image user posted image user posted image
julci....user posted image user posted image user posted image
hanna1...si vse porihtala??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
28.11.2007 20:18:35   
natasaom
čarovnica mica nas je brala pol pa zginla-ko sem jo povabla na klepet

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
28.11.2007 20:20:41   
natasaom
v pojstlo pa ne pozabim nikoliuser posted image user posted image user posted image user posted image  moja uscanka je že skopana,še mami gre zdele pa v pižamo in cikcakuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
28.11.2007 20:22:12   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

čarovnica mica nas je brala pol pa zginla-ko sem jo povabla na klepet
Jaz sem pa mislava da si mene mislava,ker sem ti prej tk čoravo napisala postopek za slikce prilepit.user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
28.11.2007 20:23:02   
julci

v pojstlo pa ne pozabim nikoliuser posted image user posted image user posted image user posted image  moja uscanka je že skopana,še mami gre zdele pa v pižamo in cikcakuser posted image
pa menda ja ne boš šla že zdaj v pjostlouser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
28.11.2007 20:25:49   
julci
majrim
matr,če nas kdo bere si bo mislu, da nismo pri pravi,al pa da bere kake najstnice...
a misliš da se kaj sekiramuser posted image user posted image malo pa mormo bit otročje,da s svojimi malimi srčki vštric hodimo.
A ja,sm skor pozabva.Na ZS mi pošlji naslov,da ti bom lahko poslala po pošti.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
28.11.2007 20:33:44   
natasaom
mene je danes zjutraj moj dragi vprašal kdaj se mislim zresnit,ko sva se s hano smejale na ves glas.pa sem mu rekla da takrat ko se bo on naučul vozit.to =nikoli user posted image user posted image user posted image
spat pa še ne  grem,ker sem sama-samo hano bo treba spat spravt

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
28.11.2007 20:34:58   
julci
No taj pa šeprid na čvek partijo,kot vidim sma same tule gr.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
28.11.2007 20:37:03   
natasaom
evo čvek partija !!!!! hano bomo kmalu slikali,da ti pošljem..neki bom že pogruntala,da pridem do digitalca user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
28.11.2007 20:46:37   
julci

evo čvek partija !!!!! hano bomo kmalu slikali,da ti pošljem..neki bom že pogruntala,da pridem do digitalca user posted image
Lepo,pol pa gledi da  bo  obrazek cel,da ga nebi kje odrezali,ok.Za mušter pa poglej Hanino slikcouser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
28.11.2007 20:54:20   
KT
Čveke čvekaste - dva dni me ni, pa vas sploh več ne lovim user posted image . Moj me že postrani gleda kaj že dve uri bulim v čaronalnik in se režim - kaj pa on ve, ane user posted image

DOBRODOŠLE vse nove čvekice, raje ne bom naštevala ker bom ziher ktero pozabila omenit.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
28.11.2007 20:56:07   
KT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  že spi pri mamici!!!!! obe sta ok,več mi pove kasneje!
nelli jest kr jokam!!!!!!

Neliiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo novo zvezdico Natašo
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
28.11.2007 20:57:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Imam odraslo hčer, ki je tudi na forumu user posted image .Sem poročena na Gorenjsko in z možem se že skoraj 6.let trudiva za bebiko.Zdaj sva bila na umetni oploditvi in nosim dve pikici, ki upam, da se bosta prijeli.
Te dni do testa bolj počivam, zato visim na računalniku.
Po naravi sem preveč zaupljiva, zato sem jih že večkrat dobila po buči.Rada imam resnico, če tudi je boleča.
Uživam, če lahko komu pomagam, ker takrat se počutim dobro.
Za danes toliko, ker če preveč povem, ne bom več zanimiva.user posted image

Držimo pestke za en pošten + al pa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
28.11.2007 20:58:32   
natasaom
ah,desci itak ne vejo velik..kaj je pir pa kje je hladilnik no,pa kako se dela user posted image ....uh upam,da tole nebo nikol prebral user posted image user posted image
julči bom poslala par slikic pa boš pol ti vidla kera je tapravauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
28.11.2007 21:03:15   
tjaga
Konzerve????? Ajaaaaaaaa, konzerve!!!! Se mi zdi, da mi je jasno zakaj.
Drugače pa ja, sem Gorenjka, imam dva: enega user posted image  8 let in pol, pa eno user posted image  3 leta. Pa enga user posted image  in eno user posted image . Pa nič sivih las. Vsaj zdi se mi, ker se zadaj ne vidim user posted image .

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
28.11.2007 21:07:09   
KT
NEŽA

user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
28.11.2007 21:09:46   
natasaom
moja je tud 3 leta stara pa sam enga user posted image  mam pa veeeeeeliiiiik zajčkov pa 5 kur user posted image user posted image ...
zdej mi je pa moja pridna in lepo vzgojena hči povedala da moram k njej spatuser posted image
a zdej ko atija ni doma me bo pa mulc komandiral user posted image user posted image
če ne zaspim vam še kej napišem

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
28.11.2007 21:12:33   
KT
Da malo poročam - naša user posted image  je full pridna - veliko spi, ko pa slučajno ne spi, se pa smeji. Pridno uvajava GH, pa ji korenček ne paše prav posebno, raje ima dobro sladko banano user posted image . Ja sej, kdo bo pa jedu tusto pusto korenje user posted image
Drugače se trudiva, da cele dneve vozičkava in loviva dragocene sončne žarke.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
28.11.2007 21:14:48   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

Pa nič sivih las. Vsaj zdi se mi, ker se zadaj ne vidim user posted image .

Aleluja, blagor tebi, ampak ti si itak mlajša user posted image  - punce, ampak resno tok k jest hitro sivim, me kar zvije, ko se v špegu pogledamuser posted image

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
28.11.2007 21:35:06   
stephany
user posted image

Neli, iskrene čestitke ob rojstvu tvoje princeske! Klemen pa Nataši pošilja poljubček.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
28.11.2007 21:44:35   
stephany
S Klemnom sva bila danes v posvetovalnici, bil je tretjič cepljen, pa še kri so mu vzeli. Je bil kar pogumen, pri obeh pikicah je le malo zajokal. Kakšne posebne reakcije popoldan ni bilo, je pa hotel biti veliko na rokah in na zizi. Sedaj je v postelji od 20.30, pa je že 3x jokal. Bo danes verjetno spet skoraj celo noč pri meni spal user posted image .

Evo, že spet jok ... Bom pa jutri poročala naprej.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
28.11.2007 22:03:14   
hanna1
Ah julci,a zdaj še samo midve lajama na luno,pa KT je še tud tukajuser posted image user posted image Ma meni se je prejle tako luštalo nekaj sladkega in sem vse prekopala,našla malo drobtin od keksov v škatli in končno v hladilniku ROZINE - kako so bile dobreuser posted image user posted image user posted image -hja če ni kaj bolšega.....user posted image ...

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
28.11.2007 22:10:56   
hanna1
Grem jes tud v horizontalo,ker se mi bo kmalu čeljust zaskočila od user posted image

prijetno in mirno noč user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
28.11.2007 22:13:28   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Ah julci,a zdaj še samo midve lajama na luno,pa KT je še tud tukajuser posted image user posted image Ma meni se je prejle tako luštalo nekaj sladkega in sem vse prekopala,našla malo drobtin od keksov v škatli in končno v hladilniku ROZINE - kako so bile dobreuser posted image user posted image user posted image -hja če ni kaj bolšega.....user posted image ...Pravijo daše v silipes muhe žreuser posted image user posted image user posted image Jaz mam pa nos tk zadelan da mi ga bo glih zdaj razneslo,pa izok mi solze kr tečejo,tk sem nahodna.Bi v takem trenutku najrajš popi...la.pa še mali zgleda zobki zaganjajo,pol se mi pa v spaju joče.Sem ji prej probava dlesen masirat je skor znoreva.Naj žečimprej pridejo ven,da bo mir.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
28.11.2007 22:14:26   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Grem jes tud v horizontalo,ker se mi bo kmalu čeljust zaskočila od user posted image

prijetno in mirno noč user posted image user posted image user posted image Prijetno noč.Da neboš jutr mela dan tišineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?