tasyo
|
Dobro jutro! Evo, pa je vikend mimo... Ste se me usmilile in niste veliko pisale, tako da sem na tekočem. Najprej - čestitke Sasy, upam da bo zakon tako lep kot je bil poročni dan! Ko boš dobila slikice, pa le kakšno pripopaj, da vaju vidimo! Tosja, a ti pa mal treniraš cartanje? Meni je glih včeri reku moj, kako se veseli, da bomo imel eno lutko za cartat pa lupčkat pa stiskat...Pa da naj bo punčka, ker pol se bo dlje pustila! Resnično srečna - ne pretiravaj v službi! In oglasi se kaj. NiLe, upam da ti je učenje šlo in boš danes bolj na izi pred izpitom! Bom pa držala pesti jutri, da bo uspešno za teboj... Mene sramna kost ne boli, me pa vsake toliko fejst zaboli buši, ko kihnem. Ne za vsako, verjetno je odvisno od položaja - to morajo bit trebušne mišice... No, moj vikend je bil tudi kar pester - v petek sem bila pri frizerju - in sem super zadovoljna. čeprav me ni veliko postrigla in bo treba pred novim letom še enkrat. Ampak to bi itak šla, ker se strižem na max. 1 mesec. Potem sem se oglasila še pri mojih, pa sem se malo načvekala, v soboto pa se je začelo delo pri hiši. Elektrika se že vleče, se mi zdi, da smo toliko enih stvari naštimali, da bodo povsod eni sami štekarji in vtičnice in alarm, domofon, infra... In ne vem kaj še vse. No, ampak glede navse niti ne bo tako zelo drago, tako da sem zadovoljna. Še bolj sem vesela, ker je mojster dvem odpovedu, da sva midva prej na vrsti - ker pričakujemo mladino! No, je buši končno dobil dodatno vrednost! In po obisku gradbišča sva šal še malo pogledat, če bi mi v oči padla kakšna majčka, ki bi jo čahko oblekla za silvestrovanje - nimam namreč nič svečanega... - in nisem našla nič . Na koncu pa sva zavila še v pikapolonico na ogled vozičkov in se končno odločila, kaj želiva. In izbrala čist drug vozek - Concord fusion. Je takooooo lahek in fajn vodljiv, pa všeč mi je, ker se da lupinico namontirat ali direkt na športni del ali pa samostojno. V držalu ima integrirano zaščito pred vetrom za nogice, strehica pa je tudi taka, da malega ves čas vidiš, čeprav je obrjen stran od tebe. Zloži se ful enostavno, sedež se pa spusti skoraj do vodoravnega (170 st.). Skratka, naju je prepričal. Ni sicer trikolesnik, sam je tako lahek in fajni, da sva to zanemarila. V bistvu je moj poštudiral, da trokolesnik v njegovo Octavijo brez snemanja koles ne gre... Evo, konec vikenda je bil pa bolj zoprn. Včeraj sva popoldan šla na en dolgi sprehod ppo mrazu (se je že temnilo), pa mi je postalo vroče, tema pred očmi - skratka, skoraj sem skupaj zlelza in nisem mogla do doma. Si grem že prav na živce! Pa sem rekla, da ne grem nikamor brez flaše vode - in sem jo pozabila doma... Končalo se je tko, da je možek letel domov po avto, da me je stovoril... Groza! Zdaj si še na sprehod ne bom več upala sama. Zdaj sem pa že predolga za zajtrk, kajne? Božajte trebuščke, vse ki imate MF pa srečno in poročajte - čakam na novičke o prvi deklici! Se oglasim kasneje!
|