barby78
|
Ojla aprilčice! Sasy20,tak lepo si napisala,kako je bilo,da si kar v živo predstavljam kako si plesala (čeprav te sploh ne poznam).Glede alkohola,pa nikar ne skrbi.Kolikor si ti popila,oz. samo nazdravila,niti najmanj ne škodi tvojemu .Danes si pa kar odpočij in pozdravi svojega ,da ga ne bo ,preveč zdelal.Ja,zdaj si pa že gospa ! Tako,naš rojstni dan je tud mimo.Tamali je užival,oz.so uživali.Čeprav sem bila malce razočarana,ker so od 10-ih povabljenih,prišli le 3-je .NO,nekateri so me poklicali in povedali,da so otroci zboleli (to je razumljivo opravičljivo),nekateri pa nič,kljub temu da sem na vabila napisala svojo telefonsko.Pa kaj čemo.Hvalabogu,da je tamalemu blo fajn in ni kazal nobenega razočaranja. Hvala vsem,ki ste me tako lepo potolažle,ko sem rekla,da grem tud jaz zraven.In seveda sem šla.In zaenkrat je vse OK.Pa hvala za čestitke ob roj.dnevu mojega sina. Nile,ne preveč za knjigami sedet,da ne boš možgančkov preveč namatrala.Kar mal si spočij.A maš v torek kak izpit? Brez skrbi,bom držala pesti zate . Ketrin,a vponedeljek se prižgejo lučke v Lj? Bomo spet morali prit mal pogledat našo lepo prestolnico.Lani smo šli mal pogledat in bilo je prekrasno,Ravno zato je ta čas meni tako ljub.Ker je vse tako lepo okrašeno in razsvetljeno. Tosja,a včeraj si pa cartala? A se že mal privajaš !Je pa krasen občutek a ne,takle mal pocartat male pikice! Lepo se imejte,se čujemo PA-PA