|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
29.11.2007 11:52:04   
sinskaT
Jaz bi tudi bušije gledala...Tosja?; )

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
29.11.2007 12:09:11   
zolika
Drage moje...ravno sem odložila slušalko...naročila sem si majico...pridem aprila - preko telefona v trgovini Popek. www.popek.com

29e - dolgi rokav ( rdeča )

Sem se morala izmerit  preko bicepsa in oprsja...zdaj pa čakam, da majica prispe! In sicer drug teden nekje...aja pa še poštnino moram jaz poravant - ampak OK - naj jim bo! Samo,da bomo lepi!user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.11.2007 12:09:49   
zolika
ups....   www.trgovinapopek.com

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.11.2007 12:32:44   
tasyo
Tosja - to  je zdaj pa že lep buši! Ti ga kar zavidamuser posted image , moj je še malo manjši... sam smo tudi mi malo mlajši in bo v 14 dneh sigurno zrastel - pol se vam pa pokaževa še midva!
Le ponosno ga razkazuj! Pa ne predolgo hodit po tem mrazu!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.11.2007 13:05:17   
tosja
zolika - user posted image user posted image user posted image za majico

tasyo -  sem bila pol ure pa je takoooooo pasalo user posted image Bušiji pa bodo sedaj, ko user posted image pridobiva na teži res vsak dan večji! user posted image

A mi zna katera povedat, ko štejemo user posted image v tednih.
Kdaj se začne 5. mesec user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.11.2007 13:18:23   
lina10
Če se ne motim se začne 5. mesec okoli 22.tednauser posted image , jaz bom z 26. tednom stopila v 6. mesec malo sem se vrinila čeprav spadam pod marčevke ampak lepo je spremljat nosečke tudi drugih mesecev še posebej Tosjo, ker sva imele podobne probleme ,ampak nama je uspelouser posted image user posted image . Pa LP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.11.2007 13:24:56   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image hvala, lina...pol jaz lahk rečem, da sem v petem user posted image ...čez 6 dni

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
29.11.2007 13:34:37   
lepa posadka
Tasyo - od kod prihajaš? Praviš, da zidate hiško...kako daleč ste...mi smo jo, ko sem pričakovala tretje dete. Meni je bila gradnja poseben užitek. Sicer se nam ni nič mudilo, pa tudi vse je kar nekako teklo po maslu. Tudi z izvajalci sva imela res srečo. Lahko pokaram le enega ali dva. Selili smo se pred dobrim letom in sedaj uživamo 100 na uro. Zato se še posebej veselim, ko bo četrto dete na svet privekalo že v našem novem domu. Saj je bilo vedno lepo, samo so posebni občutki, ko si vse urejaš po svoje...

Jedilniki - dajte mi kakšen teden časa...potem pa pričakujem tudi vaše ideje, hehe. Teh nikoli ne zmanjkuje. Pa, da ne bo pomote, jaz sem tudi bolj ajnfah kuharica in med tedni rada preproste stvari kuham, da mi ostane več časa. Pa menda si potem zamenjamo še kakšen recept... Jezus, smo ustvarjalne .-)

Posteljice - vidim, da ste počasi prešaltale že na to temo. Morda samo par nasvetov, ki se jih še spomnim... V naši bo sedaj spal že četrti in je še kot nova. Pomembno, da se ena stranica da dvignit - ne obe - ker take niso nikoli tako stabilne. Potem je fino, da so stopnje višine jogija različne (ponavadi tri). Zakaj bi že od začetka tako obremenjeval križ, če ni potrebno. Meni je bilo tudi fino, ker sem izvrtala, da so takrat sicer samo za izvoz (pri Lip Poljčane) delali na ta dolgih stranicah nek plastičen prifilček gor... Je fino, ker otroci, ko se začnejo dvigovat, radi grizejo tisti rob za katerega primejo. Eno kolegica ima po dveh to stranico čisto poglodano, pa še, ker je bela posteljica, izgleda grozno. Naša je še kot nova. Le vijake bomo spet malo privili, ker so pred časom po njej skakli vsi trije hkrati.

Trebuščki - moj je že zelo lep :-))) Po mojem tudi zmagujem po velikosti. Malo zato, ker imam ves čas apetit, malo zato, ker je že v četrto in jaz si rečem, da veliko zato, ker nosim čisto spredaj. Ampak meni je najlepši. Kako pa si ve ogledujete slikice, ki jih gor objavljate...a prilimate kje kakšen link?

Tako. Ostanite na toplem. Tosja, ti pa danes dobro opravi.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
29.11.2007 13:35:09   
barby78
A nismo me že zdaj v petem mesecu (gledano po tednih)? Potem sem si pa jaz to narobe predstavljalauser posted image
Sem mislila,da ko dopolniš 4 mesece,stopiš v peti mesec in mislim,da bomo počasi 5.mesec zaključile in stopile v naslednjega.A jaz mogoče prehitevam???

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
29.11.2007 13:39:47   
lepa posadka
Ja, ja...sem hotla rečt, da bom polnih pet mesecev noseča. Če imam 1.4. rok, potem bom s 1.12. že pet polnih mesecev noseča - to pa je v soboto :-))))

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
29.11.2007 13:40:07   
Katja 271
1.OPREMA:
- VOZIČEK
- AVTOSEDEŽ oz. LUPINICA
- TORBA ZA POTREBŠČINE - navaden ruzak
- ZIBELKA ali KOŠEK ali POSTELJICA + POSTELJNINA (zibelko hitro preraste)
- MIZICA ZA PREVIJANJE + previjalna blazina
- BANJICA

2.PRIPOMOČKI ZA HRANJENJE:
- STEKLENIČKA ZA HRANJENJE (če dojiš, rabiš samo eno stekleničko za čaj)

3.OBLAČILA:
- TETRA MAJČKE, body – 10 kom – št. 56/62 (manjših ne kupuj, ker jih prerastejo v cca. 14 dneh. Tudi številke 56 imej zelo malo. Kupi št. 62 in privihaj rokavčke)
- MAKO MAJČKE – 5 kom (za čez) - veliko bolj fajn so bodiji - na preklop
- ŽABICE bombažne – 4 kom
- NOGAVIČKE – 4 kom
- KAPICI tetra ali mako – 2 kom + 2 volneni kapici za čez
- COPATKI – 2 kom
- PAJACEK PLIŠ – 5 kom
- BRISAČA ZA PO KOPANJU (S KAPUCO)
- PAJAC oz. KOMBINEZON ZA VEN (za zimske otročke)
- PLENICE, TETRA – 20-30 kom (za široko povijanje in nego)
- PLENICE, npr. Pampers Newborn 1 ali BOMBAŽNE PLENICE
- POVIJALNE PLENICE - 10 - če bi blo kaj narobe s koliki bi šel oči kupit
- ODEJICA – 2 kom
- SLINČEK – 2 kom - na začetku ga ne rabiš
- ROKAVIČKE ZA DOJENČKA - če se bo praskal z nohtki

4. KOZMETIKA:
- OTROŠKO MILO za kopanje dojenčka (trdo), ALI OLJNA KOPEL
- MANDLJEVO ali OLIVNO OLJE ali BEPANTHEN LOSION
- HLADILNO MAZILO za ritko (lahko uporabimo tudi kremo Bepanthen)
- 70% ALKOHOL (za razkuževanje toplomera, mizice, popka)
- FIZIOLOŠKA RAZTOPINA (za čiščenje popka in nosu)
- TETRA KRPICE – 12 kom

- ŠKARJICE ZA NOHTKE ALI ŠČIPAČ - škarjice s topo konico.
- GLAVNIK in KRTAČKO (za temenca)
- ROBČKI za nego ritke (V MŠ svetovali navadne bombažne krpice namočene v čisto vodo. Robčke za enkratno uporabo vzamemo le na pot)
- VATA (za »nacufati«) – uporabna pri čiščenju ušesk, noska, spolovila
- PALČKE – bibe (debele) –se odsvetuje, ker otroček le redko miruje, uporabimo vato.

- MAZILO BEPANTHEN – roza (za celjenje bradavic in za dojenčka)
- LANOLIN MAZILO ZA BRADAVICE
- ZA ČIŠČENJE NOSU; npr. Sterimar iz lekarne

5. OSTALO:
- TERMOMETER ZA VODO – zelo uporabni in poceni
- TERMOMETER ZA MERJENJE VROČINE – klasični z živim srebrom je najbolj »realen«.

- ASPIRATOR ZA ČIŠČENJE NOSKA (zelo uporabno)

6. ZAME:
- NEDRČEK ZA DOJENJE – 2 kom (kupi v Mullerju – niso lepi, so pa poceni in praktični)
- BLAZINICE ZA V NEDRČEK
- PRSNA ČRPALKA – 1kom - kupi po potrebi
- NASTAVEK ZA BRADAVICE - kupi po potrebi (pri ploskih ali ranjenih/vnetih bradavicah)
- VLOŽKI ZA V PORODNIŠNICO - bombažni Vir 80 (vložke dobiš tudi v porodnišnici. Še boljši so Vir 100) - vložke dobiš v porodnišnici, kupite si jih sm za doma
- KREMA ZA BRADAVICE - lahko uporabljaš Bepanthen
- NAPIHLJIV OBROČ ZA PLAVANJE - po potrebi, če boš šivana

7. ODHOD V PORODNIŠNICO POTREBŠČINE
- OSEBNA NEGA (milo, zobna krtačka, pasta, glavnik, krema, vazelin za ustnice, brisača, krema za bradavice) – obvezno NE POZABI labele
- MANDLJEVO OLJE oz. KREMA PROTI STRIJAM
- NEDRČEK ZA DOJENJE in BLAZINICE
- NOGAVICE
- COPATI
- MOBITEL + POLNILEC

DOKUMENTI:

- NAPOTNICA ZA PORODNIŠNICO
- NAPOTNICA ZA REŠILCA
- IZVIDI: KG-Rh, WaRe (originali!)
- MATERINSKA KNJIŽICA
- ZDRAVSTVENA KARTICA
- OSEBNI DOKUMENT
- POROČNI LIST ali POTRDILO O OČETOVSTVU (za neporočene pare)
- POTRDILO ZA SPREMLJEVALCA, ČE BO ZRAVEN (dobiš v MŠ – v ZD in v P)

8. ODHOD IZ PORODNIŠNICE (prinese nekdo pred odhodom):
ZA DOJENČKA
- 3 TETRA PLENICE
- 1 POVIJALNO PLENICO
- 2 PLENICI ZA ENKRATNO UPORABO
- ODEJICA
- BODI Z DOLGIMI ROKAVI
- KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka)
- COPATKI ali NOGAVIČKE
- TANKE ŽABICE
- KAPICA
- KOMBINEZONČEK (za zimske otročke)
- AVTOSEDEŽ / LUPINICA

ZA MAMICO
- OBLAČILA (majica, hlače, nogavice...)
- ČEVLJI
- SPODNJE PERILO

Komentarji: Posebej bodite pozorne pri pripravi oblačil zase, ker se je v praksi izkazalo, da če nič drugega, moški pozabijo prinesti čevlje ali spodnje perilo

Punce, spraševale ste za seznam... jst imam tega... Bodo pa naše izkušene mamice še kej pokomentirale.
Uf, upam, da ni predolg šmorn zdej tole ratalo, ker znam samo tako prlimat, s "copy-paste" Aja, menda pa dobimo sezname tudi v šoli za starše.

< Sporočilo je popravil Katja 271 -- 29.11.2007 13:45:07 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
29.11.2007 13:43:31   
tosja
barby - ne prehitevaš user posted image
Jaz sem po koledarju štela in sem v 5. mesecu. user posted image user posted image user posted image
Ker mesec ima več kot 4 tedne...Tud 12t ni 3 mesece...
user posted image

Mene pa je začela panika grabit pred MF user posted image
Bom šla mal likat, da se zamotim... user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
29.11.2007 13:45:52   
tosja
Katja user posted image  user posted image  user posted image super, da si ga še sem prlimala...
Bom zvečer prečekirala... user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
29.11.2007 13:47:01   
sasy20
Ojla!

Hvala vam za nasvet z jogurtom, sem že naredila to in bom čez dan še ponovila. Sej dobr je ker me nič ne peče ali srbi sam tok je obarvan malo zeleno.
Glede mesecev sem tudi sama zbegana, ko me kdo vpraša. Imam pa pred sabo knjigo, v kateri piše takole:
Drugi mesec ( 5. - 8. teden )
Tretji mesec ( 9. - 12. teden )
Četrti mesec ( 13. - 16. teden )
Peti mesec ( 17. - 20. teden )
Šesti mesec ( 21. - 24. teden )
Sedmi mesec ( 25. - 28. teden )
Osmi mesec ( 29. - 32. teden )
Deveti mesec ( 33. - 36. teden )
od 37. tedna do poroda

Meni se zdi ta razdelitev nekoliko čudna vendar to piše v Velikem zdravstvenem vodniku user posted image .

Bom pa še malo pobrskala če je še kje kakšna razlaga.
Jaz sem danes dopolnila 20 t user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
29.11.2007 13:50:08   
tosja
Drugi mesec ( 5. - 8. teden )
Tretji mesec ( 9. - 12. teden )
Četrti mesec ( 13. - 16. teden )
Peti mesec ( 17. - 20. teden )
Šesti mesec ( 21. - 24. teden )
Sedmi mesec ( 25. - 28. teden )
Osmi mesec ( 29. - 32. teden )
Deveti mesec ( 33. - 36. teden )
od 37. tedna do poroda

user posted image po tem štetju pa sem že v šestem user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
29.11.2007 13:51:12   
barby78
Katja271,super si zrihtala tale seznam.Bo res prav prišel.Sem ga mal preletela in videla kolk imam pripravljenega in kolk vsega še rabim.Si bom lahk fajn pomagala z njim user posted image user posted image user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
29.11.2007 14:10:35   
scorpiogirl
Superca, Katja za seznam user posted image aja, namesto živosrebrnih termometrov so sedaj alkoholni ... zgledajo enako, vendar so živosrebrni prepovedani v EU, ker so nevarni, če se razbijejo user posted image
pa Lepa posadka, super za toxouser posted image

same fajne novičke dons user posted image
posteljico imava pa midva že user posted image kar še mojo, ker je lepo ohranjena ... dno ima nastavljivo, tudi stranica je ena pomična ... pa ne misliva nič komplicirat s tem ... zadnjič sva dobila še baldahin, tko da bomo imeli vse takoooooo lepo user posted image

Tosja, tudi jaz geslo za bušiiiiiii user posted image pa komaj čakam na novičke z MF user posted image

fajn se imejte, gremo peljat user posted image mal na sprehod ... je sonček user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
29.11.2007 15:10:13   
lepa posadka
Hej spet jest:

Je ena rekla, naj kakšna pokomentira SEZNAM:
OPREMA - je navedeno vse osnovno, nimaš kaj dat stran in ni potrebno nič dodat
PRIPOMOČKI ZA HRANJENJE - ne kupujte vnaprej nič. Če bo treba, bo že očka skočil v trgovino kaj iskat. Čajčkov ne potrebujete, saj je mleko od začetka redko, da se dete odžeja, potem šele pride bolj hranilno. Če pa želite dat tudi kajd ruge tekočine, počnite to od začetka po žlički, kasneje pa čim prej preklopite na lončke. Danes je velika ponudba raznoraznih kozarčkov. No, to so samo moje izkušnje. Seveda, če dojenje ne steče, ne gre drugače.
OBLAČILA: ne kupujte preveč, ker vse prehitro prerastejo, pa sprpto je tudi luštno še kaj kupit :-) Sploh št.56 ni dolgo uporabna - pri kakšen velikem korenjaku še slab mesec ne. Mako majčke se ne uporabljajo več, če ni širokega povijanja. Sedaj so tisti bodiji na preklop in so super. Tetra plenic ni potrebno toliko, če ne bo potrebno široko povijat. Jaz sem jih imela pri prvem 30, ko je bilo še samo široko povijanje prve tri mesece, pa jih je bilo še vedno dovolj.
KOZMETIKA: jaz sem uporabljala Bepanthen kremico za ritko - le, ko je bila vneta, pa mandljevo olje za suho kožo (za ušeski, nogice, rokice) pa po glavci, ko so bila temenca. Od začetka še kakšno nežno otroško milo in to je vse. Alkohola ne rabite - nam je še patronažna poštimala popek, če še ni bil takoj OK, drugje ga pa ne rabiš. Fiziološko boste kupile, če bo dete nahodno, le škarjice za nohte še pridejo prav. Če bodo temenci pri otrocih pa se v lekarni dobi take drobne glavničke za odstranjevanje...tudi počakajte. MOrda ne boste imele teh težav.
OSTALO: vodo najlažje občutite s komolcem - pa brez skrbi, kmalu boste osvojile pravi občutek.

Drugo je OK. Le veselo kljukajte sezname...pa pustite si še kaj za zadnje mesece :-))))

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
29.11.2007 15:49:36   
barby78
Ojla!
Jaz bi pa samo povedala glede kozmetike ( bolj glede kremic za ritko)
Pri sinu sem uporabljala Nivea robčke za ritko.Najprej sem ga umila (če nisem bila doma,pa sem uporabila mokri robček).potem pa vedno,ampak res vedno obrisala z oljnatim robčkom.In moram povedat ,da niti enkrat ni imel rdeče ritke ali kakšnih izpuščajev.Seveda sem občasno uporabljala tudi kremico za ritko (hladilno mazilo),ki se kupi v lekarni.
Mislim,da bom tudi sedaj prakticirala te oljnate robčke.Če se jih seveda ša da dobit.Ker to je zdaj že 7 let nazaj.Upam le da ne bom preveč komplicirala,glede teh mil in šamponov in podobnega,Čeprav jaz prisegam na znane znamke.Vsaj prvih nekaj let.Ja,moj user posted image  pa pravi,kaj baje manjka tistim milom iz Lidla ali Hoferja.Takšni so moški (ampak ne vsi,da ne bo pomoteuser posted image ).Pa saj nimam nič proti tem trgovinam.Nasprotno,zelo rada skočim tja po kakšno stvar,ki je v akciji,ampak te kozmetike pa ne poznam in ne vem kakšna je za otroško kožo.Po drugi strani pa,če jo prodajajo,je tud verjetno testirana.Ne vem no,sem že zdaj vse skupi zakomplicirala,kaj šele bouser posted image

Upam,da vas nisem preveč zamorilauser posted image
PA-PA

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
29.11.2007 16:10:37   
barby78
scorpiogirl jaz ti kar mal zavida,ko greš s user posted image  na sprehod.A maš bolj majhnega? Ker jaz z našim sploh ne upam it sama,ker včasih tak cukne (je že prava mrcina in je res ful močan) in baje to ful ni dobro za nosečnice.Verjamem,da taki nenadni sunki niso glih najboljš.Mi pa paše ko se zvečer,ko se stemni vsi odpravimo na sprehod.Takrat ga ima pa tamali pod kontrolouser posted image .

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
29.11.2007 17:13:22   
scorpiogirl
Je pasal tale sprehod po sončku user posted image

Barby
, ni prav velik (stafordski bullterrier), je pa že precej močan ... ga peljem na travnik, kjer se vidi na daleč, če kdo gre, pa ga spustim, da se zdivja user posted image je priden, pa kar uboga. te sunke je pa dobro predviditi, da se pripraviš, drugače pa res ni fajn. naš je še precej mlad, tko da računam, da bo do spomladi že tolk "streniran"user posted image , da ga bom lahko zraven vozička tud sama peljala, ko bo user posted image na šihtu user posted image
Lepa posadka, super, da mal skomentirate tiste, ki imate več izkušenj user posted image user posted image da ne bomo tiste, ki bomo na frišno mamice, preveč pretiravale user posted image

aja, Resnično srečna se je pa pri novembrkah oglasila, tko da tukaj okoli je ... bi pa lahko se kaj tudi "doma" oglasila user posted image

lepo se imejte, se gremo crkljat user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
29.11.2007 17:27:37   
barby78
Scorpiogirl naš user posted image  je tud še mlad in zato tud še zdivjan,Imam isto mišljenje kot ti,tud sama upam da bo do takrat,ko se bom sprehajala z vozičkom že kaj bolj pameten.Saj drugače kar uboga,sam včasih ma pa svojih 5 min in takrat sploh nič ne čuje.

Tosja a si že doma?

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2972
29.11.2007 17:32:13   
sinskaT
Glede mesecev lahko prepišem (od moje G):
1.-4. teden - 1. mesec
5.-8. t - 2.m
9.-12.t - 3.m
13.-17.t - 4.m
18.-22.t - 5.m
23.-27.t - 6.m
28.-32.t - 7.m
33.-36.t - 8.m
37.-40.t - 9.m

Meni se zdi tko ok, pa kar rečem, da sem v 5. mesecu (jutri dopolnimo 19t).

Katja jaz mam tudi ta seznam, pa se mi sestre smejijo, da pol tok ne bomo rabli user posted image ...

Sem pa tako zmatrana po telovadbi, da sem tak čas kot je zdaj samo še vodoravno haha.

Pridne bodte, pa lp

Neposredna povezava do sporočila: 2973
29.11.2007 17:44:07   
barby78
SinskaT jaz tud že enčas govorim,da sem v 5.mesecu.Kmalu bom doplonila 21 tednov in sedaj bom kmalu začela že 6.mesec.Se mi zdi da čas res hitro beži.MOj user posted image  kar govori,da prehitevam (po moje ne zna čist zračunat,mu bo treba orng razložituser posted image ) al pa tud njemu čas tak beži,da se mu zdi to preveč.Ja,kaj čemo,april bo kmalu tu in pol bo res veselo user posted image user posted image user posted image .
Se čujemo,LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
29.11.2007 19:07:25   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!
tosja ne morem videti tvojih slik mi piše da član noče razkriti svojega profila.

TEDNI:
4t = 1 mes.
8t = 2 mes.
12t = 3 mes.
16t = 4 mes.
20t = 5 mes.
24t = 6 mes.
28t = 7 mes.
32t = 8 mes.
36t = 9 mes.
40t = 10 mes.

se pravi tosja si ti 21t 1d, to je 5 mes. 1t. 1d.

jaz sem 21t 6d, to je 5 mes. 1t. 6d. jutri imam jest celih 22t kar pomeni da sem 5 mes. 2t ali 5 1/2 mes.

LP!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......